Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jo chlap mi vcera hnul trosku zluci, tchyne se ptala co stepce k vanocum a on rekl at koupi hnusky
tak jsem rekla at ji honem rychle napise ze je nechci..
divil se ze kdyz je davam na noc tak je pouzivam, tak jsem vypenila ze jsem nekolikrat rekla aby se zdelaly…ja nevim cim ty chlapi myslej
Katy2 píše:lenholka píše:No galerka zatím není, když tak nafotím a ukážu, jo?
juu a mohla bych i jaa si neco vybrat?? a byla by galerka??
tak jooo ![]()
JO a taky chci prodat jednu Bumgenisu Flip, jednovelikostní, pak tu mám Itti bitti AIO vel.L, a Itti bitti SIO vel. L, ono se sice zdá že je to moc velké, ale ty Itti bitti nejsou fakt moc velké, tak že je většina dětí už má tak cca o půl roku dobré.
Katy2 píše:
JO a taky chci prodat jednu Bumgenisu Flip, jednovelikostní, pak tu mám Itti bitti AIO vel.L, a Itti bitti SIO vel. L, ono se sice zdá že je to moc velké, ale ty Itti bitti nejsou fakt moc velké, tak že je většina dětí už má tak cca o půl roku dobré.
Vyměňuješ výbavičku, jo?
Tady mám něco na MMB
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
ale ty vlňáčky tam ještě nemám, jsem se ještě k tomu nedostala je nafotit.
Katy2 píše:
Tady mám něco na MMB
vlňáčky jsem ti posílala…
Mahja píše:Katy2 píše:vlňáčky jsem ti posílala…
Tady mám něco na MMB
Jo ty jo, no myslím i ty ostatní. ![]()
lenholka píše:
ja nevim cim ty chlapi myslej
Víš proč mají muži v penisu dirku?
Aby byl mozek zásobován kyslíkem.
Muži jsou všichni stejní. Jen mají jiný obličej, abys je mohla rozeznat.
Brunifid píše:lenholka píše:
ja nevim cim ty chlapi myslejVíš proč mají muži v penisu dirku?
Muži jsou všichni stejní. Jen mají jiný obličej, abys je mohla rozeznat.
Aby byl mozek zásobován kyslíkem.
hhh to je dobrej vtip ![]()
jojo svagrova me porad uklidnuje ze to jsou jenom deti, jeji chlap je reditel skoly a ona mu kazdy rano vybira kominek obleceni co si ma obliknout, to me rozsekalo kdyz to z ni vypadlo ![]()
lenholka píše:
hhh to je dobrej vtip
Počkej, tos to nepochopila! To NENÍ vtip
![]()
Katy2 píše:
Na co? No představ si že ti jedny pokadí, ok budou druhé, ale musí se nechat po použití vyvětrat, no a co když pokadí i ty druhé? No tak proto jich je potřeba více. No vlastně není, ale víš jak.
Musí se vlňáčky nechávat větrat po každém použití? Když je dám na noc a v noci přebaluji, můžu je použít znovu? ![]()
Já používám vlňáky i bez větrání, ale jen když nejsou moc vlhké…tedy zevnitř, bo venku jsssou suché..
A ty Conpol separačky se dělají i v u nás, ty se jmenují Anička, je to stejné i ten obal,takový sáček..ale český výrobce..
Jo, chtěla jsem napsat, že mě ty vlňáčky fakt překvapily
…nevěřila jsem, že budou tak dobrý..jsem ráda, že je mám ![]()
A separačky mi přijdou, že všechny jsou to umělotiny..akorát, že jedny stojí 40 a druhý o stovku víc
![]()
evi., píše:
Jo, chtěla jsem napsat, že mě ty vlňáčky fakt překvapily…nevěřila jsem, že budou tak dobrý..jsem ráda, že je mám
A separačky mi přijdou, že všechny jsou to umělotiny..akorát, že jedny stojí 40 a druhý o stovku víc
![]()
Evi já ten pocit se separačkami fakt nemám, jako je pravda že ty za 40kč jsem v ruce neměla už min. 7 let, ale co si pamatuji, tak byly fakt hnusně umělé. ![]()
bruni, tak to jsi odvážná
já teda takový hrdina nejsem a ani jsem to teda nezkoušela se v nějakém obchodě ptát na látkovky
naopak mě překvapila kamarádka (taky hrdinka), že v turnově v obchodě mezi mosty pořídila nějaké kalhotkovky
takže jestli si chceš něco osahat, zkusila bych to tam