Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
20.12.10 20:08

Asho a to jste nas nedavnonna nejake diskuzi lanarili k dalsim detem :cert: :lol:
Prej prostredni mi nejak unika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 20:09
Achdarek píše:
Alpaka píše:
tady to jede, nové tváře jsou ještě nevykecané :mrgreen: Tady psi, na nosnicích kočky. Když já radši ty nechlupaté. Achdárku, kde jsi?
Brun, já žehlím separačky z obou stran :jazyk:
Borisko - to musí být mazec

Tady:-) Dočítám. Na psy nereaguju:-) TAky raději nechlupaté :srdce:

Nežehlím skoro nic. Čas od času vyžehlím nějakou svou košili do práce.

asho - máš to doma veselý:-) U nás to někdy vypadá podobně. Nevím, jak to bude vypadat až budou 3.

Obcas ti napisu nejakou historku ze svyho strastiplnyho zivota :mrgreen:

No jo, mam psavou, ted jsem uz vic jak tyden zavrena doma s marodama (ale do vcerejska Havaj, nejstarsi byl u babicky, mel spalovou anginu)…od vcera ovsem opet Saigon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.12.10 20:41

Mabit to jsem rada ze se porvaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 20:55
Mirii píše:
Tyy jo,vy jste kecalky :lol: ,se neda stihat ani reagovat… Tak na cokliky reaguju a rada,ale nejak uz na to nenj cas :lol: no me nikdynnebavilo behani po vystavach apod…ja radeji ty veci okolo,cvicak,agility atd… Stenata jsme meli jednou,ale kryli jsme nasi krizenkyni ovcaka s jeste druhym krizencem :mrgreen: …celkem dobra historka..nase rezava Brita byla hrooozna devka kdyz harala, jednou takhle doma zase knucela a silela po psovi a mamka nevydrzela a rekla mi at uz ji d nekam nakryt :lol: …toz jsem se sbalila a sla jsem s tehdejsim pritelem k jednomu panovi co jsme se seznamili na Silvestra :lol: ,ja mela 16 a on tak 40 :mrgreen: . Chlap na nas sice chcili cumel,ale pak psa vypustil na zahradu a za chvilu bylo po.....mamkadoma myslela,ze ji odvezou :lol: jako dodnes mi to pripomina, byla z toho dve stenata a jeste cisarem :roll: , fenku ma mamka jeste dodnes :dance: …toz mohla jsem ja tusit,ze to mamka nemysli vazne?! :lol:

Tak to je narez :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Byt ty moje dcera, asi te zabiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A byt ja ty, udelam to samy..teda za hodne mlada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nam nase prvni a jedina papirova ovcanda nezabrezla…ta mrcha toho psa malem sezrala. Ona byla na ty psy fakt ras, takze je to jenom dobre.

A s tim lanarenim…vzdyt tu pisu, ze mozna dame i 4. I kdyz teda dneska jsem tu jecela, ze uz zadny dalsi nebude! :mrgreen: A s tim prostrednim to je proste fakt. Vzdycky je tazeny mezi dvema (a proto mne vsichni presvedcujou na 4…teda ty, co ho maji :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 21:10

Holky takova otazka…kdyz jdete ke psovi, kontrolujete mu ho? Znam jednu, ktera jim je osobne meje. Prisla o chovnou fenu prave kvuli pyometre :zed:
No vidim, ze sem budu chodit i kvuli psum, mne se za ty leta hodne vykourilo z hlavy, pokud jde o vystavy, uchovneni atd. Pro mne je to tady idealni kombinace… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.12.10 21:13
asha píše:
Holky takova otazka…kdyz jdete ke psovi, kontrolujete mu ho? Znam jednu, ktera jim je osobne meje. Prisla o chovnou fenu prave kvuli pyometre :zed:
No vidim, ze sem budu chodit i kvuli psum, mne se za ty leta hodne vykourilo z hlavy, pokud jde o vystavy, uchovneni atd. Pro mne je to tady idealni kombinace… :mrgreen:

Jo, vždycky. A naopak svým chovným psům jsem po každém krytí dělala výplach předkožky roztokem Betadiny, protože znám několik psů, kteří jsou neplodní kvůli herpesvirové infekci. Z toho důvody třeba ve Francii skoro úplně odmítají krýt přirozeně, ale vždycky inseminují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 21:17
Mirii píše:
Tyy jo,vy jste kecalky :lol: ,se neda stihat ani reagovat… Tak na cokliky reaguju a rada,ale nejak uz na to nenj cas :lol: no me nikdynnebavilo behani po vystavach apod…ja radeji ty veci okolo,cvicak,agility atd…

Já výstavy taky nemusím. S první PP fenou jsem to zkoušela, jen co jsme dostaly posledního CACe na žampiona, tak jsem s tím sekla, to bylo naposled, co jsem vystavovala. Jako fénovat a lakovat pracovní plemeno, to mi nejde pod fousy :evil:

• Citovat
  • Upravit
19494
20.12.10 21:17
ivuska.h píše:
asha píše:
No vidim, ze sem budu chodit i kvuli psum, mne se za ty leta hodne vykourilo z hlavy, pokud jde o vystavy, uchovneni atd. Pro mne je to tady idealni kombinace… :mrgreen:
Jo, vždycky. A naopak svým chovným psům jsem po každém krytí dělala výplach předkožky roztokem Betadiny, protože znám několik psů, kteří jsou neplodní kvůli herpesvirové infekci. Z toho důvody třeba ve Francii skoro úplně odmítají krýt přirozeně, ale vždycky inseminují.

JJ, ten herpes je hnus, ale kdyz je cuba ockovana tak by to stenda snad chytit nemeli. Blby je, kdyz to ma cuba a chyti to pes a je prenasec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.12.10 21:18
Brunifid píše:
Mirii píše:
Tyy jo,vy jste kecalky :lol: ,se neda stihat ani reagovat… Tak na cokliky reaguju a rada,ale nejak uz na to nenj cas :lol: no me nikdynnebavilo behani po vystavach apod…ja radeji ty veci okolo,cvicak,agility atd…
Já výstavy taky nemusím. S první PP fenou jsem to zkoušela, jen co jsme dostaly posledního CACe na žampiona, tak jsem s tím sekla, to bylo naposled, co jsem vystavovala. Jako fénovat a lakovat pracovní plemeno, to mi nejde pod fousy :evil:

Chi a ja jdu s tim mladym neposednym sulinem Duo CACIB v unoru :-D doufam, ze budeme ve tride sami a vyhrajeme :-D :-D pak jeste jednu v dospelosti a na vystave me uz nikdo neuvidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.12.10 21:19

Pyometra ale neni zpusobena psem samcem..... To s tim nema vicemene nic spolecneho…nicmene vyplachovat jednou zacas betadinovym roztokem( naredenym) psovi predkozku je vec dobra…ja teda vzdycky mela jen feny,ale mit psa,tak to urcite praktikuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 21:21
ivuska.h píše:
asha píše:

Ono uz to asi bude jinde, nez tenkrat. Ja se o tom poprvy dovedela prave pred tema 8mi lety. A je teda fakt, ze nas pes mel zanet cely zivot, toho bych se bala pustit k cube. Ani se s tim nic nedelalo, protoze stacilo, aby si kecnul nekde v MHD nebo na chodnik a mel to zas. Stacilo, co jsme se ho natrapili s usima, taky chronicky zanet. :zed:
Ale s tou inseminaci mi to moc dobry nepride, buhvi, kam to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 21:22
careynka píše:
Chi a ja jdu s tim mladym neposednym sulinem Duo CACIB v unoru :-D doufam, ze budeme ve tride sami a vyhrajeme :-D :-D pak jeste jednu v dospelosti a na vystave me uz nikdo neuvidi :-)

Jestli myslíš RTW, tak ten se přejede prachovkou a je to. Se koukni někdy ke kruhu kníračů na tu šaškárnu, tolik kosmetiky jsem v životě neměla sama pro sebe… :-?

• Citovat
  • Upravit
19494
20.12.10 21:22
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Ono uz to asi bude jinde, nez tenkrat. Ja se o tom poprvy dovedela prave pred tema 8mi lety. A je teda fakt, ze nas pes mel zanet cely zivot, toho bych se bala pustit k cube. Ani se s tim nic nedelalo, protoze stacilo, aby si kecnul nekde v MHD nebo na chodnik a mel to zas. Stacilo, co jsme se ho natrapili s usima, taky chronicky zanet. :zed:
Ale s tou inseminaci mi to moc dobry nepride, buhvi, kam to povede.

a hlavne jak se s tim krasne podvadi…teda aspon se to u rotviku stalo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.12.10 21:23
Brunifid píše:
careynka píše:
Chi a ja jdu s tim mladym neposednym sulinem Duo CACIB v unoru :-D doufam, ze budeme ve tride sami a vyhrajeme :-D :-D pak jeste jednu v dospelosti a na vystave me uz nikdo neuvidi :-)
Jestli myslíš RTW, tak ten se přejede prachovkou a je to. Se koukni někdy ke kruhu kníračů na tu šaškárnu, tolik kosmetiky jsem v životě neměla sama pro sebe… :-?

Jsme meli kniracku :-) ale stredni, pepr a sul..nase vetka ma chovku a ma naaadherny dve velky peprovy cuby :-) ale chova jen maly, ty velky jsou skoro neprodejny co rikala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.12.10 21:26
careynka píše:
Jsme meli kniracku :-) ale stredni, pepr a sul..nase vetka ma chovku a ma naaadherny dve velky peprovy cuby :-) ale chova jen maly, ty velky jsou skoro neprodejny co rikala

A jméno by bylo? 8-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure