Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
21.12.10 22:35
Achdarek píše:
Tady se prodávají HHS:-) Taky nějaké na MMB mám. Kdyby někdo chtěl.

Já je teda mám ráda. Ale tím, že jsem si našila a ještě našiju vlastní plenky, tak jich fakt mám hodně. Mám i jednu disanu a pak vlastní alá disana. Každé má svoje výhody i nevýhody. Já ted zavazovačky nepoužívám, mnohem víc mně vyhovují vv na kalhotový sklad a pak samozřejmně kalhotové. Mám v plánu si ŠD koupit bambusové froté a ještě nějaké vv našít. Moc s emi líbí, ž eje to relativně štíhlé balení, a taky mně vyhovuje to zapínání na snapku.

A Tobík dnes spí v zelené itti bitti. Tím mně teda překvapil,že nevyžadoval svou oblíbenou žlutou.

Jak se z vícevrstvé dělá kalhotkový sklad?
(sem si myslela, že už vím všechno :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
21.12.10 22:44
pomeranca píše:Jak se z vícevrstvé dělá kalhotkový sklad?
(sem si myslela, že už vím všechno :mrgreen: )

http://www.anavy.cz/…skladani.jpg

Akorát to moc dobře nejde z těch obyč vv od popoliny. Je potřeba, aby to bylo aspoń trochu pružné. Teda mně to z nich nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.10 22:47
Achdarek píše:
Akorát to moc dobře nejde z těch obyč vv od popoliny. Je potřeba, aby to bylo aspoń trochu pružné. Teda mně to z nich nešlo.

Ahá, já jsem si říkala, že z těch mých to asi nepůjde… Nevím jaká je to značka, ale pružnost je na nule. A navíc by to stejně nešlo okolo toho tlusťocha dopnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.12.10 22:49

A znovu lituju, že jsem si už zakázala nakupovat nové plínky… ty anavy jsou tááák krásné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.12.10 09:49
Mirii píše:
lenholka píše:
evi.an píše:
lenholka píše:
evi.an a co ze jsi se rozhodla k latkovani?? :))
dostala jsem jedny svrchňáčky (PULky - Thirsties), tak proč to nevyužít. Odhodlávala jsem se k tomu asi měsíc, pročetla hromadu diskusí…zatím teda jen přes den a jen na doma a uvidím. Zkusím si pořídit nějaký ty kalhotkový plíny, to bude možná spíš pro moje obě levé ruce :-) .
Mmch kdo je ta třetí z nás záříjňátek? O tobě jsem věděla, ale o nikom jiném nevím… :nevim:
Brunifild taky latkuje ale k nam do zamceny nechodi, asi jsme pro ni nemeli misto :lol: taky jsem si prave myslela ze jsem jedina
Lenholko a kdo je sefem skupiny? Bych se aj pridala,mam narozenou dcerku taky v zari......

AAlisek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.12.10 09:53
pomeranca píše:
A znovu lituju, že jsem si už zakázala nakupovat nové plínky… ty anavy jsou tááák krásné :mrgreen:

a pruzneeeee :lol: ale ja mam kikko vv, nejsou pruzny a taky z nich delam tenhle sklad :palec: zatim je mala mala :lol: tak to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.12.10 14:49

Aaaaaaaa, ted jsem si objednala prvni plinky za 3000 od Anavy :-) doufam ze prijdou brzo :-) radoooost

Pak jeste neco od Itti Bitti a ty pastelky, no a k tomu ty vlnacky :-D to bude peneeeez :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.12.10 14:51
careynka píše:
Aaaaaaaa, ted jsem si objednala prvni plinky za 3000 od Anavy :-) doufam ze prijdou brzo :-) radoooostPak jeste neco od Itti Bitti a ty pastelky, no a k tomu ty vlnacky :-D to bude peneeeez :-P
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.12.10 17:13
careynka píše:
Aaaaaaaa, ted jsem si objednala prvni plinky za 3000 od Anavy :-) doufam ze prijdou brzo :-) radoooostPak jeste neco od Itti Bitti a ty pastelky, no a k tomu ty vlnacky :-D to bude peneeeez :-P
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
22.12.10 17:15

Nešel nám půl dne interfernet, tak nevím, jak to tu stihnu pročíst :oops:

Achdarek: Tohle je Tvůj inzerát ? Já že jsem na něj právě odpověděla a drze na tykačku, tak jestli je to někdo jiný, tak mi asi nic nepošle :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4509
22.12.10 17:19

tak ja jsem dneska vyrazila vesele s malou na vanocni nakupy, po prichodu domu svklikam prcka, jdu pebalit a cucim…svrchnaky nikde 8-o no ale dobry katatka anavy vsechno ustaly :mrgreen:
prebalim,chci dat flisacky navrch a cucim zaschly vejce..by me zajimalo jak dlouho tam byly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.12.10 17:53
lenholka píše:
tak ja jsem dneska vyrazila vesele s malou na vanocni nakupy, po prichodu domu svklikam prcka, jdu pebalit a cucim…svrchnaky nikde 8-o no ale dobry katatka anavy vsechno ustaly :mrgreen:
prebalim,chci dat flisacky navrch a cucim zaschly vejce..by me zajimalo jak dlouho tam byly :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.12.10 19:16
lenholka píše:
prebalim,chci dat flisacky navrch a cucim zaschly vejce..by me zajimalo jak dlouho tam byly :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.10 20:33

ahoj, prodavam bum genius patentky http://www.nejenprodeti.cz/…entky-n-1528

IT SIO velikost L http://www.miminka-deti.cz/…One-oranzova

TOTS BOTS MODROU A ZELENOU http://www.bio-shopping.cz/…ka-Tots-Bots

TAK JESTLI NEJAKOU CHCETE NAPISTE SZ, NEZ TO DAM NA BAZAR. jsou pekny, pouzivany zridka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
22.12.10 22:35

tak dneska jedeme asi 4 noc v látce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat