Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:
mabit: Ony návštěvy mívají pocit, že musí něco přivézt a ono co jiného, že? Nám vozily oblečení, ikdyž všichni vědí, že ho máme sedm krabic
Jako já jsme to tak taky dřív dělala,když jsem nevěděla co na vánoce, do kouta-tak jsme koupila mega balení hnusek a všichni byli nadšení,jenže to jsem nebyla ani těhu a už vůbec jsme nevěděla,že jsou látkovky
mabit píše:Brunifid píše:Jako já jsme to tak taky dřív dělala,když jsem nevěděla co na vánoce, do kouta-tak jsme koupila mega balení hnusek a všichni byli nadšení,jenže to jsem nebyla ani těhu a už vůbec jsme nevěděla,že jsou látkovky
mabit: Ony návštěvy mívají pocit, že musí něco přivézt a ono co jiného, že? Nám vozily oblečení, ikdyž všichni vědí, že ho máme sedm krabic
Tak nam zas vsichni nosi hracky a hadry… a to pritom vi, ze kdybych obcas neudelala probirku, uz bychom davno bydleli na chodbe.
S plinama neprisel nikdo ![]()
Mabit a uz se o ne nekdo popral? ![]()
Asho dik, to zni tak slozite,ze je lepsi si to koupit v obchode ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
kamarádka přišla se suprovým nápadem, jak si vyrobit extendor. stačí na to nějaké vyřazené bodyčko a prostě ušmiknout ty dvě strany s patentkama s patřičným pruhem látky a pak ty pruhy sešítje to tak jednoduchý, ale mě by to nenapadlo
supr vychytávka
Vsak jo, to uz se traduje davno, taky jsem to oprasila
Jen bacha na ty patentky ![]()
Jo a pokud se vam s tim nechce moc sit, tak je dobra finta pruh flisu..a na nej prisit konce tech bodycek. Trochu pruzi a nemusi se obsivat ![]()
asha píše:zuzanecka81 píše:Vsak jo, to uz se traduje davno, taky jsem to oprasila
ahoj!
kamarádka přišla se suprovým nápadem, jak si vyrobit extendor. stačí na to nějaké vyřazené bodyčko a prostě ušmiknout ty dvě strany s patentkama s patřičným pruhem látky a pak ty pruhy sešítje to tak jednoduchý, ale mě by to nenapadlo
supr vychytávka
Jen bacha na ty patentky
Jo a pokud se vam s tim nechce moc sit, tak je dobra finta pruh flisu..a na nej prisit konce tech bodycek. Trochu pruzi a nemusi se obsivat
Tak to se šikne, včera jsem zrovna o nějakém uvažovala, tak naběhnu na bodýčka. ![]()
Mirii píše:
Mabit a uz se o ne nekdo popral?
Asho dik, to zni tak slozite,ze je lepsi si to koupit v obchode
hele měla jsem tady v bazárku oranžový pampersky a babylove,teda ty sleep and play holky já to rozbalila a myslela,že se
normálně prej maj vonět ho heřmánku a to je smrad,chlap je zabalil do igelitky a dal na balkon,to se fakt nedalo
celej byt smrděla,když se nám rozbila pračka tak jsem je vyndala a dala malýmu na prďku ten poslední den,páč jsem už neměla kde skladovat látku a chlap jak je línej jako prase tak běhal z kaaždou počůranou plínkou do kontejneru ven,páč to odmítl dejchat,pak navečer jsme dala babylovku a to už taková hrůza nebyla..
A teď zase k těm plenám co jsem měla tady v bazárku,sleep and play a babylove- tak jsem si řsekla,že snad tyhle hnusy neprodám ani za těch 85 kč,tak jsem dala na FB,že daruju a holky oni se oně fakt pohádaly
jedna,že si pro ně příjde hned,druhá že psala první a že mi zaplatí poštovný když jí je pošlu
..tak sjem to musela rozseknout,že ten kdo napsal první tak je dostane a že až budu mít příště zase tak že bude mít ta druhá
no a tak ta co vyhrála boj,že sem má cestu tak že by si pro ně přijela a dala mi za ně 120 kč,tak jí říkám,že to nechci,že strašně smrděj a že jsem ráda,že se jich zbavím ( já jsem pěknej škrt a než bych je vyhodila to je raději daruju,na odpodu se to už nezmění páč má bejn na smeťáku použitá nebo nepoužitá) a on ,že pro ní jakej je to kup 2 kč za plenu a ,že jestli zase budu mít tak ať jí dám vědět,že mi dá až 2,5 kč, no prostě to nechápu
…tak aspoň vím komu střelím tuhle krabici
mabit píše:Mirii píše:hele měla jsem tady v bazárku oranžový pampersky a babylove,teda ty sleep and play holky já to rozbalila a myslela,že se
Asho dik, to zni tak slozite,ze je lepsi si to koupit v obchodenormálně prej maj vonět ho heřmánku a to je smrad,chlap je zabalil do igelitky a dal na balkon,to se fakt nedalo
celej byt smrděla,když se nám rozbila pračka tak jsem je vyndala a dala malýmu na prďku ten poslední den,páč jsem už neměla kde skladovat látku a chlap jak je línej jako prase tak běhal z kaaždou počůranou plínkou do kontejneru ven,páč to odmítl dejchat,pak navečer jsme dala babylovku a to už taková hrůza nebyla..
A teď zase k těm plenám co jsem měla tady v bazárku,sleep and play a babylove- tak jsem si řsekla,že snad tyhle hnusy neprodám ani za těch 85 kč,tak jsem dala na FB,že daruju a holky oni se oně fakt pohádalyjedna,že si pro ně příjde hned,druhá že psala první a že mi zaplatí poštovný když jí je pošlu
..tak sjem to musela rozseknout,že ten kdo napsal první tak je dostane a že až budu mít příště zase tak že bude mít ta druhá
no a tak ta co vyhrála boj,že sem má cestu tak že by si pro ně přijela a dala mi za ně 120 kč,tak jí říkám,že to nechci,že strašně smrděj a že jsem ráda,že se jich zbavím ( já jsem pěknej škrt a než bych je vyhodila to je raději daruju,na odpodu se to už nezmění páč má bejn na smeťáku použitá nebo nepoužitá) a on ,že pro ní jakej je to kup 2 kč za plenu a ,že jestli zase budu mít tak ať jí dám vědět,že mi dá až 2,5 kč, no prostě to nechápu
Mabit
ja napsala kamosce, ze tu mam tri velky baleni pampers new baby a jestli je za 250/kus nechce a v sobotu ji je vezu ![]()
Katy2 píše:mabit píše:Mirii píše:hele měla jsem tady v bazárku oranžový pampersky a babylove,teda ty sleep and play holky já to rozbalila a myslela,že se
Asho dik, to zni tak slozite,ze je lepsi si to koupit v obchodenormálně prej maj vonět ho heřmánku a to je smrad,chlap je zabalil do igelitky a dal na balkon,to se fakt nedalo
A teď zase k těm plenám co jsem měla tady v bazárku,sleep and play a babylove- tak jsem si řsekla,že snad tyhle hnusy neprodám ani za těch 85 kč,tak jsem dala na FB,že daruju a holky oni se oně fakt pohádalyjedna,že si pro ně příjde hned,druhá že psala první a že mi zaplatí poštovný když jí je pošlu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja jsem na Pampers vylozene vysazena, koupila jsem je uplne na zacatku pro Matyho, pak uz jsme jeli v Babylove. Tyna byla na noc v Moltexech a kdyz jsem jednou z nouze musela koupit neco takovyho, fakt jsem malem zvracela. Jedna z veci, ktery nepochopim, jak nekdo muze jasat nad stale tencima a smrdutejsima plenkama ![]()
careynka píše:
Mabit![]()
![]()
ja napsala kamosce, ze tu mam tri velky baleni pampers new baby a jestli je za 250/kus nechce a v sobotu ji je vezu
Ty jo tak to už máš na dvě Anavy plínky. ![]()
S těmi extendory na bodýčka - já to neřeším, bodýček mám tolik, že když nějaké nenatahnu, tak ho vyřadím a vezmu větší. Abych se s něčím šila, to ani náhodou.
Hnusky Pampers jsem nikdy neměla, ty Babylove mi přijdou z toho, co jsem viděla, takové nejlepší. Já to teda taky zkusím někam hodit, jestli se mi o to taky poperou ![]()
A právě mám v pračce prádlo (oblečení) ve slizu, tak jsem na to moooooc zvědavá, co to udělá. Druhá dávka budou plíny.
Katy2 píše:careynka píše:Ty jo tak to už máš na dvě Anavy plínky.
Mabit![]()
![]()
ja napsala kamosce, ze tu mam tri velky baleni pampers new baby a jestli je za 250/kus nechce a v sobotu ji je vezu
Vsak se taky nemuzu dockat
ted zaplatim zradlo psum, dam si stranou na kryti cuby a nahamonim si co mi zbylo a hned budu mit lepsi naladu a pockam na patek na jeziska na dalsi korunky a pristi tyden objednavaaaaam
jak ja se tesim! ![]()
Holky, muzu ty vsechny plincicky prat v mydlovych hoblinkach? Neznici se mi??
careynka píše:
Neměl by se v tom prát fleec, mýdlo ho ucpává.
Katy2 píše:careynka píše:Neměl by se v tom prát fleec, mýdlo ho ucpává.
a co ty vlnacky??? Ty asi ruco fuco co?? Ale v cem?