Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
20.12.10 09:30
Brunifid píše:
mabit: Ony návštěvy mívají pocit, že musí něco přivézt a ono co jiného, že? Nám vozily oblečení, ikdyž všichni vědí, že ho máme sedm krabic :mrgreen:

Jako já jsme to tak taky dřív dělala,když jsem nevěděla co na vánoce, do kouta-tak jsme koupila mega balení hnusek a všichni byli nadšení,jenže to jsem nebyla ani těhu a už vůbec jsme nevěděla,že jsou látkovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 09:44
mabit píše:
Brunifid píše:
mabit: Ony návštěvy mívají pocit, že musí něco přivézt a ono co jiného, že? Nám vozily oblečení, ikdyž všichni vědí, že ho máme sedm krabic :mrgreen:
Jako já jsme to tak taky dřív dělala,když jsem nevěděla co na vánoce, do kouta-tak jsme koupila mega balení hnusek a všichni byli nadšení,jenže to jsem nebyla ani těhu a už vůbec jsme nevěděla,že jsou látkovky

Tak nam zas vsichni nosi hracky a hadry… a to pritom vi, ze kdybych obcas neudelala probirku, uz bychom davno bydleli na chodbe. :zed: S plinama neprisel nikdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.12.10 09:49

Mabit a uz se o ne nekdo popral? :lol:
Asho dik, to zni tak slozite,ze je lepsi si to koupit v obchode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 09:49
zuzanecka81 píše:
ahoj!
kamarádka přišla se suprovým nápadem, jak si vyrobit extendor. stačí na to nějaké vyřazené bodyčko a prostě ušmiknout ty dvě strany s patentkama s patřičným pruhem látky a pak ty pruhy sešít :palec: je to tak jednoduchý, ale mě by to nenapadlo :oops: supr vychytávka :dance:

Vsak jo, to uz se traduje davno, taky jsem to oprasila :mrgreen: Jen bacha na ty patentky :wink:
Jo a pokud se vam s tim nechce moc sit, tak je dobra finta pruh flisu..a na nej prisit konce tech bodycek. Trochu pruzi a nemusi se obsivat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
20.12.10 10:32
asha píše:
zuzanecka81 píše:
ahoj!
kamarádka přišla se suprovým nápadem, jak si vyrobit extendor. stačí na to nějaké vyřazené bodyčko a prostě ušmiknout ty dvě strany s patentkama s patřičným pruhem látky a pak ty pruhy sešít :palec: je to tak jednoduchý, ale mě by to nenapadlo :oops: supr vychytávka :dance:
Vsak jo, to uz se traduje davno, taky jsem to oprasila :mrgreen: Jen bacha na ty patentky :wink:
Jo a pokud se vam s tim nechce moc sit, tak je dobra finta pruh flisu..a na nej prisit konce tech bodycek. Trochu pruzi a nemusi se obsivat :palec:

Tak to se šikne, včera jsem zrovna o nějakém uvažovala, tak naběhnu na bodýčka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
20.12.10 10:34
Mirii píše:
Asho dik, to zni tak slozite,ze je lepsi si to koupit v obchode :lol:

hele měla jsem tady v bazárku oranžový pampersky a babylove,teda ty sleep and play holky já to rozbalila a myslela,že se :poblion: normálně prej maj vonět ho heřmánku a to je smrad,chlap je zabalil do igelitky a dal na balkon,to se fakt nedalo :cert: celej byt smrděla,když se nám rozbila pračka tak jsem je vyndala a dala malýmu na prďku ten poslední den,páč jsem už neměla kde skladovat látku a chlap jak je línej jako prase tak běhal z kaaždou počůranou plínkou do kontejneru ven,páč to odmítl dejchat,pak navečer jsme dala babylovku a to už taková hrůza nebyla..
A teď zase k těm plenám co jsem měla tady v bazárku,sleep and play a babylove- tak jsem si řsekla,že snad tyhle hnusy neprodám ani za těch 85 kč,tak jsem dala na FB,že daruju a holky oni se oně fakt pohádaly 8-o jedna,že si pro ně příjde hned,druhá že psala první a že mi zaplatí poštovný když jí je pošlu 8-o ..tak sjem to musela rozseknout,že ten kdo napsal první tak je dostane a že až budu mít příště zase tak že bude mít ta druhá :mrgreen: no a tak ta co vyhrála boj,že sem má cestu tak že by si pro ně přijela a dala mi za ně 120 kč,tak jí říkám,že to nechci,že strašně smrděj a že jsem ráda,že se jich zbavím ( já jsem pěknej škrt a než bych je vyhodila to je raději daruju,na odpodu se to už nezmění páč má bejn na smeťáku použitá nebo nepoužitá) a on ,že pro ní jakej je to kup 2 kč za plenu a ,že jestli zase budu mít tak ať jí dám vědět,že mi dá až 2,5 kč, no prostě to nechápu :roll: …tak aspoň vím komu střelím tuhle krabici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.12.10 10:37
mabit píše:
Mirii píše:
hele měla jsem tady v bazárku oranžový pampersky a babylove,teda ty sleep and play holky já to rozbalila a myslela,že se :poblion: normálně prej maj vonět ho heřmánku a to je smrad,chlap je zabalil do igelitky a dal na balkon,to se fakt nedalo :cert: celej byt smrděla,když se nám rozbila pračka tak jsem je vyndala a dala malýmu na prďku ten poslední den,páč jsem už neměla kde skladovat látku a chlap jak je línej jako prase tak běhal z kaaždou počůranou plínkou do kontejneru ven,páč to odmítl dejchat,pak navečer jsme dala babylovku a to už taková hrůza nebyla..
A teď zase k těm plenám co jsem měla tady v bazárku,sleep and play a babylove- tak jsem si řsekla,že snad tyhle hnusy neprodám ani za těch 85 kč,tak jsem dala na FB,že daruju a holky oni se oně fakt pohádaly 8-o jedna,že si pro ně příjde hned,druhá že psala první a že mi zaplatí poštovný když jí je pošlu 8-o ..tak sjem to musela rozseknout,že ten kdo napsal první tak je dostane a že až budu mít příště zase tak že bude mít ta druhá :mrgreen: no a tak ta co vyhrála boj,že sem má cestu tak že by si pro ně přijela a dala mi za ně 120 kč,tak jí říkám,že to nechci,že strašně smrděj a že jsem ráda,že se jich zbavím ( já jsem pěknej škrt a než bych je vyhodila to je raději daruju,na odpodu se to už nezmění páč má bejn na smeťáku použitá nebo nepoužitá) a on ,že pro ní jakej je to kup 2 kč za plenu a ,že jestli zase budu mít tak ať jí dám vědět,že mi dá až 2,5 kč, no prostě to nechápu :roll: …tak aspoň vím komu střelím tuhle krabici
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.12.10 10:41

Mabit :-D :-D :-D ja napsala kamosce, ze tu mam tri velky baleni pampers new baby a jestli je za 250/kus nechce a v sobotu ji je vezu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 10:44
Katy2 píše:
mabit píše:
Mirii píše:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
:palec:

Ja jsem na Pampers vylozene vysazena, koupila jsem je uplne na zacatku pro Matyho, pak uz jsme jeli v Babylove. Tyna byla na noc v Moltexech a kdyz jsem jednou z nouze musela koupit neco takovyho, fakt jsem malem zvracela. Jedna z veci, ktery nepochopim, jak nekdo muze jasat nad stale tencima a smrdutejsima plenkama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.12.10 10:45
careynka píše:
Mabit :-D :-D :-D ja napsala kamosce, ze tu mam tri velky baleni pampers new baby a jestli je za 250/kus nechce a v sobotu ji je vezu :-D

Ty jo tak to už máš na dvě Anavy plínky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 10:47

S těmi extendory na bodýčka - já to neřeším, bodýček mám tolik, že když nějaké nenatahnu, tak ho vyřadím a vezmu větší. Abych se s něčím šila, to ani náhodou.
Hnusky Pampers jsem nikdy neměla, ty Babylove mi přijdou z toho, co jsem viděla, takové nejlepší. Já to teda taky zkusím někam hodit, jestli se mi o to taky poperou :mrgreen:

A právě mám v pračce prádlo (oblečení) ve slizu, tak jsem na to moooooc zvědavá, co to udělá. Druhá dávka budou plíny.

• Citovat
  • Upravit
19494
20.12.10 11:03
Katy2 píše:
careynka píše:
Mabit :-D :-D :-D ja napsala kamosce, ze tu mam tri velky baleni pampers new baby a jestli je za 250/kus nechce a v sobotu ji je vezu :-D
Ty jo tak to už máš na dvě Anavy plínky. :-D

Vsak se taky nemuzu dockat :-D ted zaplatim zradlo psum, dam si stranou na kryti cuby a nahamonim si co mi zbylo a hned budu mit lepsi naladu a pockam na patek na jeziska na dalsi korunky a pristi tyden objednavaaaaam :-DD jak ja se tesim! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.12.10 11:04

Holky, muzu ty vsechny plincicky prat v mydlovych hoblinkach? Neznici se mi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.12.10 11:05
careynka píše:
Holky, muzu ty vsechny plincicky prat v mydlovych hoblinkach? Neznici se mi??

Neměl by se v tom prát fleec, mýdlo ho ucpává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.12.10 11:06
Katy2 píše:
careynka píše:
Holky, muzu ty vsechny plincicky prat v mydlovych hoblinkach? Neznici se mi??
Neměl by se v tom prát fleec, mýdlo ho ucpává.

a co ty vlnacky??? Ty asi ruco fuco co?? Ale v cem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure