Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:mabit píše:Iviškos,prosím tě nepřemýšlala jsi,že by si taky zařadila do prodeje pratelný látkový přebalovací podložky-k doktorovi na cesty,oni se prodávaj takový ty vaty na jedno použití,Honzík mi samozdřejmě každou pořádně zčůrne a jak doma teď cvičíme Vojtovku a musím ho mít přitom na stole,protože přebalovák je moc měkej tak mám mega spotřebuAno, už jsou nějakou dobu nachystané do výroby, ale teď přes Vánoce byl takový frmol, že se nic nového nestihlo šít. No, aspoň mi je kamarádky mezitím zvládly důkladně otestovat.a fakt mě nebaví nakupovat furt nový
Taky jsem overaly požívala tak 2 měsíce, pak už jen na spaní.dpačky jsem žádné neměla. Nejoblíbenější byly lacláče flízáky. rozepínací mezi nohama. zima mu nebyla. bohužel teď už nemůžu sehnat lacláče s rozepínáním a stahovat je celé každo hodinu se mi nechce.
Hm, ty jo mne tohle vubec nenapadlo a zrovna jsem koupila teplaky s laclem od Wolfa…ma uzasny bavlneny, neodolala jsem
To teda budou bitvy ![]()
asha píše:
Hm, ty jo mne tohle vubec nenapadlo a zrovna jsem koupila teplaky s laclem od Wolfa…ma uzasny bavlneny, neodolala jsemTo teda budou bitvy
Já ty nerozepínací dávala na ven na hřiště. zas byly fajna, že nikam netahlo. jakmile je neměla a řachnul sebou, tak při způsob stoupání ala komín byl vždycky v pase nahý.
Mně se dnes podařila zázračná věc. Tobík spí v látkovce. Nechápu, jak se mi to podařilo. Nejdřív si vyzkoušel Bluberry a o těch prohlásil, že jsou moc velké. A tak jsem mu dala Itti bitti a tu už si nechal. Tak jsem zvědavá, jak to v noci zvládne. Přece jen je zvyklý na sucho.
Takže jsem viděla,jak ty bleuberry jsou oproti IB široké aže mu to fakt vadilo. U těch větších dětí je to fakt znát. Poli je to zatím jedno.
Alpaka píše:asha píše:Já ty nerozepínací dávala na ven na hřiště. zas byly fajna, že nikam netahlo. jakmile je neměla a řachnul sebou, tak při způsob stoupání ala komín byl vždycky v pase nahý.
Hm, ty jo mne tohle vubec nenapadlo a zrovna jsem koupila teplaky s laclem od Wolfa…ma uzasny bavlneny, neodolala jsemTo teda budou bitvy
No my mame bodycka, takze tohle nehrozi, ja je koupila, protoze je v nich desne roztomilej…a miminkovskej. Akorat s nima cekam na Jeziska, protoze stejny jsem koupila i jejich sestrenici a to by deckam bylo fakt divny … Uz jsem je pred nima malem vytahla, kdyz prisly, bylo to o fous ![]()
mabit píše:ivuska.h píše:mabit píše:Iviškos,prosím tě nepřemýšlala jsi,že by si taky zařadila do prodeje pratelný látkový přebalovací podložky-k doktorovi na cesty,oni se prodávaj takový ty vaty na jedno použití,Honzík mi samozdřejmě každou pořádně zčůrne a jak doma teď cvičíme Vojtovku a musím ho mít přitom na stole,protože přebalovák je moc měkej tak mám mega spotřebuAno, už jsou nějakou dobu nachystané do výroby, ale teď přes Vánoce byl takový frmol, že se nic nového nestihlo šít. No, aspoň mi je kamarádky mezitím zvládly důkladně otestovat.a fakt mě nebaví nakupovat furt nový
![]()
![]()
![]()
ty jo tak to je fajn a můžu se zetat prosím na orientační cenu?! a rozměr?!
Rozměr bude asi 50×70, to se asi osvědčilo nejvíc. Cenu zatím nemám definitivně stanovenou, musím ještě dopočítat spotřebu materiálu.
Gladys tak lakclace s rozepinanim mezi nohama to je dobrej napad
, no ted je este nekde sehnat
. Ja ted prave nejradeji overalky,pac se daji rozepnout rychle mezi nohama a nikam male netahne, za to kdyz davam body,takpres plinu je vetsinou nezapnu a ldyz dam na to nejake gate,tak je vecne vykasana,jak ji drzime apod…
Mirii píše:
Gladys tak lakclace s rozepinanim mezi nohama to je dobrej napad, no ted je este nekde sehnat
. Ja ted prave nejradeji overalky,pac se daji rozepnout rychle mezi nohama a nikam male netahne, za to kdyz davam body,takpres plinu je vetsinou nezapnu a ldyz dam na to nejake gate,tak je vecne vykasana,jak ji drzime apod…
a co koupit na bodycko takovou tu prodluzku na zapinani?? asi to budu kupovat
kvuli pline
Já dávám našemu lezci bodýčko s dlouhým rukávem a tepláčky v pase se šňůrkou. Lacláče na doma nedávám, zdá se mi to pak už jako moc teplé oblečení, když má přes tělo dvě vrstvy, ale máme doma docela teplo a teplé podlahy (krom chodby). Dupačky (nebo overálky či jak se tomu říká) dávám jen na noc, protože jinak se mu během dvou dnů prodřou palce, to je tím jeho stylem plazení
U ponožek to kupodivu nedělá.
careynka píše:Mirii píše:a co koupit na bodycko takovou tu prodluzku na zapinani?? asi to budu kupovat
Gladys tak lakclace s rozepinanim mezi nohama to je dobrej napad, no ted je este nekde sehnat
kvuli pline
Tak to je fajn vec, mam to, akorat je blby, ze treba na nektery body HM to nesedi a my mame prevazne je. Ale levnejsi zpusob je jedno body obetovat a ustrihnout a usit.
Taky mam ten bazmek na trika, aby se nevyhrnovaly, to snad mam nekde a fotce, taky super vecicka ![]()
http://rodina.cz/…v_6659_1.jpg
Mam ty fotky nejaky velky… ale nechci je vkladat sem na emimi.
Caerynko kdyz ja slysela ze to nesedi na dost bodycek
a nevim zda to bude sedet na ty co mam.....navic byxh proto zase hnala sestru a ja uz se zarekla,ze je prestanu obtezovat s vymyslama kolem plinek
,ale zase segra je v Brne na intru a tam je tusim branakdetem
,toz mozna ju hecnu at tam skoci a zvedne si sebevedomi,kdyz jinde na ni koukaji jak kdyby mela tri oci ![]()