Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
17.12.10 17:13

holky prodávám pul popoliny bíle -tak jestli chcete mrkněte tady do bazárku
a dááále doopravdy jen pro vážné zájemce tam mám výborné jednorázové pleny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se mi tady hlavně o ně nepoperte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 17:42
mabit píše:
a dááále doopravdy jen pro vážné zájemce tam mám výborné jednorázové pleny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se mi tady hlavně o ně nepoperte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Doufam,ze jich mas dost,protoze jinak se tu o ne strhne mela ! :lol:

Jsem prave vzala anavy obchod utokem :oops:

Ja koukala uz par dni a porad se mi nelibila zadna plina( jsem byla stastna,ze aspon nebudu utracet) a dnes koukam a zase spoustu novejch vzoru, tak jsem si k nim rovnou nabrala latkove vlozky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 17:48
Mirii píše:
mabit píše:
a dááále doopravdy jen pro vážné zájemce tam mám výborné jednorázové pleny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se mi tady hlavně o ně nepoperte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jsem prave vzala anavy obchod utokem :oops:

Ja koukala uz par dni a porad se mi nelibila zadna plina( jsem byla stastna,ze aspon nebudu utracet) a dnes koukam a zase spoustu novejch vzoru, tak jsem si k nim rovnou nabrala latkove vlozky :andel:

ja taky ted odpo koukala na anavy :-D to bude penez, to bude penez :-D jsem si rekla tchyni o korunky k jeziskovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 17:51

Careynko a taky si objednavala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.12.10 19:18
Mirii píše:
mabit píše:

no mám z tohoo hrůzu,aby ste se oně neporvaly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 19:48
Mirii píše:
Careynko a taky si objednavala? :lol:

Prvni tri plus jedny svrchni mi prisly dnes :-) tak uz malej dela frajera :-) zrovna dneska v noci se tak oprudil na zadecku, tak doufam, ze se mu to v techhle plinkach zlepsi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 19:49

Holky, jeste dotaz, mam tady bum hugger kapsovku a v ty kapse je vlozka, ktera je na jedny strane prisita. Tam uz se nic jinyho nedava? Psali na listecku ze dalsi vrstvu mam dat mezi plinku a svrchni plinku, to cura teda rovnou do toho fleecu vevnitr? Mam cerny tapky jako vzor a na to dam jen separacku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 20:24

Careynko nevim zda jsem to spravne pochopila :mrgreen: ,ale jak to s kapsovkama delam ja,kdyz dovycpavam - bud si dovycpes dalsi vrstvu do te kapsy a do pliny das uz jen separacku a nebo necham kapsu jen s originalem a dalsi vrstvu si dam primo do plinky: zadecek,separacka,nejaka vrstva a pak plina,ktera je uz vycpana v kapse…snad to pochopis jak sem to napsala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 20:27
Mirii píše:
Careynko nevim zda jsem to spravne pochopila :mrgreen: ,ale jak to s kapsovkama delam ja,kdyz dovycpavam - bud si dovycpes dalsi vrstvu do te kapsy a do pliny das uz jen separacku a nebo necham kapsu jen s originalem a dalsi vrstvu si dam primo do plinky: zadecek,separacka,nejaka vrstva a pak plina,ktera je uz vycpana v kapse…snad to pochopis jak sem to napsala :lol:

No to me tak taky napadlo, ale tam prave psali, ze dalsi vrstva se dava mezi plinku a svrchnaky, tak jsem z toho jelen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 20:38

A nemyslej jako mezi plinku a tu kapsu? Jako abys uz nic necpala do kapsy,ale jen do plinky…prootze jinak je to voloviny cpat neco mezi plinu a svrchnaky :lol:

Jsem se pochlubila ze zacnu pouzivat latkove vlozky a manza mi rekl,ze az zacneme pouzivat pratelnej toaletak,tak se stehuje 8-o :zed:
Proc jsme my zeny tak nepochopene :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.12.10 20:41
Mirii píše:
Jsem se pochlubila ze zacnu pouzivat latkove vlozky a manza mi rekl,ze az zacneme pouzivat pratelnej toaletak,tak se stehuje 8-o :zed:
Proc jsme my zeny tak nepochopene :zed: :roll:

Náhodou pratelnej toaleťák je dobrá věc, přinejmenším pro děcka :palec: Ale pro konzervativce máme doma i papírový :lol:

Příspěvek upraven 17.12.10 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
17.12.10 20:42
Gladys píše:
Ja jeden cas pouzivala fleecove separacky a po posrani jsem je mydlila zlucakem, coz je tez mydlo a nechavala namydlene az do prani, po cca 2-3m jsem je musela vyhodit, restali uplne propoustet, malej byl vzdycky nejak zahadne rocuranej a pritom prostredek pliny byl suchej.
Pred casem jsem ve slizu vyprala kapsovky airhour, asi 3× a uz pak zacali byt mokre hlavne po stranach, tak jsem to honem stopla.

hmm hmm děkuji za odpověd ty jo to abych přestala prát ve slizu 8-o mám kapsovky 0taky uvnitř z fleesu.a myslíš že to stojí za to udělat si ty separačky?opravdu dodají pocit sucha? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 21:01
Mirii píše:
A nemyslej jako mezi plinku a tu kapsu? Jako abys uz nic necpala do kapsy,ale jen do plinky…prootze jinak je to voloviny cpat neco mezi plinu a svrchnaky :lol:Jsem se pochlubila ze zacnu pouzivat latkove vlozky a manza mi rekl,ze az zacneme pouzivat pratelnej toaletak,tak se stehuje 8-o :zed:
Proc jsme my zeny tak nepochopene :zed: :roll:

Jsem to schvalne cetla nekolikrat, jestli nectu blbe a ne, bylo to tam…no jo, stejne si to clovek musi udelat podle sebe :-D
A holky s tim pranim, myslite ze mydlovy supinky maji stejny efekt jako ten sliz? myslim vuci zniceni tech plinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 21:02

Jo jinak o tech vlozkach jsem premyslela taky, ale to bych musela asi porad prat v ruce, aby to nesmrdelo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.12.10 21:20
careynka píše:
Jo jinak o tech vlozkach jsem premyslela taky, ale to bych musela asi porad prat v ruce, aby to nesmrdelo ne??

myslíš látkový vložky?! Já jsem si koupila jednou slim ( už nevím jako značku a byla jsem nespokojená :nevim: ,ale začínám být zase načatá,že je vyzkouším,že si koupím Anavy,páč s plínama jsem spokojená… menstruační kalíšek si koupím po vánocích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure