Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jsou doma i venku na zahradě, mrchy se mají dobře, takže se netoulají jen maximálně po zahradě, jsou gaučový typ a nerady když je zábne, nebo je vlhko,to víš ty dlouhé chlupy, to není na lítání někde po louce a nesnáší 2× týdně koupání, tak se raději drží doma na koberci ![]()
tady je Angelině asi tak měsíc to je nejmladší a ještě bez dlouhých chlupů, nerada se fotí
Katy2 píše:
Bruni no tak víš jak, od toho máš doma pračku ne? Tak že já válení šátku po zemi nějak neřeším. SNažím se teda vázat tak, abych ho moc nevyválela, no a když vyválím, tak to prostě neřeším.
Jo a co máš za šátek?
Aha, takže to je normální, že se to při vázání válí po zemi?
Mám Storchenwiege 4,1m vzor Anna. A vážu, Ty jo, asi kříž s kapsou???
Myslím, že takhle .
Lowel: Aha, tak u nás do baráku nesmí a koupat - co to je? Nekoupu ani psy, teda když nepočítám, že si v létě jdou dobrovolně zaplavat ![]()
jinak přírůstky nejdřív vypadají takhle a před odchodem takhle ![]()
jo koupu ve sprcháči všechny š naráz, jinak by jsme potvory nerozčesaly, ta černobílá má trochu kratší srst, ale jinak to nejde, sousedovic pes má blechy a občas se někde na holkách vyskytnou, tak hlavně prevence odblešení, loni jsem je musela chudery oholit do naha, tak vypadaly, no radši nepopisovat
byly pěkně naštvané a měsíc jsme je nemohli dostat ven z baráku, furt byly někde zašitý pod peřinou, byla jim asi zima ![]()
Lowel píše:
jinak přírůstky nejdřív vypadají takhle a před odchodem takhle
Ty jsou kráááásný, škoda že to vyroste ![]()
Bruni máš pocit, že tady ta jak váže, tak neválí šátek po zemi? ![]()
http://www.youtube.com/user/7mok#…
Katy2 píše:
Bruni máš pocit, že tady ta jak váže, tak neválí šátek po zemi?
http://www.youtube.com/user/7mok#…
Hlavně se s tím děsně maže.
Za tuhle dobu už musím mít umotáno a obejitý barák, jinak se mi v té kombinéze dítě uvaří a vříská ![]()
jojo škoda , že vyrostou, to je jak s dětmi, koukej jak umí i brečet
![]()
Lowel píše:
jojo škoda , že vyrostou, to je jak s dětmi, koukej jak umí i brečet![]()
A co je to za rasu?
Se radši zeptám, jsem tuhle na FB veřejně okomentovala fotku koťat známého, co chová VK (netušila jsem, že má i kočky), co to je za hezké voříškoidní kočičky a on na to, že jsou to sibiřské s PP.
Vůbec teď nevypadám jak idiot ![]()
Bruni o aportech mi nemluv
Vsichni tri mi ovcaci byli naprosty magori. Prvni ta nosila neviditelnou trisku pod jazykem, protoze do baraku s klackem nesmela. Pak nas nutila hazet i chlup, pripadne neco, co jsme ani nevideli
Druhej pes to samy. Dorucovali do ruky tim zpusobem, ze ti to tam narvali, i kdybys nechtela
S posledni je to uz lepsi, uz ji tahne na 12, ale kdyz ji to chytne… Jako mlada delala za talirem i salta (ona je teda netypicky ovcak, mela 21 kg, kdyz jsme ji nasli a moc uz nenabrala, takze se ji to skakalo
Diky aportu se naucila i plavat, bych vubec nerekla, ze pes nemusi umet
)… Ted bych moc rada tu klidnejsi aristokratku (tak strasne moc…chci chodit se psem mezi lidi i psy, proste VSUDE)
Jo a k tomu satku. Satkovala jsem se psama hlavne s Matym, pak jsem Tyne poridila Ergo, ted mam Beco. Vadili mi taky ty ucourany konce.
A tady je ta nase hysterka ![]()
http://rodina.cz/…-04-03_3.jpg
Lowel píše:
jojo škoda , že vyrostou, to je jak s dětmi, koukej jak umí i brečet![]()