Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Nojo, zkrátka medley nebrat, co dodat.Ať už šátky nebo plíny.
vkládačky od BI jsou boží,kdybych to tušila, tak žádný jiný ani nemám
Normálka, lupnu do plíny, když mám třeba vícevrstvou, tak dám vv, pod ní vkládačku a svrchňáky (nebo teda do vázačky, když očekávám nálož). Ale když mám míň savou kalhotkovou, tak jí lupnu dovnitř, na to jen separačku a je. akorát je potřeba je trochu předprat, nebo ze začátku počítat s menší savostí, než se ochodí
já jsem vám jen přišla napsat,že Halucinka má holčičku
Marianu a narodila se 7.12. v 7,15 má 50cm a 3,40.
Dívala jsem se ji na profil,ale byla tu naposledy na Mikuláše.
Vkládačky BI dávám do disany nebo do HHS a super i na noc, respektive delší dobu. případně vycpávám kapsovky, ale to jen proto že nemám dost těch vkládaček, to se změní až si našiju ![]()
ženský tak jsem se rozhodla upustit od igelitky
a že bych si teda ráda pořídila nějakej pytlík na použítý látkovky do kočáru,ale teda nevím jestli coma něco spíchnut
nebo jestli koupit- páč nevím včem je tak vzláštní pytlík koupenej
nemusí bát velkej -chci maximýlně 40 na 40 cm.. ale teda nevím jestli je nějakej spešl tak jestli---
jo k um
čr netrilon je stejná zácpa,víc to zatím komentovat nebudu prvně to mu sím rozdejchat a pak vám sem písnu,jak jsem nas.raná
mabit, pytlík koupený je z pul,stejně jako svrchňáky, takže když si koupíš materiál s pul zátěrem, taksi ho můžeš spíchnout doma. doporučuju na zip, mělajsem stahovací na šňůrku, ale je to obr rozdíl oproti zipu, protože ten fakt těsní, stahování nechává škvírku k úniku pachů.
Pul materiál se dá koupit na www.sijemdetem.cz v kategorii Speciality tuším.
Pokud bys chtěla stoprocentní nepropustnost, můžeš švy zamáznout trošinkou bezvodého lanolinu a roztavit fénem.
Gladys píše:
vkládačky od BI jsou boží,kdybych to tušila, tak žádný jiný ani nemámNormálka, lupnu do plíny, když mám třeba vícevrstvou, tak dám vv, pod ní vkládačku a svrchňáky (nebo teda do vázačky, když očekávám nálož). Ale když mám míň savou kalhotkovou, tak jí lupnu dovnitř, na to jen separačku a je. akorát je potřeba je trochu předprat, nebo ze začátku počítat s menší savostí, než se ochodí
Tak jsem je vyzkoušela a dobrý
Já je mám z Mimibazaru, takže ta savost by měla být rozjetá, předpokládám
Dokonce ani s tím schnutím to není tak zlé.
Achdarku tak ja mam achdarky
na patentky,nektera z vas mi je prodala..uz netusim kdo
patentky drzej a nevytrhavaj se,ale ja je mam v eLku a u Denci jsem ne nestihla nejak moc pouzivat a na Izu jsou velke,takze nevim jak moc patentky vydrzi..muzu je nafotit…ale jako co je podlozeni patentku netusim
ja prisiju tak leda knoflik,takze na me s takovym umenim musis polopate ![]()
Froggy diky za info,ale nekdo uz tu byl rychlejsi
ale stejne podruhe gratuluju! ![]()
Mirii píše:
ja prisiju tak leda knoflik
Hurá, konečně někdo stejně šikovnej jako já ![]()
Ale náhodou jsem nedávno přišívala ČTYŘDÍRKOVEJ knoflík, to je jistě vyšší level, že? ![]()
Tak já jen k těm patentkám… Já mám svoje šité vlňáky na patentky.. ničím jsem nepodkládala,matroš je pružný jsou to 2vrstvy, jedna tenká, druhá tlustá..Ale nevím teda jestli se dají přirovnat k SW -měla jsem je v ruce jen jednou.. Takže nevím.
Brunifid píše:Mirii píše:Hurá, konečně někdo stejně šikovnej jako já
ja prisiju tak leda knoflik
Ale náhodou jsem nedávno přišívala ČTYŘDÍRKOVEJ knoflík, to je jistě vyšší level, že?
Presne tak, vyssi level ![]()
Gladys píše:
mabit, pytlík koupený je z pul,stejně jako svrchňáky, takže když si koupíš materiál s pul zátěrem, taksi ho můžeš spíchnout doma. doporučuju na zip, mělajsem stahovací na šňůrku, ale je to obr rozdíl oproti zipu, protože ten fakt těsní, stahování nechává škvírku k úniku pachů.
Je to obyčejný zip, nevíte?
čau jo je to obyčejnej zip, ale já teda udělala taštičku na vložky a našila tam místo obyčejnýho sucháč po celé délce otvoru a je to super. nemůžu si to vynachválit
k patentkám na swb vlňákách- my je máme a držej dobře, používáme často…
mirii - od nás ![]()