Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
20.12.10 21:54
Mirii píše:
Brunifid píše:
careynka píše:
ja mela jednu ovcandu a rychle jsem ji vratila chovatelce…teda hned, po trech letech :-D ta byla tak blba jak daleko videla 8-o
Na tos přišla za takovou dobu? To už by se mohlo zdát, že byla chyba na konci vodítka :mrgreen:
:pankac: :pankac: :lol: tu sebou mlatim smichy v gauci a manza si jen tuka na celo :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak blby my nemeli, jen trochu vic excitovany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bylo to o nervy. Ja takovy klidas a se psem na prochazce jsem se zmenila v napul silenou furii, jen se nekdo otrel o nase psy :mrgreen: Navic lovili… :zed:
Psa jsme nasli jeste na koleji a po par dnech tam skolil srnu. Ja byla pos… az za usima, pes cely od krve a najednou tam stala skodovka a pan mne ujistoval, ze to nikomu nerekne…asi meli pak doma zverinu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.12.10 21:55
Achdarek píše:
Teda tři stránky o psech:-)Tobík si na noc sám vyžádal žlutou itti bitti. Děla mi radost :srdce:

To je siikula,hlavne at ti ji neprocura durch,jinak mas zitra po ptakach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 21:56
Achdarek píše:
Teda tři stránky o psech:-)Tobík si na noc sám vyžádal žlutou itti bitti. Děla mi radost :srdce:

:mrgreen: Gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.12.10 21:59
Mirii píše:
Asho a z jakeho si mesta? Nas pes maalergii snad na vsechno krome kocky( k nelibosti manzela,pac se tesil jak kocka pujde z domu) a blechy :lol: .ale my teda delali jen alergie na roztoce a pyl…

No ted jsem uz 12 let z Prahy, predtim par let ze St. Boleslavi a puvodne z Plzne :lol: Toho psa jsme prave nasli v Boleslavi, byl mu tak rok. Nadherne rostly, od ty doby jsem nevidela NO s lepsi postavou (aby ne, kdyz se zivil lovem). Takze tezko rict, cim prosel. Ale mel pozitivni testy na vsechno mozny, prakticky mohl jen kure nebo jehne s ryzi. Ale ty ostatni nebyly tak brutalni, nejhorsi bylo asi to hovezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 08:46
careynka píše:
Ted mam od Flasarky stene, rocaka a to je sulin :-D hovado mohutny a jak na perkach :-D samo ze mel Jirmil kecy, ze jsou tam DKK a bla bla bla a on je cistej a super v povaze. S Varonem udela zase ho*no stejne jako s Dastym, jen plna huba kecu :roll:

Od něho si ho toho necháš kecat? 8-o Mimochodem - von ještě žije? :mrgreen:
Tomu nerozumíš, nechce toho psa uspěchat, víííííš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
21.12.10 08:47

Jinak my přes noc naprosto profesionálně v látce, abyste věděly! :palec:

• Citovat
  • Upravit
51750
21.12.10 08:48
Brunifid píše:
Jinak my přes noc naprosto profesionálně v látce, abyste věděly! :palec:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 08:51
Katy2 píše:
Brunifid píše:
Jinak my přes noc naprosto profesionálně v látce, abyste věděly! :palec:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

A dneska jedeme plavat a jsem rozhodnutá jet dělat frajerky v látce! Mám nachystané naše dvě nejreprezentativnější plíny, tak držte palce. Paní jsem o tom minule jen vyprávěla a tahala z tašky hnusku, bylo to po dlouhé době, co jsem nebyla rovnou označena za duševně zaostalou, takže předpokládám, že bychom mohly mít úspěch. 8-)

• Citovat
  • Upravit
5393
21.12.10 08:59

ahoj!
otevřu diskuzi o látkovkách a tady se pejskaří :lol:
my měli taky černýho střeďáka. ale teď mám ještě lepšího psa - buldočka :mrgreen:
 http://zuzkyweb.wz.cz/…/bobina2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.10 09:28

Heleďte, založte si diskuzi na psy… :pocitac: :mrgreen: Se tady chcu dočíst něco o plínkách a pořád jsou tu jen chlupatý štěkající… psi :lol: :lol: :lol:

Bruni: super! a že to bylo v poho (noc v látce)? A pak poreferuj, jak bylo na plavání.

Já jsem prosila babičku manžela, jestli by mi upletla vlňáky… tak už se těším, až se do toho pustí… (ještě jí musím dát vzor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 09:53
pomeranca píše:
Heleďte, založte si diskuzi na psy… :pocitac: :mrgreen: Se tady chcu dočíst něco o plínkách a pořád jsou tu jen chlupatý štěkající… psi :lol: :lol: :lol:

Bruni: super! a že to bylo v poho (noc v látce)? A pak poreferuj, jak bylo na plavání.

Já jsem prosila babičku manžela, jestli by mi upletla vlňáky… tak už se těším, až se do toho pustí… (ještě jí musím dát vzor)

To se neboj, že já bych se nepochlubila :mrgreen:
V pohodě to bylo, úplně. :palec:

Nám vlňáčky už upletla moje máma podle mnou zaslaného receptu, teď jen čekám, až přijedou na návštěvu a přivezou je :-)

• Citovat
  • Upravit
4509
21.12.10 11:27

a ja se taky pochlubim at nejsem pozadu :lol: druhou noc latkujeme tak premyslim, ze zbytek baliku hnusek strelim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 12:45
lenholka píše:
a ja se taky pochlubim at nejsem pozadu :lol: druhou noc latkujeme tak premyslim, ze zbytek baliku hnusek strelim :pankac:

Taky jsem přemýšlela, že snad střelím i ten načatej balík :lol:

Takže reportáž: Na plavání jsme látkovkama neoslnily, protože prý je používá tak jedna maminka z deseti, co tam chodí. To je 10%, což mi přijde dost! 8-o :palec: A dostala jsem letáček s kontaktem na paní z JC, která má snad i nějaký obchůdek s látkovkama, hned na to jdu kouknout, to jsem zvědavá. Že bych nebyla jediný blázen na okrese? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
21.12.10 13:15

juu ma ta pani intenetovy stranky?? dyztak je sem hod :)) ja porad cucim po ruznych obchudkach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 13:23

Právě je študuju, a miá nově otevřený obchůdek, že bych si to tam zajela ošmatat?
webovky zde

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure