Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
16.12.10 20:22

Info pytle
V pořádku dorazily, jsou děsně hezký, zítra odcestují 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.12.10 20:23
Baba píše:
Info pytle
V pořádku dorazily, jsou děsně hezký, zítra odcestují

jestli je ovšem děti pustí z ruky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.12.10 20:32

koukám, že některé tchýně jsou na palici. :zed: Ta moje se mnou naštěstí nemluví a tak mám klid. I když v roce chtěla Tobíkovi cpát čokoládový dort. :pocitac:

auto - my jsme cyklisti, takže na dovolené musíme do auta nacpat vozík za kolo pro Poli + cyklosedačku pro Tobíka + pro jistotu i Tobíkovo odrážedlo + ostatní věci, kterých není málo. V květnu jsme tam nacpali i golfky. Někdy se mi to auto zdá nafukovací. Máme VW passat kombíka, takže dost velký. Ale je fakt, že na dovolené používám jednorázovky, na víkend látkovky.

babo - Jsem zvědavá, jestli se Kobliha vzdá pytle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.12.10 20:38
Achdarek píše:babo - Jsem zvědavá, jestli se Kobliha vzdá pytle. :mrgreen:

Vzdala. DOkonce pomáhala balit. Uznala, že 18 jich fakt nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.12.10 20:40

BAbo - ta je teda úžasná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.12.10 20:44
Achdarek píše:
koukám, že některé tchýně jsou na palici. :zed: Ta moje se mnou naštěstí nemluví a tak mám klid. I když v roce chtěla Tobíkovi cpát čokoládový dort. :pocitac:auto - my jsme cyklisti, takže na dovolené musíme do auta nacpat vozík za kolo pro Poli + cyklosedačku pro Tobíka + pro jistotu i Tobíkovo odrážedlo + ostatní věci, kterých není málo. V květnu jsme tam nacpali i golfky. Někdy se mi to auto zdá nafukovací. Máme VW passat kombíka, takže dost velký. Ale je fakt, že na dovolené používám jednorázovky, na víkend látkovky.

koukám, že to máme stejný. tchýně tedy se mnou začala o vkendu mluvit. :-?
Vozík taky taháme, kvuli spaní berem i kočár (teď už i golfky), pak ještě všechny šátky, kýbl na koupání (ve vaně ječí :roll: ), postýlku, všechno klukovo oblečení. Do kombíka se nevejdem, vozíme rakev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.12.10 20:54

Alpako - na střeše vozíme kola. Takže s rakví máme smůlu. A to máš teprve jedno, počkej, jak ti naroste s tím druhým. :mrgreen:

Ono kdyby věci do auta nakládal manžel, tak se taky nevejdeme. :mrgreen: On to tam nahází, jak mu to přijde pod ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
16.12.10 20:58
Achdarek píše:
Alpako - na střeše vozíme kola. Takže s rakví máme smůlu. A to máš teprve jedno, počkej, jak ti naroste s tím druhým. :mrgreen:Ono kdyby věci do auta nakládal manžel, tak se taky nevejdeme. :mrgreen: On to tam nahází, jak mu to přijde pod ruku.

Nám se na střechu vejdu kola i rakev. :-P
Já už se mírním, stále se uskrovňuji v množství a až bude druhé, vejdu se i do Smarta. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.12.10 20:59
Achdarek píše:
Alpako - na střeše vozíme kola. Takže s rakví máme smůlu. A to máš teprve jedno, počkej, jak ti naroste s tím druhým. :mrgreen:Ono kdyby věci do auta nakládal manžel, tak se taky nevejdeme. :mrgreen: On to tam nahází, jak mu to přijde pod ruku.

Kdysi jsme s našima vozili na autě rakev i tři kola :) dospělácké kola - takže nějak to asi půjde, ne? Asi záleží na typu rakve, my měli a pořád u našich máme takovou úzkou a vysokou, a kola se tam s tím vešla.

• Citovat
  • Upravit
8651
16.12.10 20:59

Tak pasti na myši mě fakt dostaly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.12.10 21:02
Alpaka píše:
Achdarek píše:
Já už se mírním, stále se uskrovňuji v množství a až bude druhé, vejdu se i do Smarta. 8-)
:mrgreen: Já bych řekla, že do Smarta se tak leda vleze látková výbava na dva prcky, co?
  • Citovat
  • Upravit
81479
16.12.10 21:13
petka.konecna píše:
Alpaka píše:
Achdarek píše:
Já už se mírním, stále se uskrovňuji v množství a až bude druhé, vejdu se i do Smarta. 8-)
:mrgreen: Já bych řekla, že do Smarta se tak leda vleze látková výbava na dva prcky, co?

to jistí bezplenkovka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.12.10 21:14

my to máme jednoduchý… nemáme auto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.12.10 21:37

Holky tak my mame v kufru kocar,nekdy dva,pac necim zda budu potrebovat kocar pro dve ci jen pro jednu :-))) vzadu u praveho okna Deniska v sedaccena u leveho oknanvajcko s Izou,mezi holkama sedi nase vymaracka a prootze je to fakt uzky,tak predni nohy ma na podlaze a tu hubu chlupatou u rucni brzdy :-D a to mame renault scenic :-))), takze rodinne auto…no nevim az budeme mit treti prte kam prestehujeme psa… :think: nejake zarizeni na strechu? :-)))
Bruni ty mas odvahu :lol: ,ze si nedas pokoje :mrgreen:
Babo super! Uz se moc tesime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.12.10 21:44

holky ja jsem asi prisla o rozum co se mala narodila ale jak tady vesele popisujete jak s mrnatama cestujete tak ja mam z kazdy cesty hruzu, jak je mala na kraji auta u dveri v sedacce a okolo po dalnici ficej auta tak me uplne jima hruza, pred kazdou cestou mam na krajicku jak se bojim, a pak kdyz chlap prijde s tim ze tamhlti a tamhle ti rekli at se stavime tak vim ze to je dalsi cesta autem a ja jsem uplne na pokraji sil :cry: :nevim: ted zase prisel s tim ze jeho segra rekla at se stavime kdyz jedem na sever zitra, tak to je zase tahani maly z auta, vyndam ji z kombinezy, pak ji do ni zase budu rvat, zase se spari nez vylezem, ted ty prechody z tepla do zimy, u kazdyho oblikani rve jak protrzena, ted ja kojim tak to zas budu nekde po navstevach nekde zalejzat, fakt jsem akorat na prasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure