Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
19.12.10 17:30

Já dneska schválně vyprala po 1,5 dni a mám prekérku, budu ráda, když nějak vyjdeme, naštěstí čč rychle schnou, už jsem jich pár dala na topení, abych nemusela šáhnout po hnuskách.
Musím prát opravdu denně, než dokoupím další plínky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
19.12.10 17:30

Jo a právě vyrábím mýdlový sliz, tak jsem na to zvědavá. Prací sodu jsem koupila v Kauflandu!

• Citovat
  • Upravit
29730
19.12.10 17:49
Brunifid píše:
A co je to vlastně ta vojtovka? Všude se o ní píše, to by mohlo cvičit i zdravé dítě, ne?

No bud rada, ze to cvicit nemusite. Pro dite to dvakrat zabavny neni, vetsina pritom pekne rve, nutis je delat neco, co rozhodne nechteji a prijemny jim to neni. Ja to cvicila par mesicu s prostredni :-?
Jinak tohle je spis ta reflexni terapie odvozena z Vojty, ne? Tu jsme prave cvicili, je to hlavne o tom mackani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.12.10 18:31

zdravím, vojtovku bych dobrovolně s dětmi nikdy necvičila :roll: :poblion: je to děs, teď ji taky cvičíme jen co je nezbytně nutné…na první pohled to vypadá jako týrání…ten řev..

holky co máte větší dítka, do čeho jste je oblíkaly, když byly plazící se? už do vlněných návleků? to asi ještě ne, nebo jo? já už mám hosip na neustálé svlíkání zahradníků dítkám a rozepínání overalů furt dokola na to přebalování, jsem šťastná, když přijdeme z výletu, kde jim frknu jednorázovku, že nemusím zase hned znovu přebalovat, protože to souvisí s tím svlíkáním a oblíkáním a i baruš už začíná dělat vlny :roll: chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.12.10 18:37

Aha, jsem myslela, že Vojtovka bude nějaké cvičení jakože protahování a já nevím co ještě. Tak to už to ani vědět nechci a budu doufat, že to nikdy nebudeme potřebovat.

• Citovat
  • Upravit
19494
19.12.10 18:38
Brunifid píše:
Aha, jsem myslela, že Vojtovka bude nějaké cvičení jakože protahování a já nevím co ještě. Tak to už to ani vědět nechci a budu doufat, že to nikdy nebudeme potřebovat.

Bruni, zadej si to na youtube a uvidis to :-) neni to nic prijemnyho pro ty deti a vsechny mamci se tomu radsi vyhnout nez by to cvicily dobrovolne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.12.10 18:50

mě u tohohle mačkání na hrudníček alej nepláče,teda doma nepláče,ale u cvičitelky je to mazec…jinak buď ráda,že to cvičot nemusíš,když na to chodíš tak to znamená,že se dítě tělesně nevyvyjí jak by mělo…ale zase cvičení je to zazračný,jsou vidět rychle pokroky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.10 19:14
Boriska píše:
zdravím, vojtovku bych dobrovolně s dětmi nikdy necvičila :roll: :poblion: je to děs, teď ji taky cvičíme jen co je nezbytně nutné…na první pohled to vypadá jako týrání…ten řev..holky co máte větší dítka, do čeho jste je oblíkaly, když byly plazící se? už do vlněných návleků? to asi ještě ne, nebo jo? já už mám hosip na neustálé svlíkání zahradníků dítkám a rozepínání overalů furt dokola na to přebalování, jsem šťastná, když přijdeme z výletu, kde jim frknu jednorázovku, že nemusím zase hned znovu přebalovat, protože to souvisí s tím svlíkáním a oblíkáním a i baruš už začíná dělat vlny :roll: chjo

Ja davala a davam normalni teplaky, nebo bavlneny navleky, kdyz ma navlikaci vlnaky (vlneny navleky mam na to moc rada). S overalama jsem skoncila snad ve dvou mesicich a s dupackama teprve, na tech velkych to nejak nemusim. Ani ty teplaky nesvlikam cely, jen shrnu, vymenim plinu a natahnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.12.10 19:20
asha píše:
Boriska píše:
zdravím, vojtovku bych dobrovolně s dětmi nikdy necvičila :roll: :poblion: je to děs, teď ji taky cvičíme jen co je nezbytně nutné…na první pohled to vypadá jako týrání…ten řev..holky co máte větší dítka, do čeho jste je oblíkaly, když byly plazící se? už do vlněných návleků? to asi ještě ne, nebo jo? já už mám hosip na neustálé svlíkání zahradníků dítkám a rozepínání overalů furt dokola na to přebalování, jsem šťastná, když přijdeme z výletu, kde jim frknu jednorázovku, že nemusím zase hned znovu přebalovat, protože to souvisí s tím svlíkáním a oblíkáním a i baruš už začíná dělat vlny :roll: chjo
Ja davala a davam normalni teplaky, nebo bavlneny navleky, kdyz ma navlikaci vlnaky (vlneny navleky mam na to moc rada). S overalama jsem skoncila snad ve dvou mesicich a s dupackama teprve, na tech velkych to nejak nemusim. Ani ty teplaky nesvlikam cely, jen shrnu, vymenim plinu a natahnu.

a jake používáš plíny? a není jim zima, když byli furt na zemi?zavazovačky neumotám bez ztažení a tolik na kapsovek či kalhotovek nemám, abych střídala pro oba) já jim totiž dávám ty zahradníky, neboť na té zemi je přece jen trochu zima a když se položí, tak ať je něco hřeje, když tuk to není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.10 19:29

No ted uz mam hlavne kalhotovky, ale i vazacky. Jak neumotas? Moc nechapu… Zima jim nebyla, davala jsem spis teplejsi teplaky a mikinu. Kdyz byla fakt kosa, tak pod teplaky navleky. A pokud mas natahovaci vlnaky, tak jim na bricho nebude zima urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.12.10 19:53

Borisko jaky zahradniky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.12.10 20:25
asha píše:
No ted uz mam hlavne kalhotovky, ale i vazacky. Jak neumotas? Moc nechapu… Zima jim nebyla, davala jsem spis teplejsi teplaky a mikinu. Kdyz byla fakt kosa, tak pod teplaky navleky. A pokud mas natahovaci vlnaky, tak jim na bricho nebude zima urcite

no nevím, jak bych v klidu, se stazenyma kalhotama umotala svym ditkum vazacku :lol: utikaji, hlavne syn,proste si to nedovedu představit, obzvlášť, když ty kalhoty musím u mladého stahovat 5× denně, neb je posratý :roll: takže pulky taky nejsou řešení

zahradniky -jako kahloty s laclem miri :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.12.10 20:32
Boriska píše:
asha píše:
No ted uz mam hlavne kalhotovky, ale i vazacky. Jak neumotas? Moc nechapu… Zima jim nebyla, davala jsem spis teplejsi teplaky a mikinu. Kdyz byla fakt kosa, tak pod teplaky navleky. A pokud mas natahovaci vlnaky, tak jim na bricho nebude zima urcite

no nevím, jak bych v klidu, se stazenyma kalhotama umotala svym ditkum vazacku :lol: utikaji, hlavne syn,proste si to nedovedu představit, obzvlášť, když ty kalhoty musím u mladého stahovat 5× denně, neb je posratý :roll: takže pulky taky nejsou řešení

taky jsem furt premyslela co jsou to zahradniky :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.12.10 20:38
mabit píše:Iviškos,prosím tě nepřemýšlala jsi,že by si taky zařadila do prodeje pratelný látkový přebalovací podložky-k doktorovi na cesty,oni se prodávaj takový ty vaty na jedno použití,Honzík mi samozdřejmě každou pořádně zčůrne a jak doma teď cvičíme Vojtovku a musím ho mít přitom na stole,protože přebalovák je moc měkej tak mám mega spotřebu :roll: a fakt mě nebaví nakupovat furt nový :zed:

Ano, už jsou nějakou dobu nachystané do výroby, ale teď přes Vánoce byl takový frmol, že se nic nového nestihlo šít. No, aspoň mi je kamarádky mezitím zvládly důkladně otestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.10 20:41
Boriska píše:
asha píše:

Hele to chce cvik, kdyz to dam ja se svym (zrejme) hyperaktivnim dablem, da to uz kazdy :mrgreen: Ten nas kluk je jeden sval, odshora dolu, on teda nikdy nemel jediny fald a ted se to nic transformovalo v sutr, nevim kdy a jak, ale z niceho nic je tezky jak balvan a pritom drobny.
Navic: ty katata na pul zerdi ho prave trochu znehybni, jinak mu jeste nohy napul zalehavam …a hlavne to chce fofr :mrgreen: Jo a taky mam tvarovany prebalovak…ten se zvysenyma okrajema, coz trochu pomaha, na zemi ho neprebalim.
Mmch. jak to myslis, ze pulky nejsou reseni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure