Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
20.12.10 12:44

Tak itti bitti na noc v pohodě. A prý ji chce dnes znova. Huráá. :dance:
Katy díky za nabídku. Ale asi to bude pro mne jednodušší řešit pomocí náhradních setů do SIO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 13:29
Katy2 píše:
asha píše:
Brunifid píše:
Já jsem právě tady četla, že ořechy moc „neperou“, na tu vlnu mi to přišlo dobré, že by to mohlo být šetrné a nebývá to tak špinavé, abych na to musela používat něco agresivního. :think:
Orechy perou, ale je u nich jiny problem…nesmi vyschnout. Jak vyschnou, uz moc neperou. Ale na rucniky to stacilo. Nez vyschly, prala jsem v tom i bily a pridavala Puer…pralo to stejne, jako cokoliv jinyho (nevim teda jak Persil a pod., to nepouzivam…ty zas maji ty zjasnovace a prekryvace skvrn :-D ) Uz jsem ale cetla, ze to pere asi jako cista voda :mrgreen:
No já teď právě začala používat na praní plen Persil, měla jsem problém u jiných prášků, že plíny po vyprání ok, ale jakmilé malá do plíny cvrkla, tak strašný smrad. No tak že jsem vyzkoušela Persli a po počůrání plíny nesmrdí.

Ja uz leta neperu ani v prasku, jen v gelu, ted mam (hlavne z pohodlnosti) Ecover a nesmrdi. Spis teda hovnouse citim, az kdyz uz je ulezelejsi :mrgreen: Ale jsou urcite lepsi eco praci veci, jenze vetsinou jen na netu a to nejak nezvladam. Mne ta komerce vadi hlavne kvuli tem optickym zjasnovacum a plnidlum apod. to jsou pekny sajrajty. A taky pro to, ze pro nas trh se ty prasky vyrabi dost nekvalitni, ve srovnani treba s Nemeckem (nemecky Persil Sensitive byl neco uplne jinyho nez ten nas…navic mivaji i mensi davkovani, u nas do toho cpou vic plnidel) :zed:
Blby ale je, ze treba bambusky by se v Ecoveru prat nemely…no maji smulu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 13:36

Tak ted jsem nasla v jednom eko obchudku, ze orechy vylozene doporucujou pro vlnu a jemny pradlo. ;) Tak snad to s kalhotkama nic neudela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 13:41
asha píše:
Tak ted jsem nasla v jednom eko obchudku, ze orechy vylozene doporucujou pro vlnu a jemny pradlo. ;) Tak snad to s kalhotkama nic neudela :mrgreen:
:palec: Super, to jsem potřebovala slyšet!
Jinak ony se vyrábí i tekuté ořechy, jsem to viděla v DMku.
  • Citovat
  • Upravit
51750
20.12.10 13:53
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Brunifid píše:
Já jsem právě tady četla, že ořechy moc „neperou“, na tu vlnu mi to přišlo dobré, že by to mohlo být šetrné a nebývá to tak špinavé, abych na to musela používat něco agresivního. :think:
Orechy perou, ale je u nich jiny problem…nesmi vyschnout. Jak vyschnou, uz moc neperou. Ale na rucniky to stacilo. Nez vyschly, prala jsem v tom i bily a pridavala Puer…pralo to stejne, jako cokoliv jinyho (nevim teda jak Persil a pod., to nepouzivam…ty zas maji ty zjasnovace a prekryvace skvrn :-D ) Uz jsem ale cetla, ze to pere asi jako cista voda :mrgreen:
No já teď právě začala používat na praní plen Persil, měla jsem problém u jiných prášků, že plíny po vyprání ok, ale jakmilé malá do plíny cvrkla, tak strašný smrad. No tak že jsem vyzkoušela Persli a po počůrání plíny nesmrdí.
Ja uz leta neperu ani v prasku, jen v gelu, ted mam (hlavne z pohodlnosti) Ecover a nesmrdi. Spis teda hovnouse citim, az kdyz uz je ulezelejsi :mrgreen: Ale jsou urcite lepsi eco praci veci, jenze vetsinou jen na netu a to nejak nezvladam. Mne ta komerce vadi hlavne kvuli tem optickym zjasnovacum a plnidlum apod. to jsou pekny sajrajty. A taky pro to, ze pro nas trh se ty prasky vyrabi dost nekvalitni, ve srovnani treba s Nemeckem (nemecky Persil Sensitive byl neco uplne jinyho nez ten nas…navic mivaji i mensi davkovani, u nas do toho cpou vic plnidel) :zed:
Blby ale je, ze treba bambusky by se v Ecoveru prat nemely…no maji smulu :lol:

No já fakt už nevěděla v čem prát, zkoušela jsem ecover, Ulrich, Batolátko, Bambinex a prostě pokaždé když jen do plíny cvrkla, tak strašný smrad, přitom po vyprání plíny cítit nebyly. Tak že jsem vyzkoušela ten Persil a teď pohoda, neperu v něm sice pokaždé, střídám s tím Batolátkme a nebo Ulrichem, no a zatím klid. :-D

Příspěvek upraven 20.12.10 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 13:54
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Mabit :-D :-D :-D ja napsala kamosce, ze tu mam tri velky baleni pampers new baby a jestli je za 250/kus nechce a v sobotu ji je vezu :-D
Ty jo tak to už máš na dvě Anavy plínky. :-D
Vsak se taky nemuzu dockat :-D ted zaplatim zradlo psum, dam si stranou na kryti cuby a nahamonim si co mi zbylo a hned budu mit lepsi naladu a pockam na patek na jeziska na dalsi korunky a pristi tyden objednavaaaaam :-DD jak ja se tesim! :srdce:

Co chováš za plemeno? My jsme měli mnoho let zlaté retrívry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.12.10 13:55

Jejda já bych tak ráda taky zase chovala, jen není na kom. :-(
careynka taky mě zajíá co chováš.

Ivčo a teď už teda nechováte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 13:58

Hergot že bych uchovnila aspoň jednoho voříška? :think:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.12.10 14:00
Brunifid píše:
asha píše:
Tak ted jsem nasla v jednom eko obchudku, ze orechy vylozene doporucujou pro vlnu a jemny pradlo. ;) Tak snad to s kalhotkama nic neudela :mrgreen:
:palec: Super, to jsem potřebovala slyšet!
Jinak ony se vyrábí i tekuté ořechy, jsem to viděla v DMku.

Jo to jsem svyho casu taky zkusila…mela jsem ten Alwin (nabo jak). Za tu cenu zadna velka slava, to uz mi prisly lepsi ty orechy samotny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 14:03
Katy2 píše:
careynka taky mě zajíá co chováš.Ivčo a teď už teda nechováte?

No už ne, rozpustili jsme to jak se mi narodila Klárka, protože mamka by to sama nezvládala. Chovné feny jsme rozdali různě po známých (hlavně do zahraničí) a já mám teď u mamky na statku jen jednu svou fenu (7letou, měla jen dvoje štěňata) a pak je tam ještě naše 10letá interšampionka (ta moje je její dcera a má jen českého šampiona, intra už jsme nějak nedojezdili, chybí jí jen jeden CACIB, má jich sice několik, ale ne v tom časovém odstupu, jak je potřeba). Viz http://friendlygr.com/Novinky09.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 14:03
Katy2 píše:

A ja se chystam, jen co decka odrostou, ted by byla sebevrazda si vubec porizovat stene. Momentalne jsme temer bez psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.12.10 14:05

Dneska jsem byla v bráně… chtěla jsem si koupit anavu. Měli jednu novorozeneckou a dvě růžový. Já chci holčičkůůůůů :pocitac: :mrgreen: Tak jsem si místo toho koupila itti SIO černou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 14:08
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
No už ne, rozpustili jsme to jak se mi narodila Klárka, protože mamka by to sama nezvládala. Chovné feny jsme rozdali různě po známých (hlavně do zahraničí) a já mám teď u mamky na statku jen jednu svou fenu (7letou, měla jen dvoje štěňata) a pak je tam ještě naše 10letá interšampionka (ta moje je její dcera a má jen českého šampiona, intra už jsme nějak nedojezdili, chybí jí jen jeden CACIB, má jich sice několik, ale ne v tom časovém odstupu, jak je potřeba). Viz http://friendlygr.com/Novinky09.htm

Ja jsem znala jednoho od Brna (tusim primo z Tisnova) s retrivrem…mival petshop. Na jmeno si teda ted nevzpomenu, delali jsme spolu Vycvikare (rekvalifikacni kurz)..ale uz je to dost let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 14:09
pomeranca píše:
Dneska jsem byla v bráně… chtěla jsem si koupit anavu. Měli jednu novorozeneckou a dvě růžový. Já chci holčičkůůůůů :pocitac: :mrgreen: Tak jsem si místo toho koupila itti SIO černou :dance:

Heleď já mám teda holčičku, ale na růžový věci s princezničkama teda nejsem. To bych jí spíš koupila něco s vláčkama, navíc by nás za to jistě tatínek pochválil víc, princeznám vůbec nerozumí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
20.12.10 14:12

A v Bráně mají Anavy??? 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play