Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1426
14.12.10 20:52

Katy-jde mi o to, že kdybych měla prací separačky (z látky) tak je musím prát i pokakané, přeci látku nevyhodím, že? Čůrané peru.. a ty vlhčené ubrousky, kdybych jako chtěla na tom šetřit, tak ty jsou taky posr.. tudíž je musím prát posr.. už jsem to napsala srozumitelně :wink: :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 20:55
Dajma píše:
Katy-jde mi o to, že kdybych měla prací separačky (z látky) tak je musím prát i pokakané, přeci látku nevyhodím, že? Čůrané peru.. a ty vlhčené ubrousky, kdybych jako chtěla na tom šetřit, tak ty jsou taky posr.. tudíž je musím prát posr.. už jsem to napsala srozumitelně :wink: :?: :think:

jo tak už to chápu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.12.10 20:57
Katy2 píše:
Ty separačky Pop-in jsou prý dobré, tuší že složení je 50%viskoza a 50%celuloza, tak že ani čistě celulozové ani čistě viskozové, tak že dle mě budou dost dobré, taky mám v plánu si je koupit.

Jsou zoufale kratke :lol: Jako na male miminko super, ale Matesovi zacinaji tesne pod spickou pindoura, aby prekryly cely zadek. Spatne nejsou, ale kvuli delce se vratim k popoliny, jen co se vykopu je koupit a zbytek pop in schovam pro mimino. Peru je a v pohode, i jsou vyprane podle me lepsi, nove jsou dost tuhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.10 21:00
Gladys píše:
Katy2 píše:
Ty separačky Pop-in jsou prý dobré, tuší že složení je 50%viskoza a 50%celuloza, tak že ani čistě celulozové ani čistě viskozové, tak že dle mě budou dost dobré, taky mám v plánu si je koupit.
Jsou zoufale kratke :lol: Jako na male miminko super, ale Matesovi zacinaji tesne pod spickou pindoura, aby prekryly cely zadek. Spatne nejsou, ale kvuli delce se vratim k popoliny, jen co se vykopu je koupit a zbytek pop in schovam pro mimino. Peru je a v pohode, i jsou vyprane podle me lepsi, nove jsou dost tuhe

hmmm fakt krátké? No škoda, tak to je ani zkoušet asi nebudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.12.10 21:02

Jo, dite musi mit separacku az po zadni lem pliny, aby se zajistilo nepotrisneni tuhym odpadem. Takze v mistech, kam cura, nema nic. Kakanec mi to pobere akorat, ale kam dali soudruzi hlavu, kdyz to vymysleli, to nevim, na 20m habana bych potrebovala na delku 1,5 te separacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.12.10 21:04

Tak to jsem zvědavá jaké budou, a jestli je využiju, když budou pro malou krátké, tak je schovám pro třetí( plánujem se začít snažit příští rok :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.12.10 21:21

Zase dotaz na perlan… :roll: Tak já ho používám coby separačky a nemůžu si vynchválit.. Měla jsem moc ráda ty Popoliny celulozové,fakt hustý materiál, co hodně vydrží, ale když jsem objevila perlan, tak ten je na dotek o dost suchší proti těm pop.celu. A napadlo mne, že asi je rozdíl mezi perlanem a perlanem, bo jak píšete, že je to tuhé atd. tk mi přijde, že to je jinak udělaný, než co mám já.. I výrobce vlastně píše, že se dělá v různé gramáži atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.12.10 21:28

Dajmo, tak to je jasne, ze je perlan sussi jak celuloza, celuloza zkratka jen separuje hovinko od pliny, ale neseparuje vlhkost od ditete. Perlan je uz preci umelina, ne? No a viskozove separacky jsou podle me nejsussi, protoze je to fakt jen ta viskoza, ktera nema prakticky zadnou nasakavost, stejne treba jako fleece. Ale zkratka kdyzsi namocim perlan a popoliny separacku, tak perlan je pro me mokrejsi, jak je tlustsi, tak nejakou tekutinu drzi.
Perlan se asi neda hazet do zachoda, nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
14.12.10 21:32

Perlan jse 100% viskoza, plně rozložitelný, žádná umělina :palec: , já uměliny nerada.. A má schopnost pojmout 10× svoji váhy…-píše výrobce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.12.10 21:35

Jo, tak ja fut beru viskozu jak umelinu :oops: No nic, mezery ve vzdelani :roll:
To znamena, ze aby byla viskozova separacka nejsussi, tak musi byt co nejtenci. Krz tu popolinackou je normalka videt, krz suchy perlan ne, takze odtud asi ta nasakavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.12.10 21:42

KOukám, že separačky jsou pěěná věda. :mrgreen: Ono ostatně celé látkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
15.12.10 08:27
Achdarek píše:
KOukám, že separačky jsou pěěná věda. :mrgreen: Ono ostatně celé látkování.

Přesně tak, ještě že jsem sem nevlezla teď, bych se na to zvysoka a vesele v Tescu pořídila balík hnusek :mrgreen:

Včera jsem zkoušela tu Ultra Fit od Popolini na ven a vůbec nebyla durch, já ji snad dám bez té vycpávky a bude to taky stačit :lol:

• Citovat
  • Upravit
51750
15.12.10 08:29

Jo jo, látkování je opravdu věda. :-P :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.12.10 09:59

tak ted me napadlo ze ja asi melu o voze a vy o koze…
vlnacky se musej vymachat v lanolinu… a co fleesace?? ty taky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.12.10 10:01

Fleecové kalhotky se normálně perou a suší. Žádný lanoin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure