Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
16.12.10 14:34
lenholka píše:
jo chlap mi vcera hnul trosku zluci, tchyne se ptala co stepce k vanocum a on rekl at koupi hnusky :pocitac: tak jsem rekla at ji honem rychle napise ze je nechci..
divil se ze kdyz je davam na noc tak je pouzivam, tak jsem vypenila ze jsem nekolikrat rekla aby se zdelaly…ja nevim cim ty chlapi myslej

já bych je vzala prodala dál,kus za 2 kč a hnuskařky ti urvou ruce,mě minule přivezla mužova sestřenice pampers gynt-no prostě mega krabici hnusek bylo jich tam snad 150,myslím,že byli modrý. No vzala jsem je páč ona by se urazila a hezky poděkovala,večer je prodala kamarádce kus za 2 kč ( ta mi líbala ruce :roll: ) a koupila honzíkovi plenku od Anavy :wink: a spokojenost na všech stranách,teď mám tady na bazárku taky pleny co z nich vyrostl a nebo nevydžely noc,nevím kolik stojí v obchodě,tak jsem dala cenu od oka a pak za to koupím to na inpregnaci vlňáčku v lékárně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.12.10 14:44
Katy2 píše:
Evi já ten pocit se separačkami fakt nemám, jako je pravda že ty za 40kč jsem v ruce neměla už min. 7 let, ale co si pamatuji, tak byly fakt hnusně umělé. :nevim:

Nepovažuji se za odborníka, ale ty za 30,–Kč jsou fakt hodně jiné oproti perlanu. Koupené separačky mám na cestě (popolini viskózové), tak to pak porovnám s nimi.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.12.10 14:46
mabit píše:
já bych je vzala prodala dál,kus za 2 kč a hnuskařky ti urvou ruce,mě minule přivezla mužova sestřenice pampers gynt-no prostě mega krabici hnusek bylo jich tam snad 150,myslím,že byli modrý. No vzala jsem je páč ona by se urazila a hezky poděkovala,večer je prodala kamarádce kus za 2 kč ( ta mi líbala ruce :roll: ) a koupila honzíkovi plenku od Anavy :wink: a spokojenost na všech stranách,teď mám tady na bazárku taky pleny co z nich vyrostl a nebo nevydžely noc,nevím kolik stojí v obchodě,tak jsem dala cenu od oka a pak za to koupím to na inpregnaci vlňáčku v lékárně :mrgreen:

No jo, jenže já poblíž žádnou kamarádku, co by je chtěla, nemám. A mám to prodávat přes bazar? :think:
Já už si nepamatuju ani cenu, kolik jsem za ně dala.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.12.10 14:47
zuzanecka81 píše:
bruni, tak to jsi odvážná :lol: já teda takový hrdina nejsem a ani jsem to teda nezkoušela se v nějakém obchodě ptát na látkovky :mrgreen: naopak mě překvapila kamarádka (taky hrdinka), že v turnově v obchodě mezi mosty pořídila nějaké kalhotkovky :palec: takže jestli si chceš něco osahat, zkusila bych to tam

Se kvůli tomu potahnu do Turnova? :roll:
Zas až tak daleko to sice nemám, ale stejně. Možná časem, teď jsem zas na nějaou dobu vyléčená :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5173
16.12.10 14:54

bruni,já myslím,že když dáš 2 kč za kus tak ti urvou ruce,mi jsme teda od porodky v látce,takže já vůbec nevím kolik to stojí ( se budu muset podívat v drogerce)podle toho jak mi kamarádka děěkovala tak asi 2 kč je dobrá cena :nevim: ,ty co máme na noc babylove,tak ty mi ořivezli naši a ty na noc vydrží a jsou dobrý,ale já hnusky kupovala jen jednou a to jsem byla těhu a byli jen do porodky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.12.10 14:58
mabit píše:
bruni,já myslím,že když dáš 2 kč za kus tak ti urvou ruce,mi jsme teda od porodky v látce,takže já vůbec nevím kolik to stojí ( se budu muset podívat v drogerce)podle toho jak mi kamarádka děěkovala tak asi 2 kč je dobrá cena :nevim: ,ty co máme na noc babylove,tak ty mi ořivezli naši a ty na noc vydrží a jsou dobrý,ale já hnusky kupovala jen jednou a to jsem byla těhu a byli jen do porodky :wink:

Trošku přehled mám, neboť jsem kupovala nedávno (v říjnu) balík pamersek k rodičům, když jsou plenky v akci tak stojí tuším kolem 3,50 (teda pampersky - modré nebo care), a bez akce vychází plenky nad 4 kč za jednu. Takže když dáš do bazaru za 2kč tak ti fakt urvou některý ruce :)

• Citovat
  • Upravit
3929
16.12.10 15:04
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Evi já ten pocit se separačkami fakt nemám, jako je pravda že ty za 40kč jsem v ruce neměla už min. 7 let, ale co si pamatuji, tak byly fakt hnusně umělé. :nevim:
Nepovažuji se za odborníka, ale ty za 30,–Kč jsou fakt hodně jiné oproti perlanu. Koupené separačky mám na cestě (popolini viskózové), tak to pak porovnám s nimi.

Bruni, tak dej pak vědět, jak vyšlo porovnání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.12.10 15:23

Jo, vychází to lehce nad 4,–Kč/ks. Teď na noc akorát mám z DMka (Babylove) a přijdou mi dobrý - teda na to, že jsou to hnusky samozřejmě :mrgreen:

Tak já je přestanu sdělávat, zkusím i noc v látce a PAK je nabídnu, když neztroskotáme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.12.10 15:25
petka.konecna píše:
Trošku přehled mám, neboť jsem kupovala nedávno (v říjnu) balík pamersek k rodičům

Na jak dlouho tam jezdíš? Jestli na celý víkend, tak to chápu, ale jestli na půl dne, tak jsi normální srab :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
16.12.10 15:39

no jsem si mohla vydelat co kurna :think:
ale ne ono by se to pak prokeclo a jak bych se cejtila blbe :nevim: jsem si k vanocum objednala neco do seba medu tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.12.10 16:12
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
Trošku přehled mám, neboť jsem kupovala nedávno (v říjnu) balík pamersek k rodičům
Na jak dlouho tam jezdíš? Jestli na celý víkend, tak to chápu, ale jestli na půl dne, tak jsi normální srab :mrgreen:

Na víkend - od pátku do neděle. Ale teďkom už jedu od zítra do Nového roku a beru s sebou látku :) ale mám u nich ještě tuším jeden celý balík a jeden načatý pampersek. Vzhledem k tomu že beru hlavně AIO, kapsovky a takové ty plíny pomalu schnoucí, tak to budu asi přes ty vánoce střídat půl na půl v látce a hnusky.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.12.10 16:18
petka.konecna píše:
Na víkend - od pátku do neděle. Ale teďkom už jedu od zítra do Nového roku a beru s sebou látku :) ale mám u nich ještě tuším jeden celý balík a jeden načatý pampersek. Vzhledem k tomu že beru hlavně AIO, kapsovky a takové ty plíny pomalu schnoucí, tak to budu asi přes ty vánoce střídat půl na půl v látce a hnusky.

A proč to nevezmeš všechno a neuděláš to jako doma? Když už tam stejně budeš prát?
Jsem vymyslela výbornej argument, proč bych měla ještě něco přikoupit. Protože musím prát denně. Když toho budu mít víc, tak mi bude stačit prát jednou za dva dny :mrgreen:
Myslíte, že to projde? :think:
Nejlepší ale asi bude nic nehlásit, že jo… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
16.12.10 16:25

Bruni ja jenom oznamuju :mrgreen:
a chlap aby se angazoval tak minule mi rekl tak jo vystav mi fakturu :lol: no ma ji mit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.12.10 16:33

Bruni dobrý dotaz - ale tady je odpověď - už si se balila někdy někam s takovým malým dítětem na cca 14 dní? :mrgreen:

Kočár, cestovka s oblečením pro malou i něco pro mě, zbytek mám v batůžku (manžel nás tam naštěstí jenom veze a ještě se vrátí zpátky, takže jeho oblečení se nepočítá, zpátky se vrací vlakem, auto nám tam nechá, takže musíme teďkom zabalit všechno), cestovka plínek :mrgreen: (to mám i nějaké čč, ale hlavně na blinkání, samozřejmě v rámci možnosti je budu používat i na dupku), dvě mega krabice vánočních dárku, krabice s nutrilonem a lahvičkami, krabice hygieny a ještě zřejmě budu brát hrací deku … v autě dva dospělí a jedno dítě a fakt nemáme DODÁVKU ale osobák.

Takže asi tak … jako budu se snažit tam látkovat jak jen to půjde - a jsem zvědavá jak to půjde, zvláště když se třeba od našich na dva dny zbalíme a pojedeme ještě ke tchánům a zase převážet prostě všechno … no je to složité, bych potřebovala jednu výbavu u nich a jednu doma :)

Zpátky to taky bude zábava, protože tuším co všechno dostaneme za dárky a určitě toho bude více než ty dvě mega krabice co tam vezeme teď :) - ještě sháním přes různé známe a kamarády jestli nám zítra někdo nepomůže :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.12.10 16:37

petka: No vzít plen tašku nebo dvě tašky, to už takový rozdíl není :mrgreen:
Balila jsem se na 14 dní se psema pod stan, to je podobné, neb do toho auta musíš pak ještě nacpat právě ty psy, to znamená celej kufr 8-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí