Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
super holky díky moc za názory na porodku
říkala jsem si že budu látkovat až doma ale možná to přehodnotím
jen jsem si právě říkala jak je skladovat aby to tam nezavánělo
a je fakt že taťka bude jezdit asi každý den tak by to vždy mohl odvést ![]()
a nevite nekdo jakej je rozdil mezi vicevrstvejma plinkama Anavy a Popolini? ta prvni je za 150 a druha za 35 … ![]()
careynka píše:
a nevite nekdo jakej je rozdil mezi vicevrstvejma plinkama Anavy a Popolini? ta prvni je za 150 a druha za 35 …
Myslis tu Anavy, co dela na ty fotce tak hezky zadecek? Na tu mam taky zalusk…
asha píše:careynka píše:Myslis tu Anavy, co dela na ty fotce tak hezky zadecek? Na tu mam taky zalusk…
a nevite nekdo jakej je rozdil mezi vicevrstvejma plinkama Anavy a Popolini? ta prvni je za 150 a druha za 35 …
careynka píše:
Velkej.
Popoliny jsou bavlna, jsou hrubé a je to takové prkno. A navíc hrozně dlouho schnou.
Anavy jsem v ruce neměla, ale dle popisu je buď z bavlny nebo bambusu, ale pružného. Takže z nich jde udělat kalhotkový sklad. Očekávala bych, že budou měkké a pružné.
Sama jsem si našila vv ze starých froté prostěradel a jsou moc fajn.
careynka píše:asha píše:careynka píše:Myslis tu Anavy, co dela na ty fotce tak hezky zadecek? Na tu mam taky zalusk…
a nevite nekdo jakej je rozdil mezi vicevrstvejma plinkama Anavy a Popolini? ta prvni je za 150 a druha za 35 …jezis, to jsem nekam vlezla, to bude penez, si chlap bude klepat na celo
uz takhle vrazim kazdou korunu do psu
Jo, driv jsem je taky vrazela do psu. Ted do deti. A zacina to houstnout, nastesti vybavu mam po prostredni, takze v podstate nic kupovat „nemusim“ (ale uz zjistuju, ze nam prtatko trochu vic roste a pliny se zmensujou nebo co
)
Teda vy jste toho nakecaly,uz ani nevim na co odpovidat ![]()
Careynko- ja na malou tak do tri mesicu pouzivala ctverce a pak pastelky…me prave prisly na male mimco uplne nej a ted uz je davam spis mene,nez vice
. Ted uz se mala krasne veleze do kalhotkovych plin a dokonce uz je aninnezmensuju a sedi dobre…ale kdyz nekam jedu ven autem,tak balim do hnusky - zatim jsem se neodvazila dat krasne finky ci itti bitti ![]()
A k tomj bliti, me mala blinkala stejne at uz v hnusce ci v latce,taky jsem mela porad pocit,ze ma hlavu z kopce, ale tak muzes podlozit postylku knihama apod… Jak ti prte poroste,tak uz ti to neprijde a ze rostou faakt rychle ![]()
Mirii píše:
Teda vy jste toho nakecaly,uz ani nevim na co odpovidat
Careynko- ja na malou tak do tri mesicu pouzivala ctverce a pak pastelky…me prave prisly na male mimco uplne nej a ted uz je davam spis mene,nez vice. Ted uz se mala krasne veleze do kalhotkovych plin a dokonce uz je aninnezmensuju a sedi dobre…ale kdyz nekam jedu ven autem,tak balim do hnusky - zatim jsem se neodvazila dat krasne finky ci itti bitti
A k tomj bliti, me mala blinkala stejne at uz v hnusce ci v latce,taky jsem mela porad pocit,ze ma hlavu z kopce, ale tak muzes podlozit postylku knihama apod… Jak ti prte poroste,tak uz ti to neprijde a ze rostou faakt rychle
To mi nemluv, uz dva dny mam namozeny zada ja jedny strane, jak malyho nosim na rameni ![]()
asi budu muset udelat najezd na branukdetem
Anavy si objednam primo od nich a na ty pastelky a itti bitti se podivam osobne
ja mu davam ty jednovelikostni a zmensuju je a docela mu sedi, jen ma ve vsem tak velkou prdku ![]()
holky a ty vlnacky nepropousti ven? Nemaji pak vlhky obleceni kdyz treba dlouho spinkaj?
careynka píše:
holky a ty vlnacky nepropousti ven? Nemaji pak vlhky obleceni kdyz treba dlouho spinkaj?
Kdyz jsou dobre naimpregnovany, tak nepropousti.
Budes kupovat Itti Bitti? Mam dve a budu asi prodavat, mam ty s pripinacima vkladackama, plus set vkladacek navic. Jsou temer netknuty, B. mel hubeny nohy a dost mu protykaly. No ale ted mi dochazi, ze mam asi vel. S
On byl vubec prtavec.
asha píše:careynka píše:
holky a ty vlnacky nepropousti ven? Nemaji pak vlhky obleceni kdyz treba dlouho spinkaj?Kdyz jsou dobre naimpregnovany, tak nepropousti.
Budes kupovat Itti Bitti? Mam dve a budu asi prodavat, mam ty s pripinacima vkladackama, plus set vkladacek navic. Jsou temer netknuty, B. mel hubeny nohy a dost mu protykaly. No ale ted mi dochazi, ze mam asi vel. SOn byl vubec prtavec.
ja Itti Bitti moc nezkoumala jeste co nabizeji
ale malej je taky hubenour dlouhej, tak myslim, ze by mel stejnej problem
asha píše:careynka píše:
holky a ty vlnacky nepropousti ven? Nemaji pak vlhky obleceni kdyz treba dlouho spinkaj?Kdyz jsou dobre naimpregnovany, tak nepropousti.
Budes kupovat Itti Bitti? Mam dve a budu asi prodavat, mam ty s pripinacima vkladackama, plus set vkladacek navic. Jsou temer netknuty, B. mel hubeny nohy a dost mu protykaly. No ale ted mi dochazi, ze mam asi vel. SOn byl vubec prtavec.
Asho ses si jista ze S? Ja mam eSko a mala ma ted tri mesice a uz je ji fakt tak tak…nemas spis eMko,oni vypadaji prtave…
Careynko ted ti bude pripadat ze ma velkej zadecek ve vsem..ale vydrz mesic a uvidis ze je to hned jina ![]()
Ja si na zacatku trochu zoufala a fakt jsen davala jen pastelku,zavazovaci disanu a skald ze ctvercu, vse ostatni bylo silene velke…ale ted uz je vse ok…
Kdyby nekdonchtel tak itti bitti mam na prodej v eSku barva je ta s tygrima pruhama,ale je to zalezitost tak do tech 4 mesicu max…ted ma mala 6,5 kg a zapinam ji taktak ![]()
careynka píše:asha píše:ja Itti Bitti moc nezkoumala jeste co nabizejicareynka píše:
ale malej je taky hubenour dlouhej, tak myslim, ze by mel stejnej problem
No ten muj mel v 1 mesici necely 3 a pul kila
Novossky svrchnaky mel asi pul roku (vel XS) ![]()
koukala jsem na ty SIO itti bitti a moc se mi libi ze se perou jen ty vlozky, z ceho je svrchni matros? uz se teda nedavaj vlnacky?