Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
27.12.10 20:00
careynka píše:
Ivusko, jen dotaz, kdy budou zase vicevrstvy eMka? :-)

Snad už v tom týdnu po novém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 20:01
ivuska.h píše:
Gladys píše:Ivushko, nebudeš dělat fleecáky i ve střihu ála bambino mio svrchňáky? Dala bych si říct :mrgreen: BM jsou sice fajn, ale vypadají děsně, plus bych brala nějakou jednovelikostní variantu (a s neotáčecím sucháčem, co škrábě bříško :roll: )
V čem ten střih spočívá? Nikdy jsem je neměla v ruce…

Jsou jenom na plíny na rovno, na bocích jen úzký pásky, balení je s nima extra štíhlé. Mě se líbí, že jsou hodně vykrojené na nohou, takže neomezují pohyb, plína na rovno v nich pěkně drží. Jen mají takovej blbej sucháč na břiše tvrdý, který se otáčí a škrábě na bříšku. A když jsem je předělala na patentky, tak to moc nešlo, ten sucháč dává předku tvar.
Vypadá to přibližně jako toto http://sijemdetem.cz/…usova-plenka , jen to má ještě dvojité gumičky u nohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
27.12.10 20:11

jj gladys tak nějak,on je hlavně zatím pěknej čahoun,velikostí je prej o měsíc napřed ,takže předpokládám,že pak bude taky pěknej pařez dlouhej,ale je hubenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.12.10 20:16
pomeranca píše:
Smi se do diskuze vkladat odkazy na eshopy?Chtela bych zalozit diskuzi aby se tam vkladalz odkazy na plinkove obchody, ja po nich totiz desne rada brouzdam :oops:

myslím, že házet semtam odkazy jo, ale přímo diskze, kde se budou vkládat odkazy na eshopy neprojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
27.12.10 20:27

Katy ja bych uz cudle nebrala, mam ty od tebe barevne a jednu fungl novou a moc toho nepoberou,celkem tvrdnou a jako pro me se to s anavy ci megerkou neda absolutne srovnat :nevim: Ja je male davam,jen ako plinu na chvilu,ale kdyz chce treba spat pres den,tak bych po cudle proste nesahla. Bych je klidne i prodala,ale tady je uz tezko ektera bude chtit :lol: a na vkladani inzeratu jsem lina :lol:
Kdyby nekdo chtel tak a prodej mam
Fuzzi Bunz medium fialova 1× Kus/ 220,–
Fuzzi Bunz kopretina fialova 2×. Kus/220,–
Igulee cudlle 3 x na cene musim zapremyslet :-D
Igulee novorozenecka 1×. 200,–
Toots bots pul kalhoky na suchace velikost 2. 2 x. Kus/ 200 v podstate nepouzite
A pak mam dvoje navlekaci flisaky jedny S a jedny M 150/ ks

Muzu poslat aj fotky.....
Jinak am v hlave vymeteno,takze ani nevim na co reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.12.10 20:35

Mirii no já ty cuddle většinou dovycpávala aby něco více pobraly. No a tvrdnutí, ze sušičky jsou ok, tak že to mi ani tak nevadilo, ale spíš mi tam celkově chyběla ta pružnost jako u megerky a anavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.12.10 21:42
Alpaka píše:
pomeranca píše:
Smi se do diskuze vkladat odkazy na eshopy?Chtela bych zalozit diskuzi aby se tam vkladalz odkazy na plinkove obchody, ja po nich totiz desne rada brouzdam :oops:
myslím, že házet semtam odkazy jo, ale přímo diskze, kde se budou vkládat odkazy na eshopy neprojde.

Skoda… diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 21:46

pomeranco, ja taky ráda prolízám obchody, hlavně proto, že některé věci mají jen někde, tak prohlížím a jak říká můj tatínek, tak se „pobejčím“ nad takovýma těma specialitkama :lol:
Ale je fakt, že těch zajímavých obchodů s látkou moc není, většina těch malých má jen pár kousků takové té standardní výbavy a nic extra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.12.10 00:44

Ahoja, tak se zas po letech hlásím, dneska nám došla Itti Bitti AIO (jak jste tu o nich všichni psali tak jsem na mmb odlovila jednu za 140 s poštou, vypadá to dobře, katy strašila že to poteče a nepřijde mi že by prosakovala, na to je moooc tlustá) a chtěla jsem se zeptat, neumíte někdo najít nějakou stránku anglickou kde se dá platit paypalem a mají je tam za nějakou zajímavou cenu? Chtěla bych alespoň jednu NOVOU, a když je pošta z anglie v podstzatě stejná jako po ČR, tak bych chtěla kouknout nejdříve tam… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.12.10 09:21

Tak jsem do rána (od půl páté do čtvrt na devět) otestovala Baby Lucy a já jsem spokojená, na tom měla vlňáčky a nebyly zevnitř vůbec navlhlé :palec:

• Citovat
  • Upravit
10170
28.12.10 10:12

Ty tříleté děti nejsou na látkování úplně ideální. Tobík si večer vybral sám plenku - žlutou itti bitti. Tak jsem mu jí dala, pověděla pohádku a šla pryč. Když jsem ho šla zkontrolovat, zda spí, tak byl zachumlaný pod dekou a spal.
Než jsem šla spát tak jsem ho šla ještě přikrýt. A co nevidím - IB hozená v koutě postele. :zed: A on bez pleny a úplně mokrý :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.12.10 10:16

Achdarek: Tříleté děti ještě nosí plíny? 8-o Jsem myslela, že tak do dvou let, se to všude píše v těch srovnávacích tabulkách látkové versus jednorázovky, že plenkové období jsou dva roky :oops:

• Citovat
  • Upravit
10170
28.12.10 10:17

Bruni - Tobík má pleny jen na noc. Třikrát do týdne má plenku mokrou. A spí fakt tvrdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.12.10 10:55
Achdarek píše:
Bruni - Tobík má pleny jen na noc. Třikrát do týdne má plenku mokrou. A spí fakt tvrdě.

Jo aha, tak to jo. :-)
A jinak ty dva roky orientačně platí???

• Citovat
  • Upravit
51750
28.12.10 11:02
Brunifid píše:
Achdarek píše:
Bruni - Tobík má pleny jen na noc. Třikrát do týdne má plenku mokrou. A spí fakt tvrdě.
Jo aha, tak to jo. :-)
A jinak ty dva roky orientačně platí???

Bych řekla že jak u koho, já si teda iluze nedělám že bude ELi ve dvou letech bez plín, dle mě ani náááhodou, nočník jí nebaví, teda sedne na něj, chvíli posedí a jde do pryč, když jí nechám nahou, tak za chvíli to někde pustí. :lol: Ale když má mokrou plínu, tak se jde upozornit že chce přebalit, to samé s bobkem, to si přinese osušku a stojí před koupelnou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure