Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:Mirii píše:O látkování se taky točí videa?!
Ja od popoliny nic nemam, nejak sem se k nim nedostala…ale diky jejich videu na yotube jsem se rozhodla pro latkovani![]()
Na you tube jich je plno:-)
Třeba toto ![]()
Látkové vložky: mám popoliny, imse vimse a Fuzzi bunz a jsem moc spokojená. POužité přemáchnu v ruce, hodím k plenkám. Je fakt,že tedy envím, jak to budu dělat, až bude odplenkováno ![]()
Anavy - měla jsem , prodala jsem. NEní špatná, vydrží celou noc. Ale nějak mám raději plenky ze šijemdětem. Ale je to jen pocit, Anavy seděla Polince dobře. I když muchomůrky mně hrozně lákají.
http://www.anavy.cz/…ky-modre.JPG
Brunifid píše:
Vy fakt používáte ty látkové vložky? Jsem na ně na webu Anavy koukala a nějak jsem se neodvážila zeptat
Jak se to pere? To si neumím představit. Já vůbec vložky nerada, zlatej špunt
Jo
Pere se to normálně s plínkama, po použití přemáchnu ve studené vodě, hodím k plínkám a pak společně peru. Jinak špunt (teda ne klasický, ale kalíšek) preferuju, ale první a druhý den mi zhoršuje bolesti břicha, takže to mám raději vložky, s nima to pak zvládnu i bez Brufenu.
jo mochoůrky s emi taky líbí,asi do ní taky půjdu…
jinak k těm látkovým vložkám,jemoc dobrý o tom psát na jen an internetu ,že je používýš,já když jsem zkusila ty slim,tak jsem se dobil prořekla před švagrovkou a to ze mě udělala po příbuzenstvu nej nej nej prase,tchýně mi pak kupovala vložky
,
Achdarek píše:
Anavy - měla jsem , prodala jsem. NEní špatná, vydrží celou noc. Ale nějak mám raději plenky ze šijemdětem. Ale je to jen pocit, Anavy seděla Polince dobře. I když muchomůrky mně hrozně lákají.http://www.anavy.cz/…ky-modre.JPG
O téhle modré muchomůrkové se mi, nekecám, dneska v noci zdálo ![]()
Nějak se ale pořád zdráhám dát čtyři stovky za plínu ![]()
mabit píše:
jinak k těm látkovým vložkám,jemoc dobrý o tom psát na jen an internetu ,že je používýš,já když jsem zkusila ty slim,tak jsem se dobil prořekla před švagrovkou a to ze mě udělala po příbuzenstvu nej nej nej prase,tchýně mi pak kupovala vložky,
Je to tedy ještě víc tabu než téma látkových plen pro dítě? ![]()
A ty kalíšky to je jako co??? ![]()
Já používám tampony, po porodu jsem po mnoha letech musela mít vložky a dost jsem měla problém nějaké v krámě vybrat, protože to normálně vůbec nekupuju. Příště ale zas nasadím špunt.
A NE ŽE MĚ ZAS K NĚČEMU UKECÁTE!!!!! ![]()
hel too buď ráda,že mužeš používat aspoň tohle,já nesnesu vložku ani tampon,vždycky se mi na ní udělají puchejře
,prostě nemůžu používat slim i když se balím po každý hoďce,já prstě měním kalhotky,za den klíďo i 10 a když mám MS tak jedině děrovaný spoďáry do porodky a vložky na šestinědělí,nemají dole ten ugelit… proto chci menstruační kalíček a dát šanci ještě jednou látkovým vložkám,páč tenkrát jsme je mohla mít,ale neosipala se,jenže jsem po 5 min měla dole pocit silnýho vlhka,ale byli to ty nejlevnější co jsem sehnala,tak asi proto
Brunifid píše:mabit píše:Je to tedy ještě víc tabu než téma látkových plen pro dítě?
jinak k těm látkovým vložkám,jemoc dobrý o tom psát na jen an internetu ,že je používýš,já když jsem zkusila ty slim,tak jsem se dobil prořekla před švagrovkou a to ze mě udělala po příbuzenstvu nej nej nej prase,tchýně mi pak kupovala vložky,
A ty kalíšky to je jako co???
Já používám tampony, po porodu jsem po mnoha letech musela mít vložky a dost jsem měla problém nějaké v krámě vybrat, protože to normálně vůbec nekupuju. Příště ale zas nasadím špunt.
A NE ŽE MĚ ZAS K NĚČEMU UKECÁTE!!!!!
Ty máš vyloženě základní nedostatky ve vzdělání
http://www.kalisek.cz/
Naše výbava u babičky
- v popolini tašce jsou čč
, košík je plný vkládaček ![]()
Plyšáci a knížky z dob mého mládí museli ustoupit a jsou schovaní v peřiňáku ![]()
petka.konecna píše:
Naše výbava u babičky- v popolini tašce jsou čč
, košík je plný vkládaček
Plyšáci a knížky z dob mého mládí museli ustoupit a jsou schovaní v peřiňáku
Petko krásný ![]()
Mabit - já se o používání látkových vložek taky moc nezmiňuji. Kalíšek furt zvažuji. Ale nevím. ![]()
Achdarek píše:
Petko krásný
Mabit - já se o používání látkových vložek taky moc nezmiňuji. Kalíšek furt zvažuji. Ale nevím.
já teda do něj půjdu,páč sem zatím neslyšela nic negativního…
Já o něm fakt uvažuji, ale asi až po tom třetím dítku. Mám pocit, že kdybych si ho teď koupila, tak ho využiji jednou dvakrát a pak tu rok bude ležet nevyužitý. A třeba pak budou jiné typy, barvy , ceny … I když nad tím přemýšlím, tak bych si ho mohla pořídit hned. a měla důvod kupovat (šít) plenky ![]()
O látkování se taky točí videa?!