Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
20.12.10 14:16
Brunifid píše:
asha píše:
Tak ted jsem nasla v jednom eko obchudku, ze orechy vylozene doporucujou pro vlnu a jemny pradlo. ;) Tak snad to s kalhotkama nic neudela :mrgreen:
:palec: Super, to jsem potřebovala slyšet!
Jinak ony se vyrábí i tekuté ořechy, jsem to viděla v DMku.

covece, to aby ti to jeste zavolala, abys to slysela, ty analytiku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.12.10 14:16
Brunifid píše:
A v Bráně mají Anavy??? 8-o

jo ale jednou jsem tam viděla jednu a dneska celé TŘI kusy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 14:17
asha píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Jejda já bych tak ráda taky zase chovala, jen není na kom. :-(
careynka taky mě zajíá co chováš.Ivčo a teď už teda nechováte?
No už ne, rozpustili jsme to jak se mi narodila Klárka, protože mamka by to sama nezvládala. Chovné feny jsme rozdali různě po známých (hlavně do zahraničí) a já mám teď u mamky na statku jen jednu svou fenu (7letou, měla jen dvoje štěňata) a pak je tam ještě naše 10letá interšampionka (ta moje je její dcera a má jen českého šampiona, intra už jsme nějak nedojezdili, chybí jí jen jeden CACIB, má jich sice několik, ale ne v tom časovém odstupu, jak je potřeba). Viz http://friendlygr.com/Novinky09.htm
Ja jsem znala jednoho od Brna (tusim primo z Tisnova) s retrivrem…mival petshop. Na jmeno si teda ted nevzpomenu, delali jsme spolu Vycvikare (rekvalifikacni kurz)..ale uz je to dost let.

Řezníček? Obchod Akara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 14:18
pomeranca píše:
Dneska jsem byla v bráně… chtěla jsem si koupit anavu. Měli jednu novorozeneckou a dvě růžový. Já chci holčičkůůůůů :pocitac: :mrgreen: Tak jsem si místo toho koupila itti SIO černou :dance:

No, na Bráně už budou bývat jen občas, možná spíš skoro nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.12.10 14:18
Katy2 píše:

My chovame rotviky a ted prave cekam na kryti moji belgicky ovcandy :-) jo a jinak na doma jsem si koupila brabantiky za sileny prachy a oni se nam spsrkli a mame doma bezpapiraky :-D jsou narozeny presne stejne jako muj vojtisek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 14:20
pomeranca píše:
Brunifid píše:
A v Bráně mají Anavy??? 8-o
jo ale jednou jsem tam viděla jednu a dneska celé TŘI kusy. :nevim:

V Bráně bývaly cca rok, ale převážně byly furt vyprodané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 14:24
careynka píše:
na doma jsem si koupila brabantiky za sileny prachy a oni se nam spsrkli a mame doma bezpapiraky :-D

Tak to naštve :pocitac:
Ale aspoň vidíš, že nemaj problém s přirozenou reprodukcí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
20.12.10 14:27

zase bylo vtipny ze prvni holcicka vykoukla v pul 8 a mama mi pise sms, ze mame holku a ja ji odepsala, ze my mame kluka :-) malej se narodil v 8 :-D a obe jsme rodily pred terminem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.12.10 14:33
Brunifid píše:
pomeranca píše:
Dneska jsem byla v bráně… chtěla jsem si koupit anavu. Měli jednu novorozeneckou a dvě růžový. Já chci holčičkůůůůů :pocitac: :mrgreen: Tak jsem si místo toho koupila itti SIO černou :dance:
Heleď já mám teda holčičku, ale na růžový věci s princezničkama teda nejsem. To bych jí spíš koupila něco s vláčkama, navíc by nás za to jistě tatínek pochválil víc, princeznám vůbec nerozumí :mrgreen:

hele ja jsem v tehu taky kricela ze ruzovou teda ne e a dneska jedu jenom po ruzovy, ty holciny jsou v tom tak rozkosny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.12.10 14:37
lenholka píše:
Brunifid píše:
pomeranca píše:
Heleď já mám teda holčičku, ale na růžový věci s princezničkama teda nejsem. To bych jí spíš koupila něco s vláčkama, navíc by nás za to jistě tatínek pochválil víc, princeznám vůbec nerozumí :mrgreen:
hele ja jsem v tehu taky kricela ze ruzovou teda ne e a dneska jedu jenom po ruzovy, ty holciny jsou v tom tak rozkosny :-D

nejhezci je anavy ruzovej maskac!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 14:40

Já tu růžovou dvakrát nemusím do teď. Dávám jí to, když to máme doma, ale nekupuji.

• Citovat
  • Upravit
19494
20.12.10 14:41

malej ma ted od aventu dudlik se vcelou a ruzpvejma kytickama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 14:47
careynka píše:
malej ma ted od aventu dudlik se vcelou a ruzpvejma kytickama :-D

My máme dudlík jedinej, někde hozenej, nechce ho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
20.12.10 14:49
Brunifid píše:
careynka píše:
malej ma ted od aventu dudlik se vcelou a ruzpvejma kytickama :-D
My máme dudlík jedinej, někde hozenej, nechce ho :mrgreen:

ja jich mam 7 :-D a jsou vsude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 15:00
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
No už ne, rozpustili jsme to jak se mi narodila Klárka, protože mamka by to sama nezvládala. Chovné feny jsme rozdali různě po známých (hlavně do zahraničí) a já mám teď u mamky na statku jen jednu svou fenu (7letou, měla jen dvoje štěňata) a pak je tam ještě naše 10letá interšampionka (ta moje je její dcera a má jen českého šampiona, intra už jsme nějak nedojezdili, chybí jí jen jeden CACIB, má jich sice několik, ale ne v tom časovém odstupu, jak je potřeba). Viz http://friendlygr.com/Novinky09.htm
Ja jsem znala jednoho od Brna (tusim primo z Tisnova) s retrivrem…mival petshop. Na jmeno si teda ted nevzpomenu, delali jsme spolu Vycvikare (rekvalifikacni kurz)..ale uz je to dost let.
Řezníček? Obchod Akara?

No ty jo…asi JO! :mrgreen: Znas ho nejak bliz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure