Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
14.12.10 18:57

Holky a co ten perlan jak jsem se ptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 19:00
ankasz píše:
Holky a co ten perlan jak jsem se ptala?

Někdo je dává jako separačky, mě osobně to nepříjde jako fajn materiál - já tím jen myju prcku, myju tím i okna, nábytek atd :), ale jako separačky to nedávám, to používám raději Disana separačky, které teda peru.

• Citovat
  • Upravit
6271
14.12.10 19:07
petka.konecna píše:Někdo je dává jako separačky, mě osobně to nepříjde jako fajn materiál - já tím jen myju prcku, myju tím i okna, nábytek atd :), ale jako separačky to nedávám, to používám raději Disana separačky, které teda peru.

dík za odpověď

no právě my tím myli pacienty v nemocnici tak mi to přišlo divné :nevim:
já objednala tyhle separačky tak doufám,že budou dobré - http://www.4babies.cz/…ks-28-914964

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 19:13
ankasz píše:
petka.konecna píše:Někdo je dává jako separačky, mě osobně to nepříjde jako fajn materiál - já tím jen myju prcku, myju tím i okna, nábytek atd :), ale jako separačky to nedávám, to používám raději Disana separačky, které teda peru.

dík za odpověď

no právě my tím myli pacienty v nemocnici tak mi to přišlo divné :nevim:
já objednala tyhle separačky tak doufám,že budou dobré - http://www.4babies.cz/…ks-28-914964

Tyto neznám, já jsem měla Imse Vimse a s těmi jsem spokojená nebyla, to bylo jak kdybych jí tam neměla, ale ty Disana separačky jsou suprové :palec: a jiné už nekupuju. Navíc teď jsem si na jednu dělala čárky a už jsem jí prala 5× - mám tam pět čárek, a furt je jako nová, jen nevím :nevim: jestli je to z hygienického hlediska dobré tak moc prát. Jak často perete jednu separačku?

• Citovat
  • Upravit
31594
14.12.10 19:30

Perlan jse chtela davat jako separacky, ale kdyz se mi dostal do ruky, tak jsem zjistila, ze oproti viskozovym separackam je moc nasakavy, takze by byl v mokru, tak ho pouzivam jako uterky, lestim s nim sklo a kamen na kuchynske lince :mrgreen: Na myti prdelky mame hafo zinek a plenkovych ubrousku. Vlhcene ubrousky jsem taky parkrat oprala,ale neni ubrousek jako ubrousek, nektere pak jakoby zchlupati a to se mi nelibi.

Jak casto perete fleecove svrchnaky? Ne ze bych si chtela nejake poridit, ale davam na doma jen disanu s kikko bambuskou, pred zabalenim dam vycurat na nocnik, takze vydrzi v suchu dele, ale uz se mi dopoledne stalo, ze se vycural a mel pres to fleecove teplaky. Byi navlhle, tak jsem je hodila vedle kose na pradlo, ze budou smrdet a nesmrdej :think: Pritom kdyz se mi procural ve svrchnacich od haipa daipa, ktere maji fleecove lemy, tak ty po 3h smrdeli rozkladajici se moci :poblion: Tak nevim, zda je to materialem nebo cim :nevim: Nicmene je to prakticke, kdyz ty teplaky davam na plinu, je to takova fleecova obdoba longiesek :lol: A trochu menim svujnazor na fleece jako svrchnakovy matros, ja mela ty tots bots, jenze to byli uplne pocatky latkovani, prebalovala jsem dite po 3h a divila se, ze byl v mokrym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 19:42

megerka - je plena vymyšlená Babou a Nenou a ušitá dle jejich návrhu na šijem dětem. Je to taková plena snů :mrgreen:

Fleecové svrchńáky - Mně ten fleece ze začátku taky moc neseděl. Tobík má jedině fleecový tepláky a ty, když počůrá, tak smrdí fakt dost. Ale v rámci učení se šití, jsem si řekla si je ze zbytku irmy ušiju svrchňáky. Mile mně překvapilo,že fakt cítit nejsou. taky v nich Ppli není nijak zapařená. Začínám jim přicházet na chuť. Na další mám nastřiženo a chci zkusit ještě natahovací. A už jsem našla střih i na longies a sukýnku. Takže o Vánocích se bude šít.
kdyby jsi chtěla můžu ti je půjčit na vyzkoušení.

Separačky - já používám fleecové (nastřihaná irma) a viskozové popoliny. Jsem spokojená, jiné zkoušet ani nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 19:42

Foto megerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 19:45
Achdarek píše:
megerka - je plena vymyšlená Babou a Nenou a ušitá dle jejich návrhu na šijem dětem. Je to taková plena snů :mrgreen:

Nějaký odkaz na ní? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6271
14.12.10 19:52
petka.konecna píše:
Tyto neznám, já jsem měla Imse Vimse a s těmi jsem spokojená nebyla, to bylo jak kdybych jí tam neměla, ale ty Disana separačky jsou suprové :palec: a jiné už nekupuju. Navíc teď jsem si na jednu dělala čárky a už jsem jí prala 5× - mám tam pět čárek, a furt je jako nová, jen nevím :nevim: jestli je to z hygienického hlediska dobré tak moc prát. Jak často perete jednu separačku?

No já právě žádné separačky nepoužívala, tyhle budou první :oops:

S dekou Irmou to je dobrý nápad mám zručnou maminku, tak budu pytat 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.10 19:53
Achdarek píše:
Foto megerky

Ta je krásná, taky bych brala odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 20:07

Ještě mám jednu autíčkovou. :srdce:

Odkaz - www.sijemdetem.cz a tak napsat, že chcete plenku z diskuse. Oni budou vědět. Nebo napsat Babě, ta ví detaiy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 20:09
Achdarek píše:
Ještě mám jednu autíčkovou. :srdce:Odkaz - www.sijemdetem.cz a tak napsat, že chcete plenku z diskuse. Oni budou vědět. Nebo napsat Babě, ta ví detaiy.

Aha ona se šíje na míru, jo? A je to vícevelikostní nebo jedno?

• Citovat
  • Upravit
10170
14.12.10 20:10

JEdnovelikostní. Zmenšuje vpředu ohnutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 20:34

Ty separačky Pop-in jsou prý dobré, tuší že složení je 50%viskoza a 50%celuloza, tak že ani čistě celulozové ani čistě viskozové, tak že dle mě budou dost dobré, taky mám v plánu si je koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
14.12.10 20:41
alchemilka píše:
Mehlo, a ty šiješ které plíny? ty merino? nebo luczyz?
čau já šiju ty Lucyz
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí