Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdárku prosím tě hoď sem odkaz na svou látkovou výbavu, že bych se mrkla.
![]()
KAty - tak si ji objednala
Saje dobře, takový standard - přijde mi to srovnatelné asi s cuddle buns. Anavy nebo Šijem dětem sajou víc. Už doma moc kupovaných plen nemám a tak se mi to blbě porovnává.
co,kde,jaká dzuname, nemůžu tam nikoho takového najít, hoďte odkaz ![]()
a jéje. a jéje. když já mám s flerem poslední dobou smůlu, pletlo se mi zboží a paní se nějak už neozvala
bych jí mohla napsat, co bude jako.
Gladys no jasně že jsi nemohla najít, když jsem to jméno blbě napsala. ![]()
Kaši testujeme dva dny, včera a dnes, tak uvidíme. Včera spala stejně jako jenom po UM, žádné delší spaní neměla. Uvidíme co předvede dnes. Jinak pije toho UM strašně moc - fakt co 3 hodiny a proto nám „nezapadá do tabulek“ - dle dr, ale já to zatím neřeším, protože tabulky jaksi nesnáším … a pořád si myslím že až začne lozit (běhat) tak to potom bude ukázkové batole ![]()
Dneska POlinka „perlila“. V poledne, když jsem jí dávala spát, tak si vytáhla šnůrku z vlńáků. Tak jsem jí teda dala vlňáky SWD a když jsem ji po chvili přišla zkontrolovat, tak je měla dole
Tak dostala flísáčky na patentky.
Nezkoušel jste někdo z těch vlńáků SWD odpárat suché zipy a předělat je na patentky? Asi by to neměl být problém, že.
Katy2 píše:
Achdárku prosím tě hoď sem odkaz na svou látkovou výbavu, že bych se mrkla.![]()
Katy - inspirovala jsi mně, hodila jsem si odkazy přímo do podpisu.
Achdarek píše:
Nezkoušel jste někdo z těch vlńáků SWD odpárat suché zipy a předělat je na patentky? Asi by to neměl být problém, že.
Mezkoušela, ale když tak vyzkoušej a pak dej vědět, bych ti na předělání poslala i moje.
Jen teda mám strach aby se patentky nevytrhávaly, ono by to chtělo asi ty patentky něčím podložit.
Ale tak ony by se vlastně cvakaly přes obě vrstvy, to by asi držet mělo, ne? ![]()
Chtěla jsem, ale když se mi vytáhnul patentek i ze svrchňáků od BI a to je skoro nepružný materiál, tak jsem si to nějak nedokázala představit na těch ultrapružných swd. Určitě by to bylo třeba podložit a bzhledem k velké pružnosti bych podkládala celý úsek, kde by patentky byly, nejen jednotlivé patentky.Podkládala jsem fleecem u jiných, bavlna by sákla
petka.konecna píše:
Kaši testujeme dva dny, včera a dnes, tak uvidíme. Včera spala stejně jako jenom po UM, žádné delší spaní neměla. Uvidíme co předvede dnes. Jinak pije toho UM strašně moc - fakt co 3 hodiny a proto nám „nezapadá do tabulek“ - dle dr, ale já to zatím neřeším, protože tabulky jaksi nesnáším … a pořád si myslím že až začne lozit (běhat) tak to potom bude ukázkové batole
hm peťko asi budeš mít malou nenasytku
já na večerní kaši nenajela dosud
tak držím palce ![]()
holky tak musíme kvůli plenkám kupovat ten přenosný sušák
to je radosti jako na kostele…
protože když chci vyprat i něco jiného, než plíny, tak holt není kde sušit
fajná zima…
Boriska píše:petka.konecna píše:hm peťko asi budeš mít malou nenasytku
Kaši testujeme dva dny, včera a dnes, tak uvidíme. Včera spala stejně jako jenom po UM, žádné delší spaní neměla. Uvidíme co předvede dnes. Jinak pije toho UM strašně moc - fakt co 3 hodiny a proto nám „nezapadá do tabulek“ - dle dr, ale já to zatím neřeším, protože tabulky jaksi nesnáším … a pořád si myslím že až začne lozit (běhat) tak to potom bude ukázkové batole![]()
tak držím palce
S kaší asi brzo seknu, nemá to cenu, budí se stejně jako po UM, takže žádný posun a stejně vstáváme 3× za noc. Takže na co jí dávat kaši, když stejně po ní nespí a jí jako obvykle, že? Bych z ní akorát dělala tlusťocha ![]()
petka.konecna píše:Boriska píše:S kaší asi brzo seknu, nemá to cenu, budí se stejně jako po UM, takže žádný posun a stejně vstáváme 3× za noc. Takže na co jí dávat kaši, když stejně po ní nespí a jí jako obvykle, že? Bych z ní akorát dělala tlusťochapetka.konecna píše:hm peťko asi budeš mít malou nenasytku
Kaši testujeme dva dny, včera a dnes, tak uvidíme. Včera spala stejně jako jenom po UM, žádné delší spaní neměla. Uvidíme co předvede dnes. Jinak pije toho UM strašně moc - fakt co 3 hodiny a proto nám „nezapadá do tabulek“ - dle dr, ale já to zatím neřeším, protože tabulky jaksi nesnáším … a pořád si myslím že až začne lozit (běhat) tak to potom bude ukázkové batole![]()
tak držím palce
jj máš pravdu, pokud není účinek,není důvod to do ní tak brzy cpát, taky bych to nedělala
Petko - tři buzení za noc podle mého ještě jdou. POli se mi jednu dobu budila i 7×, ale já teda kojila.
Vlňáčky - budu přemýšlet, jak to vyzkoušet.
Máte někdo ty na patentky? Vytrhávají se nebo ne? JDe nějak poznat, zda jsou něčím podložené nebo ne? Díky