Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
16.12.10 17:47

nj ale nejhorsi je kdyz si fakt neda rict a zacne to do nej cpat sama… to moje tchyne co nevidi to nesezere, v tomhle duchu vychovala i myho chlapa tkz ja jsem na nej druha cajthajmlova ci jak se to pise :mrgreen: a dopredu jsem varovala chlapa ze stepka se tlaskat a prezirat proste nebude a co jsme jeste jezdili ke tchyni tak to bylo vecer co vecer at si dam pohar ze mi udela at si dam bramburky apod… nejlepe v pul 10 vecer pote co do me nacpala rizky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.12.10 17:50

jezis holky ja uplne vidim jak s tim zacne za chvili ta moje tchyne, ona teda musim rict je opravdu blbka, omlouvam se za ten vyraz jestli to nekoho urazi ale ona to ma fakt v ty hlave vypatlany, viz muj chlap ji ukazuje obrazek zemekoule jak je z vesmiru videt hezky velka cinska zed a ona na to jestli to jsou ty pasti na mysi 8-o a v podobnym duchu mi porad v necem takhle radi, no chran ji ruka pane jestli bude do stepky neco cpat :pocitac:

proboha kdo to rekl ze MM nezasyti??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.12.10 17:50

No my teda máme Merivu - dám do kufru kočár a snažím se balit věci tak, aby se mezi volné prosotry v tom kufry dali různé tašky, takže máme systém igelitek a cpeme to mezi kočár. Cestovku dáme pod malou, a přední sedadlo je celé většinou zaflákané věcma, já sedím vzadu s malou.

No a to jsme se rozhodli že v únoru pojedeme na lyže :mrgreen: - a to nebudeme brát určitě kolečka s kočáru ale místo toho saně a korbu - teda pokud to teď nějak přes vánoce vymyslíme jak to přidělat tu korbu na saně … :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5173
16.12.10 17:53
Gladys píše:
mabit, co bys teprve slysela, kdybys kojila, to si neprej vedet :lol: Materske mleko totiz naprosto nezasyti a musi se zacit s ovocnyma stavickama a polivcickama uz po sestinedeli a vubec je plne kojene dite chudak :mrgreen:
šťávičky už tady taky byli,ještě v 6 neděllí mu narvala 100% pomerančovej džus :zed: mělo to dohru na pohotovosti :pocitac: když jsem vykládala co mu narvala tak primáře vezli málem do márnice :mrgreen: ,ale už je to ok :wink: ted ho dostane maximálně na hodku do kočáru a to musí jezdit ještě okolo paneláku abych na ní viděla njn může si za to sama
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
16.12.10 17:59

Katy, tak jsem se koukala na mmb, jestli by se mi něco nehodilo :mrgreen: Zdá se mi, že to prodáváš docela levně :think: Já pořád přemýšlím nad těma vlňákama :think: . Neprotéká to jako flís? Malý spí výhradně na břichu, nenavlhne pak postýlka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.12.10 18:00
mabit píše:
Gladys píše:
mabit, co bys teprve slysela, kdybys kojila, to si neprej vedet :lol: Materske mleko totiz naprosto nezasyti a musi se zacit s ovocnyma stavickama a polivcickama uz po sestinedeli a vubec je plne kojene dite chudak :mrgreen:
šťávičky už tady taky byli,ještě v 6 neděllí mu narvala 100% pomerančovej džus :zed: mělo to dohru na pohotovosti :pocitac: když jsem vykládala co mu narvala tak primáře vezli málem do márnice :mrgreen: ,ale už je to ok :wink: ted ho dostane maximálně na hodku do kočáru a to musí jezdit ještě okolo paneláku abych na ní viděla njn může si za to sama

Pane bože co to máš za tchýni?

Teda mě taky radila že mám dávat čajík (kojila jsem), tak jsem jí teda říkala že to není potřeba a byl klid. Když jsem přešla na UM tak zase dáváš jí čajík. Říkám to není potřeba pokud kadí normálně … no měli jsme asi hodinovou debatu o čajíku :) - je fakt že asi po týdnu co byla na UM byl potřeba protože měla bobky jak zajíc :)

• Citovat
  • Upravit
51750
16.12.10 18:03
alchemilka píše:
Katy, tak jsem se koukala na mmb, jestli by se mi něco nehodilo :mrgreen: Zdá se mi, že to prodáváš docela levně :think: Já pořád přemýšlím nad těma vlňákama :think: . Neprotéká to jako flís? Malý spí výhradně na břichu, nenavlhne pak postýlka?

Alchemilko no prodávám levně, protože potřebuji něco fakt prodat, mám toho opravdu nějak moc. Jinak ty vlňáčky SWD vel. L jsou opravdu dost velké, já mám obavy, že my je dobré mít nebudeme nikdy. Eli je dlouhá a hubená a přesto jsou stále moc dlouhé, tak že fakt nevím zda by na vás byli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.12.10 18:04

Jo a jinak nevím zda jsou vhodné na spaní, já mám i vel. M a ty dávám více méně přes den s čč na rovno, ale já přebaluji fakt často, prostě jak vím že je počůraná tak přebalím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.12.10 18:12

mabit ja uz bych takovymu cloveku mimi nesverila fakt ne…
btw co se delo po tom dzusu?? me by teda nenapadlo ho mimcu dat ale abych mela pripadne argumenty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.12.10 18:15
Gladys píše:

Tak to jsem se taky dozvěděla, že prej má žízeň.
Na to mám argument, že všechna mláďata savců dostávají jen a pouze MM do té doby, dokud nejsou fyzicky schopná žrát sama (štěně, kotě, sele). A dokonce i ta mláďata, co by fyzicky schopna byla (tele, kůzle, jehně) nic jiného ani nechtějí.

• Citovat
  • Upravit
5173
16.12.10 19:11
lenholka píše:
mabit ja uz bych takovymu cloveku mimi nesverila fakt ne…
btw co se delo po tom dzusu?? me by teda nenapadlo ho mimcu dat ale abych mela pripadne argumenty :lol:

hele ono toho bylo víc co mu narvala a dohru?! zničenej žaludek,zkurvený trávení a týden projímadlo v prdelce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.12.10 19:11

holky používáte některá fleesové separačky a perete v mýdlovém slizu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.12.10 19:19

Ja jeden cas pouzivala fleecove separacky a po posrani jsem je mydlila zlucakem, coz je tez mydlo a nechavala namydlene az do prani, po cca 2-3m jsem je musela vyhodit, restali uplne propoustet, malej byl vzdycky nejak zahadne rocuranej a pritom prostredek pliny byl suchej.
Pred casem jsem ve slizu vyprala kapsovky airhour, asi 3× a uz pak zacali byt mokre hlavne po stranach, tak jsem to honem stopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.12.10 19:48
Pavla23 píše:
holky používáte některá fleesové separačky a perete v mýdlovém slizu? :think:

já jo, a zrovna dneska jsem je hodila do vody s octem, ten by měl zase to mýdlo vyplavovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.12.10 19:49

Tak jsem (s nelibostí :lol: ) zjistila, že i když vyřadím ikea ručníky, tak mám plínek dost. Tím padá pádný argument pro nákup nových plínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure