Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jo vcera jsem udelala volovinu, nechala jsem ji spat pres 4 hodiny, ale zase je fakt, ze nespala cely dopoledne coz u ni nebejva zvykem, dava si takovy 20ti minutovky pres den
Holky, přebalování mě taky hrozně bavilo. do doby, kdy mi začal Oli zdrhat, vzpírat a vztekat se. Teď je to opruz i pro mě
zavazovací pleny jsem dala pryč a používám hodně AIO, páč je to nejrychlejší, i když nejsou moje oblíbené. Už 3 měsíce doufám, že se to změní a milostpán pochopí, že to není nic omezujícího, ale zatím nepochopil ![]()
alchemilka píše:
Holky, přebalování mě taky hrozně bavilo. do doby, kdy mi začal Oli zdrhat, vzpírat a vztekat se. Teď je to opruz i pro mězavazovací pleny jsem dala pryč a používám hodně AIO, páč je to nejrychlejší, i když nejsou moje oblíbené. Už 3 měsíce doufám, že se to změní a milostpán pochopí, že to není nic omezujícího, ale zatím nepochopil
Tohoto se děsím. Malá se mi teďkom začala u přebalování přetáčet na boky - jednu vteřinu vpravo druhou vlevo do toho staví mosty. Takže momentálně nenasazuju vůbec vázačky, čč na novosklad jsou zatím v pohodě, ale nesmí se mi do toho pokadit, páč je má někdy fakt nakřivo
, a jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Už teď mám pocit že nejjednodušší je AIO nebo kapsovka. Vidím že máte skoro rok, to se mám na co těšit ![]()
lenholka píše:
jo vcera jsem udelala volovinu, nechala jsem ji spat pres 4 hodiny, ale zase je fakt, ze nespala cely dopoledne coz u ni nebejva zvykem, dava si takovy 20ti minutovky pres den
To náš koblížek taky, ale stejně maximálně 3,5 hodiny a pak ji jdu vzbudit. Aspoň hezky spinká potom v noci ![]()
alchemilka: Nestraš!!!
![]()
holky tak u nás přebalování stále v pohodě, vlastně nikdy problém nebyl, tak že já myslím že je to hodně o dítěti, některé jsou prostě v poho, některé ne. ![]()
Je fakt že malou musím občas zabavit, vrazit jí do ruky nějaký krém, či něco jiného a v klidu leží než přebalím.
Katy - taky se jí snažím zabavit hračkama, ale když na tom přebalovacím stole jsou tak krásné věci
(mastičky, krémy, kapky atd.) tak si je musí prohlídnout ze všech stran. No jo, chybí mi úložné prostory
- už aby byl březen a začneme s rekonstrukci toho pokoje
a hned bude stůl jen na přebalování a zbytek hezky schovaný ![]()
Merinostar : zkusela si jim psat email? Ja bych jim napsala,mozna to nekdo omylem vse smazal…
Prebalovani…Deniska mela chvlku krizi u orebalovani,ale pak to preslo…a vicemene co jsem zacala s latkou,tak byka hodna. Samozrejme,ze nekdy byl den kdy vrestela u prebaleni,ale vetsinou drzela.
Oskarku no vidis, ja si jen pamatovala,ze swb na suchace mam od Neny a na druky jsem si nemohla vzpomenout
zatim je mam porad vicemene ve skrii
,ale verim,ze na ne dojde zase jednou rada. Prodavat je nehodlam,pac jsou me nejoblibenejsi vlnaky na den.
lenholka píše:
Bruni no vidis a ja je pouzivam ptz nic jinyho neznamkupuje mi je mamka, vzdycky dostanu zasobu a neprijdou mi spatny… holt je rovnou vyhazuju a prat je me ani nenapadlo…myslite ze by z nich mohla bejt holka opruzela??
Já tedy Canpol separačky taky používám
Malá doteď pořád kadila..si radši nepředstavuji na kolik by mě vyšly drahé separačky. Teď už je to lepší. Počůrané jednou za den přemáchnu v ruce a jsou ok.
zdravím, jenom hlásím, že kvůli plín jsme pořídili - ne sušičku
- ale rozkládací sušák
jsem zvědavá, kdy přibude druhý, neb jsem sušila jen v koupelně,ale to bych nezvládala prát jiné věci než plíny, že…
jinak jsem zvědavá, jestli baruš bude taky zdrhat odkukoliv, kde ji přebaluju, už se mi taky párkrát přetočila u přebalování na břicho, tak jestli budou 2 zdrhací, tak fajně, tolik kapsovek a kalhotovek vážně nemám ![]()
mějte se
a látkování zdar
Určitě je to o dítěti, jediné co ho zabaví je vytahování ubrousku z krabičky
Katy je šťastná maminka ![]()
Zkusím napsat do toho merinostar, já jsem se ptala jenom jestli náhodou nevíte co s tím je
![]()
Poli mně na přebalováku zdrhala cca od 8 měsíců do 13m. Teď už je to pohoda. Ale musím přebalovat jen tam, jakmile to zkusím na zemi nebo na posteli, tak je hned pryč.
Merinostar - na úvodní stránce mají napsáno, že nepřijímají nové objednávky. Asi nestíhají. ![]()
alchemilka píše:
Určitě je to o dítěti, jediné co ho zabaví je vytahování ubrousku z krabičkyKaty je šťastná maminka
Tak u nás jede taky jakonejlepší zabavka vytahování ubrousku, snapku jsem ani nepořizovala malá mi doslova utíká při každém přebalení, má 9 a půl měsíce,a sama chodí ![]()
ty jo tak my za 15 minut mame byt na vitani obcanku, mame to vedle baraku a mala se mi ted posrandila, tududu ![]()
ano merinostar mají pozastavený příjem objednávek, ale něco se dá nakoupit tu
lenholka píše:
ty jo tak my za 15 minut mame byt na vitani obcanku, mame to vedle baraku a mala se mi ted posrandila, tududu
Kdo vůbec zve na vítání občánků? Nám nikdo nic neřekl, je možné, že to třeba obec vůbec nedělá?
Odpady ale jistě budou chtít zaplatit, na to nezapomenou…