Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
17.12.10 14:44
evi., píše:
Mirii, balíček včera dorazil :-) díkyyy
Pošťáci ho nechali před dveřma, manža ho donesl domů a hrooozně se zajímal, kdopak mi to píše z ciziny :mrgreen:
Snažila jsem se vysvětlit, že potřebujeme i nějaké moderní plínky k doktorovi a tak ..ne jen čč.. tak že prý by mi tyhle mohly stačit - to ještě neví, že už mám doma balíček (spíš balík plín), jak byl výprodej u Mamajy :roll: to bude překvapený, až to najde pod stromkem :mrgreen:

Tak super, to bylo celkem rychle.....ja ted cekam uz pres tyden na balik z CR a nic :zed:

A jeste mu na ty pliny pod stromek napis jeho jmeno :lol: ,to by teprve cucel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
17.12.10 14:53

Hele, tak to mě nenapadlo - výbornej nápad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 14:56

jeee ted mi ppl dovezlo prvni plinky a sla jsem malyho hned prebalit z papirovky a mel na zadecku cervenej flek :-( a hned jsem mu dala aio anavy, ta mu slusiii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.12.10 15:04

Dneska mi přišel email z Husky. Samozřejmě čtu: Hnusky výprodej!!! A říkám si, že už papírovkám řikaj oficiálně hnusky i v reklamě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
17.12.10 15:05

carey, jj, chystáme nájezd na bránu :lol:

a mě kamarádka psala, že už nám taky dorazily anavy! :dance: jen jsou teď ode mě 150km, já to do příštího čtvrtka nevydržím!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.12.10 15:07

ale tahle anavy je aio a mela vevnitr dve vlozky na patentky, to procura cely nebo se daji menit jen ty vlozky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.12.10 15:09
Alpaka píše:
Dneska mi přišel email z Husky. Samozřejmě čtu: Hnusky výprodej!!! A říkám si, že už papírovkám řikaj oficiálně hnusky i v reklamě.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TO je deformace:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.12.10 15:10
zuzanecka81 píše:
carey, jj, chystáme nájezd na bránu :lol:a mě kamarádka psala, že už nám taky dorazily anavy! :dance: jen jsou teď ode mě 150km, já to do příštího čtvrtka nevydržím!!! :lol:

TO máš dobrý:-) Já už mám od léta dvě plenky u kamarádky, co bydlí 5 km od nás. Snad se jich na vánoce dočkám i s přídavkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.12.10 15:22
lenholka píše:
holky prisly mi katata anavy :dance: to jsou nejlepsi gate jaky jsem kdy videla :palec: akorat ceska posta fakt masakr, predemnou tucet nastvanejch lidi ze jim mely davno dojit zasilky, me taky nic neprislo schranky a jeste me tam meli na poste zapsanou spatnym jmenem, jeste ze ty lidi co to posilaj to pisou jak to ma bejt :pankac:

No s poštou je to teď šílené, pořád zákaznice píšou, že nemají balíček, klidně třeba 10 dní na cestě. Plus pak samozřejmě klasika „adresát nezastižen“, lístek ve schránce žádný a paní byla celý den doma, nikdo nezvonil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.12.10 15:27
careynka píše:
ale tahle anavy je aio a mela vevnitr dve vlozky na patentky, to procura cely nebo se daji menit jen ty vlozky??

Většinou to pročůrají celé, protože ta vnitřní vrstva kalhotek je taky nasákavá, takže nejde vyměnit jen vkládačky, jako třeba u Itti Bitti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
17.12.10 15:37

Já ségře v pondělí posílala do Brna knížku a přišla jí dneska! :cert:
Ve čtvrtek ji potřebovala vrátit…

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
17.12.10 15:38

Co je to za plíny ty Kissaluvs???

• Citovat
  • Upravit
31594
17.12.10 16:03

Bruni, kissalivs jsou z bavlneneho tusim fleecu. Zezacatku jsem byla nadsena, prislo mi, ze pomer cena/vykon je vynikaciji, ale po par opranich sajou mene. Davala jsem je v lete, kdy bylo dite ochotne nocnikovat. Mam jeste dve kalhotkove ve vel.2 a do tech dam treba poskladanou kikko bambus nebo vicevrstvou, davam je ciste jako drzak jiny pliny. Takze na casty prebalovani proc ne, ale savosti dost pokulhava. U nas jsou ty tvarovane jako zalozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 16:30
Achdarek píše:
Alpaka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TO je deformace:-)

Jsem chtela napsat to same :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 16:32
Achdarek píše:
zuzanecka81 píše:
carey, jj, chystáme nájezd na bránu :lol:a mě kamarádka psala, že už nám taky dorazily anavy! :dance: jen jsou teď ode mě 150km, já to do příštího čtvrtka nevydržím!!! :lol:
TO máš dobrý:-) Já už mám od léta dvě plenky u kamarádky, co bydlí 5 km od nás. Snad se jich na vánoce dočkám i s přídavkem. :mrgreen:

Achdarku neverim :lol: , ale treba si muzes dat novorocni predsevzeti " sejit se s kamoskou a vyzvednout plinky" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure