Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
28.12.10 17:23

lenholka: ja peru ve slizu. Ale plinky mi hrubnou… spsi bych rekla, ze to bude z tvrde vody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.12.10 17:30
lenholka píše:
Katy2 píše:
mabit píše:
Katy2 píše:
JO a k nám dnes taky dorazily dvě nové plíny. :mrgreen:
katy ta je nááádherná..co je to za plínku?! anava?!
jj, co jinýho :lol: A tady ještě jedna, zatím bez modelky. :mrgreen:

jeee tu taky mame :palec:

Muzu se zeptat v cem perete?? ja mam na plenky persil sensitive, dochazi a chtela bych si koupit neco z eko prasku ale nevim jaky je nejlepsi, po kterym plenky malo hrubnou :?: :?:

Já teda prala v lovele, bambinexu, batolátku a teď jsem přesedlala na persil sensitive, ten jediný mi ty plíny vypere tak, že nesjou hned po počůrání cítit. Tento problém ale přišel až s věkem dítěte, když byla malá, tak problémy nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.12.10 17:45

Momentálně peru ve froschi, pokud je ve várce bambus, tak dávám aloe vera, pokud mám jen bavlnu, tak frosch citrus.
Dlouho jsem prala v ulrichovi a vypral dobře. Sliz též vypral, ale mám plíny s fleecovou separační vrstvou a nebudu prát extra několik plín, protože sliz by ten fleece zanesl a zničil.
Ulrich vyjde levněji jak frosch, takže pokud nebude zase akce na frosch, tak koupím kanistr ulricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
28.12.10 17:45

aha :think: ja je teda vzdycky promnu ale stejne to neni ono, prave ja dneska prisly ty anavy tak jsou tak heboucky a po vyprani uz je to peknej rozdil, no s vodou nic nenadelam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.12.10 17:46
Katy2 píše:
lenholka píše:
Katy2 píše:
mabit píše:
Katy2 píše:
JO a k nám dnes taky dorazily dvě nové plíny. :mrgreen:
katy ta je nááádherná..co je to za plínku?! anava?!
jj, co jinýho :lol: A tady ještě jedna, zatím bez modelky. :mrgreen:

jeee tu taky mame :palec:

Muzu se zeptat v cem perete?? ja mam na plenky persil sensitive, dochazi a chtela bych si koupit neco z eko prasku ale nevim jaky je nejlepsi, po kterym plenky malo hrubnou :?: :?:
Já teda prala v lovele, bambinexu, batolátku a teď jsem přesedlala na persil sensitive, ten jediný mi ty plíny vypere tak, že nesjou hned po počůrání cítit. Tento problém ale přišel až s věkem dítěte, když byla malá, tak problémy nebyly.

já jsem teď koupila SeNZe pro děti to mám na plínky a řekla bych,že zatím dobrý,ale prala jsme v tom plínky zatím jen jednou :nevim: persil senzitiv mám na normální praní

Příspěvek upraven 28.12.10 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
28.12.10 17:50

lovelu jsem mela jako prvni a ta mi prijde docela na nic, ale mozna se mi to zdalo… batole jsem mela jenom na hadriky tak s tim nevim..no mooozna neco vyctu nekde na netu a uvidim :nevim:

btw v cem asi pere Ivuska plenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.12.10 18:01
Gladys píše:
Momentálně peru ve froschi, pokud je ve várce bambus, tak dávám aloe vera, pokud mám jen bavlnu, tak frosch citrus.
Dlouho jsem prala v ulrichovi a vypral dobře. Sliz též vypral, ale mám plíny s fleecovou separační vrstvou a nebudu prát extra několik plín, protože sliz by ten fleece zanesl a zničil.
Ulrich vyjde levněji jak frosch, takže pokud nebude zase akce na frosch, tak koupím kanistr ulricha.

A mají ten Ulrich i v DMku? To je tekuté, jo?
Já prala v Lovele, teď mám ještě něco udělného slizu, ale chci vyzkoušet separačky z Irmy, takže sliz tím pádem padá.
Ulrichem se teda dá všechno? Flees, bambus i ostatní?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
28.12.10 18:04

A máte někdo zkušenosti s Ekobalonky ???

• Citovat
  • Upravit
81479
28.12.10 18:10
Brunifid píše:

mě se to nezdá. Takový divný marketing- píšou, co všechnoo to neobsahuje, co všechno to není, ale nenašla jsem, co to vlastně JE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.12.10 18:13

Bruni, v DM mají jen ecover, na bambus nevhodný. Ulricha kupuju v plínových obchodech, prodávají i 5l a 10l kanystry, tak pak beru ve velkém a na běžné užívání si přelévám menší množství do flašky s uzávěrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.12.10 18:16

Jo ten ulrich mám taky doma, plíny jsem v něm už taky pár krát prala, jen prostě nám pak hned po počárání smrdí, přitom po vyprání jsou vonět po praní, tak fakt nechápu. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.12.10 18:17

Já mám pocit, že někde někdo psal, že to nepere.Plus teda že vydrží 1000 cyklů po 30minutách je hezké, ale mě pere pračka 2,5h :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.12.10 18:38
lenholka píše:
lovelu jsem mela jako prvni a ta mi prijde docela na nic, ale mozna se mi to zdalo… batole jsem mela jenom na hadriky tak s tim nevim..no mooozna neco vyctu nekde na netu a uvidim :nevim:btw v cem asi pere Ivuska plenky…

Já peru v Ulrichu. Zkusila jsem teď nedávno Persil Sensitive, Excel a Persil gel, chtěla jsem něco, co mi vypere fleky od jídla na oblečení. Nic to nevypralo, tak zůstávám u Ulricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.12.10 18:40
Alpaka píše:
Brunifid píše:
mě se to nezdá. Takový divný marketing- píšou, co všechnoo to neobsahuje, co všechno to není, ale nenašla jsem, co to vlastně JE.

Podle mě to JE blbost :lol: Resp. ten mechanismus účinku může být max. mechanický, tím, že to v pračce mlátí o prádlo, to určitě zvyšuje účinnost praní, ale to stejně poslouží nějaké gumové těžké míčky (mimochodem kuličky do sušičky jsou opravdu užitečná věc). Ty řeči o aktivní keramice atd. podle mě nemají žádný vědecký základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
28.12.10 18:43

prací prášek
holky a klasický gely (třeba ten persil) neničí plenky?hlavně teda myslím PUL? :think: já teda peru pořád ve slizu ale už mě to nějak „nevoní“ neříkám že by ty plenky měli vonět jak rozkvetlá louka ale je to teda děs :think:

bavlněné froté
chtěla jsem se zeptat když mám plenky (teĎ jsem šila pro novouška) jen z ba froté můžu to prohnat nějakou octovou nebo avivážní kůrou aby změkly trochu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure