Psí diskuze pro látkařky

81479
21.12.10 14:16

Psí diskuze pro látkařky

Tuto diskuzi zakládám pro „pejskařky“ z bavlněných plínek, protože pořád zaplevelují diskuzi. :cert: :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
21.12.10 14:34

To jsem zvědavá, jestli tady budou psát… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 14:37

To jsem zvědavá, jestli někdo bude psát na původní diskuzi, až se všechny přesuneme sem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
21.12.10 14:56
Brunifid píše:
To jsem zvědavá, jestli někdo bude psát na původní diskuzi, až se všechny přesuneme sem :mrgreen:

no přece o psech sem a o látkách tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 15:02
pomeranca píše:
no přece o psech sem a o látkách tam :mrgreen:

A až mi pes v létě sundá venku ze šňůry plíny tak kam? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5527
21.12.10 15:10

Já jsem totálně mimo 8-o :mrgreen:
Vysvětlete, o co jde :lol: 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
21.12.10 15:12

Asi to bude tím, že nelátkuju a nemám ráda psy, resp. mám je ráda, ale nadávám na jejich páníčky, když se mi „hovna“ lepí na kola kočáru :cert: Pardon :oops:

Tak o co jde? Jsem napjatá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 15:14
lulje píše:
Já jsem totálně mimo 8-o :mrgreen:
Vysvětlete, o co jde :lol: 8-o :mrgreen:

AAAle tady na diskuzi jsme po víc jak jedenácti stech stránkách na chvilku opustily vážné téma látkových plen a malinko zabrousily do souvisejících kynologických vod (podle hesla, že všechno souvisí se vším) a protože Alpaka se asi bojí psů, tak nás chce vyhnat pryč :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4742
21.12.10 15:15
lulje píše:
Asi to bude tím, že nelátkuju a nemám ráda psy, resp. mám je ráda, ale nadávám na jejich páníčky, když se mi „hovna“ lepí na kola kočáru :cert: Pardon :oops:Tak o co jde? Jsem napjatá :mrgreen:

Jde o to, že na diskuzi Bavlněné plenky se začaly maminy pejskařky bavit o psech, místo o plenkách, tak Alpaka založila diskuzi pro ně, ať se jdou bavit o pejskách tady… :palec: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.12.10 15:16
lulje píše:
Asi to bude tím, že nelátkuju a nemám ráda psy, resp. mám je ráda, ale nadávám na jejich páníčky, když se mi „hovna“ lepí na kola kočáru :cert: Pardon :oops:Tak o co jde? Jsem napjatá :mrgreen:

Copak psí, ale takovej kočičinec! To před pár dny přitahnul chlap na botě, do toho šlápnul u kotle, to byl smrad že by to vyrazilo okna. Boty šly na mráz! :poblion:
Nebudu to radši víc rozepisovat, jinak to tu můžem zrovna přejmenovat na debatu vo hovně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1648
21.12.10 15:50

ty se divíš? Ještě jí nějaký mazel pocuchá lamí srst :mrgreen: , no ale plenky psi nosí taky ne? Naše číči teda nemusí, ty když to chytne, tak proti značkování kocourů by byla i látkovka krátká :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.12.10 15:58

A jsem tu, tady aspon nemusim tolik docitat jako na latkach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
21.12.10 16:06

A muze se tady psat o plinach??? :mrgreen:
Jestli ne, tak to balim…mejte proboha slitovani, kdo to ma stihat? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
21.12.10 16:06

hele holky když už teda řeč o těch pesanech :))jak bojujete se všudy přítomnýma chlupama?teda jestli s tím bojujete?my máme Jack Russel teriera krátký chlup ale za to všude :cert: vysávám vytírám a prd malej se plazí po zemi a je jak chlupatá koule :roll: to samé pračka vyperu věci a je to samý chlup:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.12.10 16:09

my zase dlouhosrsté kočky, takže na chlupy zaděláno :roll: , nám to z oblečení čistí sušička, jinak jsme koupili silný vysavač a vysávám denně, ty jemné chlupy se odstraňují totál blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný