Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:asha píše:
Tak ted jsem nasla v jednom eko obchudku, ze orechy vylozene doporucujou pro vlnu a jemny pradlo.Tak snad to s kalhotkama nic neudela
Super, to jsem potřebovala slyšet!
Jinak ony se vyrábí i tekuté ořechy, jsem to viděla v DMku.
covece, to aby ti to jeste zavolala, abys to slysela, ty analytiku ![]()
Brunifid píše:
A v Bráně mají Anavy???
jo ale jednou jsem tam viděla jednu a dneska celé TŘI kusy. ![]()
asha píše:ivuska.h píše:Ja jsem znala jednoho od Brna (tusim primo z Tisnova) s retrivrem…mival petshop. Na jmeno si teda ted nevzpomenu, delali jsme spolu Vycvikare (rekvalifikacni kurz)..ale uz je to dost let.Katy2 píše:No už ne, rozpustili jsme to jak se mi narodila Klárka, protože mamka by to sama nezvládala. Chovné feny jsme rozdali různě po známých (hlavně do zahraničí) a já mám teď u mamky na statku jen jednu svou fenu (7letou, měla jen dvoje štěňata) a pak je tam ještě naše 10letá interšampionka (ta moje je její dcera a má jen českého šampiona, intra už jsme nějak nedojezdili, chybí jí jen jeden CACIB, má jich sice několik, ale ne v tom časovém odstupu, jak je potřeba). Viz http://friendlygr.com/Novinky09.htm
Jejda já bych tak ráda taky zase chovala, jen není na kom.
careynka taky mě zajíá co chováš.Ivčo a teď už teda nechováte?
Řezníček? Obchod Akara?
pomeranca píše:
Dneska jsem byla v bráně… chtěla jsem si koupit anavu. Měli jednu novorozeneckou a dvě růžový. Já chci holčičkůůůůů![]()
Tak jsem si místo toho koupila itti SIO černou
No, na Bráně už budou bývat jen občas, možná spíš skoro nikdy.
Katy2 píše:
My chovame rotviky a ted prave cekam na kryti moji belgicky ovcandy
jo a jinak na doma jsem si koupila brabantiky za sileny prachy a oni se nam spsrkli a mame doma bezpapiraky
jsou narozeny presne stejne jako muj vojtisek ![]()
pomeranca píše:Brunifid píše:jo ale jednou jsem tam viděla jednu a dneska celé TŘI kusy.
A v Bráně mají Anavy???
V Bráně bývaly cca rok, ale převážně byly furt vyprodané.
careynka píše:
na doma jsem si koupila brabantiky za sileny prachy a oni se nam spsrkli a mame doma bezpapiraky
Tak to naštve ![]()
Ale aspoň vidíš, že nemaj problém s přirozenou reprodukcí ![]()
zase bylo vtipny ze prvni holcicka vykoukla v pul 8 a mama mi pise sms, ze mame holku a ja ji odepsala, ze my mame kluka
malej se narodil v 8
a obe jsme rodily pred terminem
Brunifid píše:pomeranca píše:Heleď já mám teda holčičku, ale na růžový věci s princezničkama teda nejsem. To bych jí spíš koupila něco s vláčkama, navíc by nás za to jistě tatínek pochválil víc, princeznám vůbec nerozumí
Dneska jsem byla v bráně… chtěla jsem si koupit anavu. Měli jednu novorozeneckou a dvě růžový. Já chci holčičkůůůůů![]()
hele ja jsem v tehu taky kricela ze ruzovou teda ne e a dneska jedu jenom po ruzovy, ty holciny jsou v tom tak rozkosny ![]()
lenholka píše:Brunifid píše:hele ja jsem v tehu taky kricela ze ruzovou teda ne e a dneska jedu jenom po ruzovy, ty holciny jsou v tom tak rozkosnypomeranca píše:Heleď já mám teda holčičku, ale na růžový věci s princezničkama teda nejsem. To bych jí spíš koupila něco s vláčkama, navíc by nás za to jistě tatínek pochválil víc, princeznám vůbec nerozumí
nejhezci je anavy ruzovej maskac!! ![]()
Já tu růžovou dvakrát nemusím do teď. Dávám jí to, když to máme doma, ale nekupuji.
malej ma ted od aventu dudlik se vcelou a ruzpvejma kytickama ![]()
careynka píše:
malej ma ted od aventu dudlik se vcelou a ruzpvejma kytickama
My máme dudlík jedinej, někde hozenej, nechce ho ![]()
Brunifid píše:careynka píše:My máme dudlík jedinej, někde hozenej, nechce ho
malej ma ted od aventu dudlik se vcelou a ruzpvejma kytickama
ja jich mam 7
a jsou vsude ![]()
ivuska.h píše:asha píše:Řezníček? Obchod Akara?ivuska.h píše:Ja jsem znala jednoho od Brna (tusim primo z Tisnova) s retrivrem…mival petshop. Na jmeno si teda ted nevzpomenu, delali jsme spolu Vycvikare (rekvalifikacni kurz)..ale uz je to dost let.Katy2 píše:No už ne, rozpustili jsme to jak se mi narodila Klárka, protože mamka by to sama nezvládala. Chovné feny jsme rozdali různě po známých (hlavně do zahraničí) a já mám teď u mamky na statku jen jednu svou fenu (7letou, měla jen dvoje štěňata) a pak je tam ještě naše 10letá interšampionka (ta moje je její dcera a má jen českého šampiona, intra už jsme nějak nedojezdili, chybí jí jen jeden CACIB, má jich sice několik, ale ne v tom časovém odstupu, jak je potřeba). Viz http://friendlygr.com/Novinky09.htm
No ty jo…asi JO!
Znas ho nejak bliz?