Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jako já je mám ráda,jsou ouzký a není poznat jestli má látku nebo hnusky
,ale jsou fakt jen na chvilku,ale přemýšlím jestli si jich ještě pár nepořídím,ale nevím jakou značku…jinak do plenek od anavy sem se zamilovala,už jsme s ní strávili noc a držela v poho a ráno měl malej prdel v suchu
na vánoce dostanu ještě jednu
Ahojte, můžu se k vám přidat do diskuze?, pročítám si vaše rady a příspěvky ohledně plenek, je to úplně super.
Když jsem rodině oznámila, že přestanu používat jednorázovky, tak mě mají všichni za totál idiota, že se chci párat s látkovkama, teda kromě mojí mamči, ta mi na to řekla, že to říkala celou dobu že látkovky jsou lepší.
Ahojte, můžu se k vám přidat do diskuze?, pročítám si vaše rady a příspěvky ohledně plenek, je to úplně super.
Když jsem rodině oznámila, že přestanu používat jednorázovky, tak mě mají všichni za totál idiota, že se chci párat s látkovkama, teda kromě mojí mamči, ta mi na to řekla, že to říkala celou dobu že látkovky jsou lepší.
Anka -vítej ![]()
TA moje potvora si dneska několikrát rozepla sucháč na SWD. To by mi ani tak nevadilo. Ae to, že pak kňourá, že nemá plenku, tak to mně štve. O víkendu budu zkoumat jak je předělat na patentky.
Achdarek píše:
Anka -vítejTA moje potvora si dneska několikrát rozepla sucháč na SWD. To by mi ani tak nevadilo. Ae to, že pak kňourá, že nemá plenku, tak to mně štve. O víkendu budu zkoumat jak je předělat na patentky.
Achdárku tak tohle ELi naštěstí nedělá, ale to bude asi tím, že obvykle má přes vlňáčky bodýčko. ![]()
Jo a dnes dorazila ta plína od té D něco z fleru, vypadá moc pěkně, jen zapínání mě nějak nesedí.
Katy - Mně ta duzame sedí dobře. Ty máš nějaké netypické dítě. ![]()
No já právě ted´ doma dávám jen tričko, plenku a návleky. S ohledem na její způsob jezení mně to tak přijde nepraktičtější.
U body teď bojuju s velikostí. Když jí dám o číslo větší, tak jí to sjíždí přes ramena. A normální velikost jen tak tak dopnu. Nějak nemůžu najít to pravé. Ale trička jsou v pohodě.
Achdárku ona jako sedí dobře, jen patentky na křidélkách nejsou symetrické, tak že nelze zapínat na obou stranách stejně. ![]()
Katy2 píše:
Achdárku ona jako sedí dobře, jen patentky na křidélkách nejsou symetrické, tak že nelze zapínat na obou stranách stejně.
Tak jsem jí šla prozkoumat. Mne to přijde symetrické ![]()
Mám rozdělanou AIO -dost se s ní trápím, ale už je vidět, jak vypadá, tak jsem Vám ji blískla.. Má 3vrstvy- PUL, bambus froté a na zadečku bambus aksamit(takový ten hebký samet), nechám díru na vkládání vložky..
Dajmo plína vypadá hezky, tak snad bude i dobře sloužit. ![]()
Achdárku já mám teď tu plínu v pračce, ale pak schválně přeměřím, prostě dle mě tam měl být na té jedné straně ještě jeden patentek a ten mi tam prostě chybí.
Tak že asi budu muset někdy konečně navštívit Dajmu a zneužít jí na nacvaknutí jednoho patentku. ![]()
Jo, taky jsem tak dopadla z pračkou
- naštěstí byla opravená za dva dny a opravil nám to přímo doma. Tak držím palce ať to dobře dopadne.
Fotky krásné

A já jsem musela dokonce v téhle situaci letět okamžitě do obchodu pro hnusky, od té doby mám nějaké raději doma v záloze