Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jo takovy mam nejradsi co oblikaj mrnouse do oblecku podle mody a v nejmensim je nezajima jak se v tom to mrne citi…
mabit píše:
mě se dneska jedna nádhera v poradně zeptala jestli se necítím jako prase,když používám látkovkya naž jsem se nadechla,řekla jí dětská,že to ona přišla s opruzeninama a ne já ,tak co je lepší
![]()
jsem se zasmála
Tak to je dobrý. ![]()
Brunifid píše:Holky, umíte někdo slušně německy? Slušně rovná se líp než já (to asi každej)…
To záleží co bys potřebovala. Umím spíš věci ze svého oboru a pka takovou tu běžnou konverzaci.
lenholka píše:
jo takovy mam nejradsi co oblikaj mrnouse do oblecku podle mody a v nejmensim je nezajima jak se v tom to mrne citi…
Tak to máme stejně. Švagrová dává našim dětem k vánocům či narozeninám jedině oblečení. Jednou tam zapomněla cenovku. Džíny za 700,– ,velikost 9-12 měsíců. TObík je měl na sobě asi dvakrát. A bílá mikinka za 400,– pro roční dítě. také ji měl snad jen dvakrát.
Brunifid píše:Holky, umíte někdo slušně německy? Slušně rovná se líp než já (to asi každej)…
Já z něminy maturovala (před 5,5 lety - uf to jsem ale stará
) a mám zertifikat Deutsch ![]()
Nejlíp mám zvládnutou slovní zásobu z krimiseriálů: zatknout, střelná zbraň ![]()
(a ne že se z toho stane diskuze o němčině
)
A něco k tématu: V neděli hlídal manžel. Chystám mu ve spěchu plínku a ptám se: Zvládneš ho přebalit? Nachystám ti tady tu… Manžel: Jasně, dám mu nějakýho draka
(a opravdu ho umotal
)
Brunifid píše:careynka píše:Od něho si ho toho necháš kecat?
Ted mam od Flasarky stene, rocaka a to je sulinhovado mohutny a jak na perkach
samo ze mel Jirmil kecy, ze jsou tam DKK a bla bla bla a on je cistej a super v povaze. S Varonem udela zase ho*no stejne jako s Dastym, jen plna huba kecu
Mimochodem - von ještě žije?
Tomu nerozumíš, nechce toho psa uspěchat, víííííš?
od neho ne, to se ke mne doneslo, klůasika:-D
Brunifid ale bez bez kreditky a bez penez! Jinak utratis majlant
. Jesteze ha musim vsechno jedine ores net, navstivit nejakej onchoduke na zivo,tak by me manza asi potom zabil
![]()
Mabit teda to byla drsna maminka ![]()
pomeranca píše:
A něco k tématu: V neděli hlídal manžel. Chystám mu ve spěchu plínku a ptám se: Zvládneš ho přebalit? Nachystám ti tady tu… Manžel: Jasně, dám mu nějakýho draka(a opravdu ho umotal
)
Safra to se mas,to ja teda zavidim. Muj ma problem i s nasazenim AIO ![]()
Ahojte, holky jak dlouho se nechávají vlněné svrchňáky v lanolín. lázni?
Já už je tam mám naložené napodruhé, poprvé se asi špatně rozpustil a zůstaly na nich mastné fleky, ak jsem to znova přeprala a ve 12h dneska naložila znova ![]()
No úplná matura ![]()
ankasz píše:
Ahojte, holky jak dlouho se nechávají vlněné svrchňáky v lanolín. lázni?
Já už je tam mám naložené napodruhé, poprvé se asi špatně rozpustil a zůstaly na nich mastné fleky, ak jsem to znova přeprala a ve 12h dneska naložila znova
No úplná matura
tuším že kolem 4-6 hodin. Já nechala přes noc…
Mirii píše:pomeranca píše:
A něco k tématu: V neděli hlídal manžel. Chystám mu ve spěchu plínku a ptám se: Zvládneš ho přebalit? Nachystám ti tady tu… Manžel: Jasně, dám mu nějakýho draka(a opravdu ho umotal
)
Přesně - máš manžela šikulu
Safra to se mas,to ja teda zavidim. Muj ma problem i s nasazenim AIO- můj je na tom podobně jako od Mirii
Ahoj holky, tak mám za sebou první látkařské pokusy se čč, s větším či menším úspěchem. Moje gramlavý ruce se zas jednou projevily, přebalování mi trvá cca čtvrt hodiny, nejdřív jsem to na malýho napasovala, pak jsem zjistila, že má vzadu jakousi hrču, tak jsem to předělala, zabalila, dala svrchní gaťky, zapla bóďo, dupky…a všimla si té separačky položené vedle
. Tak znova…no porod hadr, no. No buď se to během pár dní zlepší (zatím to moc nevypadá), nebo si budu muset pořídit nějaký ty kalhotkový plíny a čč nechat jen jako nouzovky. Jinak mě to asi odradí… ![]()
evi.an píše:
Ahoj holky, tak mám za sebou první látkařské pokusy se čč, s větším či menším úspěchem. Moje gramlavý ruce se zas jednou projevily, přebalování mi trvá cca čtvrt hodiny, nejdřív jsem to na malýho napasovala, pak jsem zjistila, že má vzadu jakousi hrču, tak jsem to předělala, zabalila, dala svrchní gaťky, zapla bóďo, dupky…a všimla si té separačky položené vedle. Tak znova…no porod hadr, no. No buď se to během pár dní zlepší (zatím to moc nevypadá), nebo si budu muset pořídit nějaký ty kalhotkový plíny a čč nechat jen jako nouzovky. Jinak mě to asi odradí…
no cauky evian, tak to je fajn ze uz taky nechces balit do igelitu
to uz budem ze zarijovych 3 co latkujem
hlavne vydrz, nehazej flintu do zita je to jenom o cviku a kdyz je na to clovek sam tak je z toho kolikrat na bednu ale to se podda ![]()