Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
10.12.10 18:31

Achdárku prosím tě hoď sem odkaz na svou látkovou výbavu, že bych se mrkla. :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.12.10 18:33

KAty - tak si ji objednala :mrgreen: Saje dobře, takový standard - přijde mi to srovnatelné asi s cuddle buns. Anavy nebo Šijem dětem sajou víc. Už doma moc kupovaných plen nemám a tak se mi to blbě porovnává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.12.10 18:33

co,kde,jaká dzuname, nemůžu tam nikoho takového najít, hoďte odkaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.12.10 18:35

Odkaz na výbavu

Odkaz na fotogalerii :

Plenka " Duzame "

A jdu krmit divou zvěř, tak snad stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.12.10 18:37

a jéje. a jéje. když já mám s flerem poslední dobou smůlu, pletlo se mi zboží a paní se nějak už neozvala :nevim: bych jí mohla napsat, co bude jako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.12.10 18:38

Gladys no jasně že jsi nemohla najít, když jsem to jméno blbě napsala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.12.10 20:36

Kaši testujeme dva dny, včera a dnes, tak uvidíme. Včera spala stejně jako jenom po UM, žádné delší spaní neměla. Uvidíme co předvede dnes. Jinak pije toho UM strašně moc - fakt co 3 hodiny a proto nám „nezapadá do tabulek“ - dle dr, ale já to zatím neřeším, protože tabulky jaksi nesnáším … a pořád si myslím že až začne lozit (běhat) tak to potom bude ukázkové batole :)

• Citovat
  • Upravit
10170
10.12.10 22:41

Dneska POlinka „perlila“. V poledne, když jsem jí dávala spát, tak si vytáhla šnůrku z vlńáků. Tak jsem jí teda dala vlňáky SWD a když jsem ji po chvili přišla zkontrolovat, tak je měla dole :cert: Tak dostala flísáčky na patentky.

Nezkoušel jste někdo z těch vlńáků SWD odpárat suché zipy a předělat je na patentky? Asi by to neměl být problém, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.12.10 22:48
Katy2 píše:
Achdárku prosím tě hoď sem odkaz na svou látkovou výbavu, že bych se mrkla. :oops: :wink:

Katy - inspirovala jsi mně, hodila jsem si odkazy přímo do podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.12.10 07:53
Achdarek píše:
Nezkoušel jste někdo z těch vlńáků SWD odpárat suché zipy a předělat je na patentky? Asi by to neměl být problém, že.

Mezkoušela, ale když tak vyzkoušej a pak dej vědět, bych ti na předělání poslala i moje.
Jen teda mám strach aby se patentky nevytrhávaly, ono by to chtělo asi ty patentky něčím podložit. :think: Ale tak ony by se vlastně cvakaly přes obě vrstvy, to by asi držet mělo, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.12.10 08:06

Chtěla jsem, ale když se mi vytáhnul patentek i ze svrchňáků od BI a to je skoro nepružný materiál, tak jsem si to nějak nedokázala představit na těch ultrapružných swd. Určitě by to bylo třeba podložit a bzhledem k velké pružnosti bych podkládala celý úsek, kde by patentky byly, nejen jednotlivé patentky.Podkládala jsem fleecem u jiných, bavlna by sákla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.12.10 10:18
petka.konecna píše:
Kaši testujeme dva dny, včera a dnes, tak uvidíme. Včera spala stejně jako jenom po UM, žádné delší spaní neměla. Uvidíme co předvede dnes. Jinak pije toho UM strašně moc - fakt co 3 hodiny a proto nám „nezapadá do tabulek“ - dle dr, ale já to zatím neřeším, protože tabulky jaksi nesnáším … a pořád si myslím že až začne lozit (běhat) tak to potom bude ukázkové batole :)

hm peťko asi budeš mít malou nenasytku :lol: :pankac: já na večerní kaši nenajela dosud :lol: tak držím palce :palec:

holky tak musíme kvůli plenkám kupovat ten přenosný sušák :roll: to je radosti jako na kostele… :lol: protože když chci vyprat i něco jiného, než plíny, tak holt není kde sušit :cert: fajná zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.12.10 10:27
Boriska píše:
petka.konecna píše:
Kaši testujeme dva dny, včera a dnes, tak uvidíme. Včera spala stejně jako jenom po UM, žádné delší spaní neměla. Uvidíme co předvede dnes. Jinak pije toho UM strašně moc - fakt co 3 hodiny a proto nám „nezapadá do tabulek“ - dle dr, ale já to zatím neřeším, protože tabulky jaksi nesnáším … a pořád si myslím že až začne lozit (běhat) tak to potom bude ukázkové batole :)
hm peťko asi budeš mít malou nenasytku :lol: :pankac: já na večerní kaši nenajela dosud :lol: tak držím palce :palec:

S kaší asi brzo seknu, nemá to cenu, budí se stejně jako po UM, takže žádný posun a stejně vstáváme 3× za noc. Takže na co jí dávat kaši, když stejně po ní nespí a jí jako obvykle, že? Bych z ní akorát dělala tlusťocha :)

• Citovat
  • Upravit
12332
11.12.10 10:34
petka.konecna píše:
Boriska píše:
petka.konecna píše:
hm peťko asi budeš mít malou nenasytku :lol: :pankac: já na večerní kaši nenajela dosud :lol: tak držím palce :palec:
S kaší asi brzo seknu, nemá to cenu, budí se stejně jako po UM, takže žádný posun a stejně vstáváme 3× za noc. Takže na co jí dávat kaši, když stejně po ní nespí a jí jako obvykle, že? Bych z ní akorát dělala tlusťocha :)

jj máš pravdu, pokud není účinek,není důvod to do ní tak brzy cpát, taky bych to nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
11.12.10 10:49

Petko - tři buzení za noc podle mého ještě jdou. POli se mi jednu dobu budila i 7×, ale já teda kojila.

Vlňáčky - budu přemýšlet, jak to vyzkoušet. :think: Máte někdo ty na patentky? Vytrhávají se nebo ne? JDe nějak poznat, zda jsou něčím podložené nebo ne? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure