Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A jinak jsem si i pár vložek ušila. Na doma jsou super. Některé jsem udělala jen ze dvou nebo tří vrstev froté, u některých jsem dala dospod jako ochranou vrstvu flís.
Holky tak ja si vcera vybrala tu zlutou muchomurku
![]()
Vlozky budu teprve zkouset auvidim…nadkaliskem uvazuji delsi dobu ![]()
Mirii a kolik jsi těch plen objednala?
Jinak já ty Anavy taky miluji, mám sice jen dvě, ale jsou fakt nejlepší, mě se hlavně líbí, že jsou stále takové měkké dost toho poberou, že nějak extra nehrubnou oproti jiným. Třeba cuddle orginál byly takové dost tuhé a do nich jsem vždy musela přidat vkládačku. Prostě všechny ostatní kalhotkové plíny dle mě více hrubnou. Mám třeba i ty kissulavs a ty mám taky ráda, sice toho moc nepoberou, ale tak já do nich přidávám vkládačku.
Katy zatim 3 a jeste uvazuju nad jednou ktera ted neni jeste usita
![]()
Doma mam uz 4
Ale ja se pomalu zacala zbavovat ostatnich…no jeste uvazuju i nad tou AIO
,ale to uz me manza asi pretrhne ![]()
petka.konecna píše:
Naše výbava u babičky- v popolini tašce jsou čč
, košík je plný vkládaček
Plyšáci a knížky z dob mého mládí museli ustoupit a jsou schovaní v peřiňáku
Chudaci plysaci ![]()
Tohle je jedna z nich,jsem se proste zamilovala
http://www.anavy.cz/…-kyticky.JPG
A ted koukam,ze jsou tam zase nove vzory
boze to latkovani je fakt nemoc ![]()
Mirii píše:
A ted koukam,ze jsou tam zase nove vzoryboze to latkovani je fakt nemoc
To víš, děcka spí, tak makám ![]()
ivuska.h píše:Mirii píše:To víš, děcka spí, tak makám
A ted koukam,ze jsou tam zase nove vzoryboze to latkovani je fakt nemoc
no ja vcera vyprala tu bum hugger a i tu s kapsovku s tema tlapkama a obe dve zhrubly. A co mam Anavy AIO, tak ta byla rano sucha
je super, ze ten vnitrek ma odepinaci!
jsem se asi zamilovala, se toho jeziska (penez) nedockam, abych mohla objednavat
a premyslela jsem ze si nakoupit prevazne ty AIO a par svrchnacku na klasicky pliny a na ty kapsovky se asi vyprdnu, nevidim v tom nic lepsiho. Kdyz je dam malymu a na to jeste ty svchnacky, tak vypada ze ma prdel jak kobylka
je hubenej a dlouhej
careynka a o vlňáččích jsi nepřemýšlela? Já bych jen AIO či SIO nechtěla, ty dávám více méně jen na cestování a na ven. DOma jedeme více méně v kalhotkových plínkách a čtvercovkách a na to vlňáčky, vlna je prostě nejprodyšnější.
Jinak já nedávno prodávala téměř všechny kalhotkovky a co myslíte že dělám teď? jo jo správně, teď je opět nakupuji.
Fakt jsem blázen, měla bych se nad sebou asi zamyslet, jen že když to dítě na ten nočník nechce, teda chce, sedne chvíli posedí a jde, no a když je nahá, tak to pustí kdekoliv kde zrovna stojí.
Zeptám se jí „chceš čůrat?“ kýve hlavou že jo, posadím, chvíli sedí a jde do pryč.
Zeptám se „jdeme zabalit dupku?“ a už letí k přebalováků a čeká až jí zabalím. ![]()
Katy2 píše:
careynka a o vlňáččích jsi nepřemýšlela? Já bych jen AIO či SIO nechtěla, ty dávám více méně jen na cestování a na ven. DOma jedeme více méně v kalhotkových plínkách a čtvercovkách a na to vlňáčky, vlna je prostě nejprodyšnější.Jinak já nedávno prodávala téměř všechny kalhotkovky a co myslíte že dělám teď? jo jo správně, teď je opět nakupuji.![]()
![]()
Fakt jsem blázen, měla bych se nad sebou asi zamyslet, jen že když to dítě na ten nočník nechce, teda chce, sedne chvíli posedí a jde, no a když je nahá, tak to pustí kdekoliv kde zrovna stojí.
Zeptám se jí „chceš čůrat?“ kýve hlavou že jo, posadím, chvíli sedí a jde do pryč.
Zeptám se „jdeme zabalit dupku?“ a už letí k přebalováků a čeká až jí zabalím.
No premyslela, ale nejak k tomu nemam duveru, nevim proc
ja mam svrchni fleecovy a jsou krasny a fajnovy, ty PUL se mi nelibi vubec a jsou takovy tvrdy… mozna spis az bude malej vetsi tak bych mu vzala takovy ty kamasky…ale samozrejme si necham poradit, neni to levna zalezitost abych machrovala jak tomu rozumim ![]()
careynka no ti nevím, ale myslím že nás je tady dost co používají jen vlňáčky. ![]()
Já jedu jen ve vlně, pul kalhotky mám jen záložní kdyby něco, Mirii mám pocit taky jede více méně jen ve vlně, co Mirii. Mahja ta se teď taky přeoreintovala jen na vlnu, Nena, Baba, Alpaka, Cappy, ty všechny taky používají více méně jen vlnu, Achdárek nevím, ale taky je hodně na vlnu. ![]()
Ono je to tak, ze začátku jsme asi všechny zkoušely PUL, jen že jak jednou zkusíš vlnu, tak už nechceš jinak. ![]()
no ja mam prave ty fleecovy a moc se mi libi
a jak se o tu vlnu starate?
Katy2 píše:
careynka no ti nevím, ale myslím že nás je tady dost co používají jen vlňáčky.
Já jedu jen ve vlně, pul kalhotky mám jen záložní kdyby něco, Mirii mám pocit taky jede více méně jen ve vlně, co Mirii. Mahja ta se teď taky přeoreintovala jen na vlnu, Nena, Baba, Alpaka, Cappy, ty všechny taky používají více méně jen vlnu, Achdárek nevím, ale taky je hodně na vlnu.
Ono je to tak, ze začátku jsme asi všechny zkoušely PUL, jen že jak jednou zkusíš vlnu, tak už nechceš jinak.
s vlnou souklasím
já mám ráda i flísáčky,v pulkách je po hodně dlouhý době dneska páč se vlna impregnuje a flísáčky perou ![]()
jinak,ženský vítee co udělak ten můj chlap?! dal plíny do pračky a místo lovely tam dal gel na vlnu
jsou tam teda převážně čč a nějaká ta kalhotovka,Anava neee-naštěstí,tak jsem zvědavá co to s tím uděla
doufám,že mi to plíny nezničí,stále pere