Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
17.12.10 09:13
mabit píše:
Mahja píše:
Gladys píše:
mabit, co bys teprve slysela, kdybys kojila, to si neprej vedet :lol: Materske mleko totiz naprosto nezasyti a musi se zacit s ovocnyma stavickama a polivcickama uz po sestinedeli a vubec je plne kojene dite chudak :mrgreen:
Nemám přehled ve všech příspěvcích, ale to řekl KDO???
asi tchýně :nevim:

Ví někdo, proč jsou teda tchýně tak chytré??? :nevim:
Asi nechci být tchýni. :think: Nebo daleko, ať nemůžu do něčeho kecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.12.10 09:19
Mahja píše:
Asi nechci být tchýni. :think: Nebo daleko, ať nemůžu do něčeho kecat…

Předpokládám proto, že vychovaly jedno či víc dětí, a to tak dobře, že sis to jedno (svého chlapa) vybrala k životu :mrgreen:
Moje kamarádka tvrdí, že minimální bezpečná vzdálenost od tchýně je 60km :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22590
17.12.10 09:34
Brunifid píše:
Mahja píše:
Asi nechci být tchýni. :think: Nebo daleko, ať nemůžu do něčeho kecat…
Předpokládám proto, že vychovaly jedno či víc dětí, a to tak dobře, že sis to jedno (svého chlapa) vybrala k životu :mrgreen:
Moje kamarádka tvrdí, že minimální bezpečná vzdálenost od tchýně je 60km :mrgreen:

Tak my to bezpecne splnujeme :lol: kdyz se dostanu na pevninu,tak jsme od tchyne cca 2000 km :lol: :dance: ..

Jo a teda asi budu taky zabprovokatera,ale me mala spinka vicemene od porodnice celou noc a ted uz je tuha v 19 a probouzi se kolem seste :lol: ,kdyz teda " zlobi" tak je jedna kojici pauza kolem 2 ranni,ale pak hned usne..... :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.12.10 09:40

To bych se až bála, takhle dlouho spát :roll:

Holky, jak se pere v ořeších? Chtěla bych to vyzkoušet třeba na svetrech. Můžu ke svetrům hodit vlňáčky do pračky? Jsou ručně pletené z merino vlny. A pak je v umyvadle napustit lanolínem?

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
17.12.10 09:43

Já už se vůbec nebojím teda látky v noci - ani samotného čč :)

Mlá opět usnula v 18h, měla jen čtverec a flísové anavy nahoře - ve tři ráno jsem se já z hrůzou a potem na čele probudila že nejedla - to jste měly vidět jak jsem rychle vyskočila z postele jestli teda dýchá :oops: - dýchala, tak fajn, zkontrolovat dupu, protože jsem teda věděla že má jen te čč - trošku jsem jí odepnula a docela suché si říkám … tak jsem zas zalehla a spala dál - krmení o půl páte. Ještě jednou mi tohle udělá tak mě odvezou z infarktem :) a asi už jí teda budu muset po krmení v 16 hodin dávat noční plenu, protože už dvakrát mi teda udělala to že v 18 zalehla a spala si klidně do rána.

• Citovat
  • Upravit
22590
17.12.10 10:03
petka.konecna píše:
Já už se vůbec nebojím teda látky v noci - ani samotného čč :)Mlá opět usnula v 18h, měla jen čtverec a flísové anavy nahoře - ve tři ráno jsem se já z hrůzou a potem na čele probudila že nejedla - to jste měly vidět jak jsem rychle vyskočila z postele jestli teda dýchá :oops: - dýchala, tak fajn, zkontrolovat dupu, protože jsem teda věděla že má jen te čč - trošku jsem jí odepnula a docela suché si říkám … tak jsem zas zalehla a spala dál - krmení o půl páte. Ještě jednou mi tohle udělá tak mě odvezou z infarktem :) a asi už jí teda budu muset po krmení v 16 hodin dávat noční plenu, protože už dvakrát mi teda udělala to že v 18 zalehla a spala si klidně do rána.

To je jako u nas :lol: , ja v noci taky vstavam a kontroluju malou zda vubec dycha :oops: a to ja mam jeste vic nahnano,protoze mala nespi jinak nez na brichu :roll: ,ona proste jinak neusne…a kdyz tak treba v aute v sedacce,ale tomu predchazi strasnej rev, v kocare ji musim udrncat a spi jen chvilku a ted uz je protivna i v manduce,kdyz se ji chce spat :zed: …jak neni na brichu,tak des :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 10:05
Brunifid píše:
To bych se až bála, takhle dlouho spát :roll:Holky, jak se pere v ořeších? Chtěla bych to vyzkoušet třeba na svetrech. Můžu ke svetrům hodit vlňáčky do pračky? Jsou ručně pletené z merino vlny. A pak je v umyvadle napustit lanolínem?

Ja pravam vlnacky bezne se svetrama ci merino dekama v pracce,ale jen v programu na vlnu a neno teda na 30 s nejnizsima otackama…a pak je nechvam uschnout a pak az do lanolinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.12.10 10:11

Tak to mě pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.12.10 10:18
Mirii píše:
Ja pravam vlnacky bezne se svetrama ci merino dekama v pracce,ale jen v programu na vlnu a neno teda na 30 s nejnizsima otackama…a pak je nechvam uschnout a pak az do lanolinu…

Super, tak to tak udělám taky.

A ještě bych potřebovala návod, co s těma ořechama. Mám tu zkušební pytlíček, u toho je plátěný sáček. Kolik, kam (no asi do bubnu, to jediné mi došlo) a tak? :think: Nějaký návod pro blbé kdyby byl :oops:

• Citovat
  • Upravit
31594
17.12.10 10:20

evi.an, skladu se neboj, tobe se jeste nikdy dite neprokadilo krz papirovku? Jestli ne, tak stastna to zena, ale u nas bez souvislosti znackou ci veikosti se minimalne 2× do mesice prosral az na zada :mrgreen: Kdyz das pres ctverec ve skladu svrchni pul kalhotky, tak ty hezky utesni, i kdyby neco proteklo z pliny ven.Pokud chce zatim latkovat jen na doma, tak bych treba aio videla jako zbytecne. Kup si snapku, svrchnaky s pul zatereme (namatkou treba imse vimse soft jsou dobre) , separacky a smele do toho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.12.10 10:21
evi.an píše:
vzhledem k tomu, že jsem manuálně levá jak turecká šavle (já se rukama živit, tak umřu hlady… :oops: ), tak klasické čč sice zkusím, ale už to vidím, jak to teče všude.

Nejsem vůbec zkušená, nicméně levá jsem :mrgreen:
A věz, že podle obrázků na internetu jsem zvládla složit novosklad z čč a dokonce (ale tam mi muselo pomoct krom obrázků i video) umotat dítě do šátku! :mrgreen:
Takže s chutí do toho podle hesla „nejhorší smrt je z vyděšení“ :palec:

• Citovat
  • Upravit
5173
17.12.10 10:25

tak já evstávám,abyck alýho hlídala mám monitor dechu,bez něj bych asi stála u postýlky furt…
budu mít novou plínku :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.12.10 10:29

jo holky dneska se honzík sám vykakal,sice jen tročku ,ale vykakal se sám :dance: :dance: jsem u toho přebalováku normálně mačkala slzu radostí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 10:32

ahoj holky, tak prvni kalhotky uz mi odeslali, tak pockam , jestli to priveze posta dnes a nebo az v pondeli. zatim mam maleho ve ctvercich a pul kalhotky na tom :-) a v noci papirovky a zatim zvladame, pres obyc separacku se mi plinka jen obarvi, to splachnu sprchnou a hodim do kyble s praskem, vcera jsem prala pliny s Batoleti a vypraly se super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
17.12.10 10:54
Gladys píše:
evi.an, skladu se neboj, tobe se jeste nikdy dite neprokadilo krz papirovku? Jestli ne, tak stastna to zena, ale u nas bez souvislosti znackou ci veikosti se minimalne 2× do mesice prosral az na zada :mrgreen: Kdyz das pres ctverec ve skladu svrchni pul kalhotky, tak ty hezky utesni, i kdyby neco proteklo z pliny ven.Pokud chce zatim latkovat jen na doma, tak bych treba aio videla jako zbytecne. Kup si snapku, svrchnaky s pul zatereme (namatkou treba imse vimse soft jsou dobre) , separacky a smele do toho. :wink:

No malýmu jsou tři měsíce a na záda to proteklo jednou jedinkrát a to tam byl jen malý flíček :nevim: . Spíš nám to občas proteče kolem nožiček, jednou byl zas… až po kolena a to fest.
Ok, zkusím to a uvidíme. Našla jsem si návod na sklady - btw pro tříměsíčňáka novosklad, je to tak? Zkusila jsem to umotat a asi jsem to zvládla, teď ještě to aplikovat na dítě :lol: . No uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure