Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Evi a sliz teda taky skodi pracce? O tom octu jsem netusila.....pracka by asi nejradeji jela bez cehokoliv krom vody ![]()
Mirii píše:
Evi a sliz teda taky skodi pracce? O tom octu jsem netusila.....pracka by asi nejradeji jela bez cehokoliv krom vody
Před časem proběhlo tuším na Rodině nebo na BC nějaké vyjádření výrobce praček Miele, že sliz při správné péči o pračku nijak neškodí, ale teď to nemůžu najít…
ivuska.h píše:Mirii píše:Před časem proběhlo tuším na Rodině nebo na BC nějaké vyjádření výrobce praček Miele, že sliz při správné péči o pračku nijak neškodí, ale teď to nemůžu najít…
Evi a sliz teda taky skodi pracce? O tom octu jsem netusila.....pracka by asi nejradeji jela bez cehokoliv krom vody
Ja teda sliz nepouzivam,ale ze zajimavosti se ptam…zase si rikam co je teda spravna pece o pracku, tim myslej pridavat calgon ke kazdemu prani,ci co ![]()
Ja jsem teda jeste asi novou pracku nemela,nebo mela ale nekupovala jsem ji,takze jsem nemela ani pristup k navodu,tak netusim ani co je spravna pece…ja ji obcas prohnala octem na 90' a koukam,ze je ocet spatne…
Když o tom tak přemýšlím, tak mě zachránil bambus, ocet jsem přestala dávat ![]()
S těmi cenami plínek to chápu, když vezmu materiál, práci a vše kolem plus jsou investice do nových strojů, nových střihů, tak jediné,kde se to dá ošidit jsou ty materiály, to šití a vše kolem bude pro všechny přibližně stejné. No a že bych si chtěla koupit medley plínu se savostí nula nula prd… to si radši připlatím.
petka.konecna píše:
Tak já jsem si včera vyslechla přednášku od manžela, jestli jako těch plínek už malá nemá moc, že je to drahé, proč to furt kupuju atd. atd. No a to jsem si myslela že jí koupím ještě ty AIO Anavy, takže nekoupímmáme zákaz, musíme šetřit. A to manžel netuší že pod stromečkem bude tak 10 dalších plín (od babiček a příbuzných) …
Na ten seznam čumím jak tele. Jak často pereš? Ono to teda bude asi i dlouho schnout, odpoledne jsem věšela plíny, čč jsou skoro suché, o separačkách ani nemluvím, ale vv jsou durch, stejně tak froté a vkládačky kdovízčeho, bych se musela kouknout.
Kurnik že bych si o nějakou tu Anavy řekla k vánocům? Aspoň jednu?
Mně se na obrázku moc líbí a když říkáte, že jsou dobré..... ![]()
petka: Jo a ještě jsem chtěla napsat, že máš moc hezkou holčičku
![]()
Je taková oplácanější než ta naše, ale krásně kouká ![]()
Bruni no je fakt že kalhotkové plíny opravdu dýl schnou, stejně tak vkládačky froté či bambusové, ale tak většinou je to do 24hod suché. ![]()
Bruni - peru co druhý až třetí den - doma používám hodně jenom ty čtverce (jak píšeš suché jsou hned), kapsovky nebo AIO používám na noc (takže za 24 hodin mám cca 3-4 kapsovky špinavé) - jelikož jsme v paneláku a v koupelně nemám šňury na prádlo, vlastním ten přenosný věšák, ten si postavím v pokoji k topení, pustím topení, otevřu okno na mikroventilaci a za jeden den to je suché
- jak to budu sušit až bude pokoj okupovat dítko zatím netuším ![]()
Bruni, děkujeme za pochvalu
- malá je oplácaná protože je na UM - si myslím že je to takové „tučnější mlíko“ a navíc stále jí co 3-4 hodiny (v noci má pauzu 9h), což je už i dle dr dost … ale co mám dělat když řve, že? Příští týden budeme zkoušet kaši, tak jsem zvědavá jestli budu jíst méně toho UM.
Petko no záleží jak je pokojíček velký, já takhle suší běžně v pokojíčku, jen je blbé že ta malá, se sušákem dost bavila, sundávala mi prádlo a tahala po celým bytě, teď už jí to naštěstí přešlo. ![]()
Petko nechci ti brát iluze, ale kaše tomu moc nepomůže, dle mě ani nezasytí pořádně. ![]()
U nás kaše naprosto propadla, jediný výsledek byl, že se v noci kroutil a tlačila ho v břiše, takže vlastně ještě horší spaní. Kaši dostává snad od 9m k večeři, dřív bylo jen mlíko.
Co třeba jí dát o odměrku míň? Ale to by chtělo prodiskutovat s dr, bylo by to vlastně jako by vypila míň UM a k tomu cca 30ml vody, pokud si dobře pamatuju ředění většiny UM
Katy2 píše:
Achdárku dotaz na tebe, jaká je ta plína s Fler od té Dzuname? Je dobrá?
Chceš něco nového k vánocům???
Já jsem spokojená, je krásně měkká. Jen teda na to, jak je „tenká“, tak dlouhou schne. Moc se mi líbí ten bambusový úplet u zadečku, je to krásně měkké a jemné. Střih je pěkný, POlince pěkně sedí.
Příspěvek upraven 10.12.10 v 18:27
Achdarek píše:Katy2 píše:
Achdárku dotaz na tebe, jaká je ta plína s Fler od té Dzuname? Je dobrá?Chceš něco nového k vánocům???
Příspěvek upraven 10.12.10 v 18:27Já jsem spokojená, je krásně měkká. Jen teda na to, jak je „tenká“, tak dlouhou schne. Moc se mi líbí ten bambusový úplet u zadečku, je to krásně měkké a jemné. Střih je pěkný, POlince pěkně sedí.
A saje něco?
No je fakt že to brzy zjistím. ![]()