Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mahja píše:Katy2 píše:Nějaká osoba mi to nakukala, nevíš o ni náhodou?Mahja píše:Teda a kde jsi k tomu vlastně přišla?pomeranca píše:Velká závislost u mě…
jo po bambusu taky šilhám. Ještě uvidím… jej to je závislost, kupovat plínky
Ty jo fakt? A co ti nakukala?
![]()
Achdarek
JJ, a to jsem si zpočátku říkala, že u vlňáčků neskončím…NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY…
Ony teď málému lépe sedí, tu moč má takovou agresivní a když se mu dostala na PUL kalhotky na ty lemy, tak měl z toho opruzené nožky. To po vlně nemá.
Mahja píše:
Achdarek
JJ, a to jsem si zpočátku říkala, že u vlňáčků neskončím…NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY…
Ony teď málému lépe sedí, tu moč má takovou agresivní a když se mu dostala na PUL kalhotky na ty lemy, tak měl z toho opruzené nožky. To po vlně nemá.
A já ti to říkala, že vlňáčky jsou nejlepší a ty jsi mi nechtěla věřít.
![]()
lenholka píše:
**Separacni plenku umistete do stredu slozene pleny,
To je ono, do středu plíny jakože dovnitř. Ten návod je málo blbuvzdorný, evidentně to nedělali jemeryčani ![]()
Já už to beru s humorem, to nemá cenu se rozčilovat. Ještě mi prdne céfka a budu tahat nohu. ![]()
K čemu tolik vlňáčků???
Já si nechala uplést jedny a myslela jsem, že nám to stačí? No dobře, tak třeba časem ještě druhé, ale na co patery nebo kolik? ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:
**Separacni plenku umistete do stredu slozene pleny,To je ono, do středu plíny jakože dovnitř. Ten návod je málo blbuvzdorný, evidentně to nedělali jemeryčani
Já už to beru s humorem, to nemá cenu se rozčilovat. Ještě mi prdne céfka a budu tahat nohu.
K čemu tolik vlňáčků???Já si nechala uplést jedny a myslela jsem, že nám to stačí? No dobře, tak třeba časem ještě druhé, ale na co patery nebo kolik?
Na co? No představ si že ti jedny pokadí, ok budou druhé, ale musí se nechat po použití vyvětrat, no a co když pokadí i ty druhé? No tak proto jich je potřeba více. No vlastně není, ale víš jak. ![]()
Katy2 píše:Mahja píše:Ty jo fakt? A co ti nakukala?Katy2 píše:Nějaká osoba mi to nakukala, nevíš o ni náhodou?Mahja píše:Teda a kde jsi k tomu vlastně přišla?pomeranca píše:Velká závislost u mě…
jo po bambusu taky šilhám. Ještě uvidím… jej to je závislost, kupovat plínky![]()
![]()
![]()
Našeptala mi, že bych mohla začít ty látkovky používat, jen měla štěstí, že bylo ještě léto a teď jsme si pořídili kamínka, jinak bych se zase na to vyprdla. Krásně to schne, Anavky dneska ještě dáme…
Brunifid píše:lenholka píše:To je ono, do středu plíny jakože dovnitř. Ten návod je málo blbuvzdorný, evidentně to nedělali jemeryčani
**Separacni plenku umistete do stredu slozene pleny,
no jo ale kdyz ma separacni plenka prilehat k pokozce tak logicky nemuze byt nekde uvnitr plenky ![]()
A zrovna jsem si udělala bilanci svých vlňáčků, tak že teda mám
2 x longies (pokužívám více méně jako kus oblečení)
1 x shorties
1 x bundles
1 x las vegas (na prodej)
2 x SWD na suché zipy(jedny jdou na prodej)
1 x samodoma od Efíka (na prodej)
1 x longies s fler (používám více méně jako kamaše)
1 x disany (používám na spaní)
Příspěvek upraven 16.12.10 v 10:14
K čemu tolik vlňáčků???Já si nechala uplést jedny a myslela jsem, že nám to stačí? No dobře, tak třeba časem ještě druhé, ale na co patery nebo kolik?
To víš, to je ta úchylka a byly za pár kaček… ![]()
Mahja píše:Katy2 píše:Našeptala mi, že bych mohla začít ty látkovky používat, jen měla štěstí, že bylo ještě léto a teď jsme si pořídili kamínka, jinak bych se zase na to vyprdla. Krásně to schne, Anavky dneska ještě dáme…Mahja píše:Ty jo fakt? A co ti nakukala?Katy2 píše:Nějaká osoba mi to nakukala, nevíš o ni náhodou?Mahja píše:Teda a kde jsi k tomu vlastně přišla?pomeranca píše:Velká závislost u mě…
jo po bambusu taky šilhám. Ještě uvidím… jej to je závislost, kupovat plínky![]()
![]()
![]()
Fakt našeptala? Hmmm si nejsem vědomá, já se jen rozplývala jaká je to paráda ty látkové plíny a jak jsou krásné a zdravé. ![]()
Katy2 píše:
1 x shorties
1 x bundles
1 x samodoma od Efíka
Tolik? A TY MĚ ŘÍKÁŠ, CO JÁ S NIMA JO?
Mahja píše:Katy2 píše:Tolik? A TY MĚ ŘÍKÁŠ, CO JÁ S NIMA JO?
1 x shorties
1 x bundles
1 x samodoma od Efíka
NO jo, jen že já nemám skoro žádné PUL, teda jen dvoje, ale fakt nedávám, když už tak minimálně, stačí že jí na cestování a ven dávám AIO, či SIO.
juu a mohla bych i jaa si neco vybrat?? a byla by galerka?? ![]()
lenholka píše:
juu a mohla bych i jaa si neco vybrat?? a byla by galerka??
No galerka zatím není, když tak nafotím a ukážu, jo?