Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.12.10 15:09
Brunifid píše:
lenholka píše:
ty jo tak my za 15 minut mame byt na vitani obcanku, mame to vedle baraku a mala se mi ted posrandila, tududu :pankac:
Kdo vůbec zve na vítání občánků? Nám nikdo nic neřekl, je možné, že to třeba obec vůbec nedělá?
Odpady ale jistě budou chtít zaplatit, na to nezapomenou…

Já myslím, že vítání občánku je snad všude, ale menší obce ho nemají tak často, u nás bývá obvykle jednou za rok, když je více narozených dětí tak dva krát do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 15:17
Brunifid píše:
lenholka píše:
ty jo tak my za 15 minut mame byt na vitani obcanku, mame to vedle baraku a mala se mi ted posrandila, tududu :pankac:
Kdo vůbec zve na vítání občánků? Nám nikdo nic neřekl, je možné, že to třeba obec vůbec nedělá?

Zve obec - my byli ve třech měsících, u nás je každý měsíc vítání. A já teda malou pokaděnou přebalovala na úřadě cca pět minut před začítkem vítání :) :) no jo, ony si ty děti umí vybrat kdy je nejlšpí doba to pustit :)

• Citovat
  • Upravit
4509
14.12.10 15:34

jojo prislo nam to od mesta, holky zarijovy nektery uz byly pred mesicem, proste kazdy mesto to posila jinak, asi podle poctu deti :nevim: ale ze to byla pakarna, zadna kolibka nic, mrnata rvaly jako pretrzeny, ale na stepka jim to nandala, ani nepipla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.12.10 15:38
Brunifid píše:
lenholka píše:

V naší obci je vítání taky jednou za rok - v prosinci- vzhledem k tomu, že malý se narodil v lednu, jsme museli téměř rok čekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.12.10 15:46

Holky, díky za ten merinostar. nakonec jsem tam psala a paní mi odepsala za 20 8-o minut. Prý budou k prodeji tenhle týden, ale posílat budou až po vánocích, což je pochopitelné. a když už jsme u toho, schválily by jste mi tuto plínu na noc? dnes ráno jsem vážila papírovku nacucanou po noci a vážila 600g :think: to je cca půllitru vody 8-o pobere to vůbec nějaká látkovka? mám i babyidea extra, ale ta se mi na noc moc nevidí. já jsem to už kdysi řešila a byly mi doporučené plíny babyhinds, jenomže v Lku je nikde nemaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 15:55

alchemilko každou noční plínu dovycpávám, tak že já bych to i u vás řešila dovycpáním nějakou dobře savou vkládačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
14.12.10 16:18

fixační pruhy na triko

holky chtěla jsem se zeptat vy jste takové šikovné a vynalézavé nevíte jak by se dalo vytvořit tento fix pruh?http://www.branakdetem.cz/hodnoceni/fixacni-pruhy-na-tricko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
14.12.10 16:26

jo jo my to máme stejně. U nás to bývá někdy v září nebo říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 16:45
Pavla23 píše:
fixační pruhy na trikoholky chtěla jsem se zeptat vy jste takové šikovné a vynalézavé nevíte jak by se dalo vytvořit tento fix pruh?http://www.branakdetem.cz/hodnoceni/fixacni-pruhy-na-tricko

Já o tom taky přemýšlím :think: - protože kombinace tričko a tepláky nějak nefunguje - pořád je holý břušek :)

• Citovat
  • Upravit
1426
14.12.10 17:07

holky to si ty pruhy uděláte normálně z podvazků…to jsou tam ty spony,tak třeba ve výprodeji,či u tamanů kupte podvazky a hotovo..nebo je třeba máte doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
14.12.10 17:09

dajma nj to mě nenapadlo :zed: jsem si pořád říkala kde tak ty „pacičky“ koupit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.12.10 17:19
Dajma píše:
holky to si ty pruhy uděláte normálně z podvazků…to jsou tam ty spony,tak třeba ve výprodeji,či u tamanů kupte podvazky a hotovo..nebo je třeba máte doma :think:

Aha - tož to musím ukrást u babičky :) - mě napadlo spíše ze starých kšandů - ale zatím jsem doma ani po rodině nenašla žádné - ale ty sponky u babičky budou 100% :) díky za tip

• Citovat
  • Upravit
5393
14.12.10 17:23

ahoj!
holky, zkoušela jste některá prát vlhčený ubrousky? je to stupid dotaz, ale mamka jeden ten ubrousek omylem hodila do pračky a on po vyprání normálně drží tvar… tak jsem si říkala, esli by se takhle nevyužily víckrát - s vodou či medvídkem na mytí zadku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 17:33
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, zkoušela jste některá prát vlhčený ubrousky? je to stupid dotaz, ale mamka jeden ten ubrousek omylem hodila do pračky a on po vyprání normálně drží tvar… tak jsem si říkala, esli by se takhle nevyužily víckrát - s vodou či medvídkem na mytí zadku :nevim:

Zuzi jo jo, taky se mi občas ubrousky to pračky připletly, jen teda dle mě jsou už pak málo savé a spíš ten zadeček tím jen namočním, než abych ho utřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.12.10 17:33

Prát vlhčené ubrousky normálně jdou, se mi sem tam připletou a vypadají v pohodě, jen pak nevím co s nimi, bo medvídka nemám a zase vytáhnu další vlhčený..navíc, prostě ty kakance se mi prát nechce,proto tak vyhazuju separačky a nekupuju si ty prací.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure