Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
27.12.10 17:40

Tady vlňáčky s Las Vegas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.12.10 17:41

A tady vlňáčky samodoma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.10 17:45
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
mabit píše:
batolecí nosítko :think: no já chci něco řekněme do 2000 kč v čem bych mohla nosit teď i za rok a půl -prostě něco uni,ale ne šátek......
No, tak do 2000,– se nevejdeš ani s tou Manducou (ani s kvalitním šátkem). To pak jedině to Liliputi.
Manducu použitou za ty peníze v klidu seženeš, já svou taky prodávala za 2 tis.

Jo použitou ano, já jsem, nevím proč, předpokládala, že chce novou :mrgreen:

Jinak u nás v domě je jedna Manducová záhada – letos na jaře se v naší kočárkárně (5 bytů v domě, nikdo jiný nemá klíč, děti máme my a jedni sousedi mají 3letého kluka) z ničeho nic objevila přes naše saně přehozená Manduca (limitovaná edice třešňový květ). Nikdo neví čí je, pořád tam leží. Tak přemýšlím, jestli ji neznárodnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.12.10 17:49
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
mabit píše:
batolecí nosítko :think: no já chci něco řekněme do 2000 kč v čem bych mohla nosit teď i za rok a půl -prostě něco uni,ale ne šátek......
No, tak do 2000,– se nevejdeš ani s tou Manducou (ani s kvalitním šátkem). To pak jedině to Liliputi.
Manducu použitou za ty peníze v klidu seženeš, já svou taky prodávala za 2 tis.

Jo použitou ano, já jsem, nevím proč, předpokládala, že chce novou :mrgreen:

Jinak u nás v domě je jedna Manducová záhada – letos na jaře se v naší kočárkárně (5 bytů v domě, nikdo jiný nemá klíč, děti máme my a jedni sousedi mají 3letého kluka) z ničeho nic objevila přes naše saně přehozená Manduca (limitovaná edice třešňový květ). Nikdo neví čí je, pořád tam leží. Tak přemýšlím, jestli ji neznárodnit :mrgreen:

A prodat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.12.10 18:43

Batolecí nosítka? To neznám :oops: , prosím osvětu. Mně teda zatím vyhovuje ergo. Ale fakt, že to má jen poponášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 18:47

Tak to už bych ji znárodnila, takovou dobu se nikdo neozval, tak je to promlčené.

My máme za sebou celý den pouze ve 27let starých čtvercích, nebýt jedněch posraných vlňáků, tak to byla idyla.

Ivushko, nebudeš dělat fleecáky i ve střihu ála bambino mio svrchňáky? Dala bych si říct :mrgreen: BM jsou sice fajn, ale vypadají děsně, plus bych brala nějakou jednovelikostní variantu (a s neotáčecím sucháčem, co škrábě bříško :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.12.10 18:47
Achdarek píše:
Batolecí nosítka? To neznám :oops: , prosím osvětu. Mně teda zatím vyhovuje ergo. Ale fakt, že to má jen poponášení.

jsou větší, než klasika Manduca, Ergo, Beco
http://www.bluebear.cz/
 http://www.skaldino.cz/

pak ještě Panda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.12.10 18:53

Alpako - děkuji. Doplním mezery ve vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.12.10 19:31

Smi se do diskuze vkladat odkazy na eshopy?

Chtela bych zalozit diskuzi aby se tam vkladalz odkazy na plinkove obchody, ja po nich totiz desne rada brouzdam :oops:

Jinak my se prave na par dni prestehovali na chaloupku na vysocine, pochopitelne i s plinkama a mam v planu si tu nejakou zasobu nechat (aspon budu mit pak duvod kupovat nove :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
27.12.10 19:37

holky teď v zimě moc nosit nebudu,ale na jaře a v létě hodně s těma mýma psíkama furt někde v létě lítám cvičák atd tak potřebuju někam malýho dát :mrgreen: a tchýně vhoná není :lol:
a někde v lese a podobně se s kočárem jezdí na houby :cert: před pokládám,že cca od dubna až května budu asi jen nosit,teda do obchoďáku pojedu s kočárem což je u mě tak 1× za měsíc až za 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.12.10 19:43

Mabit, kolik bude malému na jaře? To mu bude tak 8-9m, ne? To bych asi kupovala nosidlo potom.
Napadá mě, že na isatky.cz měli ve slevě nosítko Boba a stálo pod 2tis, nevím, jak je široké, ale myslím, že se uvádí jako batolecí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.12.10 19:47
Gladys píše:
Tak to už bych ji znárodnila, takovou dobu se nikdo neozval, tak je to promlčené.

My máme za sebou celý den pouze ve 27let starých čtvercích, nebýt jedněch posraných vlňáků, tak to byla idyla.

Ivushko, nebudeš dělat fleecáky i ve střihu ála bambino mio svrchňáky? Dala bych si říct :mrgreen: BM jsou sice fajn, ale vypadají děsně, plus bych brala nějakou jednovelikostní variantu (a s neotáčecím sucháčem, co škrábě bříško :roll: )

ja ty PULky od BM mam a vubec se mi na malym nelibi, jsou taky tvrdy neforemny a nejsou mu moc pohodlny :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.10 19:47
Alpaka píše:
Achdarek píše:

jsou větší, než klasika Manduca, Ergo, Beco
http://www.bluebear.cz/
 http://www.skaldino.cz/

pak ještě Panda

Panda

Podotýkám, že jsou to všechno české výrobky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.12.10 19:48
Gladys píše:Ivushko, nebudeš dělat fleecáky i ve střihu ála bambino mio svrchňáky? Dala bych si říct :mrgreen: BM jsou sice fajn, ale vypadají děsně, plus bych brala nějakou jednovelikostní variantu (a s neotáčecím sucháčem, co škrábě bříško :roll: )

V čem ten střih spočívá? Nikdy jsem je neměla v ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.12.10 19:53

Ivusko, jen dotaz, kdy budou zase vicevrstvy eMka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure