Psí diskuze pro látkařky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
23.12.10 12:28

Lowel: Jenom 3,5kg? To jsem čekala aspoň deset! Máš webovky?
A jaké závody s kočkama??? Výstavy chápu.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
23.12.10 12:29
asha píše:
Manduca…nevim, mne treba nesedi a vim o par holkach, kterym taky ne.

Tak to by mě omyli, dát za něco takový prachy a pak zjistit, že to není ono! 8-o

• Citovat
  • Upravit
51750
23.12.10 12:35
Brunifid píše:
asha píše:
Manduca…nevim, mne treba nesedi a vim o par holkach, kterym taky ne.
Tak to by mě omyli, dát za něco takový prachy a pak zjistit, že to není ono! 8-o

Manducu či jiná ergonomická nosítka lze i zapůjčit na vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.12.10 12:38
Katy2 píše:

No jo, jenže to bych jela kamsi do horoucích pekel. Plínový krám jsem objevila v JC teď, dodnes jsem se osobně nesešla s nikým, kdo by nosil v šátku nebo dával látkovky, nejlépe obojí :roll: Když jsem hledala kurz na vázání šátků, bylo všechno daleko :-(

• Citovat
  • Upravit
51750
23.12.10 12:56
Brunifid píše:
Katy2 píše:
No jo, jenže to bych jela kamsi do horoucích pekel. Plínový krám jsem objevila v JC teď, dodnes jsem se osobně nesešla s nikým, kdo by nosil v šátku nebo dával látkovky, nejlépe obojí :roll: Když jsem hledala kurz na vázání šátků, bylo všechno daleko :-(

Lze zapůjčit i přes net, složiš zálohu v ceně nosidla, pošlou a když vám bude sedět tak si ho necháš, když ne, zašleš zpět, oni vráti zálohu a s ní jen odečtou poplatek za půjčovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.12.10 14:56
asha píše:
careynka píše:
Brunifid píše:
careynka píše:
Holky, vy tu vsechny vazete, ja si na to netroufla… :-( koupila jsem si BabaSling a obcas ho dam do kolibky do toho, ale mam z toho blbej pocit, tak ho jeste drzim, nejak tam nesedi tak, jak ma :-?
Já právě četla, že tyhle vaky nejsou tak dobré, jednak že jsou jen na jedno rameno a druhak že dítě nedrží tak pevně, musí se ještě přidržovat rukou. Proto jsem koupila ten šátek.
ja mam teda na obe ramena, ale nasoukat ho tam :roll: casto mi tam i usne, tak mu to je asi pohodlny, ale zacina se mi tam nevejit s nohama :-) a na sedato se mi ho tam davat nechce, nema to takovou oporu jako satek a preci jen je to jeste prcik
Vak na obe ramena? Jak to vypada?
Manduca…nevim, mne treba nesedi a vim o par holkach, kterym taky ne. Chce to nekam zajit a vyzkouset. Ja mela Ergo pro dite a pul. Na jare jsem se zblaznila do Beca, je tam vychytanejsi upinani ditete. Jinak do techhle nositek muzes davat hodne brzo, maji i novosskou vlozku. Pro mne teda bylo pohodlnejsi vazat do kapsy kolibku. U pruznejsich satku se to vaze samo.

jako ne najednou, ale ze to muzu menit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.12.10 15:22

A jo. No mne to prave pres to jedno rameno vadilo, zvladla jsem v tom jenom novose. Navic ten pohyb v tom moc mozny nebyl, s satkem jsem zvladala i krkolomny pozice (treba dat vycurat malou venku :mrgreen: ), ten vak se furt houpal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
6.1.11 17:27
ivuska.h píše:
Brunifid píše:
Mirii píše:
Bruni to verim…me proste porad zarazi ta drzost v CR…mne se teda po CR styska dost,ale kdyz tam jsem jen mesic,tak jsem vylecena na hodne dlouho. Lidi jsou tam taaak zly a hnusny :roll:
To je pravda :-( A jinde jsou na sebe hodnější? Třeba v zájmových spolcích? Já mám zkušenosti s kynologií a občas škoda mluvit. Ale to by bylo na přesun do psích látek :mrgreen:
V UK to zrovna v kynologii není o mnoho lepší. Byla jsem tam před pár lety na dva měsíce v jedné ch.st., majitelé měli mimo jiné CC fenu z Cruft's, po výstavách jsme jezdili furt. Takové to pomlouvání je tam stejné jako u nás a navíc mnohem víc „ksichtoví“ rozhodčí. A taková perlička – na výstavách tam psi vpodstatě musí být na tzv. „bench“, což je takový jakoby otevřený kotec označený katalogovým číslem, aby si psa mohl kdokoliv přijít prohlídnout. Není to hned u kruhu, takže tam člověk musí psa někdy nechat samotného, když nemá dost pomocníků. A prý se stalo, že tam psovi někdo v nestřežené chvíli nastřihl nůžkama ucho, strčil něco, že se pes poblil a pokadil, takže nemohl do kruhu, píchl do tlapky, aby kulhal atd.

Přesouvám sem, stejně by nás sem vyhodili :mrgreen:
Já na výstavy moc nejsem, nebaví mě to. Radši mám výcvik. Ale tohle jsem slyšela, asi to bude něco podobného jako je tady systém výstav koček, ne? Ono je to jistě atraktivnější pro diváky, protože si jdeš prohlédnou určité plemeno a když nestihneš předvádění v kruhu (což u těch méněpočetných stihnout nemusíš), tak máš z výstavy prd. Ale pro majitele zvířat je to na palici.
Takhle to funguje i u jiných zvířat jako jsou králíci, drůbež apod., akorát s tím rozdílem, že ta nikam na posouzení pro diváky netaháš. Já vystavovala králíky jen párkrát a rozhodčí je posuzuje, že u toho ani majitel není, takže jsem přišla druhý den a jen si na kleci přečetla posudek a body.

• Citovat
  • Upravit
8651
11.1.11 18:12

Už jsem tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
17.3.19 09:49
@Haneskajana píše:
Jaké máte zkušenosti s krmením starších psů? náš pes co sežere, tak to nám taky vybleje, už nevím co mu dávat…

Kolikrát denně krmíte? Zkoušeli jste aspoň dočasně nasadit dietu? Případně kontrola jestli nejde o něco vážnějšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný