Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tuto diskuzi zakládám pro „pejskařky“ z bavlněných plínek, protože pořád zaplevelují diskuzi.
![]()
To jsem zvědavá, jestli někdo bude psát na původní diskuzi, až se všechny přesuneme sem ![]()
Brunifid píše:
To jsem zvědavá, jestli někdo bude psát na původní diskuzi, až se všechny přesuneme sem
no přece o psech sem a o látkách tam ![]()
pomeranca píše:
no přece o psech sem a o látkách tam
A až mi pes v létě sundá venku ze šňůry plíny tak kam? ![]()
Asi to bude tím, že nelátkuju a nemám ráda psy, resp. mám je ráda, ale nadávám na jejich páníčky, když se mi „hovna“ lepí na kola kočáru
Pardon ![]()
Tak o co jde? Jsem napjatá ![]()
lulje píše:
Já jsem totálně mimo![]()
Vysvětlete, o co jde![]()
![]()
AAAle tady na diskuzi jsme po víc jak jedenácti stech stránkách na chvilku opustily vážné téma látkových plen a malinko zabrousily do souvisejících kynologických vod (podle hesla, že všechno souvisí se vším) a protože Alpaka se asi bojí psů, tak nás chce vyhnat pryč ![]()
lulje píše:
Asi to bude tím, že nelátkuju a nemám ráda psy, resp. mám je ráda, ale nadávám na jejich páníčky, když se mi „hovna“ lepí na kola kočáruPardon
Tak o co jde? Jsem napjatá
Jde o to, že na diskuzi Bavlněné plenky se začaly maminy pejskařky bavit o psech, místo o plenkách, tak Alpaka založila diskuzi pro ně, ať se jdou bavit o pejskách tady…
![]()
lulje píše:
Asi to bude tím, že nelátkuju a nemám ráda psy, resp. mám je ráda, ale nadávám na jejich páníčky, když se mi „hovna“ lepí na kola kočáruPardon
Tak o co jde? Jsem napjatá
Copak psí, ale takovej kočičinec! To před pár dny přitahnul chlap na botě, do toho šlápnul u kotle, to byl smrad že by to vyrazilo okna. Boty šly na mráz! ![]()
Nebudu to radši víc rozepisovat, jinak to tu můžem zrovna přejmenovat na debatu vo hovně ![]()
ty se divíš? Ještě jí nějaký mazel pocuchá lamí srst
, no ale plenky psi nosí taky ne? Naše číči teda nemusí, ty když to chytne, tak proti značkování kocourů by byla i látkovka krátká ![]()
A jsem tu, tady aspon nemusim tolik docitat jako na latkach ![]()
A muze se tady psat o plinach??? ![]()
Jestli ne, tak to balim…mejte proboha slitovani, kdo to ma stihat?
![]()
hele holky když už teda řeč o těch pesanech
jak bojujete se všudy přítomnýma chlupama?teda jestli s tím bojujete?my máme Jack Russel teriera krátký chlup ale za to všude
vysávám vytírám a prd malej se plazí po zemi a je jak chlupatá koule
to samé pračka vyperu věci a je to samý chlup:(
my zase dlouhosrsté kočky, takže na chlupy zaděláno
, nám to z oblečení čistí sušička, jinak jsme koupili silný vysavač a vysávám denně, ty jemné chlupy se odstraňují totál blbě