Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
13.12.10 16:25
mabit píše:
ostatní nemám nafoceno,ale dodám :mrgreen: :mrgreen: jo a dneska se nám rozbila pračka a jestli nepřijede dneska opravář tak od zítra jedeme v hnuskách,než pračku opraví

Jo, taky jsem tak dopadla z pračkou :( - naštěstí byla opravená za dva dny a opravil nám to přímo doma. Tak držím palce ať to dobře dopadne.

Fotky krásné :palec:
A já jsem musela dokonce v téhle situaci letět okamžitě do obchodu pro hnusky, od té doby mám nějaké raději doma v záloze :)

• Citovat
  • Upravit
5173
13.12.10 16:37

jako já je mám ráda,jsou ouzký a není poznat jestli má látku nebo hnusky :wink: ,ale jsou fakt jen na chvilku,ale přemýšlím jestli si jich ještě pár nepořídím,ale nevím jakou značku…jinak do plenek od anavy sem se zamilovala,už jsme s ní strávili noc a držela v poho a ráno měl malej prdel v suchu :dance: na vánoce dostanu ještě jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
13.12.10 20:39

Ahojte, můžu se k vám přidat do diskuze?, pročítám si vaše rady a příspěvky ohledně plenek, je to úplně super.
Když jsem rodině oznámila, že přestanu používat jednorázovky, tak mě mají všichni za totál idiota, že se chci párat s látkovkama, teda kromě mojí mamči, ta mi na to řekla, že to říkala celou dobu že látkovky jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
13.12.10 20:39

Ahojte, můžu se k vám přidat do diskuze?, pročítám si vaše rady a příspěvky ohledně plenek, je to úplně super.
Když jsem rodině oznámila, že přestanu používat jednorázovky, tak mě mají všichni za totál idiota, že se chci párat s látkovkama, teda kromě mojí mamči, ta mi na to řekla, že to říkala celou dobu že látkovky jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.12.10 21:05

Anka -vítej :mavam:

TA moje potvora si dneska několikrát rozepla sucháč na SWD. To by mi ani tak nevadilo. Ae to, že pak kňourá, že nemá plenku, tak to mně štve. O víkendu budu zkoumat jak je předělat na patentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.12.10 21:11
Achdarek píše:
Anka -vítej :mavam:TA moje potvora si dneska několikrát rozepla sucháč na SWD. To by mi ani tak nevadilo. Ae to, že pak kňourá, že nemá plenku, tak to mně štve. O víkendu budu zkoumat jak je předělat na patentky.

Achdárku tak tohle ELi naštěstí nedělá, ale to bude asi tím, že obvykle má přes vlňáčky bodýčko. :lol:
Jo a dnes dorazila ta plína od té D něco z fleru, vypadá moc pěkně, jen zapínání mě nějak nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.12.10 21:17

Katy - Mně ta duzame sedí dobře. Ty máš nějaké netypické dítě. :mrgreen:

No já právě ted´ doma dávám jen tričko, plenku a návleky. S ohledem na její způsob jezení mně to tak přijde nepraktičtější.

U body teď bojuju s velikostí. Když jí dám o číslo větší, tak jí to sjíždí přes ramena. A normální velikost jen tak tak dopnu. Nějak nemůžu najít to pravé. Ale trička jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.12.10 21:29

Achdárku ona jako sedí dobře, jen patentky na křidélkách nejsou symetrické, tak že nelze zapínat na obou stranách stejně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
13.12.10 21:50
Katy2 píše:
Achdárku ona jako sedí dobře, jen patentky na křidélkách nejsou symetrické, tak že nelze zapínat na obou stranách stejně. :think:

Tak jsem jí šla prozkoumat. Mne to přijde symetrické :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.12.10 09:13

Mám rozdělanou AIO -dost se s ní trápím, ale už je vidět, jak vypadá, tak jsem Vám ji blískla.. Má 3vrstvy- PUL, bambus froté a na zadečku bambus aksamit(takový ten hebký samet), nechám díru na vkládání vložky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.12.10 09:13

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.12.10 09:14

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.12.10 09:15

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 09:17

Dajmo plína vypadá hezky, tak snad bude i dobře sloužit. :wink:

Achdárku já mám teď tu plínu v pračce, ale pak schválně přeměřím, prostě dle mě tam měl být na té jedné straně ještě jeden patentek a ten mi tam prostě chybí.
Tak že asi budu muset někdy konečně navštívit Dajmu a zneužít jí na nacvaknutí jednoho patentku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 09:17

Dajmo - ta vypadá dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat