Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
27.12.10 17:01

ŚD jsou super. Taky je mám raději než cuddle. :srdce: V neděli mám sraz s kamarádkou a konečně se snad dočkám svých plen.
MOje pořadá oblíbenosti je SĎ, megerka a pak cuddle. Jiné kalhotové plenky kupované už nemám.

Dnes v noci Poli měla megerku s prefoldem. Když se v pět vzbudila na mléko, tak ji manžel nepřebalil - prý nebylo nutné. A poli spala až do devíti. Takže v jedné plence byla 13 hodin. Když se vzdbudila, tak plenka byla na ždímání, ale vlňáky to udrželi.

Tobik na noc nechtěl žlutou itti bitti, ale žluté pulky s čč. Dost jsem trnula, protože jeho nálož by čč nepobral. Ale ráno byla plena suchá.

Dnes jsem si v autobuse vyslechla, jak dítě rozmaluji, že ho nosím. Fakt nechápu, kam ti lidi na to chodí. Přece se v tomhle sněhu nebudu rvát s kočárem na zastávku, cpát ho do autobusu, když ji můžu nosit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.12.10 17:06

Holky a vy co máte plíny ŠD, nekroutí se vám ty otočené švy ven? Mě se třeba na Megerce začaly kroutit na křidýlkách jako by ven, ono na funkci to vliv nemá, ale nevypadá už to tak pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.10 17:11
Katy2 píše:
Holky a vy co máte plíny ŠD, nekroutí se vám ty otočené švy ven? Mě se třeba na Megerce začaly kroutit na křidýlkách jako by ven, ono na funkci to vliv nemá, ale nevypadá už to tak pěkně.

Jo, mě se to taky kroutí. Ono jak je to šité na obyč stroji (ne na overlocku), tak ten šev není pružný a nehýbe se s tím materiálem a pak se to kroutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 17:14

hilco, no to já teď nejsem schopná dohledat, jaké přesně, bylo tmavé, s kytkama a byly tam nějaké snad i trochu geometrická kola?
Se pak mrknu. Není to úplně hodně, ale trochu to zdrclé je, oproti tomu bambusovému aksamitu. Plus se hodně jakoby odřela barva a udělali se fuflíčky, nebo spíš chloupky

ŠD, kroutí se to, ale nějak mi to neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.12.10 17:15
Katy2 píše:
Holky a vy co máte plíny ŠD, nekroutí se vám ty otočené švy ven? Mě se třeba na Megerce začaly kroutit na křidýlkách jako by ven, ono na funkci to vliv nemá, ale nevypadá už to tak pěkně.

NE, ani na megerce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
27.12.10 17:17

já si teď ze ŠD jednu koupila teda teprve mi příjde,líbila s e mi barvička ........Achdarku buď v klidu,já jsem tea malýho moc nešátkovala a teď už ho pružnej Moby neunese,ale šla jsem s ním jednou takhle nakoupit tady dolu do krámu a to bylo keců :mrgreen:
Holky teď řeším jestli maducu nebo ergo nosítko,co myslíte…chtěla ´byh od teď 7 kg do těch 15 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 17:24

Holky, výprodej :lol:
10× kikko vícevrstvá bělená (seprané, sem tam flek, bez děr) 10/ks
9× vícevrstvá flanelová kushies(myslím) s obrázky + 2× vv flanel zkrácená s všitým chobotem 15/ks
2× kisaluvs kalhotková vel.2 80/ks
3× kissaluvs tvarovaná50/ks
2× imse vimse biofroté 100/ks
1× baby lucy flanel světle modrá kostička 80/ks
1× baby lucy bambusové froté tyrkys 90/ks
6× vkládačka z fuzzibunz umělá 30/ks
3× vkládačka thirsties umělá 20/ks
5× vjládačka froté haipa daipa 15/ks
2+2+2 vkládačka bavlna (značka nevim, možná popoliny, 2 tenčí, 4 tlustší 20/ks
3× vkládačka tenčí (možná tots bots, možná mix bambus a umělina) 20ks
30× prastarý komunistický čtverec (sem tam díra, sem tam orvaný okraj, fleky) 5/ks

Kdyby si to někdo vzal komplet, tak za jednu aio anavy :wink:
Případně jsem otevřená jakýmkoliv návrhům a smlouvání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.10 17:25
mabit píše:
Holky teď řeším jestli maducu nebo ergo nosítko,co myslíte…chtěla ´byh od teď 7 kg do těch 15 kg

Mě víc vyhovuje Manduca. Dobré je i Liliputi a Beco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.12.10 17:25
mabit píše:
já si teď ze ŠD jednu koupila teda teprve mi příjde,líbila s e mi barvička ........Achdarku buď v klidu,já jsem tea malýho moc nešátkovala a teď už ho pružnej Moby neunese,ale šla jsem s ním jednou takhle nakoupit tady dolu do krámu a to bylo keců :mrgreen:

nejde o kila (nosnost), ale ozměry. ono to už na dítě od roka až od roka a půl je dost krátké mezi nožičkama a visí. Pak je třeba batolecí nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.12.10 17:31

Jo kdyby měl někdo zájem, tak tu mám taky něco málo na prodej.

Kissulavs tvarovaná 1ks 50kč
Kissaluvs kalhotková vel.2, 2ks 80kč/ks
vlňáčky samodoma takové oranžové, jsou delší a užší, tak že vhodné i pro menší děti ty bych prodala za 80kč
vlňáčky s las vegas, vel.L, super tenké a perfektně drží, fialové a ty by byly za 200kč
No a stále je k máni
Itti Bitti SIO vel.L tmavězelená 270kč
Itti Bitti AIO vel.L žlutá 260kč
Itti Bitti AIO vel.L tmavě růžová 260kč
K těm Itti bitti přidám jednu zdarma, AIO fialová, vel. L, více používaná, ale neprotéká. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
27.12.10 17:33

batolecí nosítko :think: no já chci něco řekněme do 2000 kč v čem bych mohla nosit teď i za rok a půl -prostě něco uni,ale ne šátek......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.10 17:33
Alpaka píše:
mabit píše:
nejde o kila (nosnost), ale ozměry. ono to už na dítě od roka až od roka a půl je dost krátké mezi nožičkama a visí. Pak je třeba batolecí nosítko.

S tím souhlasím, Klárka je sice do Beca váhově pořád akorát, ale je jí hrozně úzké mezi nohama. Měla jsem na testování půjčenou Petite Pandu a ta byla super. Zkoušela jsem v ní i tehdy půlročního Ondru, ten se v ní ještě trochu ztrácel, ale použitelné už to bylo. A byla super propracovaná a krásná! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.10 17:34
mabit píše:
batolecí nosítko :think: no já chci něco řekněme do 2000 kč v čem bych mohla nosit teď i za rok a půl -prostě něco uni,ale ne šátek......

No, tak do 2000,– se nevejdeš ani s tou Manducou (ani s kvalitním šátkem). To pak jedině to Liliputi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.12.10 17:38
ivuska.h píše:
mabit píše:
No, tak do 2000,– se nevejdeš ani s tou Manducou (ani s kvalitním šátkem). To pak jedině to Liliputi.

Manducu použitou za ty peníze v klidu seženeš, já svou taky prodávala za 2 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 17:39

mabit, musím říct, že manduky je super, ale bohužel, při těch cca 85cm přestalo být pro dítě pohodlné, když se nesl, tak už mu okraje dosahovali cca do půlky stehýnek a jak nožičky začínali viset, tak to otláčí stehýnka, hlavně v létě.
Máme blue bear nosítko batolecí a v těch 85cm na výšku tam zapadnul hezky.
Podle mě záleží, jak často chceš nosit, pokud 1× za týden, tak se přežije i ta manduka u staršího dítěte, ale pokud častěji, tak už vybírat dle velikosti dítěte.
Já se teď pokorně vrátila k šátku, jsem v 19.tt a bederák mi je přes břicho dost nepříjemný, s šátkem můžu vázat tak, že mi přes břicho nic nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure