Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
a cistokrvny psik z utulku? je ich tam kopu a urobila by si dobry skutok ![]()
když já bych teď potřebovala nějaké to „miminko“ a vypiplat je umím ![]()
Ahoj, škoda že jsi nenapsala o něco dřív věděla jsem o retrívrovy,ale kdyby něco tak napíšu.
Zatím se měj pěkně ![]()
A mohla byvh vědět kde bydlíš napiš když tak SZ ať vím jestli se mám obrátit na moravu nebo na čechy ![]()
MegK píše:
Ahoj, škoda že jsi nenapsala o něco dřív věděla jsem o retrívrovy,ale kdyby něco tak napíšu.
Zatím se měj pěkně
No nevím, jestli retrívr splňuje podmínku menší rasa a do 10 kg, ten náš váží 40kg a je přes celej byt.
xangel87 píše:MegK píše:No nevím, jestli retrívr splňuje podmínku menší rasa a do 10 kg, ten náš váží 40kg a je přes celej byt.
Zatím se měj pěkně
My už jsme si to v SZ upřesnily ![]()
Možná to bude znít hnusně, ale počkej si tak 14 dní nebo měsíc, a pak si zajdi do útulku. Budou mít přeplněno i štěňaty. Bohužel
.
Sany80s píše:
Možná to bude znít hnusně, ale počkej si tak 14 dní nebo měsíc, a pak si zajdi do útulku. Budou mít přeplněno i štěňaty. Bohužel.
hej, ja som tiez ta to, zobrat si psika utulku, na nete su aj zoznamy utulkov a vacsinou aj s fotkami psikov.
bude zadarmo a ako pises, po vianociach tam budu mat kopec steniatok ![]()
uvidíme, jak to dopadne, ale myslím, že v útulcích končí spíš ti voříšci anebo větší psi a dlouhosrstí, společenská plemena se tam vyskytují zřídkavě a přes celou republiku pro pejska taky jet nechci, ideální by byl jihočeský kraj ![]()
Děvčata, před pár dny jsem zažila zklamání z nepovedeného pokusu IVF.
Na další nemám dost peněz a tak jsem si řekla, že bych si ráda dala takové malé bolestné a pořídila si štěňátko.

Doma už mám jednu 1,5letou fenečku a i ona by jistě uvítala psí společnost.
Problém je v tom, že voříška nechci a čistokrevní pejsci stojí dost peněz.
Kdybyste ale některá věděla o štěňátku - fenečce - nějaké menší rasy, tak do 10kg v dospělosti a majitel za ni nechtěl víc než 1500Kč, tak se mi, prosím ozvěte.
Měla by se u nás jako v bavlnce. Máme domek se zahradou a dvorem, prostě psí ráj. A samozřejmě, že u nás pejsci bydlí v obýváku
Tak děkuji za pomoc při hledání, snad se mi to podaří