Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky prodávám pul popoliny bíle -tak jestli chcete mrkněte tady do bazárku
a dááále doopravdy jen pro vážné zájemce tam mám výborné jednorázové pleny
tak se mi tady hlavně o ně nepoperte
![]()
mabit píše:
a dááále doopravdy jen pro vážné zájemce tam mám výborné jednorázové pleny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doufam,ze jich mas dost,protoze jinak se tu o ne strhne mela ! ![]()
Jsem prave vzala anavy obchod utokem ![]()
Ja koukala uz par dni a porad se mi nelibila zadna plina( jsem byla stastna,ze aspon nebudu utracet) a dnes koukam a zase spoustu novejch vzoru, tak jsem si k nim rovnou nabrala latkove vlozky ![]()
Mirii píše:mabit píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doufam,ze jich mas dost,protoze jinak se tu o ne strhne mela !
Jsem prave vzala anavy obchod utokem
Ja koukala uz par dni a porad se mi nelibila zadna plina( jsem byla stastna,ze aspon nebudu utracet) a dnes koukam a zase spoustu novejch vzoru, tak jsem si k nim rovnou nabrala latkove vlozky
ja taky ted odpo koukala na anavy
to bude penez, to bude penez
jsem si rekla tchyni o korunky k jeziskovi ![]()
Mirii píše:mabit píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doufam,ze jich mas dost,protoze jinak se tu o ne strhne mela !
no mám z tohoo hrůzu,aby ste se oně neporvaly
![]()
Mirii píše:
Careynko a taky si objednavala?
Prvni tri plus jedny svrchni mi prisly dnes
tak uz malej dela frajera
zrovna dneska v noci se tak oprudil na zadecku, tak doufam, ze se mu to v techhle plinkach zlepsi ![]()
Holky, jeste dotaz, mam tady bum hugger kapsovku a v ty kapse je vlozka, ktera je na jedny strane prisita. Tam uz se nic jinyho nedava? Psali na listecku ze dalsi vrstvu mam dat mezi plinku a svrchni plinku, to cura teda rovnou do toho fleecu vevnitr? Mam cerny tapky jako vzor a na to dam jen separacku???
Careynko nevim zda jsem to spravne pochopila
,ale jak to s kapsovkama delam ja,kdyz dovycpavam - bud si dovycpes dalsi vrstvu do te kapsy a do pliny das uz jen separacku a nebo necham kapsu jen s originalem a dalsi vrstvu si dam primo do plinky: zadecek,separacka,nejaka vrstva a pak plina,ktera je uz vycpana v kapse…snad to pochopis jak sem to napsala ![]()
Mirii píše:
Careynko nevim zda jsem to spravne pochopila,ale jak to s kapsovkama delam ja,kdyz dovycpavam - bud si dovycpes dalsi vrstvu do te kapsy a do pliny das uz jen separacku a nebo necham kapsu jen s originalem a dalsi vrstvu si dam primo do plinky: zadecek,separacka,nejaka vrstva a pak plina,ktera je uz vycpana v kapse…snad to pochopis jak sem to napsala
No to me tak taky napadlo, ale tam prave psali, ze dalsi vrstva se dava mezi plinku a svrchnaky, tak jsem z toho jelen ![]()
A nemyslej jako mezi plinku a tu kapsu? Jako abys uz nic necpala do kapsy,ale jen do plinky…prootze jinak je to voloviny cpat neco mezi plinu a svrchnaky ![]()
Jsem se pochlubila ze zacnu pouzivat latkove vlozky a manza mi rekl,ze az zacneme pouzivat pratelnej toaletak,tak se stehuje
![]()
Proc jsme my zeny tak nepochopene
![]()
Mirii píše:
Jsem se pochlubila ze zacnu pouzivat latkove vlozky a manza mi rekl,ze az zacneme pouzivat pratelnej toaletak,tak se stehuje![]()
Proc jsme my zeny tak nepochopene![]()
Náhodou pratelnej toaleťák je dobrá věc, přinejmenším pro děcka
Ale pro konzervativce máme doma i papírový ![]()
Příspěvek upraven 17.12.10 v 20:42
Gladys píše:
Ja jeden cas pouzivala fleecove separacky a po posrani jsem je mydlila zlucakem, coz je tez mydlo a nechavala namydlene az do prani, po cca 2-3m jsem je musela vyhodit, restali uplne propoustet, malej byl vzdycky nejak zahadne rocuranej a pritom prostredek pliny byl suchej.
Pred casem jsem ve slizu vyprala kapsovky airhour, asi 3× a uz pak zacali byt mokre hlavne po stranach, tak jsem to honem stopla.
hmm hmm děkuji za odpověd ty jo to abych přestala prát ve slizu
mám kapsovky 0taky uvnitř z fleesu.a myslíš že to stojí za to udělat si ty separačky?opravdu dodají pocit sucha? ![]()
Mirii píše:
A nemyslej jako mezi plinku a tu kapsu? Jako abys uz nic necpala do kapsy,ale jen do plinky…prootze jinak je to voloviny cpat neco mezi plinu a svrchnakyJsem se pochlubila ze zacnu pouzivat latkove vlozky a manza mi rekl,ze az zacneme pouzivat pratelnej toaletak,tak se stehuje
![]()
Proc jsme my zeny tak nepochopene![]()
Jsem to schvalne cetla nekolikrat, jestli nectu blbe a ne, bylo to tam…no jo, stejne si to clovek musi udelat podle sebe ![]()
A holky s tim pranim, myslite ze mydlovy supinky maji stejny efekt jako ten sliz? myslim vuci zniceni tech plinek…
Jo jinak o tech vlozkach jsem premyslela taky, ale to bych musela asi porad prat v ruce, aby to nesmrdelo ne??
careynka píše:
Jo jinak o tech vlozkach jsem premyslela taky, ale to bych musela asi porad prat v ruce, aby to nesmrdelo ne??
myslíš látkový vložky?! Já jsem si koupila jednou slim ( už nevím jako značku a byla jsem nespokojená
,ale začínám být zase načatá,že je vyzkouším,že si koupím Anavy,páč s plínama jsem spokojená… menstruační kalíšek si koupím po vánocích