Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bruni, jako BL máš? Mě též nepřišla špatná, já mám jednu tu flanelovou, ale po hodině ji pročůral úplně durch, náš pozdně dopolední nápor zkrátka nezvládá. Bambus froté trochu lepší, ale zase ji tahám ze sušičky vlhkou a ne a ne doschnout, přitom zas taková sláva to s ní též není.
Popoliny plínu žádnou nemám, ale co jsem je očumovala na Bráně, tak mě nezaujali, přemýšlím o rozšíření výbavy o nějakou hezkou kalhotkovou jednovelikostní.
A taky furt zvažuju, zda jít do toho bambinexu, ale nechce se mi investovat do plíny, která by nám nesedla ![]()
Já teď pár kalhotkovek vyzkoušla a stejně nedám dopustit na sijemdetem a Megerku. Krásně sedi, sijemdetem jsou jediné kalhotkové, které si trougnu dát do vlňáků do šátku bez přídatné vkládačky aniž bych riskovala pročurání. Přitom jsou krásně štíhlé, hlavně nedělají bouli na zadku a mezi nohama. Ta cena je sice vyšší, ale když si u jiných připočtu dodatečnou další bambusovou vkládačku, rozdíl je menší. Navíc jich potebuji fakt 4-5 na ven, doma si vystačím s čč.
Gladys píše:
Bruni, jako BL máš? Mě též nepřišla špatná, já mám jednu tu flanelovou, ale po hodině ji pročůral úplně durch, náš pozdně dopolední nápor zkrátka nezvládá. Bambus froté trochu lepší, ale zase ji tahám ze sušičky vlhkou a ne a ne doschnout, přitom zas taková sláva to s ní též není.
BL Organic a jednu Velour. Prát je teprve budu.
Po hodině mi ji nepročúrala, alébrž posrála
Ale nikudy to neproteklo, což je dobrá zpráva ![]()
Já teda ze šijem dětem nemám, mám Megerku a Anavy, ty jsou teda co do savostí perfektní. Šijem dětem a Anavy mají téměř totožný střich, rozdíl je více méně jen v tom, že šijem dětem mají obrácený šev, Anavy ne.
Mě se teda bohužel hilco šijemdětem poněkud scvrkla, anavy zatím ne, ale ta nebyla hilco, to je tuším ten červený proužek od wendy. Ale dlouhodobé praní hilca na 60 a sušení v sušičce je bohužel dost devastující.
Já teď zvažuju buď tu nejlevnější ŠD (ne hilco), anavy a nebo nějakou cuddle. Mates dostal od babičky nějaké prašule, tak mu koupím duplo a dvě plíny.
já teda holky zůstanu už asi jen u Anavy,teď mi ježíšek přinesl druhou a malýmu sedí nááádherně,po praní nestvdla a ty barvičky tam i když na šijeme dětem už jsem taky mrkala ![]()
posílám foto vánoční plínky, před chvilkou jsem mu jí nandala,abych si mohla dát fota na FB
Katy, právě jsem si všimla, už tam brouzdám
Tak aspoň doplníme sbírku ![]()
Gladys píše:
Katy, právě jsem si všimla, už tam brouzdámTak aspoň doplníme sbírku
Gladys a ty jsi Cuddle ještě neměla? Já už bych jí teda nebrala, co jsem vyzkoušela Anavy, Megerku, tak do cuddle bych už nešla.
Teda myslím tím cuddle na které je třeba ještě svrchní kalhotky, AIO byly ok.
Hmm. Neměla. Tak že bych se na ně vybodla? Já se snažím kupovat hlavně tak, aby to šlo i na další.
Tak že bych šla do ŠD? Mě tam ty obrácené švy vyhovují na tekutou stolici, hezky to těsní.
Ta obšitá sice působí štíhleji, ale přijde mi, že kakanec snadněji proteče, třeba HD pastelky jsou též obšité a při hodně tekutém kakoši to tím řasením protékalo.
Gladys, jdi do ŠD.
Mám tu barevnou edici - s husou a zelenýma kytičkama a nesrazili se. Ale nesuším v sušičce.
Gladys píše:
Mě se teda bohužel hilco šijemdětem poněkud scvrkla, anavy zatím ne, ale ta nebyla hilco, to je tuším ten červený proužek od wendy. Ale dlouhodobé praní hilca na 60 a sušení v sušičce je bohužel dost devastující.
Já teď zvažuju buď tu nejlevnější ŠD (ne hilco), anavy a nebo nějakou cuddle. Mates dostal od babičky nějaké prašule, tak mu koupím duplo a dvě plíny.
Které přesně Hilco se ti srazilo?
Gladys já teda Anavu mám jednu od cca 4 měsíců Eli a tekuté kakance nám teda neutekly s ní nikdy. ŠD jsem jen viděla, je taky krásná. Ale ti nevím Cuddle bych asi fakt nebrala, nevím jako mě ze začátku přišly fajn, ale postupem času jsem s nich už tak nadšená nebyla. Prostě Anavy a Šijem dětem a Megerky jsou takové hezky pružné oproti Cuddle.
![]()
Mirii ještě ty se vyjádři, ty máš taky Cuddle.