Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:careynka píše:No ten muj mel v 1 mesici necely 3 a pul kilaasha píše:ja Itti Bitti moc nezkoumala jeste co nabizejicareynka píše:
holky a ty vlnacky nepropousti ven? Nemaji pak vlhky obleceni kdyz treba dlouho spinkaj?Kdyz jsou dobre naimpregnovany, tak nepropousti.
Budes kupovat Itti Bitti? Mam dve a budu asi prodavat, mam ty s pripinacima vkladackama, plus set vkladacek navic. Jsou temer netknuty, B. mel hubeny nohy a dost mu protykaly. No ale ted mi dochazi, ze mam asi vel. SOn byl vubec prtavec.
ale malej je taky hubenour dlouhej, tak myslim, ze by mel stejnej problem
Novossky svrchnaky mel asi pul roku (vel XS)
ehm, muj se narodil se 3,7 kilama ![]()
careynka píše:
http://www.branakdetem.cz/…ti-bitti.htm ???
Tahle je nedavno novinkou- je zmensovaci,takze na cele plenkovaci obdobi .....
Ja mam doma vsechny velikosti,S,M a L…na xl teda nedoslo
a mam je moc rada,jsou takove prtavoucke a nam teda sedela perfektne......i kdyz casem dost ztvrdnul ten vnitrek,takze ted uprednostnuji merinostar opicku a nebo tu z finska
Kazdopadne jsem rada,ze je mam a ani se je nechystam prodavat,pouze tu eSkovou,pac netusim zda treti bude ci ne ![]()
careynka píše:
koukala jsem na ty SIO itti bitti a moc se mi libi ze se perou jen ty vlozky, z ceho je svrchni matros? uz se teda nedavaj vlnacky?
Nekdy staci oprat jen vnitrek,ale me se casto procurala az na gate,takze jsem prala cele…ja myslim,ze ten vrsek je flisovej,nebo se pletu
…vlnaky uz rozhodne potreba nejsou..
Mirii píše:asha píše:careynka píše:
holky a ty vlnacky nepropousti ven? Nemaji pak vlhky obleceni kdyz treba dlouho spinkaj?Kdyz jsou dobre naimpregnovany, tak nepropousti.
Budes kupovat Itti Bitti? Mam dve a budu asi prodavat, mam ty s pripinacima vkladackama, plus set vkladacek navic. Jsou temer netknuty, B. mel hubeny nohy a dost mu protykaly. No ale ted mi dochazi, ze mam asi vel. SOn byl vubec prtavec.
Asho ses si jista ze S? Ja mam eSko a mala ma ted tri mesice a uz je ji fakt tak tak…nemas spis eMko,oni vypadaji prtave…
Careynko ted ti bude pripadat ze ma velkej zadecek ve vsem..ale vydrz mesic a uvidis ze je to hned jina
Kdyby nekdonchtel tak itti bitti mam na prodej v eSku barva je ta s tygrima pruhama,ale je to zalezitost tak do tech 4 mesicu max…ted ma mala 6,5 kg a zapinam ji taktak
Ja si na zacatku trochu zoufala a fakt jsen davala jen pastelku,zavazovaci disanu a skald ze ctvercu, vse ostatni bylo silene velke…ale ted uz je vse ok…
Ne Sko…mel s docela dlouho, v pul roce mel 6.5 kg. Na fotce mel 2,5 mesice a byla mu jeste vetsi.
Mam jeste tyrkys s bilym puntikem. Tu mel na sobe jednou.
http://rodina.cz/…metxxxxx.jpg
Teda ja jedu…ale probiram fotky na vytisknuti tak to mam porad otevreny ![]()
Asho tak to bude tim,pac mala ma 6,5 kg uz ted a to ma tri mesice a neco malo ![]()
Mirii píše:careynka píše:Nekdy staci oprat jen vnitrek,ale me se casto procurala az na gate,takze jsem prala cele…ja myslim,ze ten vrsek je flisovej,nebo se pletu
koukala jsem na ty SIO itti bitti a moc se mi libi ze se perou jen ty vlozky, z ceho je svrchni matros? uz se teda nedavaj vlnacky?…vlnaky uz rozhodne potreba nejsou..
no neni kazdopadne umelej? mne prisel na obrazku hebouckej…ale daji se dokoupit dalsi vlozky, a ty uz nejsou tak drahy, za jak dlouho se ti „znicily“ ty puvodni? ale na uzitnost to nema vliv ne? stejne davam jeste separacky
Mirii píše:
Na gate myslim na kalhotky itti bitti,ne kalhoty male…
chapu ![]()
Vrsek je vespod neco jako flis a vrsek vrsku samet… Na omak desne prijemny.
Pokud mel pri narozeni 3,7, tak nebude mit takovy spejle, ty by mu mely sedet.
asha píše:
Pokud mel pri narozeni 3,7, tak nebude mit takovy spejle, ty by mu mely sedet.
no to sice mel, ale posledni mesic mi tak narost do dylky, ze je mu vse kratky a ja mam radost z kazdyho faldicku co ma
je to hubenour ![]()
careynka píše:Mirii píše:no neni kazdopadne umelej? mne prisel na obrazku hebouckej…ale daji se dokoupit dalsi vlozky, a ty uz nejsou tak drahy, za jak dlouho se ti „znicily“ ty puvodni? ale na uzitnost to nema vliv ne? stejne davam jeste separackycareynka píše:Nekdy staci oprat jen vnitrek,ale me se casto procurala az na gate,takze jsem prala cele…ja myslim,ze ten vrsek je flisovej,nebo se pletu
koukala jsem na ty SIO itti bitti a moc se mi libi ze se perou jen ty vlozky, z ceho je svrchni matros? uz se teda nedavaj vlnacky?…vlnaky uz rozhodne potreba nejsou..
Mne se teda vkladacky znicit nestihly, ale tipuju, ze ztvrdly, ne? Ja ztvrdly pliny prodrbu v rukach a jsou hned zas mekky. Ten kozich „umely“ neni, je to fakt prijemny. Ani nevim, z ceho to je…
careynka píše:asha píše:no to sice mel, ale posledni mesic mi tak narost do dylky, ze je mu vse kratky a ja mam radost z kazdyho faldicku co ma
Pokud mel pri narozeni 3,7, tak nebude mit takovy spejle, ty by mu mely sedet.je to hubenour
No to jo, ale v pomeru k ty pline spejle mit nebude…mozna k ty vetsi jo ![]()
tak uz mam seznam ![]()
Anavy AIO a kalhotky
Itti Bitti SIO
Vlnacky Disana
Haipa Daipa pastelky
vicevrstve Anavy
Vkladaci plenky
a pocty musim jeste rozmyslet ![]()
Uff, jsem z toho holky cela auf
uz se tesim, az to budu objednavat, ted to jdu zaspat, malej uz ma davno pulnoc a ve dve bude budicek pocitam
jak ja se tesim az bude spat aspo 4-5 hodin ![]()
tak packo a dobrou s kobrou ![]()
Vazacky nechces?
Ja ted na stary kolena koupila pruhovany HHS cerveny a jsou naprosto uzasny!!! ![]()
Dobrou!
Příspěvek upraven 18.12.10 v 23:59