Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
17.12.10 11:00

holky prisly mi katata anavy :dance: to jsou nejlepsi gate jaky jsem kdy videla :palec: akorat ceska posta fakt masakr, predemnou tucet nastvanejch lidi ze jim mely davno dojit zasilky, me taky nic neprislo schranky a jeste me tam meli na poste zapsanou spatnym jmenem, jeste ze ty lidi co to posilaj to pisou jak to ma bejt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 11:09
lenholka píše:
holky prisly mi katata anavy :dance: to jsou nejlepsi gate jaky jsem kdy videla :palec: akorat ceska posta fakt masakr, predemnou tucet nastvanejch lidi ze jim mely davno dojit zasilky, me taky nic neprislo schranky a jeste me tam meli na poste zapsanou spatnym jmenem, jeste ze ty lidi co to posilaj to pisou jak to ma bejt :pankac:

taky cekam na anavy tak jsem zvedava :-) ten novosklad s dalsi plinou mi prijdou hrozne velky, ze je pak malej z kopce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.12.10 11:54

evi.an, ono to pojmenovani je zavadejici, muzes dat jak novosklad tak na draka, v anglictine se novorozeneckemu skladu rika „chinese fold“, tudiz cinsky sklad. Akorat kdyz to umotas z klasicke ctvercovky 70×70, tak tam pak uz je to na vetsi dite prilis nizke, ale kdyz to namotas z vetsi pliny, tak to muzes dat klidne na rocni dite. Do draka se teda musi jeste vlozit jedna plina na rovno slozena, pri castem prebalovani ti bud staci novosklad jako takovy nebo do nej staci strcit nejakou zinku jako dalsi saci material. Vyzkousej oboji, co ti pujde lepe dotahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.12.10 12:03

Mně se teda dítě skrz jednorázovku nikdy neprokadilo.
Do novoskladu dávám ještě jednu čč narovno. Ta jedna mi přijde málo, to dám jen když vím, že za moment zas přebalím, třeba když jdu krmit a pak půjdeme ven. Ale chtěla bych vyzkoušet dát do toho spíš kus froté ručníku z Ikea, až mi to ségra přiveze. Aby to nebylo tak objemné.
Ale dřív se taky dávaly narovno dvě čč a bylo to, ne?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
17.12.10 12:03

Skládat na draka jsem nezkoušela, na obrázku mi to přišlo takové divné. Ten novosklad se mi líbí víc.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
17.12.10 12:12
Brunifid píše:
Skládat na draka jsem nezkoušela, na obrázku mi to přišlo takové divné. Ten novosklad se mi líbí víc.

Draka jsem skládala ale připadá mi to že je to na větší dítě - malá to měla až pod kolena tu plínu :)

• Citovat
  • Upravit
5393
17.12.10 12:18

bruni, turnov se ti zdá daleko? my se s kamarádkou chystáme udělat si výlet na plíny do práglu :lol:

já peru plíny v bambinexu a též je peru na 40 a vypere se absolutně všechno. obyč čtverce občas peru ve slizu a ty dávám na 60 a taky vše bez fleků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.12.10 12:26

No ale sklad na draka právě lépe těsní, tak že hovňousy obvykle zůstávají tam kde mají. :-D

lenholko a jaké gaťata Anavy jsi objednávala? Ty fleecové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 12:43
zuzanecka81 píše:
bruni, turnov se ti zdá daleko? my se s kamarádkou chystáme udělat si výlet na plíny do práglu :lol:já peru plíny v bambinexu a též je peru na 40 a vypere se absolutně všechno. obyč čtverce občas peru ve slizu a ty dávám na 60 a taky vše bez fleků :nevim:

prosim te a kde v praglu to maji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.12.10 12:45
careynka píše:
zuzanecka81 píše:
bruni, turnov se ti zdá daleko? my se s kamarádkou chystáme udělat si výlet na plíny do práglu :lol:já peru plíny v bambinexu a též je peru na 40 a vypere se absolutně všechno. obyč čtverce občas peru ve slizu a ty dávám na 60 a taky vše bez fleků :nevim:
prosim te a kde v praglu to maji??

V Praze je Brána k dětem a potom bavlnka

• Citovat
  • Upravit
4509
17.12.10 12:49
lenholko a jaké gaťata Anavy jsi objednávala? Ty fleecové?

jj jedny fleesacky ruzovy na druky a dvoje katata, myslim ze jedny ty dortiky a druhy egeo a nejaky bambusovy vkladacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.12.10 12:49

ale jeste mi maji prijit dalsi katata, myslim ze troje spodni a jeste jedny fleesace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.12.10 13:25

evi.an: já si imse bioflanel koupila, ale teda nic moc, brzy mu byly malé (má tlustý stehna :oops: ) Krom toho mě teda nijak neoslovily, nejsou moc savé atd. U plínek většinou platí, že cena odpovídá kvalitě :think: Pkud chceš něco levného, tak radši baby lucy. Sice jsou taky flanelové, ale mají více vrstev a rozhodně se jednodušeji instalují na dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
17.12.10 14:04
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Hm, já nepředmáchávám plíny. Dám je rovnou na 40 s trochou lovely (ale fakt jen trochou, na mně výrobci tekutých prášků nezbohatnou), pak dvě lžíce perkarbonátu sodného a peru. Jen jo hodně podělané nejdřív mydlím žlučákem. Nic nepění a vyperou se v pohodě.
Jenom na 40??? 8-o A to se vyperou? Já naopak uvažuju, jestli jednou za čas ty čč nevezmu na 90, protože občas zůstanou trošku flekaté.
Nechci to prát v té moči, takže nejdřív vymáchám a pak dám prášek a peru.

Jj, jen na 40 a vyperou se. Hodně pokaděné omáchnu v umyvadle a pomydlím žlučovým mýdlem a šup s nima do kýble. No a pak peru na 40 se solí na skvrny a plíny jsou jak padlý sníh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
17.12.10 14:31

Mirii, balíček včera dorazil :-) díkyyy
Pošťáci ho nechali před dveřma, manža ho donesl domů a hrooozně se zajímal, kdopak mi to píše z ciziny :mrgreen:
Snažila jsem se vysvětlit, že potřebujeme i nějaké moderní plínky k doktorovi a tak ..ne jen čč.. tak že prý by mi tyhle mohly stačit - to ještě neví, že už mám doma balíček (spíš balík plín), jak byl výprodej u Mamajy :roll: to bude překvapený, až to najde pod stromkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure