Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no u nas to vypada ze se neco zacina dit, mala porad rejdi v papule, slinta a kdyz ji kouknu do pusinky tak mi prijde ze tam ty spodni jednicky ma tesne pod dasni
ale treba se mi to jenom zda…
ahoj!
tak už mám anavy!
jsou naprosto nááádherný! jestli teda budou tak dobrý jako jsou krásný, tak kupuju další ![]()
a když jsme u toho kupování: nemáte některá na prodej longiese?
zuzanecka81 píše:
ahoj!
tak už mám anavy!jsou naprosto nááádherný! jestli teda budou tak dobrý jako jsou krásný, tak kupuju další
a když jsme u toho kupování: nemáte některá na prodej longiese?
hoď pak foto
… longiese nemám, ale prý je to super, že se to dá nosit i jakomísto tepláků na doma…
Sleduju diskuzi o tom, kdy nesmí viset prádlo… prý na štědrý den, nebo na Nový rok… Já teda nevím, ale mě visí pořád něco (plínky peru ať je pátek, nebo svátek a většinou za jeden den všechno neuschne
)
Budu prát dneska i zítra večer. Ještě že ne pověry nevěřím, bych se z toho musela zbláznit ![]()
pomeranca píše:
Sleduju diskuzi o tom, kdy nesmí viset prádlo… prý na štědrý den, nebo na Nový rok…
To vymysleli výrobci hnusek ![]()
Já akorát věším plíny.
čau tak já se teda držím toho, že na nový rok nemá viset prádlo. U nás v rodině se to vyplnilo. Mamka měla pověšený prádlo na novej rok jednou v životě a za tři měsíce zemřela babička, takže tomu i celkem věřím. Jinak přeji všem krásné vánoce, hodně štěstíčka a zdravíčka v Novém roce. Budu tu až někdy 2. ledna večer.
to ja jsem strasnej straspytel a jsem schopna dat hnusku jenom abych nemusela prat
![]()
lenholka píše:
to ja jsem strasnej straspytel a jsem schopna dat hnusku jenom abych nemusela prat![]()
To fakt?
Hele já na štědrý den prala i loni a všichni žijeme, nikomu se nic nestalo. ![]()
Katy2 píše:lenholka píše:To fakt?
to ja jsem strasnej straspytel a jsem schopna dat hnusku jenom abych nemusela prat![]()
Hele já na štědrý den prala i loni a všichni žijeme, nikomu se nic nestalo.
kdyz nahoda je blbec a pri my schyze
no v latce jedu ale neperu…az zitra ![]()
lenholka píše:
no v latce jedu ale neperu…az zitra
To by nešlo, zítra přijedou naši, potřebuju mít vyprané parádní plíny, abych se mohla vytahovat ![]()
Brunifid píše:lenholka píše:To by nešlo, zítra přijedou naši, potřebuju mít vyprané parádní plíny, abych se mohla vytahovat
Brunifid píše:lenholka píše:To by nešlo, zítra přijedou naši, potřebuju mít vyprané parádní plíny, abych se mohla vytahovat
no ty ja uz mam prave na zitrek pripraveny
ted jedu na doma vv i kdyz je svatek ![]()
zuzanecka81 píše:
tak holky, šťastné a veselé… látkování
Musím pochválit toho mýho mrňouse. Chtěla jsem ho zabalit, ale on se děsně kroutil a vztekal. I vzala jsem nočník… a bylo ![]()