Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
evi., píše:
Mirii, balíček včera dorazildíkyyy
Pošťáci ho nechali před dveřma, manža ho donesl domů a hrooozně se zajímal, kdopak mi to píše z ciziny
Snažila jsem se vysvětlit, že potřebujeme i nějaké moderní plínky k doktorovi a tak ..ne jen čč.. tak že prý by mi tyhle mohly stačit - to ještě neví, že už mám doma balíček (spíš balík plín), jak byl výprodej u Mamajyto bude překvapený, až to najde pod stromkem
Tak super, to bylo celkem rychle.....ja ted cekam uz pres tyden na balik z CR a nic ![]()
A jeste mu na ty pliny pod stromek napis jeho jmeno
,to by teprve cucel ![]()
jeee ted mi ppl dovezlo prvni plinky a sla jsem malyho hned prebalit z papirovky a mel na zadecku cervenej flek
a hned jsem mu dala aio anavy, ta mu slusiii ![]()
Dneska mi přišel email z Husky. Samozřejmě čtu: Hnusky výprodej!!! A říkám si, že už papírovkám řikaj oficiálně hnusky i v reklamě.
carey, jj, chystáme nájezd na bránu ![]()
a mě kamarádka psala, že už nám taky dorazily anavy!
jen jsou teď ode mě 150km, já to do příštího čtvrtka nevydržím!!! ![]()
ale tahle anavy je aio a mela vevnitr dve vlozky na patentky, to procura cely nebo se daji menit jen ty vlozky??
Alpaka píše:
Dneska mi přišel email z Husky. Samozřejmě čtu: Hnusky výprodej!!! A říkám si, že už papírovkám řikaj oficiálně hnusky i v reklamě.
zuzanecka81 píše:
carey, jj, chystáme nájezd na bránua mě kamarádka psala, že už nám taky dorazily anavy!
jen jsou teď ode mě 150km, já to do příštího čtvrtka nevydržím!!!
TO máš dobrý:-) Já už mám od léta dvě plenky u kamarádky, co bydlí 5 km od nás. Snad se jich na vánoce dočkám i s přídavkem. ![]()
lenholka píše:
holky prisly mi katata anavyto jsou nejlepsi gate jaky jsem kdy videla
akorat ceska posta fakt masakr, predemnou tucet nastvanejch lidi ze jim mely davno dojit zasilky, me taky nic neprislo schranky a jeste me tam meli na poste zapsanou spatnym jmenem, jeste ze ty lidi co to posilaj to pisou jak to ma bejt
No s poštou je to teď šílené, pořád zákaznice píšou, že nemají balíček, klidně třeba 10 dní na cestě. Plus pak samozřejmě klasika „adresát nezastižen“, lístek ve schránce žádný a paní byla celý den doma, nikdo nezvonil ![]()
careynka píše:
ale tahle anavy je aio a mela vevnitr dve vlozky na patentky, to procura cely nebo se daji menit jen ty vlozky??
Většinou to pročůrají celé, protože ta vnitřní vrstva kalhotek je taky nasákavá, takže nejde vyměnit jen vkládačky, jako třeba u Itti Bitti.
Já ségře v pondělí posílala do Brna knížku a přišla jí dneska! ![]()
Ve čtvrtek ji potřebovala vrátit…
Bruni, kissalivs jsou z bavlneneho tusim fleecu. Zezacatku jsem byla nadsena, prislo mi, ze pomer cena/vykon je vynikaciji, ale po par opranich sajou mene. Davala jsem je v lete, kdy bylo dite ochotne nocnikovat. Mam jeste dve kalhotkove ve vel.2 a do tech dam treba poskladanou kikko bambus nebo vicevrstvou, davam je ciste jako drzak jiny pliny. Takze na casty prebalovani proc ne, ale savosti dost pokulhava. U nas jsou ty tvarovane jako zalozni.
Achdarek píše:Alpaka píše:
Dneska mi přišel email z Husky. Samozřejmě čtu: Hnusky výprodej!!! A říkám si, že už papírovkám řikaj oficiálně hnusky i v reklamě.![]()
![]()
TO je deformace:-)
Jsem chtela napsat to same
![]()
Achdarek píše:zuzanecka81 píše:TO máš dobrý:-) Já už mám od léta dvě plenky u kamarádky, co bydlí 5 km od nás. Snad se jich na vánoce dočkám i s přídavkem.
carey, jj, chystáme nájezd na bránua mě kamarádka psala, že už nám taky dorazily anavy!
jen jsou teď ode mě 150km, já to do příštího čtvrtka nevydržím!!!
Achdarku neverim
, ale treba si muzes dat novorocni predsevzeti " sejit se s kamoskou a vyzvednout plinky" ![]()