Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
mabit píše:
tak dneska jedeme asi 4 noc v látce
careynka píše:mabit píše:
tak dneska jedeme asi 4 noc v látceja si jeste netroufla
já se toho bála a spí celou noc…dneska má zase anavu ta toho pobere mega
mabit píše:careynka píše:já se toho bála a spí celou noc…dneska má zase anavu ta toho pobere megamabit píše:
tak dneska jedeme asi 4 noc v látceja si jeste netroufla
hm, mne vstava kazdy tri hodiny, kdyz se mu spi dobre
pul noci ho mam v posteli, bo nejsem schopna furt litat a vstavat ![]()
Tak nevím, zda je to dobře nebo špatně. Ale v noci se Tobik vzdudí, že má počůranou plenku a chce ji vyměnit. Kupodivu už nevyžaduje jen žlutou itti bitti, v noci mu můžu dát cokoliv.
Holky, přeju vám krásné vánoce a ať vám ježíšek nadělí samé krásné plenky. ![]()
Achdárku no já myslím, že je to dobře, že se začíná upozorňovat v noci na to že má mokro, ne?
Ještě kdyby se tak vzbudil dříve než to do plíny pustí, co? ![]()
A děkujeme za přání. ![]()
Achdarek píše:
Holky, přeju vám krásné vánoce a ať vám ježíšek nadělí samé krásné plenky.
Děkujeme, Tobě taky ![]()
Krásné plenky závisí na tom, kdy Ježíšek půjde na poštu, víííííš? ![]()
careynka píše:
hm, mne vstava kazdy tri hodiny, kdyz se mu spi dobrepul noci ho mam v posteli, bo nejsem schopna furt litat a vstavat
Proč sis netroufla na látku, když můžeš každé tři hodiny přebalit?
Chudáček, jenom PŮL noci v posteli? ![]()
Brunifid píše:careynka píše:Proč sis netroufla na látku, když můžeš každé tři hodiny přebalit?
hm, mne vstava kazdy tri hodiny, kdyz se mu spi dobrepul noci ho mam v posteli, bo nejsem schopna furt litat a vstavat
Chudáček, jenom PŮL noci v posteli?
no jo ale pise kdyz dobre spi, to taky muze vstavat kazdou hodku a to pak clovek ani neni schopnej chodit
velice dobre znam ![]()
my uz ted zase vstavame jednou za noc, spurtik je asi za nama
jenom doufam, ze jsem to ted nezakrikla…
lenholka píše:
no jo ale pise kdyz dobre spi, to taky muze vstavat kazdou hodku a to pak clovek ani neni schopnej choditvelice dobre znam
No ne, já bych chápala, že by se bála, kdyby spal osm hodin, ale takhle?
My zas naopak dneska vstávaly v noci dvakrát místo obvyklého jednou, že by ten spurtík, o kterém se všude píše? ![]()
Kdy vlastně začínají růst zuby?
Brunifid píše:careynka píše:Proč sis netroufla na látku, když můžeš každé tři hodiny přebalit?
Chudáček, jenom PŮL noci v posteli?
protoze mam zatim jen ty ctverce a jen jedny PULky na to plus ty flisacky, ale bojim se, on je chcanda, ze mi to v noci prochcije ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:
no jo ale pise kdyz dobre spi, to taky muze vstavat kazdou hodku a to pak clovek ani neni schopnej choditvelice dobre znam
No ne, já bych chápala, že by se bála, kdyby spal osm hodin, ale takhle?
Kdy vlastně začínají růst zuby?
My zas naopak dneska vstávaly v noci dvakrát místo obvyklého jednou, že by ten spurtík, o kterém se všude píše?
asi tak ve trech tejdnech
Jo ty myslis u deti…no to nevim
kazdymu jinak, myslim ze rekord je po tretim mesici
Ahojte, tak nějaké plíny jsem ještě objednala malé pod stromek tak doufám, že budou o.k.
Je to odsaď
http://www.isatky.cz/…e-pleny.html
Brunifid píše:Kdy vlastně začínají růst zuby?
Nám u obou dětí ve 3 měsících a cca za 14 dní byly venku. A pak hned další, v 5 měs. měli 6 zubů. Klárce vylezly horní špičáky dřív, než dvojky, Ondrovi to jde v normálním pořadí a má pořád jen těch 6 (čtyři nahoře, dva dole).
Šimon má 6 měsíců a zub zatím žádný… (ale začíná to vypadat „nadějně“