Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
petko tak takhle to u nas vypada kdyz se balime k nasim na sever, je to neskutecna pakarna, zabalit to, hlavne nic nezapomenout, pak to narvat do auta, narvat tam i sebe pres vsechny ty kramy, kdyz dojeme, vsechno zase vykladat ptz samozrejme potrebuju vsechno co vezu, a to puvodne jsme jeste jezdivali ke tchyni treba na vikend, tkz od moji mamky to zase zabalit a prejet 10km ke tchyni, tam to opet vybalit a druhy den zase zabalit a sup zpatky k moje mamce… no neskutecny, nakonec jsem to utla, jezdi se k moji mamce na noc a ke tchyni jenom na navstevy, aspon se vyhnu recem typu… latkovy pliny nedavej, to uz dneska nikdo nepouziva, vyper to a smrkejte do toho, ja ti koupim balik pamprsek, a jeste porad davas holku tak pozde spat, a nenechavej ji tak dlouho pit, prepijis ji, to prece neni normalni aby mela co kojeni hovinko ( maly bylo asi 6 tydnu), ja kojila 3 minuty ptz jsem hanku prepijela, musela jsem mit budika na 3 minuty taky tak davej ( ze ma jeste dalsi 2 deti to pominula), a bez uz ji vykoupat at muze jit spat… a nebud ji pres den kdyz tak hezky spinka, to nevadi ze spi cely odpoledne… a SPITEEEEEEEEEE?? je ja jsem ji vzbudila??…atd atd
petka.konecna píše:
Bruni tak to chci vidět jak se budete balit s dvěma psama a ještě s dítětem a kočárkem- nebudete si kupovat na to nové auto?
To já vidět právěže nechci, proto takové akce ani neplánuju
Už takhle jsem přemýšlela, jak bych jela jen tak na dvě hodinky kamkoliv, kdybych chtěla vzít kočár i psy ![]()
lenholka: Tak z toho by mi hráblo. ![]()
Lidi, co blázníte?! Proč takhle jezdíte? Ať přijedou na návštěvu k nám a hotovo, ne? My jedeme tak na půl dne a kdo bydlí dál, tak to má blbý.
Bruni jezdím tak běžně se dvěma psy, teda teď už spíš jen tak na ty dvě hodiny, jo a beru děti dvě, jedno je v ergonomickém nostíku a druhé jde za ruku.
A psi zaberou ten kufr. ![]()
Jo a teď jsem si vzpoměla, letos v září jsme byli na prodlouženém víkendu, od pátku do pondělka, jak byl ten svátek. Byli jsme na klubové akci, brali jsme sebou jednoho psa, dvě děti a dva dospělí. No a brala jsem sebou samozřejmě látkovky, jen na noc jsem brala hnusky.
A do auta jsme se vlezli i s cestovní postýlkou. ![]()
Brunifid píše:
Lidi, co blázníte?! Proč takhle jezdíte? Ať přijedou na návštěvu k nám a hotovo, ne? My jedeme tak na půl dne a kdo bydlí dál, tak to má blbý.
Abychom nemuseli doma péct cukroví, zdobit stromek, dělat kapra a salát, prostě to za mě někdo udělá
chi chi. Akorát ten přejezd no. My to máme od našich ke tchánům asi hodinku jízdy, takže jezdíme třeba i na noc od našich k nim … ale tak zatím v pohodě, co budu dělat až budou ty dítka dvě to nevím ![]()
Katy2 píše:
Jo a teď jsem si vzpoměla, letos v září jsme byli na prodlouženém víkendu, od pátku do pondělka, jak byl ten svátek. Byli jsme na klubové akci, brali jsme sebou jednoho psa, dvě děti a dva dospělí. No a brala jsem sebou samozřejmě látkovky, jen na noc jsem brala hnusky.A do auta jsme se vlezli i s cestovní postýlkou.
Proboha co máte za auto? Dodávku ne? ![]()
EDIT: Ale vy už nemusíte asi tahat kočár co? Navíc šátkuješ jak vidím na fotce, takže to zabere méně prostoru.
Příspěvek upraven 16.12.10 v 17:25
petka.konecna píše:Katy2 píše:Proboha co máte za auto? Dodávku ne?
Jo a teď jsem si vzpoměla, letos v září jsme byli na prodlouženém víkendu, od pátku do pondělka, jak byl ten svátek. Byli jsme na klubové akci, brali jsme sebou jednoho psa, dvě děti a dva dospělí. No a brala jsem sebou samozřejmě látkovky, jen na noc jsem brala hnusky.A do auta jsme se vlezli i s cestovní postýlkou.
Ne ne, máme jen octavia hatchback ![]()
My jsme jeli s kocarem snad jednou, nekdy v 5m, to jsem se jeste s nositkem a satkem necitila jista, ale zabralo to puku kufru, druhou pulku vybava a pes musel jet za sedackou
A druhej vpredu pod myma nohama.
Jela jsem jen s mandukou z Prahy na Machac vlakem, s obr baglem na zadech a kyblem s latkou v ruce
Vystacila jsem se vsim a to tam Mates chytil nejakou strevni virozu a mel hnusky jen na noc ![]()
No jo, bez kočáru bych to neřešila, to se vejde v pohodě, jde mi právě o ten kočár. ![]()
Mám Roomstera.
V šátku nám to moc nejde, se přiznám
Kór teď v zimě v bundě ten trénink flákáme ![]()
V klubíčku jsem ji měla jen párkrát jako úplně malou, teď vážu nějakej kříž vepředu na břiše, nevím jak se to jmenuje ![]()
Brunifid píše:petka.konecna píše:
Bruni tak to chci vidět jak se budete balit s dvěma psama a ještě s dítětem a kočárkem- nebudete si kupovat na to nové auto?
To já vidět právěže nechci, proto takové akce ani neplánuju
Už takhle jsem přemýšlela, jak bych jela jen tak na dvě hodinky kamkoliv, kdybych chtěla vzít kočár i psy
lenholka: Tak z toho by mi hráblo.
tak u nas na to nejsou moc prostory ze by nekdo prijel treba na tejden nebo i na vikend, jsme ve 2kk…copak moje mamka ta uz u nas byla na par dnu kdyz jsme prisli z porodnice ale uz vidim tchyni jak jede dal jak 5km…
no me to nevadi ze ji vidim jednou za uhr a na chvilku
ty o tak to u nás se takyy řeší auto,páč mi ho nemáme,zatím jsme nepotřebovali a nebo jezdím tchánovým,ale ten má felicii a do kufru se vejde tak akorát kočár
bez korby a kde pak jsou psi,granule,věci pro malýho a pro nás ![]()
já jsem teda pár věcí vyřešila tak,že drogérku mám u našich i doma,nějaké oblečení na malýho mám taky u našich,cestovní postýlku nevozím mám u našich…
už nevím kdo psal o tchýni,ale ta moje dneska povídá :už začni s polívkama on si cucá prsty tak má hlad a sunar mu nestačí
ted když má tu zácpu tak jsem ráda,že do něj dostanu 100 ml…tak říkám,že má ještě čas…no nemá,vždyť mu ten hlad kouká z očí
,ale já už jí neřeším to fakt nemá cenu
jo a malej má 3,5 měsíce
Příspěvek upraven 16.12.10 v 17:46
lenholka píše:
ale uz vidim tchyni jak jede dal jak 5km…
To ale přeci není TVŮJ problém
![]()
mabit, co bys teprve slysela, kdybys kojila, to si neprej vedet
Materske mleko totiz naprosto nezasyti a musi se zacit s ovocnyma stavickama a polivcickama uz po sestinedeli a vubec je plne kojene dite chudak ![]()
Bruni tak to chci vidět jak se budete balit s dvěma psama a ještě s dítětem a kočárkem
- nebudete si kupovat na to nové auto?