Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka: ja peru ve slizu. Ale plinky mi hrubnou… spsi bych rekla, ze to bude z tvrde vody ![]()
lenholka píše:Katy2 píše:mabit píše:jj, co jinýhoKaty2 píše:katy ta je nááádherná..co je to za plínku?! anava?!
JO a k nám dnes taky dorazily dvě nové plíny.A tady ještě jedna, zatím bez modelky.
jeee tu taky mame
Muzu se zeptat v cem perete?? ja mam na plenky persil sensitive, dochazi a chtela bych si koupit neco z eko prasku ale nevim jaky je nejlepsi, po kterym plenky malo hrubnou![]()
Já teda prala v lovele, bambinexu, batolátku a teď jsem přesedlala na persil sensitive, ten jediný mi ty plíny vypere tak, že nesjou hned po počůrání cítit. Tento problém ale přišel až s věkem dítěte, když byla malá, tak problémy nebyly.
Momentálně peru ve froschi, pokud je ve várce bambus, tak dávám aloe vera, pokud mám jen bavlnu, tak frosch citrus.
Dlouho jsem prala v ulrichovi a vypral dobře. Sliz též vypral, ale mám plíny s fleecovou separační vrstvou a nebudu prát extra několik plín, protože sliz by ten fleece zanesl a zničil.
Ulrich vyjde levněji jak frosch, takže pokud nebude zase akce na frosch, tak koupím kanistr ulricha.
aha
ja je teda vzdycky promnu ale stejne to neni ono, prave ja dneska prisly ty anavy tak jsou tak heboucky a po vyprani uz je to peknej rozdil, no s vodou nic nenadelam ![]()
Katy2 píše:lenholka píše:Já teda prala v lovele, bambinexu, batolátku a teď jsem přesedlala na persil sensitive, ten jediný mi ty plíny vypere tak, že nesjou hned po počůrání cítit. Tento problém ale přišel až s věkem dítěte, když byla malá, tak problémy nebyly.Katy2 píše:mabit píše:jj, co jinýhoKaty2 píše:katy ta je nááádherná..co je to za plínku?! anava?!
JO a k nám dnes taky dorazily dvě nové plíny.A tady ještě jedna, zatím bez modelky.
jeee tu taky mame
Muzu se zeptat v cem perete?? ja mam na plenky persil sensitive, dochazi a chtela bych si koupit neco z eko prasku ale nevim jaky je nejlepsi, po kterym plenky malo hrubnou![]()
já jsem teď koupila SeNZe pro děti to mám na plínky a řekla bych,že zatím dobrý,ale prala jsme v tom plínky zatím jen jednou
persil senzitiv mám na normální praní
Příspěvek upraven 28.12.10 v 17:54
lovelu jsem mela jako prvni a ta mi prijde docela na nic, ale mozna se mi to zdalo… batole jsem mela jenom na hadriky tak s tim nevim..no mooozna neco vyctu nekde na netu a uvidim ![]()
btw v cem asi pere Ivuska plenky…
Gladys píše:
Momentálně peru ve froschi, pokud je ve várce bambus, tak dávám aloe vera, pokud mám jen bavlnu, tak frosch citrus.
Dlouho jsem prala v ulrichovi a vypral dobře. Sliz též vypral, ale mám plíny s fleecovou separační vrstvou a nebudu prát extra několik plín, protože sliz by ten fleece zanesl a zničil.
Ulrich vyjde levněji jak frosch, takže pokud nebude zase akce na frosch, tak koupím kanistr ulricha.
A mají ten Ulrich i v DMku? To je tekuté, jo?
Já prala v Lovele, teď mám ještě něco udělného slizu, ale chci vyzkoušet separačky z Irmy, takže sliz tím pádem padá.
Ulrichem se teda dá všechno? Flees, bambus i ostatní?
Brunifid píše:
A máte někdo zkušenosti s Ekobalonky ???
mě se to nezdá. Takový divný marketing- píšou, co všechnoo to neobsahuje, co všechno to není, ale nenašla jsem, co to vlastně JE.
Bruni, v DM mají jen ecover, na bambus nevhodný. Ulricha kupuju v plínových obchodech, prodávají i 5l a 10l kanystry, tak pak beru ve velkém a na běžné užívání si přelévám menší množství do flašky s uzávěrem.
Jo ten ulrich mám taky doma, plíny jsem v něm už taky pár krát prala, jen prostě nám pak hned po počárání smrdí, přitom po vyprání jsou vonět po praní, tak fakt nechápu.
![]()
Já mám pocit, že někde někdo psal, že to nepere.Plus teda že vydrží 1000 cyklů po 30minutách je hezké, ale mě pere pračka 2,5h ![]()
lenholka píše:
lovelu jsem mela jako prvni a ta mi prijde docela na nic, ale mozna se mi to zdalo… batole jsem mela jenom na hadriky tak s tim nevim..no mooozna neco vyctu nekde na netu a uvidimbtw v cem asi pere Ivuska plenky…
Já peru v Ulrichu. Zkusila jsem teď nedávno Persil Sensitive, Excel a Persil gel, chtěla jsem něco, co mi vypere fleky od jídla na oblečení. Nic to nevypralo, tak zůstávám u Ulricha.
Alpaka píše:Brunifid píše:mě se to nezdá. Takový divný marketing- píšou, co všechnoo to neobsahuje, co všechno to není, ale nenašla jsem, co to vlastně JE.
A máte někdo zkušenosti s Ekobalonky ???
Podle mě to JE blbost
Resp. ten mechanismus účinku může být max. mechanický, tím, že to v pračce mlátí o prádlo, to určitě zvyšuje účinnost praní, ale to stejně poslouží nějaké gumové těžké míčky (mimochodem kuličky do sušičky jsou opravdu užitečná věc). Ty řeči o aktivní keramice atd. podle mě nemají žádný vědecký základ.
prací prášek
holky a klasický gely (třeba ten persil) neničí plenky?hlavně teda myslím PUL?
já teda peru pořád ve slizu ale už mě to nějak „nevoní“ neříkám že by ty plenky měli vonět jak rozkvetlá louka ale je to teda děs ![]()
bavlněné froté
chtěla jsem se zeptat když mám plenky (teĎ jsem šila pro novouška) jen z ba froté můžu to prohnat nějakou octovou nebo avivážní kůrou aby změkly trochu? ![]()