Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
16.12.10 16:39

Bruni tak to chci vidět jak se budete balit s dvěma psama a ještě s dítětem a kočárkem :) - nebudete si kupovat na to nové auto?

• Citovat
  • Upravit
4509
16.12.10 16:40

petko tak takhle to u nas vypada kdyz se balime k nasim na sever, je to neskutecna pakarna, zabalit to, hlavne nic nezapomenout, pak to narvat do auta, narvat tam i sebe pres vsechny ty kramy, kdyz dojeme, vsechno zase vykladat ptz samozrejme potrebuju vsechno co vezu, a to puvodne jsme jeste jezdivali ke tchyni treba na vikend, tkz od moji mamky to zase zabalit a prejet 10km ke tchyni, tam to opet vybalit a druhy den zase zabalit a sup zpatky k moje mamce… no neskutecny, nakonec jsem to utla, jezdi se k moji mamce na noc a ke tchyni jenom na navstevy, aspon se vyhnu recem typu… latkovy pliny nedavej, to uz dneska nikdo nepouziva, vyper to a smrkejte do toho, ja ti koupim balik pamprsek, a jeste porad davas holku tak pozde spat, a nenechavej ji tak dlouho pit, prepijis ji, to prece neni normalni aby mela co kojeni hovinko ( maly bylo asi 6 tydnu), ja kojila 3 minuty ptz jsem hanku prepijela, musela jsem mit budika na 3 minuty taky tak davej ( ze ma jeste dalsi 2 deti to pominula), a bez uz ji vykoupat at muze jit spat… a nebud ji pres den kdyz tak hezky spinka, to nevadi ze spi cely odpoledne… a SPITEEEEEEEEEE?? je ja jsem ji vzbudila??…atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.12.10 16:58
petka.konecna píše:
Bruni tak to chci vidět jak se budete balit s dvěma psama a ještě s dítětem a kočárkem :) - nebudete si kupovat na to nové auto?

To já vidět právěže nechci, proto takové akce ani neplánuju :mrgreen: Už takhle jsem přemýšlela, jak bych jela jen tak na dvě hodinky kamkoliv, kdybych chtěla vzít kočár i psy :think:

lenholka: Tak z toho by mi hráblo. :pocitac:

Lidi, co blázníte?! Proč takhle jezdíte? Ať přijedou na návštěvu k nám a hotovo, ne? My jedeme tak na půl dne a kdo bydlí dál, tak to má blbý.

• Citovat
  • Upravit
51750
16.12.10 17:15

Bruni jezdím tak běžně se dvěma psy, teda teď už spíš jen tak na ty dvě hodiny, jo a beru děti dvě, jedno je v ergonomickém nostíku a druhé jde za ruku. :lol: A psi zaberou ten kufr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.12.10 17:19

Jo a teď jsem si vzpoměla, letos v září jsme byli na prodlouženém víkendu, od pátku do pondělka, jak byl ten svátek. Byli jsme na klubové akci, brali jsme sebou jednoho psa, dvě děti a dva dospělí. No a brala jsem sebou samozřejmě látkovky, jen na noc jsem brala hnusky. :-D A do auta jsme se vlezli i s cestovní postýlkou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.12.10 17:20
Brunifid píše:
Lidi, co blázníte?! Proč takhle jezdíte? Ať přijedou na návštěvu k nám a hotovo, ne? My jedeme tak na půl dne a kdo bydlí dál, tak to má blbý.

Abychom nemuseli doma péct cukroví, zdobit stromek, dělat kapra a salát, prostě to za mě někdo udělá :) chi chi. Akorát ten přejezd no. My to máme od našich ke tchánům asi hodinku jízdy, takže jezdíme třeba i na noc od našich k nim … ale tak zatím v pohodě, co budu dělat až budou ty dítka dvě to nevím :roll:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
16.12.10 17:20
Katy2 píše:
Jo a teď jsem si vzpoměla, letos v září jsme byli na prodlouženém víkendu, od pátku do pondělka, jak byl ten svátek. Byli jsme na klubové akci, brali jsme sebou jednoho psa, dvě děti a dva dospělí. No a brala jsem sebou samozřejmě látkovky, jen na noc jsem brala hnusky. :-D A do auta jsme se vlezli i s cestovní postýlkou. :lol:

Proboha co máte za auto? Dodávku ne? :mrgreen:
EDIT: Ale vy už nemusíte asi tahat kočár co? Navíc šátkuješ jak vidím na fotce, takže to zabere méně prostoru.

Příspěvek upraven 16.12.10 v 17:25

• Citovat
  • Upravit
51750
16.12.10 17:22
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
Jo a teď jsem si vzpoměla, letos v září jsme byli na prodlouženém víkendu, od pátku do pondělka, jak byl ten svátek. Byli jsme na klubové akci, brali jsme sebou jednoho psa, dvě děti a dva dospělí. No a brala jsem sebou samozřejmě látkovky, jen na noc jsem brala hnusky. :-D A do auta jsme se vlezli i s cestovní postýlkou. :lol:
Proboha co máte za auto? Dodávku ne? :mrgreen:

Ne ne, máme jen octavia hatchback :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.12.10 17:23

Petko no kočár jsem fakt netahal téměř nikdy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.12.10 17:40

My jsme jeli s kocarem snad jednou, nekdy v 5m, to jsem se jeste s nositkem a satkem necitila jista, ale zabralo to puku kufru, druhou pulku vybava a pes musel jet za sedackou :roll: A druhej vpredu pod myma nohama.

Jela jsem jen s mandukou z Prahy na Machac vlakem, s obr baglem na zadech a kyblem s latkou v ruce :mrgreen: Vystacila jsem se vsim a to tam Mates chytil nejakou strevni virozu a mel hnusky jen na noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.12.10 17:42

No jo, bez kočáru bych to neřešila, to se vejde v pohodě, jde mi právě o ten kočár. :think:
Mám Roomstera.
V šátku nám to moc nejde, se přiznám :oops: Kór teď v zimě v bundě ten trénink flákáme :oops:
V klubíčku jsem ji měla jen párkrát jako úplně malou, teď vážu nějakej kříž vepředu na břiše, nevím jak se to jmenuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
16.12.10 17:43
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
Bruni tak to chci vidět jak se budete balit s dvěma psama a ještě s dítětem a kočárkem :) - nebudete si kupovat na to nové auto?

To já vidět právěže nechci, proto takové akce ani neplánuju :mrgreen: Už takhle jsem přemýšlela, jak bych jela jen tak na dvě hodinky kamkoliv, kdybych chtěla vzít kočár i psy :think:

lenholka: Tak z toho by mi hráblo. :pocitac:

Lidi, co blázníte?! Proč takhle jezdíte? Ať přijedou na návštěvu k nám a hotovo, ne? My jedeme tak na půl dne a kdo bydlí dál, tak to má blbý.

tak u nas na to nejsou moc prostory ze by nekdo prijel treba na tejden nebo i na vikend, jsme ve 2kk…copak moje mamka ta uz u nas byla na par dnu kdyz jsme prisli z porodnice ale uz vidim tchyni jak jede dal jak 5km… :roll: no me to nevadi ze ji vidim jednou za uhr a na chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
16.12.10 17:44

ty o tak to u nás se takyy řeší auto,páč mi ho nemáme,zatím jsme nepotřebovali a nebo jezdím tchánovým,ale ten má felicii a do kufru se vejde tak akorát kočár :roll: bez korby a kde pak jsou psi,granule,věci pro malýho a pro nás :zed:
já jsem teda pár věcí vyřešila tak,že drogérku mám u našich i doma,nějaké oblečení na malýho mám taky u našich,cestovní postýlku nevozím mám u našich…
už nevím kdo psal o tchýni,ale ta moje dneska povídá :už začni s polívkama on si cucá prsty tak má hlad a sunar mu nestačí 8-o ted když má tu zácpu tak jsem ráda,že do něj dostanu 100 ml…tak říkám,že má ještě čas…no nemá,vždyť mu ten hlad kouká z očí :mrgreen: :mrgreen: ,ale já už jí neřeším to fakt nemá cenu :mrgreen: jo a malej má 3,5 měsíce

Příspěvek upraven 16.12.10 v 17:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.12.10 17:45
lenholka píše:
ale uz vidim tchyni jak jede dal jak 5km… :roll:

To ale přeci není TVŮJ problém 8-) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31594
16.12.10 17:46

mabit, co bys teprve slysela, kdybys kojila, to si neprej vedet :lol: Materske mleko totiz naprosto nezasyti a musi se zacit s ovocnyma stavickama a polivcickama uz po sestinedeli a vubec je plne kojene dite chudak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure