Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:ivuska.h píše:Manducu použitou za ty peníze v klidu seženeš, já svou taky prodávala za 2 tis.mabit píše:No, tak do 2000,– se nevejdeš ani s tou Manducou (ani s kvalitním šátkem). To pak jedině to Liliputi.
batolecí nosítkono já chci něco řekněme do 2000 kč v čem bych mohla nosit teď i za rok a půl -prostě něco uni,ale ne šátek......
Jo použitou ano, já jsem, nevím proč, předpokládala, že chce novou ![]()
Jinak u nás v domě je jedna Manducová záhada – letos na jaře se v naší kočárkárně (5 bytů v domě, nikdo jiný nemá klíč, děti máme my a jedni sousedi mají 3letého kluka) z ničeho nic objevila přes naše saně přehozená Manduca (limitovaná edice třešňový květ). Nikdo neví čí je, pořád tam leží. Tak přemýšlím, jestli ji neznárodnit ![]()
ivuska.h píše:Katy2 píše:ivuska.h píše:Manducu použitou za ty peníze v klidu seženeš, já svou taky prodávala za 2 tis.mabit píše:No, tak do 2000,– se nevejdeš ani s tou Manducou (ani s kvalitním šátkem). To pak jedině to Liliputi.
batolecí nosítkono já chci něco řekněme do 2000 kč v čem bych mohla nosit teď i za rok a půl -prostě něco uni,ale ne šátek......
Jo použitou ano, já jsem, nevím proč, předpokládala, že chce novou
Jinak u nás v domě je jedna Manducová záhada – letos na jaře se v naší kočárkárně (5 bytů v domě, nikdo jiný nemá klíč, děti máme my a jedni sousedi mají 3letého kluka) z ničeho nic objevila přes naše saně přehozená Manduca (limitovaná edice třešňový květ). Nikdo neví čí je, pořád tam leží. Tak přemýšlím, jestli ji neznárodnit
A prodat
![]()
Batolecí nosítka? To neznám
, prosím osvětu. Mně teda zatím vyhovuje ergo. Ale fakt, že to má jen poponášení.
Tak to už bych ji znárodnila, takovou dobu se nikdo neozval, tak je to promlčené.
My máme za sebou celý den pouze ve 27let starých čtvercích, nebýt jedněch posraných vlňáků, tak to byla idyla.
Ivushko, nebudeš dělat fleecáky i ve střihu ála bambino mio svrchňáky? Dala bych si říct
BM jsou sice fajn, ale vypadají děsně, plus bych brala nějakou jednovelikostní variantu (a s neotáčecím sucháčem, co škrábě bříško
)
Achdarek píše:
Batolecí nosítka? To neznám, prosím osvětu. Mně teda zatím vyhovuje ergo. Ale fakt, že to má jen poponášení.
jsou větší, než klasika Manduca, Ergo, Beco
http://www.bluebear.cz/
http://www.skaldino.cz/
pak ještě Panda
Smi se do diskuze vkladat odkazy na eshopy?
Chtela bych zalozit diskuzi aby se tam vkladalz odkazy na plinkove obchody, ja po nich totiz desne rada brouzdam ![]()
Jinak my se prave na par dni prestehovali na chaloupku na vysocine, pochopitelne i s plinkama a mam v planu si tu nejakou zasobu nechat (aspon budu mit pak duvod kupovat nove
)
holky teď v zimě moc nosit nebudu,ale na jaře a v létě hodně s těma mýma psíkama furt někde v létě lítám cvičák atd tak potřebuju někam malýho dát
a tchýně vhoná není ![]()
a někde v lese a podobně se s kočárem jezdí na houby
před pokládám,že cca od dubna až května budu asi jen nosit,teda do obchoďáku pojedu s kočárem což je u mě tak 1× za měsíc až za 2 měsíce
Mabit, kolik bude malému na jaře? To mu bude tak 8-9m, ne? To bych asi kupovala nosidlo potom.
Napadá mě, že na isatky.cz měli ve slevě nosítko Boba a stálo pod 2tis, nevím, jak je široké, ale myslím, že se uvádí jako batolecí
Gladys píše:
Tak to už bych ji znárodnila, takovou dobu se nikdo neozval, tak je to promlčené.My máme za sebou celý den pouze ve 27let starých čtvercích, nebýt jedněch posraných vlňáků, tak to byla idyla.
Ivushko, nebudeš dělat fleecáky i ve střihu ála bambino mio svrchňáky? Dala bych si říctBM jsou sice fajn, ale vypadají děsně, plus bych brala nějakou jednovelikostní variantu (a s neotáčecím sucháčem, co škrábě bříško
)
ja ty PULky od BM mam a vubec se mi na malym nelibi, jsou taky tvrdy neforemny a nejsou mu moc pohodlny :-/
Alpaka píše:Achdarek píše:
Batolecí nosítka? To neznám, prosím osvětu. Mně teda zatím vyhovuje ergo. Ale fakt, že to má jen poponášení.
jsou větší, než klasika Manduca, Ergo, Beco
pak ještě Panda
http://www.bluebear.cz/
http://www.skaldino.cz/
Podotýkám, že jsou to všechno české výrobky!
Gladys píše:Ivushko, nebudeš dělat fleecáky i ve střihu ála bambino mio svrchňáky? Dala bych si říctBM jsou sice fajn, ale vypadají děsně, plus bych brala nějakou jednovelikostní variantu (a s neotáčecím sucháčem, co škrábě bříško
)
V čem ten střih spočívá? Nikdy jsem je neměla v ruce…