Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10652
18.12.10 22:35

super holky díky moc za názory na porodku :palec: říkala jsem si že budu látkovat až doma ale možná to přehodnotím :think: jen jsem si právě říkala jak je skladovat aby to tam nezavánělo :nevim: a je fakt že taťka bude jezdit asi každý den tak by to vždy mohl odvést :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.12.10 22:36

a nevite nekdo jakej je rozdil mezi vicevrstvejma plinkama Anavy a Popolini? ta prvni je za 150 a druha za 35 … 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 22:39
careynka píše:
a nevite nekdo jakej je rozdil mezi vicevrstvejma plinkama Anavy a Popolini? ta prvni je za 150 a druha za 35 … 8-o

Myslis tu Anavy, co dela na ty fotce tak hezky zadecek? Na tu mam taky zalusk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.12.10 22:41
asha píše:
careynka píše:
a nevite nekdo jakej je rozdil mezi vicevrstvejma plinkama Anavy a Popolini? ta prvni je za 150 a druha za 35 … 8-o
:wink: jezis, to jsem nekam vlezla, to bude penez, si chlap bude klepat na celo :-D uz takhle vrazim kazdou korunu do psu :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.12.10 22:42
careynka píše:

Velkej.

Popoliny jsou bavlna, jsou hrubé a je to takové prkno. A navíc hrozně dlouho schnou.

Anavy jsem v ruce neměla, ale dle popisu je buď z bavlny nebo bambusu, ale pružného. Takže z nich jde udělat kalhotkový sklad. Očekávala bych, že budou měkké a pružné.

Sama jsem si našila vv ze starých froté prostěradel a jsou moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 22:47
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
:wink: jezis, to jsem nekam vlezla, to bude penez, si chlap bude klepat na celo :-D uz takhle vrazim kazdou korunu do psu :-D

:palec: Jo, driv jsem je taky vrazela do psu. Ted do deti. A zacina to houstnout, nastesti vybavu mam po prostredni, takze v podstate nic kupovat „nemusim“ (ale uz zjistuju, ze nam prtatko trochu vic roste a pliny se zmensujou nebo co :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.12.10 22:58

Teda vy jste toho nakecaly,uz ani nevim na co odpovidat :lol:
Careynko- ja na malou tak do tri mesicu pouzivala ctverce a pak pastelky…me prave prisly na male mimco uplne nej a ted uz je davam spis mene,nez vice :lol: . Ted uz se mala krasne veleze do kalhotkovych plin a dokonce uz je aninnezmensuju a sedi dobre…ale kdyz nekam jedu ven autem,tak balim do hnusky - zatim jsem se neodvazila dat krasne finky ci itti bitti :lol:
A k tomj bliti, me mala blinkala stejne at uz v hnusce ci v latce,taky jsem mela porad pocit,ze ma hlavu z kopce, ale tak muzes podlozit postylku knihama apod… Jak ti prte poroste,tak uz ti to neprijde a ze rostou faakt rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.12.10 23:18
Mirii píše:
Teda vy jste toho nakecaly,uz ani nevim na co odpovidat :lol:
Careynko- ja na malou tak do tri mesicu pouzivala ctverce a pak pastelky…me prave prisly na male mimco uplne nej a ted uz je davam spis mene,nez vice :lol: . Ted uz se mala krasne veleze do kalhotkovych plin a dokonce uz je aninnezmensuju a sedi dobre…ale kdyz nekam jedu ven autem,tak balim do hnusky - zatim jsem se neodvazila dat krasne finky ci itti bitti :lol:
A k tomj bliti, me mala blinkala stejne at uz v hnusce ci v latce,taky jsem mela porad pocit,ze ma hlavu z kopce, ale tak muzes podlozit postylku knihama apod… Jak ti prte poroste,tak uz ti to neprijde a ze rostou faakt rychle :lol:

To mi nemluv, uz dva dny mam namozeny zada ja jedny strane, jak malyho nosim na rameni :-D

asi budu muset udelat najezd na branukdetem :-D Anavy si objednam primo od nich a na ty pastelky a itti bitti se podivam osobne :-) ja mu davam ty jednovelikostni a zmensuju je a docela mu sedi, jen ma ve vsem tak velkou prdku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.12.10 23:18

holky a ty vlnacky nepropousti ven? Nemaji pak vlhky obleceni kdyz treba dlouho spinkaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 23:27
careynka píše:
holky a ty vlnacky nepropousti ven? Nemaji pak vlhky obleceni kdyz treba dlouho spinkaj?

Kdyz jsou dobre naimpregnovany, tak nepropousti.

Budes kupovat Itti Bitti? Mam dve a budu asi prodavat, mam ty s pripinacima vkladackama, plus set vkladacek navic. Jsou temer netknuty, B. mel hubeny nohy a dost mu protykaly. No ale ted mi dochazi, ze mam asi vel. S :D On byl vubec prtavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.12.10 23:30
asha píše:
careynka píše:

Budes kupovat Itti Bitti? Mam dve a budu asi prodavat, mam ty s pripinacima vkladackama, plus set vkladacek navic. Jsou temer netknuty, B. mel hubeny nohy a dost mu protykaly. No ale ted mi dochazi, ze mam asi vel. S :D On byl vubec prtavec.

ja Itti Bitti moc nezkoumala jeste co nabizeji :-) ale malej je taky hubenour dlouhej, tak myslim, ze by mel stejnej problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.12.10 23:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
18.12.10 23:32
asha píše:
careynka píše:

Asho ses si jista ze S? Ja mam eSko a mala ma ted tri mesice a uz je ji fakt tak tak…nemas spis eMko,oni vypadaji prtave…

Careynko ted ti bude pripadat ze ma velkej zadecek ve vsem..ale vydrz mesic a uvidis ze je to hned jina :lol:
Ja si na zacatku trochu zoufala a fakt jsen davala jen pastelku,zavazovaci disanu a skald ze ctvercu, vse ostatni bylo silene velke…ale ted uz je vse ok…

Kdyby nekdonchtel tak itti bitti mam na prodej v eSku barva je ta s tygrima pruhama,ale je to zalezitost tak do tech 4 mesicu max…ted ma mala 6,5 kg a zapinam ji taktak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.12.10 23:33
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:

ja Itti Bitti moc nezkoumala jeste co nabizeji :-) ale malej je taky hubenour dlouhej, tak myslim, ze by mel stejnej problem

No ten muj mel v 1 mesici necely 3 a pul kila :mrgreen: Novossky svrchnaky mel asi pul roku (vel XS) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.12.10 23:35

koukala jsem na ty SIO itti bitti a moc se mi libi ze se perou jen ty vlozky, z ceho je svrchni matros? uz se teda nedavaj vlnacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure