Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:
Ivusko, jen dotaz, kdy budou zase vicevrstvy eMka?
Snad už v tom týdnu po novém roce.
ivuska.h píše:Gladys píše:Ivushko, nebudeš dělat fleecáky i ve střihu ála bambino mio svrchňáky? Dala bych si říctV čem ten střih spočívá? Nikdy jsem je neměla v ruce…BM jsou sice fajn, ale vypadají děsně, plus bych brala nějakou jednovelikostní variantu (a s neotáčecím sucháčem, co škrábě bříško
)
Jsou jenom na plíny na rovno, na bocích jen úzký pásky, balení je s nima extra štíhlé. Mě se líbí, že jsou hodně vykrojené na nohou, takže neomezují pohyb, plína na rovno v nich pěkně drží. Jen mají takovej blbej sucháč na břiše tvrdý, který se otáčí a škrábě na bříšku. A když jsem je předělala na patentky, tak to moc nešlo, ten sucháč dává předku tvar.
Vypadá to přibližně jako toto http://sijemdetem.cz/…usova-plenka , jen to má ještě dvojité gumičky u nohou
jj gladys tak nějak,on je hlavně zatím pěknej čahoun,velikostí je prej o měsíc napřed ,takže předpokládám,že pak bude taky pěknej pařez dlouhej,ale je hubenej
pomeranca píše:
Smi se do diskuze vkladat odkazy na eshopy?Chtela bych zalozit diskuzi aby se tam vkladalz odkazy na plinkove obchody, ja po nich totiz desne rada brouzdam
myslím, že házet semtam odkazy jo, ale přímo diskze, kde se budou vkládat odkazy na eshopy neprojde.
Katy ja bych uz cudle nebrala, mam ty od tebe barevne a jednu fungl novou a moc toho nepoberou,celkem tvrdnou a jako pro me se to s anavy ci megerkou neda absolutne srovnat
Ja je male davam,jen ako plinu na chvilu,ale kdyz chce treba spat pres den,tak bych po cudle proste nesahla. Bych je klidne i prodala,ale tady je uz tezko ektera bude chtit
a na vkladani inzeratu jsem lina ![]()
Kdyby nekdo chtel tak a prodej mam
Fuzzi Bunz medium fialova 1× Kus/ 220,–
Fuzzi Bunz kopretina fialova 2×. Kus/220,–
Igulee cudlle 3 x na cene musim zapremyslet ![]()
Igulee novorozenecka 1×. 200,–
Toots bots pul kalhoky na suchace velikost 2. 2 x. Kus/ 200 v podstate nepouzite
A pak mam dvoje navlekaci flisaky jedny S a jedny M 150/ ks
Muzu poslat aj fotky.....
Jinak am v hlave vymeteno,takze ani nevim na co reagovat…
Mirii no já ty cuddle většinou dovycpávala aby něco více pobraly. No a tvrdnutí, ze sušičky jsou ok, tak že to mi ani tak nevadilo, ale spíš mi tam celkově chyběla ta pružnost jako u megerky a anavy.
Alpaka píše:pomeranca píše:myslím, že házet semtam odkazy jo, ale přímo diskze, kde se budou vkládat odkazy na eshopy neprojde.
Smi se do diskuze vkladat odkazy na eshopy?Chtela bych zalozit diskuzi aby se tam vkladalz odkazy na plinkove obchody, ja po nich totiz desne rada brouzdam
Skoda… diky za odpoved
pomeranco, ja taky ráda prolízám obchody, hlavně proto, že některé věci mají jen někde, tak prohlížím a jak říká můj tatínek, tak se „pobejčím“ nad takovýma těma specialitkama ![]()
Ale je fakt, že těch zajímavých obchodů s látkou moc není, většina těch malých má jen pár kousků takové té standardní výbavy a nic extra
Ahoja, tak se zas po letech hlásím, dneska nám došla Itti Bitti AIO (jak jste tu o nich všichni psali tak jsem na mmb odlovila jednu za 140 s poštou, vypadá to dobře, katy strašila že to poteče a nepřijde mi že by prosakovala, na to je moooc tlustá) a chtěla jsem se zeptat, neumíte někdo najít nějakou stránku anglickou kde se dá platit paypalem a mají je tam za nějakou zajímavou cenu? Chtěla bych alespoň jednu NOVOU, a když je pošta z anglie v podstzatě stejná jako po ČR, tak bych chtěla kouknout nejdříve tam… ![]()
Tak jsem do rána (od půl páté do čtvrt na devět) otestovala Baby Lucy a já jsem spokojená, na tom měla vlňáčky a nebyly zevnitř vůbec navlhlé ![]()
Ty tříleté děti nejsou na látkování úplně ideální. Tobík si večer vybral sám plenku - žlutou itti bitti. Tak jsem mu jí dala, pověděla pohádku a šla pryč. Když jsem ho šla zkontrolovat, zda spí, tak byl zachumlaný pod dekou a spal.
Než jsem šla spát tak jsem ho šla ještě přikrýt. A co nevidím - IB hozená v koutě postele.
A on bez pleny a úplně mokrý ![]()
Achdarek: Tříleté děti ještě nosí plíny?
Jsem myslela, že tak do dvou let, se to všude píše v těch srovnávacích tabulkách látkové versus jednorázovky, že plenkové období jsou dva roky ![]()
Bruni - Tobík má pleny jen na noc. Třikrát do týdne má plenku mokrou. A spí fakt tvrdě.
Achdarek píše:
Bruni - Tobík má pleny jen na noc. Třikrát do týdne má plenku mokrou. A spí fakt tvrdě.
Jo aha, tak to jo. ![]()
A jinak ty dva roky orientačně platí???
Brunifid píše:Achdarek píše:Jo aha, tak to jo.
A jinak ty dva roky orientačně platí???
Bych řekla že jak u koho, já si teda iluze nedělám že bude ELi ve dvou letech bez plín, dle mě ani náááhodou, nočník jí nebaví, teda sedne na něj, chvíli posedí a jde do pryč, když jí nechám nahou, tak za chvíli to někde pustí.
Ale když má mokrou plínu, tak se jde upozornit že chce přebalit, to samé s bobkem, to si přinese osušku a stojí před koupelnou. ![]()