Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
18.12.10 23:59
asha píše:
Vazacky nechces? :mrgreen: Ja ted na stary kolena koupila pruhovany HHS cerveny a jsou naprosto uzasny!!! :mrgreen:

Neplet mi hlavuuuuu!!!!!! :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.12.10 09:24

HHS jsou fajn, ale až pro větší dítka, na malém mimi jsou dost odbjemné, my je začali používat až tak v 8mi měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.12.10 10:01

ahojky, jak se tu nekdo ptal na vicevrstevnou plenku od anavy tak ja ji mam a je skvela :palec: muzu jenom doporucit, po vyprani je porad mekka a na omak moc prijemna:)

jinak my jsme dneska spinkali v latce, dala jsem vkladacku od anavy, sketch katata a svrchnaky, mala se vzbudila 2× na kojeni, hnedka vytuhla tak jsem ji nechala spinkat a rano v 8 kdyz jsme vstavali tak jsem tu anavy vkladacku normalne musela vyzdimat jak byla nacucana 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.12.10 10:22
lenholka píše:
ahojky, jak se tu nekdo ptal na vicevrstevnou plenku od anavy tak ja ji mam a je skvela :palec: muzu jenom doporucit, po vyprani je porad mekka a na omak moc prijemna:)jinak my jsme dneska spinkali v latce, dala jsem vkladacku od anavy, sketch katata a svrchnaky, mala se vzbudila 2× na kojeni, hnedka vytuhla tak jsem ji nechala spinkat a rano v 8 kdyz jsme vstavali tak jsem tu anavy vkladacku normalne musela vyzdimat jak byla nacucana 8-o

Ja ja ja se ptala, to je skvely ze to vim! A mas i tu velikost S jak se vklada do plinek? Vejde se tam?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.10 11:18

Ahoj :-)
Jo ty HHS mame trochu vetsi i my…ale jsou krasny :palec: Na maly mimi jsem mela Disany a tusim Lotties vazacky, mela jsem jich asi 20.
Jinak jsem si vzpomnela, ze mam i ty Kikko pliny, mam bambus frote, ty velky jsou ale dost velky, pouzivala a pouzivam to hlavne pod hlavu a do kocaru, pro novose i na prikryti. Ale mam spoustu tech malych, ty mam jako vkladacky a jsou skvely :palec: Ani je nebudu davat pryc, tohle se proste vyuzije porad, i kdyby mely nakonec skoncit jako hadr.

My teda na spani mame Alany, protoze B. je desne ucurany, ale parkrat jsem to prubla s BumHuggrem a konopnyma vkladackama a celkem to uslo. Ale mam jen dve, tak je nechavam na denni spani. Ted mam jeste novou Bamboo extra, ale jen jednu..to mne vzdycky pak stve, koupila jsem ve sleve a uz je tam nemaj :-(

Mmch. nevite nekdo o nejakym vyprodeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.12.10 11:31

Jsem to blbe napsala, ty vnitrky do itti se neznicily,ale ztvrdnuly…ale jen u tech mejch eMek a u eLkata eSkova je porad krasne heboucka…tak mozna trochu upravili slozeni :think: ale ta tvrdost male evidentne nevadila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.12.10 12:01
lenholka píše:
cauky holky, vy tady teda jedete, ja jsem dneska dala poprvy anavy a jsou suprovy :palec:
jinak dnes jsem absolvovala navstevu u me oblibene tchyne :pocitac: kdyz jsme odchazeli mela jsem pekne nakrajicku
pozvala si nas na pul 11 na obed, cekali jsme u ni do pul druhy, pak to chlap nevydrzel a sel ohrat aspon polivku, nasledne jsme si uvarili brambory ke kureti a milostiva tchyne si dorazila v pul 3 z nakupu…
kdyz se najedla a sla teda konecne si „uzit“ malou tak vytahla nejakou malou rumbakouli, natrenou na rudo, tak jsem kroutila hlavou na chlapa jako ze to at ji nedava tak on se ozval, ptala se proc, tak ji vysvetloval ze ta barva cim je to natreny asi nebude uplne dobra pro mimino ktery vsechno ocuca, ze to je chemikalie atd…asi jsme ji tim hnuly zluci ptz se do nas pustila kvuli vanocnimu darku…
v tydnu se ptala co chceme pro malou k vanocum, chlap rekl pampersky tak jsem to hnedka utla jako ze nee a rekla jsem si o cokoli z rady sebamed… a dneska spustila ze to teda nesehnala ale ze ji rikali ze to je nejdrazsi kosmetika a ze proc chceme znackovyho neco, a jestli budeme jako sarka (moje svagrova) ktera musi mit vsechno znackovy a at si nemyslime ze nam to bude kupovat… no krve by se ve me nedorezal, brala jsem to jako nabidku a nakonec jsem dostala vynadano o co jsem si to jako dovolila poprosit…rekla jsem ji ze doma nepouzivam znacky ale mam uplne obycejny veci jako napr aviril a ze kdyz je problem a nic nezabira tak ze potom zkousim neco lepsiho..
pak na me spustila co budu maly davat za pleny az ji bude rok, vysvetlila jsem ji ze jsou az do 3 let, chlap ji to potvrdil ze je to tak do 15kg tak na me hned spustila ze s tim mam ale praci, tak jsem se ji snazila vysvetlit ze aspon netaham baliky domu a do kontejneru a setrim penize a ke vsemu ze jsou jednorazovky delany z ropy a dalsich chemikalii tak na me spustila ze co si myslim ze takhle delaj vsechno
posledne kdyz jsme odjizdeli od ni, byli jsme tam na vikend tak mi strcila pro malou vlhceny ubrousky, rikala jsem si ze hnusne smrdej, jako chemikalie, nakonec byla mala opruzela jako blazen, zbavovala jsem se toho skoro mesic…dneska jdu k ni do skrine pro ty ubrousky, koukam na obal a rikam si, ty jo tyhle posledne smrdely a koukam co tam pisou…cistici ubrousky do koupelen!! ja myslela ze ji zabiju, jeste ze byla na tech svych nakupech, pak ji to muj chlap dava jakoze hele co nam davas na utirani stepky a ona a to jsem vam dala ja?? no vidis tak to dame do koupelny…a pohoda klidek… :pocitac: :pocitac: :pocitac:
no mam zase vystarano s navstevou u tchyne

z toho si nic nedělej, já mám to stejný až na ten rozdíl, že moje tchyně neskousla ani látkový plínky- kolikrát, když byl malej u nich na hlídání, tak mi ho vezla nazpátek s tím, že mi rozbije h…, protože je chudáček malej v mokru. Jo a hnusek stačí 3 ks na den pro zhruba roční dítě!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.12.10 12:05

prvni pokusy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.12.10 12:07

a anavy modra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.12.10 12:13
Katy2 píše:
HHS jsou fajn, ale až pro větší dítka, na malém mimi jsou dost odbjemné, my je začali používat až tak v 8mi měsících.

jj přesně,mám doma 3 a malej v tom vypadá jako hrášek ve vajíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.12.10 12:15
z toho si nic nedělej, já mám to stejný až na ten rozdíl, že moje tchyně neskousla ani látkový plínky- kolikrát, když byl malej u nich na hlídání, tak mi ho vezla nazpátek s tím, že mi rozbije h…, protože je chudáček malej v mokru. Jo a hnusek stačí 3 ks na den pro zhruba roční dítě!!!!

nepůjčůj a máš klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.12.10 12:16

ceryenko :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.12.10 12:17
careynka píše:
a anavy modra :-)

krásná anava… že bych si taky nějakou koupila? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.10 12:17
Mirii píše:
Jsem to blbe napsala, ty vnitrky do itti se neznicily,ale ztvrdnuly…ale jen u tech mejch eMek a u eLkata eSkova je porad krasne heboucka…tak mozna trochu upravili slozeni :think: ale ta tvrdost male evidentne nevadila :lol:

Jo no, tem nasim to bylo taky vzdycky jedno, co maji na zadku. Mam konopky Ellas a ty jsou uz jak prkno… v posledni dobe je vzdycky prodrbu a jsou heboucky, ale B. to teda neoceni :mrgreen:

car…ta Anavy fakt vypada dobre. Ja mam flisaky jen Tots, kupovala jsem pro malou vel. 2 a mela je na sobe jednou- jsou obrovsky a tlusty. V podstate nam od Tots vel. 1 vydrzi na cely plenkovy obdobi (a PULky jsou teda nejlepsi drzaky co mam) :mrgreen: Tak ted uvazuju nad jinyma (no ja tusila, ze to tady nedopadne dobre).

Jo a jak vidim tu snapku na pline- nevytrhava to nitky? Ja davala spendlik, snapku mam jen na frotaky…ani na tu bambusku Kikko jsem si netroufla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.12.10 12:21
mabit píše:
Katy2 píše:
jj přesně,mám doma 3 a malej v tom vypadá jako hrášek ve vajíčku

Ale pro starší děti jsou potom opravdu dobré. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky