Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
23.12.10 16:25

no u nas to vypada ze se neco zacina dit, mala porad rejdi v papule, slinta a kdyz ji kouknu do pusinky tak mi prijde ze tam ty spodni jednicky ma tesne pod dasni :think: ale treba se mi to jenom zda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.12.10 21:56

ahoj!
tak už mám anavy! :dance: jsou naprosto nááádherný! jestli teda budou tak dobrý jako jsou krásný, tak kupuju další :mrgreen:

a když jsme u toho kupování: nemáte některá na prodej longiese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.12.10 08:39
zuzanecka81 píše:
ahoj!
tak už mám anavy! :dance: jsou naprosto nááádherný! jestli teda budou tak dobrý jako jsou krásný, tak kupuju další :mrgreen:a když jsme u toho kupování: nemáte některá na prodej longiese?

hoď pak foto ;-)… longiese nemám, ale prý je to super, že se to dá nosit i jakomísto tepláků na doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.12.10 08:42

Sleduju diskuzi o tom, kdy nesmí viset prádlo… prý na štědrý den, nebo na Nový rok… Já teda nevím, ale mě visí pořád něco (plínky peru ať je pátek, nebo svátek a většinou za jeden den všechno neuschne :nevim: )
Budu prát dneska i zítra večer. Ještě že ne pověry nevěřím, bych se z toho musela zbláznit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.12.10 11:17
pomeranca píše:
Sleduju diskuzi o tom, kdy nesmí viset prádlo… prý na štědrý den, nebo na Nový rok…

To vymysleli výrobci hnusek :mrgreen:
Já akorát věším plíny.

• Citovat
  • Upravit
215
24.12.10 12:19

čau tak já se teda držím toho, že na nový rok nemá viset prádlo. U nás v rodině se to vyplnilo. Mamka měla pověšený prádlo na novej rok jednou v životě a za tři měsíce zemřela babička, takže tomu i celkem věřím. Jinak přeji všem krásné vánoce, hodně štěstíčka a zdravíčka v Novém roce. Budu tu až někdy 2. ledna večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.12.10 13:09

to ja jsem strasnej straspytel a jsem schopna dat hnusku jenom abych nemusela prat :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.12.10 13:24
lenholka píše:
to ja jsem strasnej straspytel a jsem schopna dat hnusku jenom abych nemusela prat :mrgreen: :nevim:

To fakt?
Hele já na štědrý den prala i loni a všichni žijeme, nikomu se nic nestalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.12.10 14:58
Katy2 píše:
lenholka píše:
to ja jsem strasnej straspytel a jsem schopna dat hnusku jenom abych nemusela prat :mrgreen: :nevim:
To fakt?
Hele já na štědrý den prala i loni a všichni žijeme, nikomu se nic nestalo. :mrgreen:

kdyz nahoda je blbec a pri my schyze :roll: no v latce jedu ale neperu…az zitra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.12.10 15:13

tak holky, šťastné a veselé… látkování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.12.10 15:27
lenholka píše:
no v latce jedu ale neperu…az zitra :mrgreen:

To by nešlo, zítra přijedou naši, potřebuju mít vyprané parádní plíny, abych se mohla vytahovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
24.12.10 15:46
Brunifid píše:
lenholka píše:
To by nešlo, zítra přijedou naši, potřebuju mít vyprané parádní plíny, abych se mohla vytahovat :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.12.10 16:06
Brunifid píše:
lenholka píše:
To by nešlo, zítra přijedou naši, potřebuju mít vyprané parádní plíny, abych se mohla vytahovat :mrgreen:

no ty ja uz mam prave na zitrek pripraveny :mrgreen: ted jedu na doma vv i kdyz je svatek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.12.10 21:46
zuzanecka81 píše:
tak holky, šťastné a veselé… látkování :mrgreen:
:palec: Nejlepší přání jaké jsem letos četla :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.12.10 21:48

Musím pochválit toho mýho mrňouse. Chtěla jsem ho zabalit, ale on se děsně kroutil a vztekal. I vzala jsem nočník… a bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure