Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
14.12.10 11:46

jo vcera jsem udelala volovinu, nechala jsem ji spat pres 4 hodiny, ale zase je fakt, ze nespala cely dopoledne coz u ni nebejva zvykem, dava si takovy 20ti minutovky pres den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.12.10 11:48

Holky, přebalování mě taky hrozně bavilo. do doby, kdy mi začal Oli zdrhat, vzpírat a vztekat se. Teď je to opruz i pro mě :roll: zavazovací pleny jsem dala pryč a používám hodně AIO, páč je to nejrychlejší, i když nejsou moje oblíbené. Už 3 měsíce doufám, že se to změní a milostpán pochopí, že to není nic omezujícího, ale zatím nepochopil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 12:01
alchemilka píše:
Holky, přebalování mě taky hrozně bavilo. do doby, kdy mi začal Oli zdrhat, vzpírat a vztekat se. Teď je to opruz i pro mě :roll: zavazovací pleny jsem dala pryč a používám hodně AIO, páč je to nejrychlejší, i když nejsou moje oblíbené. Už 3 měsíce doufám, že se to změní a milostpán pochopí, že to není nic omezujícího, ale zatím nepochopil :zed:

Tohoto se děsím. Malá se mi teďkom začala u přebalování přetáčet na boky - jednu vteřinu vpravo druhou vlevo do toho staví mosty. Takže momentálně nenasazuju vůbec vázačky, čč na novosklad jsou zatím v pohodě, ale nesmí se mi do toho pokadit, páč je má někdy fakt nakřivo :(, a jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Už teď mám pocit že nejjednodušší je AIO nebo kapsovka. Vidím že máte skoro rok, to se mám na co těšit :roll:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
14.12.10 12:02
lenholka píše:
jo vcera jsem udelala volovinu, nechala jsem ji spat pres 4 hodiny, ale zase je fakt, ze nespala cely dopoledne coz u ni nebejva zvykem, dava si takovy 20ti minutovky pres den

To náš koblížek taky, ale stejně maximálně 3,5 hodiny a pak ji jdu vzbudit. Aspoň hezky spinká potom v noci :palec:

alchemilka: Nestraš!!! :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
14.12.10 12:05

holky tak u nás přebalování stále v pohodě, vlastně nikdy problém nebyl, tak že já myslím že je to hodně o dítěti, některé jsou prostě v poho, některé ne. :wink:
Je fakt že malou musím občas zabavit, vrazit jí do ruky nějaký krém, či něco jiného a v klidu leží než přebalím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 12:25

Katy - taky se jí snažím zabavit hračkama, ale když na tom přebalovacím stole jsou tak krásné věci :) (mastičky, krémy, kapky atd.) tak si je musí prohlídnout ze všech stran. No jo, chybí mi úložné prostory :( - už aby byl březen a začneme s rekonstrukci toho pokoje :) a hned bude stůl jen na přebalování a zbytek hezky schovaný :)

• Citovat
  • Upravit
22590
14.12.10 12:28

Merinostar : zkusela si jim psat email? Ja bych jim napsala,mozna to nekdo omylem vse smazal…
Prebalovani…Deniska mela chvlku krizi u orebalovani,ale pak to preslo…a vicemene co jsem zacala s latkou,tak byka hodna. Samozrejme,ze nekdy byl den kdy vrestela u prebaleni,ale vetsinou drzela.
Oskarku no vidis, ja si jen pamatovala,ze swb na suchace mam od Neny a na druky jsem si nemohla vzpomenout :lol: zatim je mam porad vicemene ve skrii :lol: ,ale verim,ze na ne dojde zase jednou rada. Prodavat je nehodlam,pac jsou me nejoblibenejsi vlnaky na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
14.12.10 12:38
lenholka píše:
Bruni no vidis a ja je pouzivam ptz nic jinyho neznam :nevim: kupuje mi je mamka, vzdycky dostanu zasobu a neprijdou mi spatny… holt je rovnou vyhazuju a prat je me ani nenapadlo…myslite ze by z nich mohla bejt holka opruzela??

Já tedy Canpol separačky taky používám :think: Malá doteď pořád kadila..si radši nepředstavuji na kolik by mě vyšly drahé separačky. Teď už je to lepší. Počůrané jednou za den přemáchnu v ruce a jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
14.12.10 12:57

zdravím, jenom hlásím, že kvůli plín jsme pořídili - ne sušičku :lol: - ale rozkládací sušák :roll: jsem zvědavá, kdy přibude druhý, neb jsem sušila jen v koupelně,ale to bych nezvládala prát jiné věci než plíny, že…

jinak jsem zvědavá, jestli baruš bude taky zdrhat odkukoliv, kde ji přebaluju, už se mi taky párkrát přetočila u přebalování na břicho, tak jestli budou 2 zdrhací, tak fajně, tolik kapsovek a kalhotovek vážně nemám :cry:

mějte se :mavam: a látkování zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.12.10 13:01

Určitě je to o dítěti, jediné co ho zabaví je vytahování ubrousku z krabičky :roll: Katy je šťastná maminka :lol:
Zkusím napsat do toho merinostar, já jsem se ptala jenom jestli náhodou nevíte co s tím je :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 13:39

Poli mně na přebalováku zdrhala cca od 8 měsíců do 13m. Teď už je to pohoda. Ale musím přebalovat jen tam, jakmile to zkusím na zemi nebo na posteli, tak je hned pryč.

Merinostar - na úvodní stránce mají napsáno, že nepřijímají nové objednávky. Asi nestíhají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.10 13:39
alchemilka píše:
Určitě je to o dítěti, jediné co ho zabaví je vytahování ubrousku z krabičky :roll: Katy je šťastná maminka :lol:

Tak u nás jede taky jakonejlepší zabavka vytahování ubrousku, snapku jsem ani nepořizovala malá mi doslova utíká při každém přebalení, má 9 a půl měsíce,a sama chodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.12.10 13:43

ty jo tak my za 15 minut mame byt na vitani obcanku, mame to vedle baraku a mala se mi ted posrandila, tududu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.12.10 13:45

ano merinostar mají pozastavený příjem objednávek, ale něco se dá nakoupit tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.12.10 14:46
lenholka píše:
ty jo tak my za 15 minut mame byt na vitani obcanku, mame to vedle baraku a mala se mi ted posrandila, tududu :pankac:

Kdo vůbec zve na vítání občánků? Nám nikdo nic neřekl, je možné, že to třeba obec vůbec nedělá?
Odpady ale jistě budou chtít zaplatit, na to nezapomenou…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí