Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
11.12.10 11:34
Boriska píše:holky tak musíme kvůli plenkám kupovat ten přenosný sušák :roll: to je radosti jako na kostele… :lol: protože když chci vyprat i něco jiného, než plíny, tak holt není kde sušit :cert: fajná zima…

Se mnou to dneska málem šlehlo, protože nám nejde elektřina v části baráku, včetně místnosti s pračkou a sušičkou. Už jsem se viděla, jak to suším na sušáku, brr :mrgreen:

No ale vážně, pojistky nahozené, jeden „okruh“ zkrátka nejde, sušičku jsme teď zapojili v chodbě přes prodlužku, ale na pračku už nedosáhne, tak budem muset koupit delší prodlužku a v pondělí volat elektrikáře :zed: Jako mohlo to být horší, třeba že by nešla elektřina v části, co je lednice, že by nešla pojistka na plynový kotel, bysme umrzli, ale stejně to dost naštve.Hlavně se děsím, co to bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.12.10 11:39
Boriska píše:holky tak musíme kvůli plenkám kupovat ten přenosný sušák :roll: to je radosti jako na kostele… :lol: protože když chci vyprat i něco jiného, než plíny, tak holt není kde sušit :cert: fajná zima…

Tak já nemám v koupelně šňůry, my máme jen ten sušák - dokud nebudeme mít v pokojíku stůl pro dítě (děti), tak v pohodě, až tam bude tak už nebudu sušit plíny :)
Jinak chodím do sušárky v baráku dole, tam je to suché ještě rychleji než u nás doma, tam se totiž dost topí, když se to zapne. Ale s těmi krásnými plínkami tam nechodím, co kdyby mi je někdo čmajznul :) - nosím tam jen čč anebo povlečení.
A na léto se těším, na balkńě to bude schnout jedna radost :)

• Citovat
  • Upravit
3929
11.12.10 12:04
Mirii píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Evi a sliz teda taky skodi pracce? O tom octu jsem netusila.....pracka by asi nejradeji jela bez cehokoliv krom vody :lol:
Před časem proběhlo tuším na Rodině nebo na BC nějaké vyjádření výrobce praček Miele, že sliz při správné péči o pračku nijak neškodí, ale teď to nemůžu najít…
Ja teda sliz nepouzivam,ale ze zajimavosti se ptam…zase si rikam co je teda spravna pece o pracku, tim myslej pridavat calgon ke kazdemu prani,ci co :nevim:
Ja jsem teda jeste asi novou pracku nemela,nebo mela ale nekupovala jsem ji,takze jsem nemela ani pristup k navodu,tak netusim ani co je spravna pece…ja ji obcas prohnala octem na 90' a koukam,ze je ocet spatne…

Tak ke slizu toho moc neřekl.. on to manža nedokázal asi tak podat výhody slizu (já vlastně taky ani nevím jaké jsou ty výhody kromě toho, že je to ekologičtější (snad)) ..že prý se na tom nic neušetří a nevidí důvod ho používat. Neřekl přímo, že by to bylo špatné ..řikal, že by se měl používat prášek určení na praní a dávat ho o hodně míň, než je doporučováno.

No a Calgon - je to prý jen předražená kyselina citronová. Že prý dát 150g kys. citronové jednou za čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.12.10 12:07

petka: To jsem slyšela, že děti na UM jsou oplácanější. Ale ono to zas tolik tím být nemusí. A za další jak začnou běhat, tak to na to podle mého nebude mít vliv už vůbec.
Kaši bych teda taky nedávala, to mi přijde hrozně brzy, ale nevím.
My chodíme spát kolem desáté (spolu) a posledních pár dní už se budí tak kolem půl páté, to přebalím, v posteli nakrmím a spíme dál klidně do sedmi až osmi hodin :palec:

• Citovat
  • Upravit
4509
11.12.10 12:36
Brunifid píše:
petka: To jsem slyšela, že děti na UM jsou oplácanější. Ale ono to zas tolik tím být nemusí. A za další jak začnou běhat, tak to na to podle mého nebude mít vliv už vůbec.
Kaši bych teda taky nedávala, to mi přijde hrozně brzy, ale nevím.
My chodíme spát kolem desáté (spolu) a posledních pár dní už se budí tak kolem půl páté, to přebalím, v posteli nakrmím a spíme dál klidně do sedmi až osmi hodin :palec:

Bruni koukam ze davas spat jeste dyl jak ja, ja davam v 9, jenze mala se mi posledni 2 tydny zacala zase budit 3× za noc, budila se jenom 1× a taky se mi ted opakovane stalo ze na dobu koupani okolo 20hodiny mi totalne vytuhne a ja ji budim abych dodrzela rezim tkz uvazuju ze budu koupat driv o hodku a taky ukladat jenze to pak nechci videt jak se bude budit v noci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.12.10 12:40

A jdu se pochlubit jakej jsem koupila ausus na aukru…
sketch kalhotkova sada 5 kusu, na obrazku moc pekny, ve skutecnosti mi prijdou docela osklivy, ke vsemu jsou ty plenky nejaky desne slaby tak nevim jako to jak zacne mala vic curat tak to neudrzej ani svrchnaky si myslim a vrchol vseho teda je ze mi prisly uplne jiny barvy nez jaky jsem si objednala :pocitac:
ale neresim, zastrkavam dospod a o tyhle znacce uz nechci slyset, vytahnu jenom v nouzi kdyby nebylo co nosit… a pobavila me mila pani, poslala „jedinecne“ kalhotky AIO ktery jsou uplne naprd ptz totalne protejkaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.12.10 12:56
lenholka píše:
Bruni koukam ze davas spat jeste dyl jak ja, ja davam v 9, jenze mala se mi posledni 2 tydny zacala zase budit 3× za noc, budila se jenom 1× a taky se mi ted opakovane stalo ze na dobu koupani okolo 20hodiny mi totalne vytuhne a ja ji budim abych dodrzela rezim tkz uvazuju ze budu koupat driv o hodku a taky ukladat jenze to pak nechci videt jak se bude budit v noci :zed:

Ona beze mne neusne a v devět se mi spát nechce. Koupu jednou za dva dny, kolem půl osmé, abych stíhala v osm film, když něco dávají. Takže v těch osm zasednu k TV, krmím, chovám, sledujeme spolu TV a povídáme si a kolem té desáté jdeme spolu spát. Kdybych jí zkusila dát do postýlky, bude vřískot, to ji radši budu chovat, natož když vím, že bude v noci hezky spinkat :mrgreen:

Na jakém aukru jsi nakupovala? Myslíš Mimibazar?

• Citovat
  • Upravit
4509
11.12.10 13:09

aukro.cz, prodava tam primo pani co ma stranky medley…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.12.10 13:11

to mala mela driv kdyz byla mensi, kolikrat usla az v pul 11, stridali jsme se s chlapem a chovali ji az jsem se nastvala ze ji naucime na chovani, soupla jsme ji do postylky a na rev jsem jenom zasla promluvit, uklidnit, dat dudlu kdyz chtela a pak zacla usinat v 9 no a ted mi prijde ze se ji to posouva na 8 jenze se mi taky vzbudi v 1 a pak jede po 2 hodkach nekdy ani ne a ja kolikrat mezi kojenim spim sotva hodinku ptz nemuzu zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.12.10 13:13
lenholka píše:
aukro.cz, prodava tam primo pani co ma stranky medley…

Aha, tam jsem nikdy nebyla, koukám na Mimibazar.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
11.12.10 13:16
lenholka píše:
to mala mela driv kdyz byla mensi, kolikrat usla az v pul 11, stridali jsme se s chlapem a chovali ji az jsem se nastvala ze ji naucime na chovani, soupla jsme ji do postylky a na rev jsem jenom zasla promluvit, uklidnit, dat dudlu kdyz chtela a pak zacla usinat v 9 no a ted mi prijde ze se ji to posouva na 8 jenze se mi taky vzbudi v 1 a pak jede po 2 hodkach nekdy ani ne a ja kolikrat mezi kojenim spim sotva hodinku ptz nemuzu zabrat

Ona dudu nechce. A mně to nevadí ji chovat - mám u té TV sedět jen tak nebo s ní v náručí? Přes den je hodná, v kočárku odpoledne krásně spinká, tak co. A jak říkám, pak o to víc spinká v noci, takže se mi to i hodí.

Na Sketch jsem se, myslím, ptala i tady a nikdo mi to nepochválil. J8 se radši ptám, než něco koupím. Teda většinou :lol:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.12.10 13:29

Ano, na sketch jsem se taky ptala a holky radili nebrat :)

• Citovat
  • Upravit
4509
11.12.10 13:31

no me prvni koupila mamka, frote AIO, totalne na prd, teda nejsou spatny ale musej mit svrchnaky, no a pak jsme si vyhlidly tyhlety jako ze to je zkusebni mix, jeste ze to nestalo takovy prachy, a prave az pak jsem se tady docetla, ze nebrat, no mamka na to rekla ze taky clovek nesmi verit vsemu co kdo rekne, priste si to teda 2× rozmylim, i kdyz taky tady nekdo psal ze BL blby a me docela vyhovujou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.12.10 13:34
lenholka píše:
clovek nesmi verit vsemu co kdo rekne, priste si to teda 2× rozmylim, i kdyz taky tady nekdo psal ze BL blby a me docela vyhovujou..

Ono každému může vyhovovat něco jiného, to je jasný. Hlavně já když s tím začínám a nemám srovnání, tak jsem urvaná komplet ze všeho :mrgreen:
V pátek mi přišly vkládačky (Babyidea) a nějak moc nevím, co s nima :oops: :mrgreen: Právě testuju vv(Bummis Colorfolds).

• Citovat
  • Upravit
4509
11.12.10 13:40

no vkladacky mi taky prisly od sketch… pisou ze material je bambusove mikrovlakno… no prijde mi to jak hadr na prach takova divna umelotina :lol: ty sketch me fakt zacinaj bavit, uz vidim jak je motam na smetak a vytiram s nima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure