Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
17.12.10 22:16

Alchemilko to byo vsechno pres Babu :-))) Nena s Babo si jednou objednaly z Finska kapsovky a byly s nima mooc spokojene…tak se tu nedavni delala velika hromadna objednavka…Baba ma nekde foto,at se muzete pokochat. A ja jsem teda spokojena moc,kapsovka je uplne super, pak mam tu na suchace v eMku a ta je bozi a pak mam dve viceveikostni a ty jsou taky dobre,ale ta eM je proste lepsi pro malou…ale ty dve unosim zase za par mesicu,takze nelituju penez vubec. Treba se zase nekdy budou objednavat,akorat asi ne moc brzo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 22:17

Nam cuddle taky sedi dobre,ale je celkem tenka a moc toho nepobere,proste z ni nemam takovej ten naducane dojem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.12.10 22:22
Mirii píše:
Ivush a to mate doma jako latkove ubrousky na zachode? To by uz manza asi kroutil hlavou :-D ,ale je fakt ze malou taky utiram latkovyma ubrouskama,ktere mam u prebalovaku…a starsi teda pouzivame bud toaletak a nebo jednorazove vlhcene ubrousky,pac to je vzdy pri ruce.....jinak latku bych bezela nejdriv namocit a nez bych dobehla,tak uz by mala sedela na gauci s posr… prtkou :lol: ,ale asi je to jen o zvyku…nicmene manza by to nerozchodil :nevim:

Jojo, mám je tam v takovém malém proutěném košíčku. My teda máme na WC ještě i bidet, takže látkové používám pro sebe i pro Klárku jen po čůrání a na ostatní ten bidet. Manžel obojí vesele ignoruje (teda Klárku myje, to zas jo) :lol: Klárku rovnou z nočníku vezmu a odnesu na umytí, teď už tam teda chodí a vylízá nahoru sama, po čůrání si i sama zanese hodit ubrousek do kýblu s plínkama. Ona je tady na ty rituály vysazená. A nedávno začla trvat na tom, že bude chodit na velký záchod, ovšem pak prohlásila, že je tam „díra veliká, spadla Káečka“ (zmenšovací prkýnko odmítla) a vrátila se k nočníku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
17.12.10 22:25

Miri, tak to je škoda, že jsem to propásla :think: třeba příště :-? já jsem taky na to ulítlá, přitom už další nepotřebuju, ale CHCI :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.12.10 22:26

Ivush tak to postupne zkusim taky zavadet :palec: mne mala jde na velkej zachod jen kdyz ji drzim a prave jinstrasne fascinuje utirani toaletakem,takze tam chce chodit uz jen proto,aby ho mohla trhat a hazet do zachodu,kdyz tam sedi ona…zmensovaci prkynko teda jeste nemame,pac sama si tam stejne jeste nevyleze. Ale pravda,ze nautirani po curani je to dobrej napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.12.10 22:35

No trhat toaleťák a házet do záchodu, to ji taky baví. A pak taky všechno mydlí :roll: K záchodu máme takové stupátko z Ikei, takže tam vyleze, ale když tam sedí, musí se držet rukama, protože jinak by tam fakt propadla. Tak asi proto ji to bavilo jen pár dní, asi to nebude moc pohodlné. V Tescu jsem teď viděla zmenšovací prkýnka s takovým polstrováním s princeznama, tak to by možná mělo úspěch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.12.10 08:46

Vy fakt používáte ty látkové vložky? Jsem na ně na webu Anavy koukala a nějak jsem se neodvážila zeptat :oops:
Jak se to pere? To si neumím představit. Já vůbec vložky nerada, zlatej špunt :oops:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
18.12.10 08:54

Co říkáte obecně na značku Popolini? Myslím pleny, kalhotky mě ani tak nezajímají, ty nepotřebuju.
Já tu mám jeden kousek a přijde mi dobrej.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
18.12.10 09:25
Brunifid píše:
Co říkáte obecně na značku Popolini? Myslím pleny, kalhotky mě ani tak nezajímají, ty nepotřebuju.
Já tu mám jeden kousek a přijde mi dobrej.

Já mám od nich plenky The PopIn a jsem s nimi spokojená - mám jich asi 5ks, plus tři noční vkládačky a super :) - když je jen počůraná tak odepnu vkládačky a kalhotky používám jako svrchňáky na čč. Já si nemůžu stěžovat.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
18.12.10 09:32
petka.konecna píše:
Já mám od nich plenky The PopIn a jsem s nimi spokojená - mám jich asi 5ks, plus tři noční vkládačky a super :) - když je jen počůraná tak odepnu vkládačky a kalhotky používám jako svrchňáky na čč. Já si nemůžu stěžovat.

Konečně mi někdo něco pochválil :mrgreen:
Já mám Ultra Fit, přijde mi teda zatím dost velká (myslím, že by měla být jednovelikostní), ale časem do ní dorosteme a pobere snad všechno.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
18.12.10 09:36

A v pondělí mi odcestují dvě obrázkové, snad dorazí pod stromeček :palec:
http://www.lucyz.cz/…P7200003.JPG http://www.lucyz.cz/…P7200002.JPG

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
18.12.10 09:44
Brunifid píše:
petka.konecna píše:
Konečně mi někdo něco pochválil :mrgreen:
Já mám Ultra Fit, přijde mi teda zatím dost velká (myslím, že by měla být jednovelikostní), ale časem do ní dorosteme a pobere snad všechno.

Tuto neznám - já mám ještě od nich tuto http://www.mimi-natura.cz/…e-biobavlna/ a když do ní dám ještě prefold tak to vydrží klidně i celou noc :) - mi totiž už tři dny spíme v jednom zátahu 10h (a teďkom jsem jí pochválila a dneska to bude jinak).

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
18.12.10 09:45

Jinak už jsem u rodičů, látkujeme. Akorát jdeme dneska s manželem večer na koncert a mamka mi řekla že je to na ní nějaké složité ty pěkné plíny, tak že jako jestli se nebudu zlobit a že jí dá jednorázovku :) - no tak třeba jí ještě za ten den přesvědčím :)

• Citovat
  • Upravit
4509
18.12.10 09:54

tak ja mam od popoliny jenom PULky, ale na ceste mam jejich vlnacky, tak jsem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.12.10 10:17

Ja od popoliny nic nemam, nejak sem se k nim nedostala…ale diky jejich videu na yotube jsem se rozhodla pro latkovani :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure