Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy - tady máš detail té mojí. Snad je to trochu vidět. Na jedné straně jsou 3 a na druhé taky 3 a mezi nima 2 opačně.
Achdárku, tak mě tam fkat jeden patentek chybí, na té straně kde jich je 5 jich mám jen čtyři, tak že ten poslední ke středu plenky mi tam chybí, tak už chápeš proč se mi blbě zapíná? ![]()
Ale na tý jedný straně je jich 5 ![]()
Až budu za chvíli přebalovat tak ji POli dám. Já mám pocit, že se mi zapíná dobře.
Achdárku jo jo, jsem to prvně blbě napsala a pak editovala příspěvek, mě tam prostě ten jeden chybí. ![]()
Aha, tak už chápu. Tak to se musí zapínat blbě. Tak reklamuj, ne?
Hmm reklamovat? A posílat zpátky? To se mi fakt nechce, tak že to asi vyřeším jinak, zajedu k Dajmě a poprosím o nacvaknutí chybějícího patentku. ![]()
To vypadá hezky ![]()
Včera jsem strčila nos do jiné lékárny, abych boj za perlan nevzdala předčasně. Tam měli za stovku roli, ale byl to takový spíš krepový papír. A paní říkala, že prodávají i separačky - hurá, bylo to poprvé, kdy někdo věděl, co jsou to separačky
Heleďte 100ks za 30,–Kč, tak jsem je vzala na zkoušku. Píšou tam, že jsou jednorázové, je to od Canpol, znáte to někdo? Chci vyzkoušet, jestli by přeci jen nešly vyprat. Jsou takové tenoulinké, ale při počúrání jsou totálně suché, to i ten perlan je mokrý. Jako nepřijdou mi zlé a kdyby šly vyprat, tak za ty prachy… ![]()
Katy2: Koukám, že jsi taky v šití stejně zručná jako já, co? ![]()
Brunifid píše:
To vypadá hezkyVčera jsem strčila nos do jiné lékárny, abych boj za perlan nevzdala předčasně. Tam měli za stovku roli, ale byl to takový spíš krepový papír. A paní říkala, že prodávají i separačky - hurá, bylo to poprvé, kdy někdo věděl, co jsou to separačky
Heleďte 100ks za 30,–Kč, tak jsem je vzala na zkoušku. Píšou tam, že jsou jednorázové, je to od Canpol, znáte to někdo? Chci vyzkoušet, jestli by přeci jen nešly vyprat. Jsou takové tenoulinké, ale při počúrání jsou totálně suché, to i ten perlan je mokrý. Jako nepřijdou mi zlé a kdyby šly vyprat, tak za ty prachy…
Hmmm tak já bych ty canpol nebrala, jsou to umělé separačky, které nesmíš vyhodit ani do WC.
Brunifid píše:
Katy2: Koukám, že jsi taky v šití stejně zručná jako já, co?
Bruni no kdyby šlo o nějaké opravení šitím, tak to bych asi zvládla, ale patentky nemám a už vůbec kleště na ně, tak že musím využít někoho kdo je má. ![]()
Takhle to vypadá:
http://img.nokaut.pl/…2500x500.jpg
http://www.nokaut.pl/…100-szt.html
Katy2 píše:
Hmmm tak já bych ty canpol nebrala, jsou to umělé separačky, které nesmíš vyhodit ani do WC.
Fakt???
Já byla zvědavá, co to je, tak jsem těch 30,–Kč obětovala a otevřela to zrovna. To nesmí ani do WC? Tak to je blbý ![]()
Ahojte ty plínky duzame jou krásné, to šije některá z vás?
Já už jsem jak na trní, minulý týden jsem objednávala z e-shopu 4babies,napsali mi že do týdne pošlou, takže by to měli odeslat nejpozději dneska,tak jsem zvědavá jaké to bude.
A hned mám otázku- vlněné svrchňáčky se lanolinujou ještě před prvním použitím?