Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
19.12.10 12:23

asha prosím tě, jak vypadá ten špendlík?
Jinak snapka mi nikdy nic nevytrhávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.12.10 12:23
asha píše:
Mirii píše:
Jsem to blbe napsala, ty vnitrky do itti se neznicily,ale ztvrdnuly…ale jen u tech mejch eMek a u eLkata eSkova je porad krasne heboucka…tak mozna trochu upravili slozeni :think: ale ta tvrdost male evidentne nevadila :lol:

Jo no, tem nasim to bylo taky vzdycky jedno, co maji na zadku. Mam konopky Ellas a ty jsou uz jak prkno… v posledni dobe je vzdycky prodrbu a jsou heboucky, ale B. to teda neoceni :mrgreen:

car…ta Anavy fakt vypada dobre. Ja mam flisaky jen Tots, kupovala jsem pro malou vel. 2 a mela je na sobe jednou- jsou obrovsky a tlusty. V podstate nam od Tots vel. 1 vydrzi na cely plenkovy obdobi (a PULky jsou teda nejlepsi drzaky co mam) :mrgreen: Tak ted uvazuju nad jinyma (no ja tusila, ze to tady nedopadne dobre).

Jo a jak vidim tu snapku na pline- nevytrhava to nitky? Ja davala spendlik, snapku mam jen na frotaky…ani na tu bambusku Kikko jsem si netroufla…

No zatim ne, kdyz to sikovne vyhaknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.10 12:41
Katy2 píše:

Zaviraci bezpecnostni, ted nemuzu nikde najit fotku, tam, kde jsem to kupovala uz to nemaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
19.12.10 12:44
asha píše:
Katy2 píše:
Zaviraci bezpecnostni, ted nemuzu nikde najit fotku, tam, kde jsem to kupovala uz to nemaji…

Vypadá takhle

http://www.anavy.cz/…pendliky.jpg

Při rozepínání se to musí vyhnout do strany, takže to dítě samo jen tak neotevře. Snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.10 12:46

Neco podobnyho, mame modryho ptaka…
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…juniors.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.12.10 12:48

Neotevre..fakt :mrgreen: Ale koukala jsem, ze ty nase hezky uz nemaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.12.10 14:23
ivuska.h píše:
asha píše:
Katy2 píše:

Vypadá takhle

http://www.anavy.cz/…pendliky.jpg

Při rozepínání se to musí vyhnout do strany, takže to dítě samo jen tak neotevře. Snad :mrgreen:

Iviškos,prosím tě nepřemýšlala jsi,že by si taky zařadila do prodeje pratelný látkový přebalovací podložky-k doktorovi na cesty,oni se prodávaj takový ty vaty na jedno použití,Honzík mi samozdřejmě každou pořádně zčůrne a jak doma teď cvičíme Vojtovku a musím ho mít přitom na stole,protože přebalovák je moc měkej tak mám mega spotřebu :roll: a fakt mě nebaví nakupovat furt nový :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.12.10 14:58
careynka píše:
lenholka píše:
ahojky, jak se tu nekdo ptal na vicevrstevnou plenku od anavy tak ja ji mam a je skvela :palec: muzu jenom doporucit, po vyprani je porad mekka a na omak moc prijemna:)jinak my jsme dneska spinkali v latce, dala jsem vkladacku od anavy, sketch katata a svrchnaky, mala se vzbudila 2× na kojeni, hnedka vytuhla tak jsem ji nechala spinkat a rano v 8 kdyz jsme vstavali tak jsem tu anavy vkladacku normalne musela vyzdimat jak byla nacucana 8-o
Ja ja ja se ptala, to je skvely ze to vim! A mas i tu velikost S jak se vklada do plinek? Vejde se tam?? :-)

tak ja mam velikost M, do kalhotkovy plenky se mi tusim nevesla, ale do PULek se mi vejde v pohode na rovno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.12.10 14:59

holky kdyz skladate cc plenu na novosklad vejde se vam tam jeste dalsi plenka na rovno jako vklad?? ja pak ted novosklad pres tu vlozenou plenu nenatahnu a kdyz tam dalsi plenku nevlozim tak je to zase jako saci vrstva strasne slaby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
19.12.10 15:00

Mabit kvuli cemu cvicite vojtovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.12.10 15:07
Mirii píše:
Mabit kvuli cemu cvicite vojtovku?

ty jo,přeležená hlavička, pást koníčky začal až někdy ve 3 měsících,používání jen jedný ručičky-a musím říct zázračný cvičení,dneska už pase celkem pěkně, když si chce hrát tak ožívá obě ručičky a aby dosáhl dobře tak se už i přhoupne na bok :wink: a to cvičíme cca 2 týdny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
19.12.10 17:07
lenholka píše:
holky kdyz skladate cc plenu na novosklad vejde se vam tam jeste dalsi plenka na rovno jako vklad?? ja pak ted novosklad pres tu vlozenou plenu nenatahnu a kdyz tam dalsi plenku nevlozim tak je to zase jako saci vrstva strasne slaby :nevim:

Já dávám novosklad, na to druhou čč narovno, na to separačku. Umotám na dítě, na to PULky. Vejde se to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
19.12.10 17:10

A co je to vlastně ta vojtovka? Všude se o ní píše, to by mohlo cvičit i zdravé dítě, ne?

• Citovat
  • Upravit
5173
19.12.10 17:15
Brunifid píše:
A co je to vlastně ta vojtovka? Všude se o ní píše, to by mohlo cvičit i zdravé dítě, ne?

mačkají se body na těle,u nás mačkáme na hrudnáčeka malý krčí nožičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.12.10 17:21

Tak jsem si dneska koupila 6ks kikko bambusek :) :oops: , další přinese ježuch :) a za chvilku budu moct vyřadit obyčejné čč - no zatím to je myšleno ve srandě :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí