Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:
Tady se prodávají HHS:-) Taky nějaké na MMB mám. Kdyby někdo chtěl.Já je teda mám ráda. Ale tím, že jsem si našila a ještě našiju vlastní plenky, tak jich fakt mám hodně. Mám i jednu disanu a pak vlastní alá disana. Každé má svoje výhody i nevýhody. Já ted zavazovačky nepoužívám, mnohem víc mně vyhovují vv na kalhotový sklad a pak samozřejmně kalhotové. Mám v plánu si ŠD koupit bambusové froté a ještě nějaké vv našít. Moc s emi líbí, ž eje to relativně štíhlé balení, a taky mně vyhovuje to zapínání na snapku.
A Tobík dnes spí v zelené itti bitti. Tím mně teda překvapil,že nevyžadoval svou oblíbenou žlutou.
Jak se z vícevrstvé dělá kalhotkový sklad?
(sem si myslela, že už vím všechno
)
pomeranca píše:Jak se z vícevrstvé dělá kalhotkový sklad?
(sem si myslela, že už vím všechno)
http://www.anavy.cz/…skladani.jpg
Akorát to moc dobře nejde z těch obyč vv od popoliny. Je potřeba, aby to bylo aspoń trochu pružné. Teda mně to z nich nešlo.
Achdarek píše:
Akorát to moc dobře nejde z těch obyč vv od popoliny. Je potřeba, aby to bylo aspoń trochu pružné. Teda mně to z nich nešlo.
Ahá, já jsem si říkala, že z těch mých to asi nepůjde… Nevím jaká je to značka, ale pružnost je na nule. A navíc by to stejně nešlo okolo toho tlusťocha dopnout…
A znovu lituju, že jsem si už zakázala nakupovat nové plínky… ty anavy jsou tááák krásné ![]()
Mirii píše:lenholka píše:Lenholko a kdo je sefem skupiny? Bych se aj pridala,mam narozenou dcerku taky v zari......evi.an píše:Brunifild taky latkuje ale k nam do zamceny nechodi, asi jsme pro ni nemeli mistolenholka píše:dostala jsem jedny svrchňáčky (PULky - Thirsties), tak proč to nevyužít. Odhodlávala jsem se k tomu asi měsíc, pročetla hromadu diskusí…zatím teda jen přes den a jen na doma a uvidím. Zkusím si pořídit nějaký ty kalhotkový plíny, to bude možná spíš pro moje obě levé ruce
evi.an a co ze jsi se rozhodla k latkovani??.
Mmch kdo je ta třetí z nás záříjňátek? O tobě jsem věděla, ale o nikom jiném nevím…taky jsem si prave myslela ze jsem jedina
AAlisek ![]()
pomeranca píše:
A znovu lituju, že jsem si už zakázala nakupovat nové plínky… ty anavy jsou tááák krásné
a pruzneeeee
ale ja mam kikko vv, nejsou pruzny a taky z nich delam tenhle sklad
zatim je mala mala
tak to jde
Aaaaaaaa, ted jsem si objednala prvni plinky za 3000 od Anavy
doufam ze prijdou brzo
radoooost
Pak jeste neco od Itti Bitti a ty pastelky, no a k tomu ty vlnacky
to bude peneeeez ![]()
careynka píše:
Aaaaaaaa, ted jsem si objednala prvni plinky za 3000 od Anavydoufam ze prijdou brzo
radoooostPak jeste neco od Itti Bitti a ty pastelky, no a k tomu ty vlnacky
to bude peneeeez
careynka píše:
Aaaaaaaa, ted jsem si objednala prvni plinky za 3000 od Anavydoufam ze prijdou brzo
radoooostPak jeste neco od Itti Bitti a ty pastelky, no a k tomu ty vlnacky
to bude peneeeez
Nešel nám půl dne interfernet, tak nevím, jak to tu stihnu pročíst ![]()
Achdarek: Tohle je Tvůj inzerát ? Já že jsem na něj právě odpověděla a drze na tykačku, tak jestli je to někdo jiný, tak mi asi nic nepošle
![]()
tak ja jsem dneska vyrazila vesele s malou na vanocni nakupy, po prichodu domu svklikam prcka, jdu pebalit a cucim…svrchnaky nikde
no ale dobry katatka anavy vsechno ustaly ![]()
prebalim,chci dat flisacky navrch a cucim zaschly vejce..by me zajimalo jak dlouho tam byly ![]()
lenholka píše:
tak ja jsem dneska vyrazila vesele s malou na vanocni nakupy, po prichodu domu svklikam prcka, jdu pebalit a cucim…svrchnaky nikdeno ale dobry katatka anavy vsechno ustaly
prebalim,chci dat flisacky navrch a cucim zaschly vejce..by me zajimalo jak dlouho tam byly
lenholka píše:
tak ja jsem dneska vyrazila vesele s malou na vanocni nakupy, po prichodu domu svklikam prcka, jdu pebalit a cucim…svrchnaky nikdeno ale dobry katatka anavy vsechno ustaly
prebalim,chci dat flisacky navrch a cucim zaschly vejce..by me zajimalo jak dlouho tam byly
ahoj, prodavam bum genius patentky http://www.nejenprodeti.cz/…entky-n-1528
IT SIO velikost L http://www.miminka-deti.cz/…One-oranzova
TOTS BOTS MODROU A ZELENOU http://www.bio-shopping.cz/…ka-Tots-Bots
TAK JESTLI NEJAKOU CHCETE NAPISTE SZ, NEZ TO DAM NA BAZAR. jsou pekny, pouzivany zridka