Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
18.12.10 18:14
Alpaka píše:
asha píše:
Alpaka píše:
A nezkoušel jste někdo kombinači čč, vlněný obdélník vázačka a měnit jen čč? Nebo to vždycky schytá i ta vlna?

Tak nevim, co prsne myslis, ale CC+vazacka +vlneny obdelknik jsem davala…

Myslis neco takovyho? Casto jsem menila jen tu vnitrni plinu.
Tak jsem to myslela, jen vyměnit pořadí - navrch by byla vázačka, která by to držela všechno dohromady.

Jako prvni vrstvu cc, pak vlna a pak vazacka? Pro kojence? To bych se vsadila, ze to ta vlna bude schytavat casto. :think: Ja mela jen tu jednu salku, to bych nedala. Kolikrat sly vajicka i na vazacku, ale ta to udrzela v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.12.10 18:18

Alpako, pokud by nebyla kadici naloz, tak by to podle me pri castem prebalovani slo, Mozna by ani nebylo treba davat tu vazacku navrch, kdyz bude vlneny obdelnik dost siroky, tak by pak do nej stacilo dava t ctverce a na obdelnik pridelat snurky jako uvazacky. kdyby byl obdelnik domaci vyroby a bylo by jich nekolik, tak te to prijde na pakatel a ani ti nebude lito, ze se nejaky posere. Z vlastni zkusenosti, mam vlneny obdelnik z merino ovci vlny bez superwash a prala jsem ho v pracce na 40 a nic moc mu to neudelao :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.12.10 18:20

cauky holky, vy tady teda jedete, ja jsem dneska dala poprvy anavy a jsou suprovy :palec:
jinak dnes jsem absolvovala navstevu u me oblibene tchyne :pocitac: kdyz jsme odchazeli mela jsem pekne nakrajicku
pozvala si nas na pul 11 na obed, cekali jsme u ni do pul druhy, pak to chlap nevydrzel a sel ohrat aspon polivku, nasledne jsme si uvarili brambory ke kureti a milostiva tchyne si dorazila v pul 3 z nakupu…
kdyz se najedla a sla teda konecne si „uzit“ malou tak vytahla nejakou malou rumbakouli, natrenou na rudo, tak jsem kroutila hlavou na chlapa jako ze to at ji nedava tak on se ozval, ptala se proc, tak ji vysvetloval ze ta barva cim je to natreny asi nebude uplne dobra pro mimino ktery vsechno ocuca, ze to je chemikalie atd…asi jsme ji tim hnuly zluci ptz se do nas pustila kvuli vanocnimu darku…
v tydnu se ptala co chceme pro malou k vanocum, chlap rekl pampersky tak jsem to hnedka utla jako ze nee a rekla jsem si o cokoli z rady sebamed… a dneska spustila ze to teda nesehnala ale ze ji rikali ze to je nejdrazsi kosmetika a ze proc chceme znackovyho neco, a jestli budeme jako sarka (moje svagrova) ktera musi mit vsechno znackovy a at si nemyslime ze nam to bude kupovat… no krve by se ve me nedorezal, brala jsem to jako nabidku a nakonec jsem dostala vynadano o co jsem si to jako dovolila poprosit…rekla jsem ji ze doma nepouzivam znacky ale mam uplne obycejny veci jako napr aviril a ze kdyz je problem a nic nezabira tak ze potom zkousim neco lepsiho..
pak na me spustila co budu maly davat za pleny az ji bude rok, vysvetlila jsem ji ze jsou az do 3 let, chlap ji to potvrdil ze je to tak do 15kg tak na me hned spustila ze s tim mam ale praci, tak jsem se ji snazila vysvetlit ze aspon netaham baliky domu a do kontejneru a setrim penize a ke vsemu ze jsou jednorazovky delany z ropy a dalsich chemikalii tak na me spustila ze co si myslim ze takhle delaj vsechno
posledne kdyz jsme odjizdeli od ni, byli jsme tam na vikend tak mi strcila pro malou vlhceny ubrousky, rikala jsem si ze hnusne smrdej, jako chemikalie, nakonec byla mala opruzela jako blazen, zbavovala jsem se toho skoro mesic…dneska jdu k ni do skrine pro ty ubrousky, koukam na obal a rikam si, ty jo tyhle posledne smrdely a koukam co tam pisou…cistici ubrousky do koupelen!! ja myslela ze ji zabiju, jeste ze byla na tech svych nakupech, pak ji to muj chlap dava jakoze hele co nam davas na utirani stepky a ona a to jsem vam dala ja?? no vidis tak to dame do koupelny…a pohoda klidek… :pocitac: :pocitac: :pocitac:
no mam zase vystarano s navstevou u tchyne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.12.10 18:20
Brunifid píše:
Tak jsem se snažila malinko si doplnit základní vzdělání… :oops:
A mám pár doplňujících dotazů:Látkové vložky: Po použití přemáchnout, namydlit, dát do kýble s plínama, prostě proces jako s posranou plínou. Jasný. A jak se to řeší v práci? To si to z WC berete v pytlíčku v kapse a doma perete?

Jo, přesně tak, mydlení ale není nutné, nemám fleky i bez mydlení. Když je člověk mimo domov, tak je nejlepší malý pytlíček na vložky z PULu. To jsem ještě nějak nestihla zařadit do nabídky… Jinak jde samozřejmě použít jakýkoliv igelitový pytlík :))

Brunifid píše:
Kalíšek: Chápu to správně, že tohle se nainstaluje, párkrát za den vyleje a nainstaluje po vylití znovu? To je pak člověk po zápěstí jak prase, ne? V čem je to lepší oproti tamponu? Vyjma případů, že se někdo po klasickém tamponu osype, to je pak jasný.

Jo, chápeš to správně. Po zápěstí teda ne, tak prostorná nejsem :lol: :lol: Navíc teda kalíšek není na té vnější straně špinavý, když to všechno teče do něj, stejně tak poševní stěna. Proti tampónu je to lepší v tom, že to nevysušuje sliznici (což mi hlavně ke konci MS hodně vadilo), neplandá z člověka šňůrka, něvyhazuje se to, dýl to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 18:21

No ja puvodne uvazovala jen nad cc+ salka se snapkou…ale salka mi prisla draha, navic s rizikem, ze ji snapka ponici, tak jsem upletla tohle a vazacka to drzela po kupe. Pokud to nebylo upevneny kolem nozicek, jakoze to se mi bez vazacky nikdy nepovedlo, sly vajicka ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.12.10 18:28

Lenholko, s těma ubrouskama, to je teda síla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.12.10 18:31

thirsties aio, mela jsem, no vlastne ji jeste mam, bohuzel znicenou, budu se muset odhodlat a vyhodit. Savost bez vycpavky mala, do kapsy jde pricpat, koupila jsem si i jejich original vkladacky, ale jako u vsech vkladacek jsem zjistila, ze jedine, co stoji za to jsou z tlusteho bambus fleecu :mrgreen:
Dokud jsem ji nevrzla do susicky, tak to celkem slo, ale susicku bohuzel neprezila a zacla brutalne protekat, asi se nekde uplne oddelil ten pul zater. Momentalne me bere spis mommys touch aio. Ale je fakt, ze thirsties dobre tesni kakanec diky tem dvojitym gumickam kolem nozicek.
A u svrchnaku thirsties mi odesla gumicka kolem jedne nozicky :nevim: Tarove vymakane, ale nejak mi chybi trvanlivost materialu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.12.10 18:32
janika1975 píše:
Tak na této diskuzi se vůbec nechytám. :zed:

v čem se nechytáš?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.10 18:36

lenholka: ty máš teda tchýni k pohledání :pocitac: Ty ubrousky jsou drsný :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 18:36
Gladys píše:
thirsties aio, mela jsem, no vlastne ji jeste mam, bohuzel znicenou, budu se muset odhodlat a vyhodit. Savost bez vycpavky mala, do kapsy jde pricpat, koupila jsem si i jejich original vkladacky, ale jako u vsech vkladacek jsem zjistila, ze jedine, co stoji za to jsou z tlusteho bambus fleecu :mrgreen:
Dokud jsem ji nevrzla do susicky, tak to celkem slo, ale susicku bohuzel neprezila a zacla brutalne protekat, asi se nekde uplne oddelil ten pul zater. Momentalne me bere spis mommys touch aio. Ale je fakt, ze thirsties dobre tesni kakanec diky tem dvojitym gumickam kolem nozicek.
A u svrchnaku thirsties mi odesla gumicka kolem jedne nozicky :nevim: Tarove vymakane, ale nejak mi chybi trvanlivost materialu

Tak ja si prave na svrchnaky stezovat nemuzu. Pro prte jsem mela i Bumgenius AIO a ta trvanlivost teda byla mizerna (suchace se trepily a celkove po par vypranich vypadaly na odpis). Ve srovnani s tema svrchnakama jsem si rikala, ze treba Th. AIO budou lepsi. Ridky kakance uz neresim, chci neco na rychly prebaleni, mame AIO Imse, ale nejak se zacaly srazet :mrgreen: No zkusim je, za tri kila…
Mmch. ja myslela, ze AIO do susicky nesmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.12.10 18:37

lenholko, ja bych ji poslala do pr… Ja jsem clovek netrpelivy a na blbce nemam cas. Abych nekomu vysvetlovala, procdavam latkovy pliny a proc chci nezavadnou kosmetiku… No na to fakt nemam nerv. Nicmene ja bych vlastne nikam nikoho neposlala, protoze po hodine cekani bych se zvedla a sla domu :-P
A s ubrouskama bych ji rekla, at ses nima sama utre, at vi, co zpusobila malickymu miminu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.12.10 18:52

Heleďte a jak se ten kalíšek vyndavá, ha?! To tam právě strkám ruku po to zápěstí, ne? Když to nemá šňůrku jako tampon. :oops:

K čemu ta vlna u vázačky? To nemá funkci jako vlňáčky, že?

Však já říkám, že k těm AIO třeba jednou taky dojdu, až budu dítko nahánět s plnou náručí, kterou na ně budu potřebovat navrstvit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
18.12.10 18:53

lenholka: Přesně jak píše Gladys:

Gladys píše:
Nicmene ja bych vlastne nikam nikoho neposlala, protoze po hodine cekani bych se zvedla a sla domu :-P
  • Citovat
  • Upravit
5173
18.12.10 18:54

lenholko to chce klid,nic si od ní neber a máš klid :wink: já vím ono to nas.re,s těma vlhčenýma ubrouzkama bych jí teda nakopala,vzláště u holky je to teda síla. Já jsem podle tchýně taky neskromná nic mi nevoní.Naposledy mi vynadala,že chci Honzíkovi koupit až začnem s kašema ,instantní kaši…když ona krmila řídkou krupičkou :roll: a kolik to stojí peněz… dneska jsem zjistila,že nám po sídlišti schání zase starej nábytek a vždycky k tomu dodává,jak jsme na tom špatně,že nemáme ani co do huby :zed: jak aasi před těma lidma vypadáme 8-o ,minule mi sem chtěla narvat nějakou starou skříň,smrděla zatuchlinou ani do sklepa byste si jí nedaly,tak jsem řekla,že teda jííí nechci ,tak mě zas pomluvila kde se dá a pak jsem zjistila,že jí ti lidi vyhodili ke kontejneru a ona jí od taď odtahala :zed:
tchán je zlatej člověk,možná prototo s ní tolik let vydržel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.12.10 18:57
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
A mám pár doplňujících dotazů:Látkové vložky: Po použití přemáchnout, namydlit, dát do kýble s plínama, prostě proces jako s posranou plínou. Jasný. A jak se to řeší v práci? To si to z WC berete v pytlíčku v kapse a doma perete?

Jo, přesně tak, mydlení ale není nutné, nemám fleky i bez mydlení. Když je člověk mimo domov, tak je nejlepší malý pytlíček na vložky z PULu. To jsem ještě nějak nestihla zařadit do nabídky… Jinak jde samozřejmě použít jakýkoliv igelitový pytlík :))

Brunifid píše:
Kalíšek: Chápu to správně, že tohle se nainstaluje, párkrát za den vyleje a nainstaluje po vylití znovu? To je pak člověk po zápěstí jak prase, ne? V čem je to lepší oproti tamponu? Vyjma případů, že se někdo po klasickém tamponu osype, to je pak jasný.
Jo, chápeš to správně. Po zápěstí teda ne, tak prostorná nejsem :lol: :lol: Navíc teda kalíšek není na té vnější straně špinavý, když to všechno teče do něj, stejně tak poševní stěna. Proti tampónu je to lepší v tom, že to nevysušuje sliznici (což mi hlavně ke konci MS hodně vadilo), neplandá z člověka šňůrka, něvyhazuje se to, dýl to vydrží.
ivuska.h píše:
Brunifid píše:

Brunifid píše:

ty jseš ta šikovná paní co šije Anavy :zed: :zed: já jsem ten emaill co ti přišel nedávno,kvůli pleně která mi má přijíd ke tchýni a když nepříjde tak mi tchýně volá A TO UŽ JE O MÉ DUŠEVNÍ ZDRAVÍ doufám,že jsem tě neurazila,mě by to bylo jedno kdybyby přišla dýl,ale mluvit každej den s tchýní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure