Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
10.12.10 16:31

Evi a sliz teda taky skodi pracce? O tom octu jsem netusila.....pracka by asi nejradeji jela bez cehokoliv krom vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.12.10 16:38
Mirii píše:
Evi a sliz teda taky skodi pracce? O tom octu jsem netusila.....pracka by asi nejradeji jela bez cehokoliv krom vody :lol:

Před časem proběhlo tuším na Rodině nebo na BC nějaké vyjádření výrobce praček Miele, že sliz při správné péči o pračku nijak neškodí, ale teď to nemůžu najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
10.12.10 16:56
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Evi a sliz teda taky skodi pracce? O tom octu jsem netusila.....pracka by asi nejradeji jela bez cehokoliv krom vody :lol:
Před časem proběhlo tuším na Rodině nebo na BC nějaké vyjádření výrobce praček Miele, že sliz při správné péči o pračku nijak neškodí, ale teď to nemůžu najít…

Ja teda sliz nepouzivam,ale ze zajimavosti se ptam…zase si rikam co je teda spravna pece o pracku, tim myslej pridavat calgon ke kazdemu prani,ci co :nevim:
Ja jsem teda jeste asi novou pracku nemela,nebo mela ale nekupovala jsem ji,takze jsem nemela ani pristup k navodu,tak netusim ani co je spravna pece…ja ji obcas prohnala octem na 90' a koukam,ze je ocet spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.12.10 16:57

Když o tom tak přemýšlím, tak mě zachránil bambus, ocet jsem přestala dávat :lol:

S těmi cenami plínek to chápu, když vezmu materiál, práci a vše kolem plus jsou investice do nových strojů, nových střihů, tak jediné,kde se to dá ošidit jsou ty materiály, to šití a vše kolem bude pro všechny přibližně stejné. No a že bych si chtěla koupit medley plínu se savostí nula nula prd… to si radši připlatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.12.10 18:02
petka.konecna píše:
Tak já jsem si včera vyslechla přednášku od manžela, jestli jako těch plínek už malá nemá moc, že je to drahé, proč to furt kupuju atd. atd. No a to jsem si myslela že jí koupím ještě ty AIO Anavy, takže nekoupím :( máme zákaz, musíme šetřit. A to manžel netuší že pod stromečkem bude tak 10 dalších plín (od babiček a příbuzných) … :roll:

Na ten seznam čumím jak tele. Jak často pereš? Ono to teda bude asi i dlouho schnout, odpoledne jsem věšela plíny, čč jsou skoro suché, o separačkách ani nemluvím, ale vv jsou durch, stejně tak froté a vkládačky kdovízčeho, bych se musela kouknout.

Kurnik že bych si o nějakou tu Anavy řekla k vánocům? Aspoň jednu? :mrgreen: Mně se na obrázku moc líbí a když říkáte, že jsou dobré..... :think:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
10.12.10 18:03

petka: Jo a ještě jsem chtěla napsat, že máš moc hezkou holčičku :palec: :-)
Je taková oplácanější než ta naše, ale krásně kouká :srdce:

• Citovat
  • Upravit
51750
10.12.10 18:08

Bruni no je fakt že kalhotkové plíny opravdu dýl schnou, stejně tak vkládačky froté či bambusové, ale tak většinou je to do 24hod suché. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.12.10 18:11

Bruni - peru co druhý až třetí den - doma používám hodně jenom ty čtverce (jak píšeš suché jsou hned), kapsovky nebo AIO používám na noc (takže za 24 hodin mám cca 3-4 kapsovky špinavé) - jelikož jsme v paneláku a v koupelně nemám šňury na prádlo, vlastním ten přenosný věšák, ten si postavím v pokoji k topení, pustím topení, otevřu okno na mikroventilaci a za jeden den to je suché :) - jak to budu sušit až bude pokoj okupovat dítko zatím netuším :)

Bruni, děkujeme za pochvalu :huban: - malá je oplácaná protože je na UM - si myslím že je to takové „tučnější mlíko“ a navíc stále jí co 3-4 hodiny (v noci má pauzu 9h), což je už i dle dr dost … ale co mám dělat když řve, že? Příští týden budeme zkoušet kaši, tak jsem zvědavá jestli budu jíst méně toho UM.

• Citovat
  • Upravit
51750
10.12.10 18:15

Petko no záleží jak je pokojíček velký, já takhle suší běžně v pokojíčku, jen je blbé že ta malá, se sušákem dost bavila, sundávala mi prádlo a tahala po celým bytě, teď už jí to naštěstí přešlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.12.10 18:16

Petko nechci ti brát iluze, ale kaše tomu moc nepomůže, dle mě ani nezasytí pořádně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.12.10 18:21

U nás kaše naprosto propadla, jediný výsledek byl, že se v noci kroutil a tlačila ho v břiše, takže vlastně ještě horší spaní. Kaši dostává snad od 9m k večeři, dřív bylo jen mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.12.10 18:23

Co třeba jí dát o odměrku míň? Ale to by chtělo prodiskutovat s dr, bylo by to vlastně jako by vypila míň UM a k tomu cca 30ml vody, pokud si dobře pamatuju ředění většiny UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.12.10 18:26
Katy2 píše:
Achdárku dotaz na tebe, jaká je ta plína s Fler od té Dzuname? Je dobrá?

Chceš něco nového k vánocům??? :mrgreen: Já jsem spokojená, je krásně měkká. Jen teda na to, jak je „tenká“, tak dlouhou schne. Moc se mi líbí ten bambusový úplet u zadečku, je to krásně měkké a jemné. Střih je pěkný, POlince pěkně sedí.

Příspěvek upraven 10.12.10 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.12.10 18:27

Petko - pěkná výbava :palec: Krásné fotky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.12.10 18:30
Achdarek píše:
Katy2 píše:
Achdárku dotaz na tebe, jaká je ta plína s Fler od té Dzuname? Je dobrá?

Chceš něco nového k vánocům??? :mrgreen: Já jsem spokojená, je krásně měkká. Jen teda na to, jak je „tenká“, tak dlouhou schne. Moc se mi líbí ten bambusový úplet u zadečku, je to krásně měkké a jemné. Střih je pěkný, POlince pěkně sedí.

Příspěvek upraven 10.12.10 v 18:27

A saje něco?
No je fakt že to brzy zjistím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí