Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
14.12.10 09:31

Katy - tady máš detail té mojí. Snad je to trochu vidět. Na jedné straně jsou 3 a na druhé taky 3 a mezi nima 2 opačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 09:39

Achdárku, tak mě tam fkat jeden patentek chybí, na té straně kde jich je 5 jich mám jen čtyři, tak že ten poslední ke středu plenky mi tam chybí, tak už chápeš proč se mi blbě zapíná? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.12.10 09:40

Dajma: Krááásný, jsi šikovná :palec:

Jaký duzame zas??? :oops:

• Citovat
  • Upravit
10170
14.12.10 09:41

Ale na tý jedný straně je jich 5 :think:
Až budu za chvíli přebalovat tak ji POli dám. Já mám pocit, že se mi zapíná dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 09:42

Brunif tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 09:46

Achdárku jo jo, jsem to prvně blbě napsala a pak editovala příspěvek, mě tam prostě ten jeden chybí. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 09:47

Aha, tak už chápu. Tak to se musí zapínat blbě. Tak reklamuj, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 09:51

Hmm reklamovat? A posílat zpátky? To se mi fakt nechce, tak že to asi vyřeším jinak, zajedu k Dajmě a poprosím o nacvaknutí chybějícího patentku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.12.10 10:00

To vypadá hezky :palec:

Včera jsem strčila nos do jiné lékárny, abych boj za perlan nevzdala předčasně. Tam měli za stovku roli, ale byl to takový spíš krepový papír. A paní říkala, že prodávají i separačky - hurá, bylo to poprvé, kdy někdo věděl, co jsou to separačky :mrgreen: Heleďte 100ks za 30,–Kč, tak jsem je vzala na zkoušku. Píšou tam, že jsou jednorázové, je to od Canpol, znáte to někdo? Chci vyzkoušet, jestli by přeci jen nešly vyprat. Jsou takové tenoulinké, ale při počúrání jsou totálně suché, to i ten perlan je mokrý. Jako nepřijdou mi zlé a kdyby šly vyprat, tak za ty prachy… :think:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
14.12.10 10:01

Katy2: Koukám, že jsi taky v šití stejně zručná jako já, co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
14.12.10 10:02
Brunifid píše:
To vypadá hezky :palec:Včera jsem strčila nos do jiné lékárny, abych boj za perlan nevzdala předčasně. Tam měli za stovku roli, ale byl to takový spíš krepový papír. A paní říkala, že prodávají i separačky - hurá, bylo to poprvé, kdy někdo věděl, co jsou to separačky :mrgreen: Heleďte 100ks za 30,–Kč, tak jsem je vzala na zkoušku. Píšou tam, že jsou jednorázové, je to od Canpol, znáte to někdo? Chci vyzkoušet, jestli by přeci jen nešly vyprat. Jsou takové tenoulinké, ale při počúrání jsou totálně suché, to i ten perlan je mokrý. Jako nepřijdou mi zlé a kdyby šly vyprat, tak za ty prachy… :think:

Hmmm tak já bych ty canpol nebrala, jsou to umělé separačky, které nesmíš vyhodit ani do WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 10:03
Brunifid píše:
Katy2: Koukám, že jsi taky v šití stejně zručná jako já, co? :mrgreen:

Bruni no kdyby šlo o nějaké opravení šitím, tak to bych asi zvládla, ale patentky nemám a už vůbec kleště na ně, tak že musím využít někoho kdo je má. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.12.10 10:09
  • Citovat
  • Upravit
Brunifid
14.12.10 10:10
Katy2 píše:
Hmmm tak já bych ty canpol nebrala, jsou to umělé separačky, které nesmíš vyhodit ani do WC.

Fakt???
Já byla zvědavá, co to je, tak jsem těch 30,–Kč obětovala a otevřela to zrovna. To nesmí ani do WC? Tak to je blbý :-(

• Citovat
  • Upravit
6271
14.12.10 10:10

Ahojte ty plínky duzame jou krásné, to šije některá z vás?
Já už jsem jak na trní, minulý týden jsem objednávala z e-shopu 4babies,napsali mi že do týdne pošlou, takže by to měli odeslat nejpozději dneska,tak jsem zvědavá jaké to bude.

A hned mám otázku- vlněné svrchňáčky se lanolinujou ještě před prvním použitím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure