Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
11.12.10 13:54

Nojo, zkrátka medley nebrat, co dodat.Ať už šátky nebo plíny.

vkládačky od BI jsou boží,kdybych to tušila, tak žádný jiný ani nemám :mrgreen: Normálka, lupnu do plíny, když mám třeba vícevrstvou, tak dám vv, pod ní vkládačku a svrchňáky (nebo teda do vázačky, když očekávám nálož). Ale když mám míň savou kalhotkovou, tak jí lupnu dovnitř, na to jen separačku a je. akorát je potřeba je trochu předprat, nebo ze začátku počítat s menší savostí, než se ochodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
11.12.10 15:13

já jsem vám jen přišla napsat,že Halucinka má holčičku
Marianu a narodila se 7.12. v 7,15 má 50cm a 3,40.
Dívala jsem se ji na profil,ale byla tu naposledy na Mikuláše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.12.10 15:45

Vkládačky BI dávám do disany nebo do HHS a super i na noc, respektive delší dobu. případně vycpávám kapsovky, ale to jen proto že nemám dost těch vkládaček, to se změní až si našiju :)

• Citovat
  • Upravit
5173
11.12.10 22:16

ženský tak jsem se rozhodla upustit od igelitky :mrgreen: :mrgreen: a že bych si teda ráda pořídila nějakej pytlík na použítý látkovky do kočáru,ale teda nevím jestli coma něco spíchnut :think: nebo jestli koupit- páč nevím včem je tak vzláštní pytlík koupenej :think: nemusí bát velkej -chci maximýlně 40 na 40 cm.. ale teda nevím jestli je nějakej spešl tak jestli---
jo k um :cert: čr netrilon je stejná zácpa,víc to zatím komentovat nebudu prvně to mu sím rozdejchat a pak vám sem písnu,jak jsem nas.raná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.12.10 22:31

mabit, pytlík koupený je z pul,stejně jako svrchňáky, takže když si koupíš materiál s pul zátěrem, taksi ho můžeš spíchnout doma. doporučuju na zip, mělajsem stahovací na šňůrku, ale je to obr rozdíl oproti zipu, protože ten fakt těsní, stahování nechává škvírku k úniku pachů.
Pul materiál se dá koupit na www.sijemdetem.cz v kategorii Speciality tuším.
Pokud bys chtěla stoprocentní nepropustnost, můžeš švy zamáznout trošinkou bezvodého lanolinu a roztavit fénem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.12.10 09:03
Gladys píše:
vkládačky od BI jsou boží,kdybych to tušila, tak žádný jiný ani nemám :mrgreen: Normálka, lupnu do plíny, když mám třeba vícevrstvou, tak dám vv, pod ní vkládačku a svrchňáky (nebo teda do vázačky, když očekávám nálož). Ale když mám míň savou kalhotkovou, tak jí lupnu dovnitř, na to jen separačku a je. akorát je potřeba je trochu předprat, nebo ze začátku počítat s menší savostí, než se ochodí

Tak jsem je vyzkoušela a dobrý :palec: Já je mám z Mimibazaru, takže ta savost by měla být rozjetá, předpokládám :-) Dokonce ani s tím schnutím to není tak zlé.

• Citovat
  • Upravit
22590
12.12.10 20:08

Achdarku tak ja mam achdarky :lol: na patentky,nektera z vas mi je prodala..uz netusim kdo :lol: patentky drzej a nevytrhavaj se,ale ja je mam v eLku a u Denci jsem ne nestihla nejak moc pouzivat a na Izu jsou velke,takze nevim jak moc patentky vydrzi..muzu je nafotit…ale jako co je podlozeni patentku netusim :lol: ja prisiju tak leda knoflik,takze na me s takovym umenim musis polopate :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.12.10 20:10

Froggy diky za info,ale nekdo uz tu byl rychlejsi :mrgreen: ale stejne podruhe gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.12.10 21:17
Mirii píše:
ja prisiju tak leda knoflik

Hurá, konečně někdo stejně šikovnej jako já :mrgreen:
Ale náhodou jsem nedávno přišívala ČTYŘDÍRKOVEJ knoflík, to je jistě vyšší level, že? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10170
12.12.10 21:20

Mirii - diky za info. Já to nějak zkusím a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
12.12.10 21:21

Tak já jen k těm patentkám… Já mám svoje šité vlňáky na patentky.. ničím jsem nepodkládala,matroš je pružný jsou to 2vrstvy, jedna tenká, druhá tlustá..Ale nevím teda jestli se dají přirovnat k SW -měla jsem je v ruce jen jednou.. Takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.12.10 22:39
Brunifid píše:
Mirii píše:
ja prisiju tak leda knoflik
Hurá, konečně někdo stejně šikovnej jako já :mrgreen:
Ale náhodou jsem nedávno přišívala ČTYŘDÍRKOVEJ knoflík, to je jistě vyšší level, že? :mrgreen:

Presne tak, vyssi level :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.12.10 09:07
Gladys píše:
mabit, pytlík koupený je z pul,stejně jako svrchňáky, takže když si koupíš materiál s pul zátěrem, taksi ho můžeš spíchnout doma. doporučuju na zip, mělajsem stahovací na šňůrku, ale je to obr rozdíl oproti zipu, protože ten fakt těsní, stahování nechává škvírku k úniku pachů.

Je to obyčejný zip, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
13.12.10 09:48

čau jo je to obyčejnej zip, ale já teda udělala taštičku na vložky a našila tam místo obyčejnýho sucháč po celé délce otvoru a je to super. nemůžu si to vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
13.12.10 13:33

k patentkám na swb vlňákách- my je máme a držej dobře, používáme často…
mirii - od nás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí