Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
U nas frcely natahovaci hnusky. Snazila jsem se aspon o delfinky Babylove, kdyz uz…pak slecne nekdo koupil ruzovy s princeznama (Pampers) a bylo vymalovano
Jsou to ale potvůrky vybíravé, co ![]()
Mirii píše:
Achdarku to mi nedocvaklo,ze uz pres den spavat nebude
My budeme met plenu na noc asi taky jeste dlouho, pres den spava jednou…kdyz ji plenu nedam,tak se skoro pokazde pocura a ted uz ji davam kazdej den asi tyden a pokazde sucha…tak jeste aspon tyden pockam a treba uz pak bude i pres den na spani bez plen.....
Katy dik, ja ted koukam a ja mam dos i tech bodycek jen na dva patentky..takze bych to stejne asi prd vyuzila.Asho ja aninnetusim na jake pripinani podvazky jsou
Se koukni na tu fotku, je to videt ![]()
A dva patenty nevadi, jde to zapnout i tak. Jen musi sedet velikost, je tam teda trochu rezerva, ale mala. Ale lepsi fakt usit, pokud mas hodne bodycek se stejnym zapinanim.
Asho ja na to cumim jak puk a stejne nechapu
…pripomina mi to odcvakavani na kojicich podprsenkach,ale jak si to nainstalovala na to tricko? ![]()
Mirii píše:
Asho ja na to cumim jak puk a stejne nechapu…pripomina mi to odcvakavani na kojicich podprsenkach,ale jak si to nainstalovala na to tricko?
Ty jo… proc sem davam fotky…protoze fakt neumim ty veci popsat jednoduse ![]()
No je to takovy jako mekky kolecko (knoflicek) a druha cast je tvrdy ocko (tvar jako klicova dirka). Mezi to das latku a to kolecko procvaknes do toho ocka i s tou latkou a stahnes do ty mensi casti. Bozeeee
Fakt hotentot a to jsem si to nasla, abych to videla ![]()
asha píše:
Miri, to ma chytky jako byvaly na podvazcich. To se da v galanterce taky koupit, takze to muzes taky usitNa trika do katat super! Ma to mezi nohama i takovy patentky na rozepinani, tak se to nemusi sundavat.
Jinak s tema bodyckama je to blby, sedi to na C&A (ale taky nevim, jestli vsechny)a tak polovinu nasich HM. Ted nevim, jestli tech starsich nebo tech, co jsem kupovala uz pro Bena, ale zmenili proste velikost patentu. Nastesti se to da zapnout zas do toho bazmeku na trika.
Achdarku, jakou ma velikost? A on driv latkovky nechtel?
to je skvely to zapinani na to tricko!! Da se to koupit takhle v celku nekde????
asha píše:Mirii píše:
Asho ja na to cumim jak puk a stejne nechapu…pripomina mi to odcvakavani na kojicich podprsenkach,ale jak si to nainstalovala na to tricko?
Ty jo… proc sem davam fotky…protoze fakt neumim ty veci popsat jednoduse
No je to takovy jako mekky kolecko (knoflicek) a druha cast je tvrdy ocko (tvar jako klicova dirka). Mezi to das latku a to kolecko procvaknes do toho ocka i s tou latkou a stahnes do ty mensi casti. BozeeeeFakt hotentot a to jsem si to nasla, abych to videla
takovy zapinani maji podvazky na punchochy ze? ![]()
careynka píše:asha píše:to je skvely to zapinani na to tricko!! Da se to koupit takhle v celku nekde????
Miri, to ma chytky jako byvaly na podvazcich. To se da v galanterce taky koupit, takze to muzes taky usitNa trika do katat super! Ma to mezi nohama i takovy patentky na rozepinani, tak se to nemusi sundavat.
Jinak s tema bodyckama je to blby, sedi to na C&A (ale taky nevim, jestli vsechny)a tak polovinu nasich HM. Ted nevim, jestli tech starsich nebo tech, co jsem kupovala uz pro Bena, ale zmenili proste velikost patentu. Nastesti se to da zapnout zas do toho bazmeku na trika.
Achdarku, jakou ma velikost? A on driv latkovky nechtel?
Jj vetsinou tam, kde maji latkovky.
careynka píše:asha píše:takovy zapinani maji podvazky na punchochy ze?Mirii píše:
Ty jo… proc sem davam fotky…protoze fakt neumim ty veci popsat jednoduse
No je to takovy jako mekky kolecko (knoflicek) a druha cast je tvrdy ocko (tvar jako klicova dirka). Mezi to das latku a to kolecko procvaknes do toho ocka i s tou latkou a stahnes do ty mensi casti. BozeeeeFakt hotentot a to jsem si to nasla, abych to videla
No jasne, jestli zvladas, tak je lepsi si to udelat sama. Ono je to docela drahy, v galanterce te to vyjde levnejs.
asha píše:mabit píše:Ivi, prosimte, co je to za matros? Ja mam nejaky ciste bavlneny nepropustny, ale potrebovala bych jeste neco pod prosteradlo na velkou postel, to by tenhle rozmer stacil.ivuska.h píše:děkujumabit píše:Rozměr bude asi 50×70, to se asi osvědčilo nejvíc. Cenu zatím nemám definitivně stanovenou, musím ještě dopočítat spotřebu materiálu.ivuska.h píše:mabit píše:Iviškos,prosím tě nepřemýšlala jsi,že by si taky zařadila do prodeje pratelný látkový přebalovací podložky-k doktorovi na cesty,oni se prodávaj takový ty vaty na jedno použití,Honzík mi samozdřejmě každou pořádně zčůrne a jak doma teď cvičíme Vojtovku a musím ho mít přitom na stole,protože přebalovák je moc měkej tak mám mega spotřebuAno, už jsou nějakou dobu nachystané do výroby, ale teď přes Vánoce byl takový frmol, že se nic nového nestihlo šít. No, aspoň mi je kamarádky mezitím zvládly důkladně otestovat.a fakt mě nebaví nakupovat furt nový
![]()
![]()
![]()
ty jo tak to je fajn a můžu se zetat prosím na orientační cenu?! a rozměr?!
Z jedné strany bude PUL a z druhé bamb. velur.
Achdarek píše:Katy2 píše:Mám tu jedno IB AIO žlutou, chceš?Budu o tom uvažovat. Uvidím, jak se bude ráno resp zítra večer tvářit. Díky.Ty by jsi ale raději asi SIO, co?
Ok beru na vědomí, když tak se ozvi. ![]()
Holky tak jsem dostala další krabici hnusek
aspoň bude zase na plínku
,ty návštvy jsou tak hodný,že nám ty pely kupujou a pak čumí ,že látkuju
kdyby raději za ty prachy koupili aspoň malý balení UM
dneska v noci jsme byli zase v látce dala jsem mu kapsovku ( ty jo nevím jak se jmenuje je to ta zelená co jsem sem dala foto,jak mi katy psala jak se zmenšuje
) a pohoda chrápal od 9 večer do 8 do rána a plínka to dala
měl jí teda vycpanou doma šitou vkladačkou z ručníku,vícevrstvou popolinou a nahoře měl vkladačku tu malou z anavy ![]()
My dneska na noc měly Kikko bambusku na novosklad, do toho jsem dala tu dlouhou BI vkládačku složenou na půl. Při přebalení o půl páté ráno ta samá varianta znovu a do osmi do rána to vydrželo úplně perfektně ![]()
mabit: Ony návštěvy mívají pocit, že musí něco přivézt a ono co jiného, že? Nám vozily oblečení, ikdyž všichni vědí, že ho máme sedm krabic ![]()
ahoj!
kamarádka přišla se suprovým nápadem, jak si vyrobit extendor. stačí na to nějaké vyřazené bodyčko a prostě ušmiknout ty dvě strany s patentkama s patřičným pruhem látky a pak ty pruhy sešít
je to tak jednoduchý, ale mě by to nenapadlo
supr vychytávka ![]()