Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bruni: já ikea ručníky používala, než mi je začal bojkotovat. Nijak jsem je nestříhala, vždy jsem je nějak poskládala
pomeranca píše:
Bruni: já ikea ručníky používala, než mi je začal bojkotovat. Nijak jsem je nestříhala, vždy jsem je nějak poskládala
Fakt??? Tak to já je jdu prohnat pračkou a zítra je vyzkouším, jsem myslela, že se musí naporcovat. Díky za tip ![]()
mabit: Co je to za plínu??? ![]()
Ručníky jsem používala celé, nějak jsem je poskládala. Nicméně byly poměrně málo savé, na to jaký to byl objem zadku. Čč posloužil stejně a zadeček proti tomu malinkatý.
Cuddle buns AIO to je. ![]()
Mabit to Cuddle buns je na ní napsáno, nebo Igulee.
Jsou to tady tyhle http://www.latkove-pleny.cz/…-all-in-one/
Jen nechápu proč jsou psány jako AIO, když jsou vlastně SIO.
MMT jsou vlastně taky SIO, tedy ta jedna vkládačka je přišitá, ale jen na jednom konci, žádné všité jádro.
pomeranca píše:krásné dětičky
carey: ty seš taky krásná
No ja jo
jsem po porodu furt tlusta jak prase ![]()
IKEa ručníky jsem snad jako plenku nepoužila. Po pár vypráních mně přijde hrozně hrubé. Ale jako hadr na podlahu jsou výborné:-)
Achdarek píše:
IKEa ručníky jsem snad jako plenku nepoužila. Po pár vypráních mně přijde hrozně hrubé. Ale jako hadr na podlahu jsou výborné:-)
Super, mám deset hader na podlahu
![]()
pomeranca píše:Achdarek píše:Super, mám deset hader na podlahu
IKEa ručníky jsem snad jako plenku nepoužila. Po pár vypráních mně přijde hrozně hrubé. Ale jako hadr na podlahu jsou výborné:-)![]()
![]()
pomeranca píše:
Super, mám deset hader na podlahu![]()
![]()
Konečně můžu v něčem hrdě konkurovat, taky jich mám deset ![]()
Mně to na pohled přijde savější než čč, fakt nejsou? ![]()
Právě se mi suší na sušáku, vyzkouším a uvidím. Za pětikorunu kus mi jich nebude líto vyhodit. Teda vyhodit, dát na hadr, tady se hadry upotřebí ![]()
Brunifid píše:pomeranca píše:Konečně můžu v něčem hrdě konkurovat, taky jich mám deset
Super, mám deset hader na podlahu![]()
![]()
Mně to na pohled přijde savější než čč, fakt nejsou?
Právě se mi suší na sušáku, vyzkouším a uvidím. Za pětikorunu kus mi jich nebude líto vyhodit. Teda vyhodit, dát na hadr, tady se hadry upotřebí
mě ta savost celkem nezajímá, stejnak přebaluju co chvíli a na noc dávám něco lepšího. Ale jsou fakt docela hrubé. Dřív jsem to neřešila, ale dítě mi je odmítá, tak ho nebudu zbytečně trápit, jen abych ušetřila.
A dneska se mi podařilo někde na rodinných vánočních návštěvách zapomenout pytlík se špinavýma plínkama
to bude překvápko až to někdo najde ![]()